Στ. Πλουμιστός: Όλα στη ζωή συμβαίνουν για έναν λόγο - Εμπιστευτείτε τη διαδικασία και συνεχίστε να προχωράτε

Στ. Πλουμιστός: Όλα στη ζωή συμβαίνουν για έναν λόγο - Εμπιστευτείτε τη διαδικασία και συνεχίστε να προχωράτε

👉Δεν ξέρω για εσάς, αλλά πάντα έβρισκα άνεση στον προγραμματισμό της ζωής μου. Δεν ξέρω αν ήταν το συναίσθημα της βεβαιότητας ή απλώς το αίσθημα ότι τα έχω όλα υπό πλήρη έλεγχο (τι τρομερό ψέμα), αλλά υπήρχε κάτι σε αυτό που με έκανε λιγότερο ανήσυχο για το μέλλον. Υπήρχε μια περίεργη αίσθηση ανακούφισης στο να ξέρω τι πρόκειται να κάνω στη ζωή. Αλλά ήταν απλώς μια ψευδαίσθηση.

Ήμουν σίγουρος ότι θα είχα τα πάντα υπό έλεγχο, αλλά πραγματικά δεν το έκανα.

Γιατί ακριβώς όταν άρχισα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου και ακριβώς όταν σκέφτηκα ότι η ζωή δεν μπορούσε να γίνει καλύτερη για μένα, τα πράγματα ξέφυγαν. Ξαφνικά αναγκάστηκα να ασχοληθώ με κάτι που δεν είχα ξαναζήσει. Ο κόσμος μου κατέρρεε μπροστά στα μάτια μου και όλα έβγαιναν έξω. Με άφησε συντετριμμένο και μπερδεμένο.

Και έτσι, μου πήρε πολύ χρόνο για να μαζέψω τα σπασμένα μου κομμάτια και να αποδεχτώ το γεγονός ότι πράγματι μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο. ΣΕ ΜΕΝΑ. Αλλά το έκανα. Μετά από μια μακρά περίοδο που λυπήθηκα τον εαυτό μου και αναλύοντας την κατάσταση, το συνειδητοποίησα.

Δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα για να αποτρέψω κάτι τέτοιο. Ήταν γραφτό να συμβεί έτσι και ήταν γραφτό να με σπάσει ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.


Και παρόλο που μου φαινόταν πολύ δύσκολο να βρω τον δρόμο μου από αυτήν την κατάσταση, εδώ είμαι. Σήμερα είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ. Κάνω αυτό που αγαπώ. Αγαπώ αυτό που κάνω. Είμαι περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που φωτίζουν τη ζωή μου. Και νιώθω ότι βρίσκομαι επιτέλους εκεί που έπρεπε πάντα να είμαι.

Όλα εξαιτίας αυτού που μου συνέβη. Και γι' αυτό είμαι εδώ. Νιώθω ότι είναι καθήκον μου να σας βοηθήσω να το κατανοήσετε αυτό.

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ


Ίσως δεν μπορείς να το δεις αυτή τη στιγμή και ίσως είναι πολύ δύσκολο για σένα να το καταλάβεις αυτή τη στιγμή γιατί είναι πάρα πολύ για να το αποδεχτείς, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι είσαι ακριβώς εκεί που έπρεπε πάντα να είσαι . Παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται ότι πηγαίνετε στη σωστή κατεύθυνση, ΕΙΣΤΕ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τη ζωή, αλλά μπορούμε να την προγραμματίσουμε δηλαδή την λεγόμενη προδιαγραφή. Δεν μπορούμε πάντα να εμποδίσουμε κάτι να συμβεί ή να μην συμβεί. Όσο κι αν προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό, η ζωή δεν πηγαίνει πάντα σύμφωνα με τα σχέδιά μας γιατί δεν μπορείς να γνωρίζεις το σχέδιο του άλλου δίπλα σου. Απλώς λειτουργεί έτσι επειδή η προδιαγραφή είναι πάντα ατομική.

Σας συμβαίνει γιατί δεν έχετε αφυπνιστεί και το κυριότερο δεν κατανοείται τα μαθήματα

Αν ήταν έτσι, δεν θα μπορούσαμε να μάθουμε όλα αυτά τα μαθήματα. Δεν θα μπορούσαμε να εκτιμήσουμε τους αγώνες μας και τη σκληρή δουλειά που μας βοήθησε να γίνουμε αυτό που είμαστε σήμερα. Δεν θα μεγαλώναμε και δεν θα είχαμε το κουράγιο να πετάξουμε ακόμα πιο ψηλά. Η αφύπνιση σου είναι το μυστικό ώστε να προσαρμόσεις την ζωή σου από τα μαθήματα που συνεχίζεις να παίρνεις.

Με κάθε ειλικρίνεια, δεν μπορώ να σου πω γιατί σου συνέβησαν τα γεγονότα που σε ανέτρεψαν από αυτό που ήθελες... Γιατί το ταξίδι σου είναι πιο δύσκολο από κάποιου άλλου. Δεν μπορώ να σου πω γιατί υπέφερες τόσο καιρό. Και δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν λειτούργησε ποτέ ανάμεσα σε εσάς και το άτομο που αγαπάτε. Δεν έχω τη δύναμη να τα κάνω όλα να λειτουργήσουν.


Αλλά μπορώ να σας το πω αυτό. Ό,τι σου συμβαίνει, συμβαίνει για τον λόγο ότι η αφύπνιση σου είναι πολύ χαμηλή. Κι όσο θα είναι σε χαμηλά επίπεδα τότε θα είστε ακριβώς εκεί όπου πρέπει να βρίσκεστε, βιώνοντας τα πράγματα που πρέπει να ζήσετε για να εξακολουθήσετε να παίρνετε τα μαθήματα. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για σας να το καταλάβετε αυτή τη στιγμή, αλλά κάποια μέρα θα κοιτάξετε πίσω και όλα θα έχουν νόημα. Σας διαβεβαιώ.

Κάποια μέρα που θα ξυπνήσετε με την αφύπνιση του νου, θα κοιτάξετε πίσω και θα χαμογελάτε σε αυτές τις κακές στιγμές γιατί θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι από όσο ονειρευόσασταν ποτέ ότι θα μπορούσατε να είστε και θα έχετε καταλάβει απόλυτα την σημασία της αφύπνισης και της προδιαγραφής.

Οπότε, μην απελπίζεσαι. Μην τα παρατάς. Και μην χάνεις την πίστη σου. Θα έρθει η ώρα σου. Απλά πρέπει να εμπιστευτείτε τη διαδικασία της αφύπνισης και να συνεχίσετε να προχωράτε.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Όλα στη ζωή συμβαίνουν για έναν λόγο - Εμπιστευτείτε τη διαδικασία και συνεχίστε να προχωράτε
Στ. Πλουμιστός: Όλα στη ζωή συμβαίνουν για έναν λόγο - Εμπιστευτείτε τη διαδικασία και συνεχίστε να προχωράτε
Στ. Πλουμιστός: Όλα στη ζωή συμβαίνουν για έναν λόγο - Εμπιστευτείτε τη διαδικασία και συνεχίστε να προχωράτε
https://www.o-klooun.com/media/k2/items/cache/718e4ac201d4bfd9ffaae70dd1c5e0fe_L.jpg
https://i.ytimg.com/vi/8nHYOEX-O7k/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/04/blog-post_78.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/04/blog-post_78.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content