Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

👉Η Νέα Σελήνη στο εξωστρεφές και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου και μας δίνει την ενέργεια ώστε να μπορούμε να έχουμε νέες ιδέες και στόχους, να αρπάζουμε τις ευκαιρίες, να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, να συνεργαζόμαστε, να βελτιώνουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες ακούγοντας τους άλλους και να μοιραζόμαστε τη γνώση που διαθέτουμε. 

Μπορούμε επίσης να αμφισβητήσουμε παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις που μας κρατάνε πίσω και να αναζητήσουμε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσουμε πρόοδο. Και όλα αυτά θα ήταν τέλεια και ιδανικά αν ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Ερμής, δεν ήταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 3 Ιουνίου 2022. 

Αυτό μπορεί να μας απογοητεύσει λίγο και να καθυστερήσει την υλοποίηση των σχεδίων μας, αλλά και να μας δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία και να μην μπορούμε να εκφράσουμε με σαφήνεια όσα έχουμε στο μυαλό μας. Όμως πάντα η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνουμε δεύτερες σκέψεις, να επανεξετάσουμε τους στόχους μας, να δούμε σε τι αξίζει να επενδύσουμε και σε τι όχι. Έτσι, ας σκεφτούμε τα νέα μας ξεκινήματα, ας τα εξετάσουμε προσεκτικά και από τις 4 Ιουνίου 2022 και μετά τα θέτουμε σε εφαρμογή.

Ο ανάδρομος Ερμής


Ο Ερμής κυβερνά τους Διδύμους και τώρα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου στις ίδιες μοίρες που είχε πραγματοποιηθεί η έκλειψη Σελήνης πριν από δύο εβδομάδες και βοηθά να επανεξετάσουμε οτιδήποτε είχε ξεκινήσει ή είχε συμβεί εκείνη την περίοδο. Και με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό φαίνεται ότι θα υπάρχουν αλλαγές στη δράση και στις αποφάσεις μας.

Οι όψεις που επηρεάζουν

Ο ανάδρομος Ερμής, που είναι κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης, θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και οι αρνητικές σκέψεις μπορεί να θολώσουν το μυαλό μας και θα πρέπει να επιλέξουμε με μεγάλη προσοχή τα λόγια μας, διότι μπορεί να δημιουργηθούν έριδες και ρήξεις. Ο καλύτερος τρόπος για διοχετεύσουμε όλη αυτήν την ενέργεια είναι η σκληρή δουλειά και να μην επιλέξουμε να ανοίξουμε σοβαρές συζητήσεις με αυτούς που αγαπάμε, γιατί μπορεί να ειπωθούν βαριές κουβέντες που μετά να τις μετανιώσουμε. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να περιορίσει τη σκέψη και τη δράση μας και να φέρει εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας. Είναι μια όψη που μπορεί να μας κάνει ντροπαλούς, απόμακρους, μπερδεμένους, αναποφάσιστους και απαισιόδοξους. Μπορεί να δεχτούμε ή να ασκήσουμε έντονη κριτική, να έχουμε στενόμυαλη αντίληψη ή να βασιλεύουν οι κακίες, τα ψέματα και οι συκοφαντίες που οδηγούν σε παρεξηγήσεις, λογομαχίες και προβλήματα στις σχέσεις. 

Η όψη αυτή θα επηρεάζει από τις 29 Μαΐου 2022 έως τις 7 Ιουνίου 2022 και θα έχει καρμική χροιά, αφού ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 4 Ιουνίου 2022, την ημέρα που ο Κρόνος θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία. Μπορεί λοιπόν αυτές τις ημέρες να υπάρξει και ένα τίμημα που θα πληρώσουμε για προηγούμενες αποφάσεις, ψέματα και βαριά λόγια που ειπώθηκαν και πλήγωσαν και έβλαψαν άλλους ανθρώπους.

Την ημέρα της Νέας Σελήνης ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, κάνοντας μας να νιώθουμε άφθονη ενέργεια, δύναμη, παρόρμηση, σεξουαλική ορμή και θάρρος. Είναι μια όψη ιδανική για την έναρξη νέων σχεδίων και φέρνει επιτυχίες σε ανταγωνιστικούς τομείς, όπως ο αθλητισμός, οι επιχειρήσεις και ο πόλεμος. Ωστόσο, η υπερβολική αυτοπεποίθηση και η επεκτατική μας τάση μπορεί να μας οδηγήσουν σε προβλήματα, καθώς μπορεί να αισθανόμαστε άτρωτοι, να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις και να επιλέξουμε να δώσουμε λάθος μάχες με ισχυρότερους εχθρούς. Η όψη συνδέεται και με κινήσεις δίχως φραγμούς και ηθικές αναστολές, γι’ αυτό προσέξτε να μην αναμειχθείτε σε παράνομες σχέσεις, πράξεις και στο τέλος εκτεθείτε. Επίσης, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προδοσίες, οργισμένο πάθος, βία, αυτοκαταστροφικές αποφάσεις, αλλά και να προκαλέσει φωτιές, ατυχήματα και τραυματισμούς ιδιαίτερα στο κεφάλι.

Η Νέα Σελήνη ευθυγραμμίζεται και με έναν από τους πιο σημαντικούς απλανείς αστέρες τον Αλντεμπαράν, ένα από τα 4 βασιλικά άστρα που τα χαρακτηριστικά του σχετίζονται με αυτά του Άρη και συνδέεται με ευφυΐα, θάρρος, αγριότητα, τάση για εξέγερση και απόκτηση δύναμης και πλούτου μέσω άλλων, αλλά τα οφέλη του σπάνια διαρκούν στον χρόνο. Αυτή η ευθυγράμμιση μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια, που όμως μπορεί εύκολα να γίνει επιθετική. Ο Αλντεμπαράν έχει συνδεθεί πολύ με τον πόλεμο και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και λέγεται ότι είναι το αστέρι που υποκινεί τη λαϊκή διαφωνία και την επανάσταση και φέρνει εμφύλιους πολέμους. Είναι ο εχθρός της ειρήνης και γεμίζει το μυαλό των ανθρώπων με επιθετικότητα, άγχος και πίεση να βγάλουν χρήματα με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος.

Η επιρροή της Νέας Σελήνης στις 30 Μαΐου 2022 στους Διδύμους διαρκεί τέσσερις εβδομάδες μέχρι τη Νέα Σελήνη της 29ης Ιουνίου 2022. Ο καλύτερος χρόνος για τα νέα ξεκινήματα είναι από τις 4 Ιουνίου 2022 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία έως την Πανσέληνο της 14ης Ιουνίου 2022 στον Τοξότη.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 9 μοίρες και 3 λεπτά των Διδύμων, επηρεάζοντας περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο από τις 7 έως 11 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε σε ποιους τομείς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους εστιάζει στον 3ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά την επικοινωνία, τη γνώση, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, αλλά και τις σχέσεις με τα αδέλφια σας και τους ανθρώπους που έρχεστε σε καθημερινή επαφή, όπως για παράδειγμα τους γείτονες σας. Το φεγγάρι σας ζητά να βάλετε νέες βάσεις στον τρόπο που επικοινωνείτε και αλληλεπιδράτε στις κοινωνικές σας σχέσεις, και η σύνοδος του Άρη και του Δία στο ζώδιο σας σίγουρα θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ενεργοί και πιο κοινωνικοί. Όμως θα πρέπει να προσέξετε λίγο τον τρόπο που εκφράζεστε, διότι είναι άλλο να δείχνω το ενδιαφέρον μου και άλλο να προσπαθώ να επιβάλλω τη γνώμη μου. Θα είναι μια περίοδος που η επικοινωνία θα αυξηθεί, θα μιλάτε συνεχώς στο τηλέφωνο, θα λαμβάνετε μηνύματα, ειδήσεις και πληροφορίες και θα συμμετέχετε με ενδιαφέρον σε κάθε συζήτηση που προκύπτει. Όλοι θα ζητούν τη γνώμη σας και εσείς θα την προσφέρετε δίχως δεύτερη σκέψη. Όμως επειδή έχουμε ανάδρομο Ερμή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε, πώς το λέτε και σε ποιον το λέτε, διότι μπορεί να έχετε αντιδράσεις και να δεχτείτε επιθέσεις ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος σας πρέπει να έχει σαφήνεια και να μην θεωρείτε δεδομένο ότι οι γύρω σας θα καταλάβουν την ανιδιοτελή πρόθεση σας. Μην μεταφέρετε κουτσομπολιά, μην πιστεύετε ό,τι σας λένε και μην είστε επιθετικοί, διότι μπορεί να βρεθείτε στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να έχετε ευθύνη. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνης για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να ενισχύσετε τη δουλειά σας μέσω των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου και να διευρύνετε τους πνευματικούς και εκπαιδευτικούς σας ορίζοντες με σεμινάρια, μεταπτυχιακά, κλπ., ή ασχοληθείτε για να οργανώσετε ένα ταξίδι είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση. Βέβαια, μετά τις 4 Ιουνίου που ο Ερμής θα γυρίσει στην ορθή του πορεία, μέχρι τότε κάντε την έρευνα σας και μην πτοήστε από καθυστερήσεις και ακυρώσεις.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 7 έως τις 11.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τον 2ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, καλώντας σας να αναθεωρήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, αλλά και την αξία που δίνετε στο χρήμα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας σίγουρα έχετε μπει στον πειρασμό να διαθέσετε κάποια χρήματα σε απολαύσεις και το μυαλό σας είναι στις σπατάλες. Όμως, επειδή ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Ερμής, είναι σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας και σε τετράγωνο με τον Κρόνο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας, διότι αφενός μπορεί να κάνετε μια αγορά που στη συνέχεια να μετανιώσετε και αφετέρου μπορεί τώρα να κληθείτε να πληρώσετε λάθη και οικονομικές παραλείψεις του παρελθόντος. Αυτά είναι τα άσχημα σενάρια. Μπορεί όμως αν κάνετε τις σωστές κινήσεις να καταφέρετε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων ή να σας επιστρέψουν χρήματα που σας χρωστούσαν. Το θέμα όμως γενικότερα είναι να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας και μην μπερδεύετε την αυταξία σας με τα κέρδη σας. Δεν χρειάζεται να κλονίζεται η αυτοπεποίθησή σας αν μειώνονται τα έσοδα σας και είναι μάταιο να μπαίνετε σε τέτοιες διαδικασίες σκέψης. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ξεμπερδεύετε με παλιά χρέη και ό,τι σας κρατά πίσω και να δημιουργήσετε έναν καλό προϋπολογισμό, βρίσκοντας τρόπους να μειώσετε τα έξοδα και να αυξήσετε τα έσοδα σας. Ίσως μπορέσετε να κάνετε νέους διακανονισμούς και οικονομικές συμφωνίες και να προβείτε σε νέες συμφωνίες με πιο ευνοϊκούς όρους για εσάς. Η τύχη και η Αφροδίτη είναι με το μέρος σας… και μπορεί να σας φέρει μια οικονομική ευκαιρία ή μια πρόταση που κρύβει πολλές υποσχέσεις και χρηματικά οφέλη.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 7 έως τις 11 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στο δικό σας ζώδιο και σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, είτε αυτό αφορά το σώμα σας, την εμφάνιση σας, την ταυτότητά σας, την προσωπική σας ζωή ή τα μελλοντικά σας σχέδια. Επειδή όμως ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής, είναι σε φαινομενικά ανάδρομή πορεία, μπορεί να μην έχετε ξεκάθαρη σκέψη, να υπάρχει σύγχυση και να είστε αναποφάσιστοι. Μην πιέζεστε και μην αγχώνεστε. Ο καλύτερος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε την ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι να σημειώνετε τις σκέψεις και τα σχέδια σας, να τα αξιολογείτε και μόλις επιστρέψει στην ορθή του πορεία στις 4 Ιουνίου και ξεκαθαρίσει η σκέψη και τα δεδομένα σας, τότε θα βάλετε μπροστά όλα σας τα σχέδια. Σίγουρα για να κάνετε χώρο για κάτι νέο στη ζωή σας θα χρειαστεί να κλείσετε κάποιους κύκλους και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας κρατάει στάσιμους, και σε αυτή τη διαδικασία θα σας βοηθήσει το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που θα σας δώσει τη δύναμη να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας. Χαλαρώστε λοιπόν και προσπαθήστε να δείτε ποιες λάθος επιλογές κάνατε στο παρελθόν και πού σας οδήγησαν. Είτε είναι τοξικές σχέσεις, είτε μη δημιουργικές ασχολίες, είτε κακές συνήθειες που δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε (όπως υπερφαγία, έλλειψη άσκησης και καθιστική ζωή), όλα μπορείτε να τα αλλάξετε και να βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Σκεφτείτε τις βελτιώσεις που θα θέλατε να κάνετε και πάρτε τις αποφάσεις σας. Διεκδικήστε μια νέα ζωή. Ήρθε η ώρα να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις ικανότητες σας και αν οι απόψεις των άλλων σάς εμποδίζουν να προχωρήσετε, βρείτε άτομα με κοινούς στόχους και μην κρατάτε χειριστικούς ανθρώπους στη ζωή σας, είτε είναι συγγενείς, είτε φίλοι, είτε ερωτικές σχέσεις. Όμως, μην γίνεστε επιθετικοί και μην ρίχνετε το βάρος και το ανάθεμα στους άλλους. Δεν φταίνε για όλα οι άλλοι, δικές σας ήταν οι αποφάσεις… και τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να τις αλλάξετε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 7 έως τις 11 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον πιο εσωστρεφή, μυστικό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο οίκο, επηρεάζει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και θα έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας φωνή. Θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε την ενδοσκόπηση σας και να βρείτε νέους τρόπους για να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας και να αφήσετε πίσω παρεξηγήσεις ή διαφωνίες που σας πλήγωσαν. Ο ανάδρομος Ερμής, που είναι και κυβερνήτης της Νέας Σελήνης και σε τετράγωνο με τον Κρόνο, ίσως φέρει στο μυαλό σας όλα αυτά που στο παρελθόν σάς ταλαιπώρησαν, όλα αυτά που κρύψατε κάτω από το χαλάκι και τώρα να θέλετε να τα αντιμετωπίσετε για να μην κουβαλάτε ψυχολογικά βαρίδια, είτε αφορά σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν πια είτε νοοτροπίες και συνήθειες που σας βλάπτουν. Θα είστε πιο εσωστρεφείς, θα θέλετε να απομονωθείτε, να βρείτε τον εαυτό σας και τις ισορροπίες σας. Η διαίσθηση και το ένστικτό σας θα είναι πιο έντονα αυτή την περίοδο, οπότε πριν πάρετε αποφάσεις για τους στόχους σας, σκεφτείτε καλά και οραματιστείτε το μέλλον σας, δείτε τι θέλετε να κάνετε και τι θα σας κάνει ευτυχισμένους. Βρείτε λίγο χρόνο για να συγκεντρωθείτε, να ονειρευτείτε και να βρείτε τους πραγματικούς σας στόχους, που θα τους βάλετε σε εφαρμογή μετά τις 4 Ιουνίου που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία. Αυτή την περίοδο μπορεί να αισθάνεστε εξαντλημένοι και σας είναι απαραίτητο να ξεκουράζεστε για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας και να προσέχετε την υγεία σας. Προσοχή όμως χρειάζεται και σε παρασκηνιακές κινήσεις που μπορεί να γίνονται σε βάρος σας ή αν εσείς θέλετε να κρατήσετε κάποια θέματα κρυφά και μυστικά δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε άτομα που δεν σας έχουν αποδείξει την πίστη τους. Ωστόσο, είναι μια καλή περίοδος για να βρείτε υποστήριξη από φίλους και άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 7 έως τις 11 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μέσα στον 11ο οίκο της συλλογικότητας, των φίλων, των ομάδων που είστε μέλη, σας ενθαρρύνει να θέσετε νέους στόχους που μπορούν να επιτευχθούν μέσω της συνεργασίας. Και μάλιστα με τον Άρη και τον Δία να βρίσκονται σε σύνοδο στον 9ο οίκο της περιπέτειας και της επέκτασης φαίνεται ότι θα σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο αν είστε ανοιχτοί σε πρωτότυπες ιδέες και σε καινοτόμες στρατηγικές. Ακονίστε λοιπόν το μυαλό σας, ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και σκεφτείτε έξω από το κουτί. Ενώστε τις δυνάμεις με άτομα που έχετε το ίδιο όραμα, βρείτε συμμάχους και συστρατευτείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Γενικά θα έχετε εύνοια σε νέα σχέδια, θα μπουν νέοι φίλοι στη ζωή σας, θα είστε πιο δραστήριοι και δημιουργικοί. Θα έχετε επιτυχία σε σπουδές, δουλειά και οικονομικά. Για να τα καταφέρετε όμως χρειάζεται ομαδικότητα, να μην είστε εγωιστές και να μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τη γνώμη σας, καθώς εσείς οι Λέοντες θέλετε να έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο πάντα. Το φεγγάρι αυτό όμως σας καλεί να συνδεθείτε με φίλους, συναδέλφους και άλλα άτομα που μοιράζεστε το ίδιο όραμα, αν θέλετε να επιτύχετε. Οι πόρτες για το μέλλον θα ανοίξουν με συνεργασία και σύμπνοια. Επειδή όμως ο Ερμής είναι ανάδρομος και σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα πρέπει να σκέφτεστε δύο και τρεις φορές πριν πείτε κάτι και ιδιαίτερα με αυταρχικό τόνο, καθώς οι παρανοήσεις και οι τσακωμοί ελλοχεύουν. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα σε φίλους και συνεργάτες αν πια δεν σας συνδέει τίποτε άλλο εκτός από τη συνήθεια, αλλά χρειάζονται και αυτά για να πάτε παρακάτω χωρίς βαρίδια.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 7 έως τις 11 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους πραγματοποιείται στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, στο Μεσουράνημα, και σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας, στο προσωπικό σας στάτους, στη δημόσια εικόνα σας και στον τρόπο που επιθυμείτε να κατακτήσετε την επιτυχία, τη φήμη και τους στόχους της ζωής σας. Πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι, ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας, είστε στο σωστό μονοπάτι που θα ικανοποιήσει τα όνειρα σας; Ή έχετε πάρει λάθος δρόμο που δεν σας οδηγεί στην ευτυχία και στην επιτυχία ούτε προσωπικά ούτε επαγγελματικά; Μήπως έχετε βαλτώσει και είστε σε έναν γάμο, μια σχέση ή μια δουλειά που έχει χαθεί ο ενθουσιασμός και το πάθος; Αν έχετε συμβιβαστεί σε μια κατάσταση που δεν σας εκφράζει πια, πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να λάβετε τις αποφάσεις σας. Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε μια νέα αρχή. Δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να κάνετε κάτι μόνο και μόνο επειδή το κάνατε πάντα και φοβάστε να βγείτε από τη ρουτίνα σας. Αυτή η Νέα Σελήνη πυροδοτεί την περιέργειά σας και την ανάγκη σας να βγείτε μπροστά και όχι απλώς να περνάτε καλά ή απλώς να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Θα θέλετε να αναγνωριστείτε, να ξεχωρίσετε και να επιβραβευτείτε. Είναι η στιγμή να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο στην καριέρα και να αναλάβετε πρωτοβουλίες και ευθύνες. Βέβαια, επειδή ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος και η σκέψη μπορεί να είναι χαοτική, κάντε μικρά και σταθερά βήματα. Αξιολογήστε τις καταστάσεις, κρίνετε με ψυχραιμία όλα τα δεδομένα και από τις 4 Ιουνίου ξεκινάτε τη δράση σας. Μπορεί να αλλάξετε δουλειά, αντικείμενο ή θέση στην εργασία σας ή να πάρετε απόφαση να φύγετε από μια σχέση που σας κουράζει ή να κάνετε έναν πετυχημένο γάμο. Επίσης, μπορεί τώρα να έρχονται στο μυαλό σας προηγούμενες καταστάσεις και τα λάθη του παρελθόντος. Μην αυτομαστιγώνεστε, το παρελθόν δεν αλλάζει, αυτό όμως που μπορεί να αλλάξει είναι το μέλλον και για να γίνει αυτό αξίζει να προσπαθήσετε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να βγει στο φως.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 7 έως τις 11 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους πυροδοτεί τον 9ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που σχετίζεται με τα ταξίδια, την εκπαίδευση, τις αξίες και τους στόχους σας και σας προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξετε τους ορίζοντες σας (γεωγραφικούς και πνευματικούς), να διευρύνετε το πεδίο των γνώσεων σας, να αναπτύξετε τη φιλοσοφία σας και το σύστημα αξιών και πεποιθήσεων. Μπορεί να νιώθετε έτοιμοι να κάνετε ένα άλμα στη ζωή σας, να προχωρήσετε και να υλοποιήσετε έναν μεγάλο σας στόχο. Και με τον Άρη και τον Δία σε σύνοδο στον 7ο οίκο της συνεργασίας σας, θα μπορούσατε να τον πετύχετε δουλεύοντας δίπλα σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Οπότε ζητήστε τη βοήθεια που χρειάζεστε από τον σύντροφό σας, τον καλύτερο φίλο σας, από συγγενικά πρόσωπα που σέβεστε και γενικώς από όποιον εκτιμάτε, διότι οι συμμαχίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτή τη στιγμή. Επίσης, τώρα ευνοούνται οι δράσεις που έχουν να κάνουν με τις σπουδές και την επικοινωνία των ιδεών σας, έτσι μπορείτε να μοιραστείτε και να δημοσιεύσετε τις γνώσεις και τις απόψεις σας. Βέβαια ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στο τι γράφετε και πού το γράφετε. Ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την αισιοδοξία σας και να ψαλιδίσει τα φτερά σας και τη φόρα που έχετε πάρει για να σχεδιάσετε το μέλλον σας και τα επόμενα σημαντικά βήματα σας. Κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια ή παρασκήνιο που ενδεχομένως να επιβραδύνει τις προσπάθειες και την πρόοδο σας, αλλά μην το βάζετε κάτω.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 7 έως τις 11 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους εστιάζει στον 8ο οίκο των οικονομικών και συναισθηματικών επενδύσεωνν, της εγγύτητας και της εμπιστοσύνης, παρέχοντας σας όμως και ένα νέο ξεκίνημα στον τρόπο που δεσμεύεστε και εξαρτάστε τόσο από το χρήμα όσο και από τους ανθρώπους στη ζωή σας. Ίσως αισθάνεστε πιεσμένοι το τελευταίο χρονικό διάστημα από θέματα οικονομικών, αλλά και χειριστικών σχέσεων που σας πιέζουν εδώ και καιρό και κάποιοι ίσως έχετε φτάσει στα όρια σας. Χρέη και λάθη του παρελθόντος σας έχουν κάνει να χάσετε το κέφι σας και να προσπαθείτε συνεχώς να βρείτε λύσεις. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να αντιμετωπίσετε αυτούς τους «δαίμονες» που σας στοιχειώνουν, να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και να απαλλαγείτε από το άγχος που σας προκαλούν τα οικονομικά ή κάποιες τοξικές σχέσεις. Οι οικονομικές ευκαιρίες, δεν θα λείψουν. Ίσως πάρετε ένα μπόνους, μια κληρονομιά ή να καταφέρετε να κάνετε έναν διακανονισμό που θα σας δώσει μια τεράστια ανάσα, ρυθμίζοντας… αμαρτίες του παρελθόντος. Ή μπορεί να κάνετε μία νέα επιχειρηματική κίνηση που να σας φέρει έσοδα που δεν τα φανταζόσασταν. Επίσης, παίζει το σενάριο να επωφεληθείτε έμμεσα από έσοδα του συντρόφου σας, αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Όμως επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, θα πρέπει τώρα να κάνετε τα σχέδια σας και να τα θέσετε σε εφαρμογή μετά τις 4 Ιουνίου. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, τώρα θα δείτε ποιοι αξίζουν να παραμείνουν δίπλα σας και ποιοι όχι και θα πάρετε τις αποφάσεις σας με βάση την αλήθεια και όχι αυτό που θα θέλατε να ισχύει.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 7 έως τις 11 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου πραγματοποιείται στο ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας, στους Διδύμους, και τονίζει την ανάγκη σας να κάνετε μια νέα αρχή στις σημαντικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Είστε ευτυχισμένοι με τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους; Κάνετε ισότιμες σχέσεις, ή ο σύντροφος, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και αναγκάζεστε να συμβιβαστείτε; Έχετε βάλει τα όρια σας ή φοβάστε μην τους χάσετε και κάνετε πίσω; Υπάρχει και η περίπτωση βέβαια να καταπατάτε εσείς τα δικά τους όρια, να μην δίνετε σημασία στα θέλω και τις ανάγκες τους και οι σχέσεις να μην βασίζονται σε αληθινά συναισθήματα, αλλά ούτε να σας βοηθούν να εξελιχθείτε. Αυτό που θέλει το φεγγάρι από εσάς είναι να κάνετε μια νέα αρχή, θέτοντας καινούριες βάσεις στον τρόπο που λειτουργείτε μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Να βρείτε βαθιά μέσα σας τι ακριβώς επιθυμείτε από τους άλλους στη ζωή σας και να το εκφράσετε, ώστε να το κερδίσετε. Και αν οι άλλοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις δικές σας ανάγκες, τότε να θέσετε τα όρια σας και να διεκδικήσετε την ευτυχία σας. Είτε αφορά τον σύντροφό σας είτε τα άτομα που συνεργάζεστε θα πρέπει να μιλήσετε και να βάλετε κάτω τα δεδομένα, ώστε να υπάρχει ενότητα και κοινός στόχος. Αν δεν είστε σε θέση να πάρετε μόνοι σας τις αποφάσεις, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από έναν ειδικό ή από κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε για να ξεμπλοκάρει το μυαλό σας. Βέβαια ο Ερμής που είναι ανάδρομος δεν βοηθά για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Δεν χρειάζονται πιέσεις όμως, παρατηρήστε τις σχέσεις σας, καταγράψτε τα παράπονα σας, αλλά και τα λάθη σας, και με ψυχραιμία μετά τις 4 Ιουνίου, που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία, θα λάβετε και τις τελικές σας αποφάσεις. Επειδή ο Άρης είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Δία στον Κριό και σε έναν οίκο που για εσάς συμβολίζει τη διασκέδαση, τις απολαύσεις και τη δημιουργία, αναζητάτε την ευτυχία στη ζωή σας και ίσως είναι και ευκαιρία σας να τη βρείτε. Γι’ αυτό προσπαθήστε να περνάτε καλά, και αν δεν μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι με τα άτομα που σχετίζεστε, ίσως να ξαναβρείτε το χαμόγελό σας σε νέες αγκαλιές και σε καινούριες συνεργασίες.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 7 έως τις 11 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα σάς αγχώνουν λίγο, αλλά η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θέλει από εσάς να στρέψετε την προσοχή σας στον εαυτό σας και να βρείτε την ισορροπία στην καθημερινότητα σας, στις ρουτίνες σας, στον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση. Μήπως έχετε φτάσει στα όρια σας σωματικά και ψυχολογικά και πρέπει να σταματήσετε να βασανίζετε τον οργανισμό σας; Μήπως καταπονείτε και καταστρέφετε το σώμα και την ψυχολογία σας με τόσα άγχη και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και ουσιαστικά δεν απολαμβάνετε τίποτα που να σας ευχαριστεί; Μήπως η ματαιοδοξία σας και η ανάγκη σας να είστε πρώτοι και καλύτεροι λειτουργούν σε βάρος άλλων τομέων της ζωής σας; Πρέπει να τα σκεφτείτε πολύ σοβαρά όλα αυτά και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις προκειμένου να απλοποιήσετε τον τρόπο ζωής σας, να αποκτήσετε σωστό πρόγραμμα και υγιεινότερες συνήθειες, ώστε να μπορείτε να αντεπεξέρχεστε σωστά και στις υποχρεώσεις σας. Να βρείτε χρόνο να κάνετε πράγματα που να σας ευχαριστούν, να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που σας βοηθούν και σας υποστηρίζουν και να διώξετε τους τοξικούς που σας γεμίζουν αρνητισμό και μόνο ζητάνε από εσάς χωρίς να σας επιστρέφουν τίποτα. Με τη Νέα Σελήνη μπορεί να έχετε προτάσεις να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στη δουλειά ή να αναλάβετε και κάτι ακόμα στην ήδη υπάρχουσα. Επειδή όμως ο Ερμής είναι ανάδρομος και σε τετράγωνο με τον κυβερνήτης τον Κρόνο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας, αλλά και στις αποφάσεις που θα πάρετε και προσπαθήστε να μην είστε παρορμητικοί και μετανιώσετε για ό,τι πείτε ή κάνετε. Αν δεχτείτε κάποια πρόταση, προσπαθήστε να συγκεκριμενοποιήσετε τα δεδομένα και αν μπορείτε πάρτε τις τελικές αποφάσεις σας μετά τις 4 Ιουνίου που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 7 έως τις 11 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τον 5ο Ηλιακό σας οίκο, ο οποίος αφορά τον έρωτα, τη δημιουργία, τα παιδιά και τα επιχειρηματικά και δημιουργικά σας σχέδια. Θα αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι, εξωστρεφείς, ενθουσιώδεις και απίστευτα ερωτικοί και αισθησιακοί, ενώ θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας και η δημιουργικότητα σας και ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσετε κάποιο ταλέντο σας και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη σάς καλεί να σκεφτείτε καλά και να αξιολογήσετε τη ζωή σας και να κρατήσετε ό,τι και όποιον σας δίνει χαρά και σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι. Η προσωπική σας ζωή θα είναι η προτεραιότητα σας και θα ψάχνετε την ευτυχία με κάθε τρόπο και αυτό μπορεί να σημαίνει είτε μια νέα γνωριμία, έναν νέο έρωτα που θα σας απογειώσει, είτε την αναζωπύρωση της σχέσης σας και την επισημοποίηση της, είτε να δώσετε τέλος σε παρωχημένες σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος και σε τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που κρύψατε κάτω από το χαλάκι και τώρα ζητούν λύσεις. Ή μπορεί εσείς να σκέφτεστε παλιές σχέσεις και όμορφες στιγμές του παρελθόντος, ή να έρχονται στη ζωή σας άτομα από το παρελθόν και να διεκδικούν τη θέση τους στο παρόν σας. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε, μετά τις 4 Ιουνίου ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν αρκετά. Το φεγγάρι είναι πολύ βοηθητικό για νέα ξεκινήματα και σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και για να δείξετε στον κόσμο τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Επίσης φέρνει εύνοια σε θέματα παιδιών, οπότε αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο είναι η κατάλληλη περίοδος. Βέβαια, όλα αυτά αφού ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς από τις 7 έως τις 11 μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον 4ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και ίσως μπείτε στη διαδικασία να αναρωτηθείτε αν αισθάνεστε ασφαλείς στο οικογενειακό περιβάλλον και τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε την ηρεμία σας. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή και να δώσετε μια ευκαιρία σε οικογενειακές σχέσεις που έχουν διαρραγεί, προκειμένου να έρθετε και πάλι κοντά. Επειδή και ο Ερμής είναι ανάδρομος και σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως τριβελίζουν στο μυαλό σας παιδικά τραύματα ή στιγμές του παρελθόντος που σας πλήγωσαν πολύ και δεν σας επέτρεψαν να εξελιχθείτε και να ζητάτε τώρα εξηγήσεις από άτομα της οικογένειας σας. Αν όμως το κενό ανάμεσα σας είναι τεράστιο, τότε μπορεί να εγκαταλείψετε κάθε προσπάθεια και να φύγετε ακόμα πιο μακριά, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε σε χιλιομετρικό, καθώς ενδέχεται να αλλάξετε σπίτι ή τόπο κατοικίας. Θα επιθυμείτε οι οικογενειακές σας σχέσεις να είναι υγιείς και οτιδήποτε λιγότερο δεν θα σας ικανοποιεί. Αν έχετε να κάνετε με χειριστικούς ανθρώπους ή με άτομα που σας καταπιέζουν και σας κάνουν να μην μπορείτε να εκφραστείτε και να είστε ο εαυτός σας, τότε θα προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία σας μακριά τους. Αν όμως οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές και βασίζονται στην αγάπη και στην κατανόηση, τότε θα έρθετε πιο κοντά, θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα δεθείτε περισσότερο. Η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία σας να φροντίσετε τον εαυτό σας και να δημιουργήσετε τις συνθήκες για να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια, αλλά και να φτιάξετε το σπίτι σας με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθετε ηρεμία μέσα σε αυτό. Μπορεί λοιπόν να αποφασίσετε να το ξαναδιακοσμήσετε, να κάνετε κάποιες επισκευές ή να αγοράσετε κάποια αντικείμενα που θα ομορφύνουν τον χώρο σας. Κάποιοι πιθανώς να λάβετε και την απόφαση μιας μετακόμισης. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, δώστε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα και τη δική σας ψυχική υγεία και υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι αν οι άλλοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αλλάξουν μυαλά και τρόπο σκέψης, εσείς μπορείτε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 7 έως τις 11 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια
Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια
Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια
https://asibiliou.gr/wp-content/uploads/2022/05/Nea-Selini-stoys-Didymoys-stis-30.05.2022-Ta-4-zodia-poy-tha-echoyn-allages-PIC-ASTROLOGIA-1400x800.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/05/30052022-12.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/05/30052022-12.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content