Deutche Bank σε ΗΠΑ: «Η ύφεση θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτή που σας προειδοποιήσαμε»!

Deutche Bank σε ΗΠΑ: «Η ύφεση θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτή που σας προειδοποιήσαμε»!

👉Η Deutche Bank χτύπησε εκ νέου τον κώδωνα του κινδύνου στις ΗΠΑ για την ύφεση που έρχεται και αναμένεται να «τσακίσει» την παγκόσμια οικονομία, καθώς όπως όλα δείχνουν η πρόβλεψη που είχε κάνει στις αρχές Απριλίου ήταν πολύ… αισιόδοξη.

Χθες το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με το CNN Business, η Deutche Bank προειδοποίησε ξανά, αυτή τη φορά για μία ακόμη μεγαλύτερη και βαθύτερη ύφεση που προκαλείται από την προσπάθεια της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, να μειώσει τον υψηλό πληθωρισμό.

Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να επανέλθει ο πληθωρισμός στο 2%, τονίζει η Deutche Bank

Το πρόβλημα, σύμφωνα με την Deutche Bank, είναι ότι ενώ ο πληθωρισμός μπορεί να έχει φτάσει στο ζενίθ του, θα χρειαστεί «πολύς χρόνος» μέχρι να επανέλθει στον στόχο του 2% που έχει θέσει η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ.

Αυτό υποδηλώνει ότι η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ θα αυξήσει τα επιτόκια τόσο επιθετικά, που θα βλάψει την οικονομία. «Το θεωρούμε πολύ πιθανό ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα θα πρέπει να πατήσει ακόμη πιο δυνατά τα φρένα και θα χρειαστεί μια βαθιά ύφεση για να συμμαζέψει τον πληθωρισμό», γράφουν οι οικονομολόγοι της Deutsche Bank στην έκθεσή τους με τον δυσοίωνο τίτλο «Γιατί η επερχόμενη ύφεση θα είναι χειρότερη από ό,τι αναμενόταν».

Οι τιμές καταναλωτών έφτασαν το 8,5% τον Μάρτιο

O πληθωρισμός έφτασε στο 8,5% τον Μάρτιο και σηματοδότησε την ταχύτερη αύξηση των τελευταίων 40 ετών. Αναλυτές της Moody’s επισημαίνουν ότι η αγορά εργασίας εξακολουθεί να βρίσκεται σε έξαρση και ότι οι προβλέψεις δείχνουν, ότι το ποσοστό ανεργίας θα πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο από τις αρχές του 1950.

Η Deutche Bank δημιούργησε έναν δείκτη που παρακολουθεί την απόσταση μεταξύ πληθωρισμού και ανεργίας τα τελευταία 60 χρόνια και τους δηλωμένους στόχους της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ για αυτές τις μετρήσεις. Η έρευνα της Deutche Bank έδειξε ότι η Κεντρική Τράπεζα είναι αρκετά πίσω στις προβλέψεις από ότι ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Εκείνη την περίοδο, ο υψηλός πληθωρισμός ανάγκασε την Κεντρική Τράπεζα να αυξήσει τα επιτόκια σε επίπεδα ρεκόρ, συντρίβοντας την οικονομία.

Η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ δεν είναι σε θέσει να διορθώσει τον πληθωρισμό, λέει η Deutche Bank

Η Deutche Bank τόνισε ότι η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, δεν ήταν ποτέ σε θέσει να διορθώσει πολύ μικρότερες τιμές του πληθωρισμού και της απασχόλησης, χωρίς να ωθήσει σε ύφεση την οικονομία της χώρας. Η γερμανική τράπεζα επισήμανε, ότι με δεδομένο ότι η ανεργία αυξήθηκε κατά 2%, θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από μία ήπια ύφεση, για να υποχωρήσει ο πληθωρισμός.

Στα θετικά νέα, η Deutche Bank τόνισε ότι προσβλέπει ανάκαμψη της οικονομίας των ΗΠΑ μέχρι τα μέσα του 2024, αν η Κεντρική Τράπεζα αντιστρέψει την πορεία της στη μάχη με τον πληθωρισμό.

Η μάστιγα του πληθωρισμού έχει επιστρέψει και είναι εδώ για να μείνει, λέει η Deutche Bank

Η Deutche Bank προειδοποιεί ότι ο πληθωρισμός θα παραμείνει αυξημένος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που αναμενόταν. Η γερμανική τράπεζα τονίζει πως η αντιστροφή της παγκοσμιοποίησης, η κλιματική αλλαγή, οι διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα που προκαλούνται από τον πόλεμο στην Ουκρανία και τα γενικευμένα lockdown λόγω του κορωνοϊού στην Κίνα, θα συμβάλουν σε έναν πληθωρισμό υψηλότερο από τον αναμενόμενο. Η Deutche Bank τόνισε ότι «η μάστιγα του πληθωρισμού έχει επιστρέψει και είναι εδώ για να μείνει».

Η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, αύξησε τα επιτόκια κατά 0,25% τον Μάρτιο και ο πρόεδρος Τζερόμ Πάουελ παραδέχθηκε την περασμένη εβδομάδα ότι μία αύξηση κατά 0,5% βρίσκεται «στο τραπέζι» της συνεδρίασης, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η Deutche Bank προειδοποίησε ότι «είναι εσφαλμένη η άποψη να ακολουθήσει κανείς μία αργή προσέγγιση, ελπίζοντας ότι η αμερικανική οικονομία θα προσγειωθεί ομαλά σε μία βιώσιμη πορεία. Ο μόνος τρόπος για να ελαχιστοποιήσουμε την οικονομική, χρηματοπιστωτική και κοινωνική ζημιά από την παρατεταμένη αύξηση του πληθωρισμού, είναι να κάνουμε πολλά περισσότερα».

Το διάβασα στο pronews.gr
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,509,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2110,ΑΠΟΨΕΙΣ,109,Άρθρα,828,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,166,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,862,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,203,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,928,ΒΙΝΤΕΟ,388,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1859,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,235,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1934,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,44,ΕΡΕΥΝΕΣ,76,ΖΩΗ,231,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,93,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,98,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1037,Κόσμος,10147,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,58,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,680,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1662,Πολιτική,6939,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6204,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,87,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,71,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1244,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3269,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,80,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,119,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,755,Eco-News,2915,GP - info,5,voice healing therapy,69,
ltr
item
Ploumistos.com: Deutche Bank σε ΗΠΑ: «Η ύφεση θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτή που σας προειδοποιήσαμε»!
Deutche Bank σε ΗΠΑ: «Η ύφεση θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτή που σας προειδοποιήσαμε»!
Deutche Bank σε ΗΠΑ: «Η ύφεση θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτή που σας προειδοποιήσαμε»!
https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2022/04/27/deutsche-bank.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/04/deutche-bank.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/04/deutche-bank.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content