Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για το 2023 - Κίνδυνος: Η απληστία των ανθρώπων - Ο αποκαλυπτικός χρησμός 111

Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για το 2023 - Κίνδυνος: Η απληστία των ανθρώπων - Ο αποκαλυπτικός χρησμός 111

👉Το 2023 είναι μια εποχή που θα μπορούμε να συνεχίσουμε τα καθήκοντά μας μεν αλλά με εντελώς άλλα δεδομένα... Θα είναι ένα νέο έργο που θα κλειθούμε όλοι να συντελέσουμε σε αυτό, ο καθένας μέσα από την δική του φιλοσοφία ζωής. Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πράξη νέες ιδέες είτε επειδή τις επιτάσσουν, είτε επειδή αποφασίζουμε να πάρουμε άλλο δρόμο....

Οι άνθρωποι σε κάθε χώρα θέλουν να κάνουν αυτό που είναι σωστό. Να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους... Περίμεναν αρκετό καιρό, χωρίς να κάνουν τίποτα για πράγματα που εδώ και καιρό έμοιαζαν να πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση.

Πρέπει να σταματήσει ! Μια τέτοια σκέψη θα εμφανιστεί σε πολλά μυαλά της ανθρωπότητας και θα έρθει το ερώτημα. Μήπως έρχεται "κάποιος" με μια υπέροχη ιδέα που θα μπορούσε να αλλάξει την ανθρωπότητα; Θα πραγματοποιηθεί ή θα βρει πάλι "συστημικά" εμπόδια; Υπάρχουν πολλές πιθανότητες για κάτι τέτοιο, αλλά όλοι πρέπει να γίνουμε σκεπτόμενοι και υποψιαζόμενοι...

Είναι επίσης μια χρονιά που θα "ξεγυμνώσει" εντελώς του παλιούς παγκόσμιους ηγέτες και θα έρθει μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΗΓΕΣΙΑΣ. Μέσα σε αυτό τον αναβρασμό θα εμφανιστούν μερικά εξαιρετικά άτομα που θα προσπαθήσουν να κάνουν πολλά για να "ξυπνήσει" η ανθρωπότητα. Κι εκεί θα ακουστούν φωνές ότι θα "πρέπει να τους βοηθήσετε και να ακούσετε τις συμβουλές τους". Θα "μας πείσουν" ότι ασχολούνται σοβαρά με την ευημερία όλης της ανθρωπότητας, επομένως είναι σημαντικό να υποστηρίξουμε το έργο τους. Η δική μας ευθύνη είναι να αναγνωρίσουμε τις "αγνές" προθέσεις τους.

Εάν επικεντρωθούμε σε σοφές λύσεις που προστατεύουν τον άνθρωπο και τα δικαιώματα του, το μέλλον θα αρχίσει να φαίνεται πολύ καλύτερο από πριν. Το 2023 θα είναι σημαντική χρονιά όπου θα σημειωθεί τεραστίων διαστάσεων πρόοδο σε πολλούς τομείς και ειδικά στην τεχνοβιολογία, την κβατική ιατρική και στους τρόπους διαβίωσης. 

Γενικά θα υπάρξουν σημαντικές εφευρέσεις το 2023 και αν κανείς δεν προσπαθήσει να τις εμποδίσει, θα ξεκινήσει η μεγάλη αλλαγή. Όλοι οι άνθρωποι στη Γη θα μπορούσαν βέβαια να επωφεληθούν από αυτό, αν φυσικά δημιουργηθουν τα κατάλληλα "εργαλεία" προστασίας των πολιτών στους τομείς της βιοηθικής και της τεχνοηθικής.

Η πολιτική και κοινωνική κατάσταση θα αλλάξει αρκετά γρήγορα, επομένως υπάρχει κίνδυνος να γίνουν πάρα πολλά λάθη. Η διαίσθηση που έχω, συνεχώς με "σπρώχνει" να σας πω ότι, αν θέλουμε να κάνουμε τα σχέδιά μας πραγματικότητα, απλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Θα υπάρξουν πολύ σημαντικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό με αφορμή την ενεργειακή και επισιτιστική κρίση.

Θα υπάρξει αλλαγή στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Παρόλο που πολλοί περιμένουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτό για μένα είναι ξεκάθαρο, ότι δεν θα συμβεί φέτος. Αντίθετα, θα έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Το μυαλό μας θα ακολουθήσει έναν νέο δρόμο, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό – η εκμάθηση νέων πραγμάτων και η συλλογή γνώσεων είναι μια καλή αρχή.

Θα κερδίσει η κοινή λογική; Μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: ο Δημιουργός - το σύμπαν προωθεί μια ουσιαστική αλλαγή το 2023. Έτσι, αν δεν χάσουμε αυτή την ευκαιρία να "φωτιστούμε" και να πάρουμε το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον, τότε θα δείτε από το τέλος της χρονιάς την αρχή μιας πολύ επικίνδυνης κατάστασης για όλη την ανθρωπότητα. Ο γενικός πόλεμος είναι προ των πυλών... 

Θυμηθείτε: μερικές φορές χρειάζεται μόνο ένα άτομο, μια μικροσκοπική αλλαγή – για έναν ολοκληρωτικό μετασχηματισμό της κοινωνίας. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα για αυτό το 2023. Μπορεί να φαίνεται λίγο ανέφικτο, αλλά στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Ας είμαστε θαρραλέοι και ας διαλέξουμε τον πιο πνευματικά υποσχόμενο δρόμο.Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για το 2023 είναι ότι ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε την πνευματική πλευρά της ζωής. Αν χρησιμοποιήσουμε σωστά την ενέργεια αυτής της περιόδου, θα φέρουμε επαναστατικές αλλαγές στη ζωή μας. Και όλα μπορούν να γίνουν ειρηνικά. Πραγματικά είναι μια μοναδική ευκαιρία καθώς "το καλό", για πρώτη ίσως φορά, μας καλεί να το ακολουθήσουμε λέγοντας περισσότερα ΟΧΙ παρά ΝΑΙ.

Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην οικοδόμηση νέων κοινωνικών δομών, γιατί το 2023 θα ευνοήσει τους δημιουργικούς και ευφάνταστους ανθρώπους. Θεωρώ ότι θα εμφανιστούν μερικά σπουδαία άτομα που θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε ένα νέο μονοπάτι ανάπτυξης. Αξίζει να τους παρακολουθησετε και να τους ακολουθήσετε.

Κίνδυνος: Η απληστία των ανθρώπων. Εάν δεν μάθουμε πώς να ελέγχουμε την επιθυμία μας να κυριαρχούμε στους άλλους μέσω της ύλης, μπορούμε να χάσουμε το μονοπάτι των θετικών αλλαγών. 

Τι πρέπει να κάνουμε φέτος; Πρώτα απ 'όλα, μάθετε να φροντίζετε ο ένας τον άλλον (συναθρωπισμός) και να είστε έξυπνοι στην επίλυση προβλημάτων. Είναι σίγουρο ότι Ελληνες θα βρεθούν σε δυσάρεστη θέση αν δεν ενωθούν. Αν δεν γίνουν μια γροθιά απέναντι στου σκοταδιστές... 

Η βασική αρχή για το 2023: Καλή αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο από καλούς ανθρώπους. Διαφορετικό θα κινδυνεύσουμε από μεγάλη πλάνη...ΠΡΟΣΟΧΗ!! 

Ήρθε η ώρα για μεγάλες αλλαγές. Το 2023 είναι ένα σημείο καμπής για όλη την ανθρωπότητα. Ας είμαστε έτοιμοι γιατί τώρα θα γίνει η μεταμόρφωση που περιμέναμε. Μπορούμε να διευρύνουμε την επίγνωση με την κατανόηση της φύσης και του πνεύματος. Ζούμε σε δύσκολους καιρούς, αλλά η αλλαγή θα είναι θετική κι αυτό εξαρτάται απόλυτα από το αν θα υιοθετήσουμε την φωτεινή πλευρά. Δεν θα είναι εύκολο να κάνεις τον κόσμο καλύτερο αν φοβάσαι. Αν επιλέξουμε τον σωστό δρόμο, όλα θα τελειώσουν καλά. Διαφορετικά θα ξεκινήσει η επιβολή των σκοταδιστών με ότι συνεπάγεται αυτό!! 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε το 2023 είναι να ελέγξουμε τον εαυτό μας. Ότι κι αν κάνουμε, όποιοι κι αν είμαστε – πρέπει να οικοδομήσουμε γερά θεμέλια για την επιβίωσή μας σε αυτούς τους επαναστατικούς καιρούς. Ο παλιός κανόνας μπορεί να χάσει τη συνάφειά του. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα αποδεκτά πρότυπα συμπεριφοράς να αλλάξουν τόσο πολύ που θα πρέπει να μάθετε τα πάντα από την αρχή. ΕΝΩΘΕΙΤΕ πριν να είναι αργά... 

Μήνυμα 2022 προς 2023 ...

Ο χρησμός 111

Θα περάσει ο Σταυρίτης σαν τρυγήτης
και τότε θα ξεκινήσει ο κομπογιαννίτης.
Θα ζητήσει την φωτιά που σε ανάβει
και λάκκο θα νιώσεις ότι αρχίζει να σου σκάβει

(ανάλυση)
Σταυρίτης και τρυγήτης στην λαογραφία θεωρείται ο μήνας Σεπτέμβριος. Σε εκείνο το χρονικό διάστημα αναφέρεται ο χρησμοδότης για έναν κομπογιαννίτη (πρόκειται για το παρατσούκλι που απέκτησαν, μετά την απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τους Τούρκους, οι περίφημοι εμπειρικοί γιατροί). Προφανώς υπονοεί θέματα οικονομικά και γεωστρατηγικά που έχουν σχέση με τους γείτονες μας ή ανακοινώσεις που έχουν σχέση με τα χρήματα τις αληθινές υποχρεώσεις ή με θέματα της υγεία (βλέπε "πανδημία"). Καθώς ο τελευταίος στίχος υποδηλώνει ότι μάλλον οι άνθρωποι θα υποστούν μια πλεκτάνη που θα έχει σχέση με την καθημερινότητα τους.

Μην αφήσετε τα χνώτα του θεού από τον άγγελό του,
είναι η προστασία σας από την λύσσα του ασώτου.
Εκεί γιορτάζει στο οχτάρι ο φύλακας σας,
εκεί θα αρχίσει και το νήμα του σεβντά σας.

(ανάλυση)
Τα χνώτα του θεού για τον χρησμοδότη είναι ο συμβολισμός του Αρχαγγέλου για την προστασία που έχουν οι άνθρωποι. Γι αυτό και αναφέρει το 8αρι όπου στις 8 Νοεμβρίου η Εκκλησία μας τιμά και εορτάζει την Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και όλων των Αγγελικών τάξεων. Από εκεί και μετά ο χρησμοδότης εννοεί ότι προφανώς αρχίζει μια στενάχωρη περίοδος για όλους μας. 

Όσοι θα κρύψετε το προσωπείο θα αλλάξετε σίγουρα το βίο,
και τότε απ τα ψηλά θα ακούσετε μαντάτο θείο.
Σαν σάλπιγγα θα ακουστούν όλα τα κακά τα νέα,
μα δεν κόβονται κεφάλια είναι σαν την λερναία. 

(ανάλυση)
Ο πρώτος στίχος του χρησμού υποδηλώνει έναν περιορισμό των ανθρώπων που θα αλλάξει την καθημερινότητα τους. Τα θέματα σε οικονομία και υγεία είναι σε πρώτο πλάνο. Θα γίνουν αποκαλύψεις που θα φέρουν αναταραχή στο τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Η σάλπιγγα για τον χρησμοδότη γνωρίζουμε ότι είναι τα ΜΜΕ. Και όσο για κεφάλια της λερναίας, υπονοεί την ατιμωρησία ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ για ότι θα γίνει. 

Το πρώτο τρίμηνο θα είναι για το πρώτο εξάρι,
και όταν οι σαρδανάπαλοι θα γιορτάζουν τα φλοράλια,
θα λένε ότι πρέπει να γίνει η αλλαγή και στα ριάλια,
έτσι θα βάζουν θεμέλιο για το δεύτερο εξάρι,
γίνετε πύλη για να φανερώσουν τον μπροστάρη.

(ανάλυση)
Ο χρησμοδότης κάνει αναφορά στο τρία και το έξι. Το νούμερο τρία έχει μια αίσθηση ενότητας, όπως ακριβώς αντιπροσωπεύει η Τριάδα: «Ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα». Ενώ το έξι είναι ένα λιγότερο από το εφτά, το οποίο συμβολίζει την πληρότητα, το έξι συμβολίζει όμως κάτι που δεν είναι πλήρες ή είναι ατελές, ή σχετίζεται με τους εχθρούς του Θεού.​ -1 Χρονικών 20:6· Δανιήλ 3:1· Αποκάλυψη 13:18.

Αναφέρει τον Σαρδανάπαλο που στην βιβλιογραφία παρουσιάζεται σαν έκφυλη μορφή που περνά τη ζωή του στην τρυφή και έχει έναν καταστροφικό θάνατο και αναφέρει παρακάτω ο χρησμοδότης την εποχή που εορτάζονταν από τον Απρίλιο και μετά, τα Φλοράλια,οι  εορτές προς τιμή της θεάς της βλάστησης της Χλωρίδας (Flora).

Οι Άραβες υιοθέτησαν την ονομασία «reale» για τα δικά τους νομίσματα μετατρέποντας την όμως σε «ριάλι/ριάλια». Αυτοί ήταν που έφεραν τη λέξη αυτή και στην Κύπρο, και η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα, για να περιγράψει όχι συγκεκριμένη νομισματική μονάδα αλλά τα χρήματα γενικά.

Δηλαδή το πρώτο τρίμηνο του 2023 θα υπάρχουν θέματα πολέμου του καλού και του κακού. Οι άνθρωποι που είναι εξαρτημένοι από τα αποκτήματα και τα χρήματα, θα έχουν πολλά προβλήματα. Θα γίνει προσπάθεια την άνοιξη για αλλαγές που θα έχουν σχέση με τα χρήματα και ίσως αποτελέσει την αιτία να εμφανιστεί ένας δικός τους "ηγέτης" ως ο καλός... 

(Η ανάλυση είναι μια προσέγγιση του ερευνητή & καθηγητή, Π. Ιωάννου - Λάζου)

Τα πιο δύσκολα και αποκαλυπτικά γεγονότα νιώθω ότι θα ξεκινήσουν από το 2ο εξάμηνο του 2023...
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για το 2023 - Κίνδυνος: Η απληστία των ανθρώπων - Ο αποκαλυπτικός χρησμός 111
Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για το 2023 - Κίνδυνος: Η απληστία των ανθρώπων - Ο αποκαλυπτικός χρησμός 111
Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για το 2023 - Κίνδυνος: Η απληστία των ανθρώπων - Ο αποκαλυπτικός χρησμός 111
https://ak.picdn.net/shutterstock/videos/1036075400/thumb/7.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/05/2023.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/05/2023.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content