Πνευματική κυριαρχία: 3 βήματα πώς να ανακτήσετε την εσωτερική σας δύναμη σε έναν κόσμο που έχει τρελαθεί

Πνευματική κυριαρχία: 3 βήματα πώς να ανακτήσετε την εσωτερική σας δύναμη σε έναν κόσμο που έχει τρελαθεί

👉Κυριαρχία, τι είναι αυτό; Είναι η καθοριστική εξουσία μέσα σε μια ατομική συνείδηση ​​και η δύναμη να κάνει ότι είναι απαραίτητο για να αυτοκυβερνηθεί, πλήρης ανεξαρτησία και εξουσία. Είναι ένας ανεξάρτητος δρόμος για να γίνεις αυτό που είσαι, η αληθινή σου ουσία.

Πόσες φορές έχουμε δώσει τη δύναμή μας σε κάτι έξω από τον εαυτό μας για να καθορίσει την αξία, την αφθονία ή ακόμα και το δικαίωμά μας να υπάρχουμε;

Ίσως αυτά να ήταν διακριτικά, όπως να συμφωνήσετε με κάποιον άλλον, παρόλο που δεν συμφωνείτε, για να διατηρήσετε την ειρήνη. Ή, πολύ προφανές, όπως να κάνεις κάτι από φόβο ή τιμωρία.

Πνευματική Κυριαρχία είναι να θυμάσαι ποιος είσαι και γιατί είσαι εδώ στη γη. Είναι επανασύνδεση με τη θεϊκή ουσία ή ενέργεια της ψυχής σας.


3 βήματα πώς να διεκδικήσετε την πνευματική σας κυριαρχία:

Φαίνεται αντίθετο με αυτό που έχουμε βιώσει πολλοί από εμάς εδώ στο γήινο επίπεδο. Πιστεύω ότι μέρος της αποστολής και του ταξιδιού μας στη γη ήταν να επανασυνδεθούμε με αυτήν την πτυχή του εαυτού μας.

Έχοντας ζήσει το μοναδικό μας ταξίδι εδώ στη γη, θα μάθετε μέσα από αυτά τα τρία πράγματα που με βοήθησαν και έμενα να γίνω η ανεξάρτητη αρχή μου.

1. Κάντε ότι μπορείτε για να αυξήσετε την ενεργειακή σας δόνηση ή συχνότητα.

Αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας προσεκτικές δραστηριότητες ή οτιδήποτε θα σας βγάλει από το μυαλό ή το κεφάλι σας και στο φυσικό σας σώμα.

Ίσως βγαίνετε σε εξωτερικούς χώρους στη φύση, περπατάτε ξυπόλητοι, ακούτε χαλαρωτική μουσική, παίζετε ένα όργανο, μαγειρεύετε. Οτιδήποτε σε κάνει να χάνεις την αίσθηση του χρόνου σε χαλαρώνει. Αυτό συμβαίνει στην παρούσα στιγμή.

Ο διαλογιστική ησυχία το voice healing ίσως μια άλλη επιλογή.

Το κλειδί που πρέπει να θυμάστε: δεν είναι μια ολοκληρωμένη διαδικασία.
Συνεχίστε να το κάνετε αυτό τακτικά. Κάντε το μέρος της καθημερινότητάς σας. Όσο περισσότερο είστε σε θέση να είστε αυτή τη στιγμή, τόσο πιο εύκολο θα είναι να μείνετε εκεί για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Να θυμάστε ότι όλα είναι ενέργεια, συμπεριλαμβανομένων των σκέψεων, των πεποιθήσεων, των συναισθημάτων μας και της ουσίας του ποιοι είμαστε.

Εργαστείτε για την προσωπική και πνευματική σας ανάπτυξη, αυτά είναι πράγματα που θα ανεβάσουν τη συχνότητα και τους κραδασμούς σας.

Καθώς ανεβάζουμε την ενεργειακή μας δόνηση, ερχόμαστε σε μεγαλύτερη ευθυγράμμιση με τον εαυτό μας. Προσελκύουμε καταστάσεις που έχουν υψηλότερη ενεργειακή απήχηση, επειδή γινόμαστε ταιριαστοί με αυτές τις καταστάσεις.

Η λύση είναι πολύ απλή, ωστόσο εμείς οι άνθρωποι φαίνεται να περιπλέκουμε τα πράγματα περισσότερο από όσο χρειάζεται. Έχει να κάνει με το να είσαι κάτι περισσότερο από το να κάνεις.

2. Πάρτε πίσω τη δύναμή σας.

Εδώ είναι που τα όρια είναι απαραίτητα.

Πάρτε τις σωστές αποφάσεις για εσάς, όχι για το τι πιστεύει η κοινωνία, οι γονείς, ο σύζυγος, τα αδέρφια, οι εργοδότες ή οποιοσδήποτε άλλος είναι το σωστό για εσάς.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι έχουμε στιγμές που κάναμε κάτι που κάποιος άλλος πρόβαλε αυτό που ήταν σωστό για σένα και έζησες για να μετανιώσεις για αυτήν την απόφαση. Ξέρω ότι έχω.

Κάντε επιλογές με βάση αυτό που αισθάνεστε και αισθάνεστε, παρόλο που μπορεί να μην είναι δημοφιλές στους άλλους.

Δια μέσου των αιώνων, το παράδειγμα του ελέγχου και της χειραγώγησης ήταν ο κανόνας για την αγέλη των μαζών. Ευτυχώς, αυτό καταρρέει και πολλοί ξυπνούν και μπαίνουν στην προσωπική τους δύναμη για να ανακτήσουν τον έλεγχο στη ζωή τους.



3. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας.

Εμείς οι άνθρωποι είμαστε καλωδιωμένοι να αισθανόμαστε και είναι το φυσικό μας δικαίωμα από τη γέννηση. Ωστόσο, έχουμε γεννηθεί σε έναν κόσμο όπου ισχύει το αντίθετο.

Μας λένε να μην βιώνουμε τα συναισθήματά μας ή να μην αισθανόμαστε, ή να μας κρίνουν, να επικρίνουμε ή ακόμα και να μας κακοποιούν επειδή το κάνουμε.

Μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι αυτή η κατάχρηση εξουσίας, ελέγχου και χειραγώγησης είναι φυσιολογική. Πραγματικά δεν είναι καθόλου φυσιολογικό.

Αυτό μας απομακρύνει από την κυριαρχία μας.

Από φόβο, κάποιοι έδωσαν τη δύναμή τους σε αυτό, κάτι στο εξωτερικό τους, αντί να πάρουν το προβάδισμα από την εσωτερική τους γνώση και σοφία.

Νιώστε τα συναισθήματά σας. Αυτές είναι ενεργητικές εμπειρίες που σας επιτρέπουν να εμβαθύνετε μέσα σας. Μπορεί ακόμη και να μεγαλώσετε και να θεραπεύσετε καθώς εξερευνάτε αυτά τα πολύτιμα δώρα.

Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Είναι η διαίσθησή σου, η κυριαρχία σου που σου θυμίζει ποιος είσαι. Αυτή είναι η εσωτερική σου σοφία που σε οδηγεί από μέσα. Δεν υπάρχει έξω από τον εαυτό σου, οδηγώντας σε εκεί που πρέπει να πας.

Χρειάζεται θάρρος και γενναιότητα για να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και ακλόνητη αυτοπεποίθηση, στην οποία θα μπεις καθώς συνεχίζεις να ακολουθείς τα παραπάνω βήματα.

Να θυμάστε ότι για να επανασυνδεθείτε και να κρατήσετε την κυριαρχία του εαυτού σας θα πρέπει να τον σέβεστε. 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Πνευματική κυριαρχία: 3 βήματα πώς να ανακτήσετε την εσωτερική σας δύναμη σε έναν κόσμο που έχει τρελαθεί
Πνευματική κυριαρχία: 3 βήματα πώς να ανακτήσετε την εσωτερική σας δύναμη σε έναν κόσμο που έχει τρελαθεί
Πνευματική κυριαρχία: 3 βήματα πώς να ανακτήσετε την εσωτερική σας δύναμη σε έναν κόσμο που έχει τρελαθεί
https://i.pinimg.com/originals/85/78/a6/8578a6f8aa189c8b1571c0a4d6db78d7.jpg
https://i.ytimg.com/vi/40z8R5TKzI8/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/05/3_14.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/05/3_14.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content