Σταύρος Πλουμιστός: 18 Συμπτώματα Πνευματικής Αφύπνισης - Οι 3 Φάσεις της Πνευματικής Μεταμόρφωσης

Σταύρος Πλουμιστός: 18 Συμπτώματα Πνευματικής Αφύπνισης - Οι 3 Φάσεις της Πνευματικής Μεταμόρφωσης

👉Η πνευματική αφύπνιση είναι το ταξίδι μιας ζωής για να γνωρίσουμε ποιοι είμαστε, να νιώσουμε τον πυρήνας μας. Να έρθουμε σε επαφή με τον αληθινό μας εαυτό, πέρα ​​από  κανόνες και πεποιθήσεις.

Ιδιαίτερα σε κοινωνίες όπου το φυσικό έχει προτεραιότητα ή θεωρείται η απόλυτη πραγματικότητα, οι πνευματικές αφυπνίσεις παρουσιάζουν μια υπαρξιακή κρίση ταυτότητας.

Αυτή η αφύπνιση μπορεί να είναι εξίσου απολιθωτική όσο και συναρπαστική. Γνωρίζουμε βαθύτερα επίπεδα πόνου (ψυχοσωματικά) και πόνου στην καρδιά (συναισθηματική ακαμψία), αλλά βιώνουμε επίσης ένα υψηλότερο επίπεδο χαράς και ευδαιμονίας.

Σε αυτό το άρθρο μου, θέλω να αναφερθώ σε 18 βασικά σημάδια ότι περνάτε ένα πνευματικό ξύπνημα, γιατί σας συμβαίνει και πώς να το διαχειριστείτε.

Τι είναι η πνευματική αφύπνιση;

Μια πνευματική αφύπνιση είναι πολύ απλά το ταξίδι μέσα στο πνεύμα σου. Μια βαθιά ανακάλυψη του ποιοι και τι είμαστε, πέρα ​​από το φυσικό.

Αυτό έχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο στη σύγχρονη εποχή όπου πολλοί από εμάς ζούμε εντελώς αποξενωμένοι από το πνεύμα. Έχουμε γνωρίσει το φυσικό και το πνευματικό ως δύο διακριτούς χώρους ύπαρξης ή θεωρούμε μόνο το φυσικό ως σημαντικό.

Δεν είμαστε χωρισμένοι από το πνεύμα μας, αλλά μπορούμε να απομακρυνθούμε από αυτό, μέσω των διαφορετικών στρωμάτων του εγώ. Αντί να βρούμε το πνεύμα μας, μια αφύπνιση είναι να γνωρίσουμε ξανά το πνεύμα μας. Όχι για να ξέρουμε κάτι που δεν ξέραμε ήδη, αλλά για να θυμόμαστε ποιοι τελικά είμαστε.

Η πνευματική αφύπνιση μπορεί να είναι τόσο αποπροσανατολιστική επειδή έχουμε αυτή την τεράστια αντίθεση μεταξύ αυτών των δύο όψεων της ύπαρξής μας. Φτάνουμε σε αυτή τη σημαντική συνειδητοποίηση και πρέπει να καλλιεργήσουμε την ισορροπία.

Τι προκαλεί μια πνευματική αφύπνιση;

Όταν χρησιμοποιούμε τον όρο πνευματική αφύπνιση, συνήθως αναφερόμαστε σε μια σημαντική αλλαγή στην τροχιά της ζωής μας – κάτι που μοιάζει με ένα μεγάλο γεγονός. Θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε αυτό μια ενεργειακή λήψη (πνευματικό μήνυμα) ή μια μεγάλη αφύπνιση.

Αυτός ο τύπος αφύπνισης συνήθως προκαλείται από μια αντίστοιχη διαταραχή της ζωής, όπως από μια κατάθλιψη ή έναν χωρισμό, η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου ή μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή ακόμη και την απόρριψη του τρόπου ζωής που κάνετε (ψυχική κούραση). Άλλες φορές οι πνευματικές αφυπνίσεις προκαλούνται από ένα πιο λεπτό φαινόμενο ντόμινο της συνείδησης, επειδή η κυτταρική καταγραφή (συναισθήματα) που έχετε, έρχεται σε αντίθεση με αυτό που ζείτε.

Παρατηρούμε κάτι μικρό στην καθημερινότητά μας που φαίνεται παράταιρο, ή βιώνουμε έναν συγχρονισμό και το διαγράφουμε ως σύμπτωση ή ευχή. Αυτά τα μικρά περιστατικά μετατρέπονται σταδιακά σε κάτι που δεν μπορούμε πλέον να αγνοήσουμε ή να υποβαθμίσουμε.

Τα πιο συνηθισμένα, 18 συμπτώματα πνευματικής αφύπνισης

Μια πνευματική αφύπνιση χαρακτηρίζεται από μια ομάδα συμπτωμάτων που σηματοδοτούν την ανάπτυξη μιας υψηλότερης επίγνωσης. Αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση μια εξαντλητική λίστα, αλλά θα βρείτε πολλά από αυτά που σχετίζονται με την πορεία σας.

1. Νιώθεις εκτός τόπου

Το πρώτο σημάδι ότι βιώνετε μια πνευματική αφύπνιση είναι η γενική αίσθηση ότι είστε εκτός τόπου. Ίσως να μην μπορείτε να βάλετε το μυαλό σας στο γιατί, αλλά απλά ξέρετε βαθύτερα ότι δεν ταιριάζετε με τον τρόπο που ενεργείτε στο τώρα.

2. Νιώθεις μόνος & χαμένος

Φυσικά, αφού παρατηρήσετε αυτό το ακατάλληλο συναίσθημα, είναι σύνηθες να νιώθετε ιδιαίτερα απομονωμένοι ή αποξενωμένοι. Οι συμβατικές συζητήσεις που κάνουν οι άνθρωποι γύρω σας δεν σας ενδιαφέρουν πλέον όπως γίνονταν, αυτό που κάνετε καθημερινά δεν σας εμπνέει και δεν σας δίνει κίνητρο να συνεχίσετε αυτό που κάνατε. Κοινώς δεν νιώθετε πληρότητα...

3. Αμφισβητείτε την ταυτότητά σας

Εδώ αρχίζετε να κάνετε τα μεγάλα ερωτήματα: Ποιος είμαι; Τι είμαι εγώ; Γιατί είμαι εδώ; Τι συμβαίνει και δεν νιώθω πληρότητα ή απόλαυση σε αυτό που κάνω ή ακόμη και στον έρωτα;

Η πνευματική αφύπνιση υπογραμμίζει την αντίθεση μεταξύ του εγώ του εαυτού μας και του ανώτερου εαυτού μας και πόσο μεγάλο μέρος της ταυτότητάς μας έχει διαμορφωθεί γύρω από το εγώ που υπάρχει στις αρχικές πεποιθήσεις που καταγράφηκαν στα πρώτα επτά χρόνια της ζωής μας (κυτταρική καταγραφή).

4. Επαναξιολογείτε τις πεποιθήσεις σας

Για να ακολουθήσουμε το πνευματικό μονοπάτι απαιτεί πολύ προβληματισμό σχετικά με τα συστήματα πεποιθήσεών μας που έχουμε υιοθετήσει. Είτε μεγαλώσαμε θρησκευόμενοι και έχουμε συγκρούσεις εκεί, είτε ήμασταν περισσότερο με αθεϊστική νοοτροπία, όπου οτιδήποτε δεν υποστηρίζεται από επιστήμη ή φυσικά στοιχεία δεν αξίζει να εξερευνηθεί. 

Στην πραγματικότητα αυτές οι πεποιθήσεις μας δυσκολεύουν γιατί νιώθουμε ότι μας πνίγουν ή μας αδικούν ή ακόμη τις υπερασπιζόμαστε χωρίς να το θέλουμε, αλλά τις ζούμε.

5. Έχετε διαφορετικές προτεραιότητες

Φυσικά, όταν αμφισβητήσετε την ταυτότητά σας, τα συστήματα πεποιθήσεων και τις καθημερινές σας δραστηριότητες, οι προτεραιότητές σας αρχίζουν να αλλάζουν. Τα παλιά μοτίβα με τα οποία αισθανόσασταν άνετα πριν, τώρα δεν σας εξυπηρετούν και δεν αισθάνεστε πλέον ότι είναι τόσο σημαντικά ή σας κρατούν σε χαμηλή δόνηση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αισθάνεστε συχνά αποσυντονισμένοι.

6. Βιώνοντας συγχρονισμούς

Οι συγχρονισμοί είναι γεγονότα που στην αρχή φαίνονται άσχετα, αλλά αργότερα φαίνεται να έχουν κάποιο αλληλένδετο νόημα. Για παράδειγμα, σκέφτεστε κάποιον που δεν έχετε δει εδώ και χρόνια και ξαφνικά λαμβάνετε ένα τηλεφώνημα από αυτόν ασυνήθιστα.

Οι συγχρονισμοί είναι μια πρακτική επίδειξη του τρόπου με τον οποίο η σκέψη/ενέργεια αντιστοιχεί στο περιβάλλον μας. Αρχίζουμε φυσικά να αντιλαμβανόμαστε τους συγχρονισμούς που μας έλειπαν πριν και αρχίζουμε να βιώνουμε περισσότερη συγχρονικότητα ως αποτέλεσμα αυτής της βαθύτερης διασύνδεσης με την πνευματική αφύπνιση.

Οι συγχρονισμοί είναι πολλές φορές απαντήσεις σε ερωτήματα του ανώτερου εαυτού σας, που όμως δεν δίνετε σημασία, επειδή παραμένετε σε χαμηλή δόνηση (σύνδεση με την ύλη και την συμβατική σκέψη). Το αποτέλεσμα είναι, το άτομο όσο το αφήνει, να μπερδεύετε στην ζωή ακόμη περισσότερο.

7. Νιώθετε περισσότερο συνδεδεμένοι με το σώμα σας

Ένα κοινό σημάδι αφύπνισης που συχνά χάνεται είναι ότι αισθάνεστε πιο συνδεδεμένοι με το σώμα σας. Αρχίζετε να νιώθετε ενέργεια να ρέει μέσα από το σώμα ή παρατηρείτε ότι το σώμα σας δεν αποδίδει όπως θα θέλατε/ η όπως ήταν παλιά. Επίσης παρατηρείτε"ανηδονία" δηλαδή έλλειψη βιολογικής ηδονικής επαφής.

Όταν αποκτούμε μεγαλύτερη επίγνωση του πνεύματός μας, αποκτούμε επίσης μεγαλύτερη επίγνωση του φυσικού μας σώματος, καθώς αυτό είναι το σημείο αγκύρωσης για τη συνείδησή μας εδώ στη Γη. Πρέπει να φέρουμε τόσο το φυσικό όσο και το πνευματικό σε ευθυγράμμιση για πραγματική ισορροπία μέσα μας.

Μάλιστα σε μερικούς ενεργειακούς ανθρώπους (που δεν το γνωριζουν) , η ενέργεια παύει να έχει ταυτότητα φύλου, που σημαίνει ότι το άτομο έρχεται σε ισορροπία και με τις δυο ενέργειες του σώματος του (αρσενική & θηλυκή) 

8. Αυξάνεται το ένστικτο

Συντονίζοντας το σώμα μας, αυξάνεται το ένστικτο. Κατά τη διάρκεια μιας πνευματικής αφύπνισης συνειδητοποιούμε περισσότερο τα συνήθη μοτίβα σκέψης μας και αρχίζουμε να τα υπερβούμε.

Παρατηρώντας πώς οι σκέψεις μας τείνουν να παίζουν ασυνείδητα, μπορούμε να αναγνωρίσουμε πότε οι «σκέψεις» μας έχουν καλύτερη ποιότητα καθώς συνδεόμαστε με την εσωτερική φωνή του ανώτερου εαυτού μας. Στρέφοντας την προσοχή μας προς τα μέσα, έχουμε πιο ξεκάθαρη πρόσβαση στην εσωτερική μας καθοδήγηση αντί να καθοδηγούμαστε κυρίως από εξωτερικές επιρροές που μας αποσυνδέουν με το "δώρο" του Δημιουργού που είναι η νόηση και κατόπιν το ένστικτο, δηλαδή την εσωτερική μας φωνή.

9. Νιώθετε πιο ευαίσθητοι ή πυροδοτημένοι

Κατά τη διάρκεια μιας αφύπνισης είναι σύνηθες να βιώνεις μια περίοδο όπου είσαι εξαιρετικά εύθραυστος ψυχολογικά και πυροδοτούνται συνεχώς τα συναισθήματα καθώς γίνεσαι πολύ πιο ευαίσθητος σε όλα ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να είναι συντριπτικό στην αρχή και μπορεί να νομίζετε ότι κάνετε κάτι λάθος διότι αυξάνει την αμφισβήτηση της σκέψης σου.

Ωστόσο, αυτό είναι ένα σημάδι ότι η επίγνωσή σας αυξάνεται. Έχοντας μεγαλύτερη επίγνωση των ερεθισμάτων μας (δυσανάλογες συναισθηματικές αντιδράσεις) μπορούμε να συνεργαστούμε καλύτερα και να τα ενσωματώσουμε.

Οι περισσότεροι που ξεκινούν την αφύπνιση για να βρουν το δρόμο τους, εδώ είναι το χρονικό σημείο που πιθανόν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια τους λόγο της ευαισθησίας τους.

10. Νιώθεις βαθύτερη χαρά & γαλήνη

Η πνευματική αφύπνιση φέρνει επίσης μια πολύ βαθύτερη αίσθηση χαράς και ειρήνης. Βιώνουμε χαμηλότερα τα χαμηλά αλλά και υψηλότερα τα υψηλά!

Συχνά κατά τη διάρκεια μιας πνευματικής αφύπνισης βιώνουμε βαθιά χαρά γιατί αυτό είναι ένα συναίσθημα που καταπιέζουμε για τόσο καιρό. Μπορεί να μην νιώθουμε άξιοι χαράς ή ενοχές αν το εκφράσουμε. Ένα ξύπνημα ξεφλουδίζει όλα αυτά τα στρώματα προσποίησης και μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε τόσο το βαθύ σκοτεινό όσο και το φωτεινό φως που είναι ήδη μέσα μας.

Γενικά η αφύπνιση φέρνει αποφόρτιση και απελευθέρωση.

11. Εξασκείτε περισσότερη αποδοχή

Η αποδοχή είναι μια από τις βασικές αρετές στο πνευματικό μονοπάτι. Να αποδεχτείς πού είσαι, τι έχεις κάνει και πού πηγαίνεις.

Όταν σκεφτόμαστε ένα πνευματικό ον ή ένα «πνευματικό άτομο», η εικόνα που έχουμε στο μυαλό μας είναι κάποιος που ντύνεται απλοϊκά, συμπεριφέρεται ήρεμα, είναι σοφός και τα πάντα γνωρίζει. Η αφύπνιση "κατοικεί" σε όλους ανεξαιρέτως χαρακτήρα, στυλ ή γνώσης. 

Ωστόσο, ένα μεγάλο μέρος της πνευματικής διαδρομής είναι η αποδοχή των ελάχιστων γνώσεων που γνωρίζουμε, και με αυτή την αποδοχή της άγνοιάς μας έρχονται βαθύτερα επίπεδα ειρήνης και εμπιστοσύνης μέσα μας.

12. Οι ψυχικές σας αισθήσεις ενεργοποιούνται

Πιθανότατα θα βιώσετε μια ενεργοποίηση των ψυχικών σας αισθήσεων, παράλληλα με αυξημένες φυσικές αισθήσεις.

Εάν είστε οπτικό άτομο, πιθανότατα θα βιώσετε μια αύξηση στη διόραση, εάν είστε άτομο με προσανατολισμό στη μουσική, πιθανότατα θα βιώσετε μια αυξημένη αίσθηση διακοής. Αν συνεχίσετε με έναν καθοδηγητή που σας εμπνέει μπορεί να φτάσετε και σε επίπεδα διαίσθησης.


13. Τα όνειρά σας είναι ιδιαίτερα ζωντανά

Όσο περισσότερο αυξάνουμε την πνευματική μας επίγνωση στην ξύπνια ζωή τόσο πιο ζωντανά και σουρεαλιστικά γίνονται τα όνειρά μας τη νύχτα. Για μένα, τα όνειρα ήταν αυτά που επιβεβαίωναν αρχικά την πνευματική μου αφύπνιση.

Μέσα στα όνειρα έχουμε πρόσβαση σε ένα επίπεδο συνείδησης που δεν είναι διαθέσιμο στην κανονική καθημερινή ζωή ή κατά τη διάρκεια του βαθύ ύπνου. Δεν είναι ασυνήθιστο τα αυθόρμητα διαυγή όνειρα ή οι εξωσωματικές εμπειρίες να ενθαρρύνουν μια πνευματική αφύπνιση που περιλαμβάνει τόσο την κατάσταση της εγρήγορσης όσο και την κατάσταση ύπνου.

Μπορεί να βιώνουμε προγνωστικά όνειρα, να βιώνουμε ένα όνειρο που έχει μια απόκοσμη ή υπερβατική ιδιότητα, μπορεί να φαίνεται ότι ερχόμαστε σε επαφή με κάποια άλλη νοημοσύνη μέσα σε ένα όνειρο όπως πνευματικούς οδηγούς, αγγέλους ή αναληφθέντες δάσκαλους.

14. Συνειδητοποιείτε την παιδική καταγραφή σας

Όπως έχουμε εξερευνήσει, οι πνευματικές αφυπνίσεις δεν είναι όλα πεταλούδες, ουράνια όντα και άγγελοι. Δεν είναι πάντα μακάριοι και χαρούμενοι, μερικές φορές (αλλά όχι πάντα) προκαλείται μια πνευματική αφύπνιση φτάνοντας στο χαμηλότερο χαμηλό που έχουμε βιώσει ποτέ και χρειάζεται να διαθέσουμε δυνάμεις που δεν γνωρίζαμε ότι είχαμε πρόσβαση.

Θα παρασυρθούμε στην εσωτερική εξερεύνηση και θα γνωρίσουμε τον εαυτό μας σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Παλιές πληγές μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Υπάρχει μια κάθαρση που συνεχίζεται και φτάνει ακόμη και στην παιδική καταγραφή που έχουμε μέσα μας.

Να ξέρετε ότι η τυχόν αρνητική σε γεγονότα παιδική καταγραφή που μπορεί να ταλαιπωρεί έναν άνθρωπο, η αφύπνιση τον καλεί να της δώσει λύση...

15. Οι σχέσεις σας αλλάζουν

Οι σχέσεις μας αλλάζουν φυσικά καθώς περνάμε μέσα από μια αφύπνιση, λαχταρούμε βαθύτερο νόημα σε όλες τις σχέσεις της ζωής μας. Μπορεί να συνειδητοποιήσουμε ότι οι τρέχουσες σχέσεις μας δεν έχουν τόσο νόημα όσο νομίζαμε, θα μας ελκύουν άτομα με μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και ποικίλα ενδιαφέροντα.

Μπορεί να αλλάξει ακόμη και το μοντέλο προσωπικότητας από το οποίο ελκυόσασταν. Κι αυτό είναι σίγουρα λυτρωτικό διότι θα σταματήσουν τα επαναλαμβανόμενα συναισθηματικά λάθη.

16. Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να αλλάξετε τον τρόπο ζωής και τη διατροφή σας

Μετά την αυτοβελτίωση ακολουθεί η αύξηση της επίγνωσης όπου αρχίζουμε φυσικά να έχουμε μεγαλύτερη συνείδηση ​​του τι κάνουμε στο σώμα μας και πώς αυτό μας επηρεάζει. Σίγουρα θα θέλουμε να υιοθετήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, να κινηθούμε περισσότερο, να ενδιαφερθούμε για τη πιο σωστή διατροφή. 

Υπάρχει πολλή συζήτηση για το τι συνιστά την τέλεια πνευματική διατροφή, ενώ υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις, σίγουρα θέλουμε να προσέχουμε περισσότερο τη διατροφή και τον τρόπο ζωής μας.

Η κατανάλωση λιγότερου κρέατος, η περισσότερη κίνηση και η κατανάλωση λιγότερων ανθυγιεινών ουσιών προέρχονται όλα ως φυσικό αποτέλεσμα αυτής της αυξημένης συνειδητοποίησης, είτε αυτό τελικά ευθυγραμμίζεται είτε όχι με έναν συγκεκριμένο τύπο διατροφής/τρόπο ζωής.

17. Νιώθετε βαθιά συνδεδεμένοι με τα πάντα

Ένα βασικό δόγμα μιας αφύπνισης είναι η εμπειρία της ενότητας – αυτή η αίσθηση ότι δεν είμαστε εντελώς ξεχωριστοί από άλλους ανθρώπους, ζωντανά όντα, ακόμη και άψυχα αντικείμενα. Όλα έχουν ένα υπόγειο ρεύμα ενέργειας, που προέρχεται από μια πηγή, που μπορούμε να συντονιστούμε και να το βιώσουμε σπλαχνικά.

Η ενσυναίσθηση αυξάνεται κι αυτό έρχεται σε πλήρη ταύτιση με την αρχή του Δημιουργού. Νιώθεις ότι συνδέεσαι. 

18. Θέλετε να εξυπηρετείτε τους άλλους - Δοτικότητα 

Μια από τις βασικές φάσεις μετά από μια πνευματική αφύπνιση είναι ότι θέλετε να εξυπηρετήσετε τους άλλους, με μεγαλύτερο τρόπο από πριν. Συχνά αυτό σημαίνει ότι θέλετε να διαδώσετε πνευματική γνώση/σοφία ή να βοηθήσετε άλλους σε κάποιο άλλο πνευματικό πλαίσιο.

Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε αυτή τη φάση γιατί μπορεί να φαίνεται ότι ο μόνος τρόπος για να βοηθήσεις θα ήταν να αλλάξει εντελώς η καθημερινότητά μας. Να αποκτήσει περισσότερα έσοδα και να έχει περισσότερο χρόνο να αφιερώσει στις πνευματικές σπουδές.

Ωστόσο, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους άλλους όπου κι αν βρισκόμαστε. Ως γονείς, φίλοι, ως εργαζόμενος σε ένα μαγαζί, ως ξένοι. Το πνεύμα δεν περιορίζει πόσο βαθιά μπορούμε να επηρεάσουμε τους άλλους με βάση την τοποθεσία, το επάγγελμα ή το περιβάλλον μας. Οτιδήποτε κάνουμε, όσο εγκόσμιο κι αν είναι, μπορεί να εμποτιστεί με πνευματική ενέργεια.

Είναι σημαντικό όμως να μην πλανηθείτε ότι μπορείτε να γίνετε πνευματικός οδηγός διότι το ενεργειακό βάρος (τοξικότητα που παίρνετε από τα άλλα άτομα) είναι πιθανό να μειώσει ή και να ακυρώσει εντελώς την ικανότητα της αυτοθεραπείας σας, η οποία μας δόθηκε ως αντίσταση (στο κακό αίτιο) από τον δημιουργό. 


Οι 3 Φάσεις της Πνευματικής Μεταμόρφωσης

Υπάρχουν πολλές διακριτές φάσεις στη διαδικασία πνευματικής αφύπνισης, ωστόσο νομίζω ότι κάθε αφύπνιση μπορεί να χωριστεί χονδρικά σε τρία μέρη.

Μια σπίθα συνειδητοποίησης

Η πρώτη σημαντική φάση μιας αφύπνισης λαμβάνει μια σπίθα συνειδητοποίησης.

Ενσωμάτωση

Η δεύτερη σημαντική φάση είναι να ενσωματώσετε αυτά που έχετε μάθει.

Αυτή η φάση μπορεί να περιλαμβάνει πολλές άλλες μικρότερες φάσεις, ωστόσο το γενικό θέμα είναι να ενώσει τις αντικρουόμενες δυνάμεις που προκύπτουν μετά από μια αφύπνιση:
  • τη φυσική και πνευματική μας επίγνωση, 
  • το σώμα και την ψυχή μας,
  • το μυαλό και την καρδιά μας.
Μπορούμε να βιώσουμε πολλές ενεργειακές λήψεις (αφύπνιση) κατά τη διάρκεια της ζωής μας, που συνήθως προκαλούνται από μια σημαντική αλλαγή στη ζωή μας, όπως ένα σπάσιμο της καρδιάς, η θλίψη ή μια απώλεια. Μπορούμε να βιώσουμε αφυπνίσεις ακόμα και μετά την αρχική μας πνευματική αφύπνιση.

«Το μονοπάτι δεν είναι μια ευθεία γραμμή...είναι μια σπείρα . Επιστρέφεις συνεχώς σε πράγματα που νόμιζες ότι καταλάβαινες και βλέπεις βαθύτερες αλήθειες».

Σε αυτές τις «επακόλουθες αφυπνίσεις» μπορεί να εργαζόμαστε με πιο λεπτή δυναμική ή μια συγκεκριμένη σύγκρουση με το μέσα μας, για να εμβαθύνουμε την πνευματική μας επίγνωση και να ενσωματώσουμε βαθύτερη ειρήνη και αποδοχή.

Ευθυγραμμία

Το τελικό στάδιο είναι η επίτευξη βαθύτερης και ενσωματωμένης ευθυγράμμισης. Αυτό είναι όπου η εσωτερική σας ύπαρξη και οι εξωτερικές σας ενέργειες αρχίζουν να ταιριάζουν, ποιοι λέτε ότι είστε και τι ξέρετε ότι οδηγεί τις ενέργειές σας.

Η ευθυγράμμιση δεν είναι προορισμός αλλά ταξίδι, γιατί πάντα υπάρχουν νέες ευκαιρίες για να βγούμε από την ευθυγράμμιση με τον ανώτερο εαυτό μας.


Τι συμβαίνει μετά από μια πνευματική αφύπνιση;

Το ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με τη συζήτηση των πνευματικών αφυπνίσεων με την ανθρώπινη γλώσσα και μέσω των ανθρώπινων εννοιών είναι ότι προσπαθούμε να βάλουμε ένα χρονοδιάγραμμα σε κάτι που δεν ρέει πραγματικά γραμμικά.

Έτσι, η φράση μετά από μια αφύπνιση είναι πραγματικά μια περίοδος μετά από αυτήν την αρχική σπίθα συνειδητοποίησης και ολοκλήρωσης. Στην αρχή μπορεί να νιώθουμε χαμένοι, αποξενωμένοι, μπερδεμένοι, φοβισμένοι κ.λπ. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βιώσουμε αυξημένη χαρά, ευδαιμονία και γαλήνη.

Τελικά πρέπει να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει αναπροσαρμογή μετά από μια σκοτεινή νύχτα της ψυχής (έντονη περίοδος σκιωδών εργασιών) ή συνειδητοποίηση ότι δεν μπορούμε να παραμείνουμε τόσο ψηλά και ανυψωμένα όσο κάποτε.

Πρέπει να ενσωματώσουμε συνειδητά τη νέα πνευματική μας επίγνωση στις καθημερινές δραστηριότητες. Αν έχουμε δουλειά να πάμε, παιδιά για γονείς ή κάποια άλλη δραστηριότητα να γίνει σύμφωνα με τα νέα πνευματικά δεδομένα που έχουμε πλέον μέσα μας. 

Κάθε πράγμα που κάνουμε μπορεί να προέλθει από αυτόν τον χώρο της βαθιάς σύνδεσης με την πίστη στον εαυτό μας και τον Δημιουργό, ειρήνης και παράδοσης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: 18 Συμπτώματα Πνευματικής Αφύπνισης - Οι 3 Φάσεις της Πνευματικής Μεταμόρφωσης
Σταύρος Πλουμιστός: 18 Συμπτώματα Πνευματικής Αφύπνισης - Οι 3 Φάσεις της Πνευματικής Μεταμόρφωσης
Σταύρος Πλουμιστός: 18 Συμπτώματα Πνευματικής Αφύπνισης - Οι 3 Φάσεις της Πνευματικής Μεταμόρφωσης
https://colleenwalserdotcom.files.wordpress.com/2015/03/img_9639.jpg
https://i.ytimg.com/vi/Hw84wQWfttA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/05/18-3.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/05/18-3.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content