Στ. Πλουμιστός: Πώς μπορείς να αναγνωρίσεις τα σημάδια ότι ένας αποθανών προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας

Στ. Πλουμιστός: Πώς μπορείς να αναγνωρίσεις τα σημάδια ότι ένας αποθανών προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας

👉Όταν πεθαίνει ένα αγαπημένο πρόσωπο, οι συγγενείς θρηνούν. Και μερικές φορές οι πενθούντες αναρωτιούνται αν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο. Είναι καλά αυτή η ψυχή και πού είναι τώρα;

Οι πενθούντες αναζητούν ένα σημάδι από τη μετά θάνατον ζωή. Το πόσο σωστά είναι αυτά τα σημάδια ή είναι απλώς επιβεβλημένα, σημαίνει ότι δίνουμε την προσοχή μας λόγο της ανάγκης μας να επικοινωνήσουμε. Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι όταν χάνεις κάποιον που αγαπάς, ψάχνεις για οποιονδήποτε σημάδι του νεκρού και της ψυχής του.

Πώς όμως μπορείς να αναγνωρίσεις τα σημάδια της νεκρής ψυχής;

Τι αξίζει να προσέξεις;

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που η πλειοψηφία των ανθρώπων αναφέρει ως σημάδια. Ίσως λοιπόν θα έπρεπε να αρχίσουμε να τα κοιτάμε.

Οι άνθρωποι παρατηρούν τα περισσότερα από τα σημάδια του νεκρού λίγο μετά τον θάνατό του. Μερικές φορές ακόμη και αμέσως μετά το θάνατο. Άρα οι πρώτες μέρες μετά τον θάνατο είναι σημαντικές. Αξίζει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός αυτές τις μέρες. Κάποιοι αναφέρουν φαινόμενα και στην κηδεία. Ο λόγος για αυτό είναι απλός σύμφωνα με τους πνευματικούς ειδικούς.

"Η ψυχή δεν έχει περάσει ακόμα στο φως. Η ψυχή βρίσκεται ανάμεσα στους κόσμους σε άλλη διάσταση. Προφανώς αυτή η διάσταση είναι κατάλληλη για να στείλει έναν χαρακτήρα."

Είναι επίσης δίκαιο να αναφέρουμε ότι τα σημάδια εμφανίζονται κυρίως όταν τα άτομα αναζητούν ενεργά ένα σημάδι. Σημάδια και σήματα όμως σπάνια γίνονται αντιληπτά όταν ο αποθανών είναι νεκρός εδώ και χρόνια. 

Τα 6 πιο κοινά σημάδια που αναφέρουν οι άνθρωποι είναι:

1. Το αίσθημα της ενεργειακής παρουσίας.

Έχετε την αίσθηση ότι ο αποθανών κάθεται δίπλα σας στον καναπέ; Νιώθεις την ανάσα του αποθανόντος στο πίσω μέρος του λαιμού σου;

Τότε μάλλον έχετε λάβει ένα ενεργητικό σημάδι, σύμφωνα με τους ειδικούς. Ωστόσο, αυτά τα φαινόμενα συχνά παρεξηγούνται. Αν η θλίψη είναι ακόμα δυνατή, πιστεύει κανείς ότι έχει φανταστεί το φαινόμενο. Και περιστασιακά αυτή η άποψη ενισχύεται και από ανθρώπους γύρω σας. Το άγχος, η στεναχώρια, τα νεύρα σου σε κάνουν να χάσεις την αίσθηση.

Αυτή θα μπορούσε να είναι η εξήγηση για να ζητήσετε τη γνώμη ενός έμπιστου προσώπου η ενός σύμβουλου για το αν η εμπειρία ήταν πραγματική.

2. Η καμένη λάμπα.
Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει συχνά λίγο μετά τον θάνατο του ατόμου.

Μερικές φορές τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν μόνο λίγα λεπτά και ώρες μετά το θάνατο.

Είναι η άμεση απάντηση στον φόβο πανικού σας ότι αυτό το άτομο θα φύγει για πάντα. «Είμαι ακόμα εκεί, απλά βρίσκομαι σε διαφορετικό μέρος! Αλλά ακόμη και αυτό το φαινόμενο συχνά θεωρείται μόνο ως ένας ενοχλητικός παράγοντας στην αρχική θλίψη.

3. Μυρίζει.

Μπαίνεις στην κρεβατοκάμαρά σου ανυποψίαστος και ρέει προς το μέρος σου ένα άρωμα που γνωρίζεις;

Ίσως είναι το άρωμα που χρησιμοποιούσε πάντα ο εκλιπών κατά τη διάρκεια της ζωής του ή ένα είδος μύρου.

Οι οσμές είναι επίσης συνηθισμένα φαινόμενα. Περιστασιακά κολλάνε σε υφάσματα και εξατμίζονται μετά από λίγες ώρες ή μέρες. Και μερικές φορές κείτονται σαν ένα "σύννεφο" αρώματος στο δωμάτιο.

Πρέπει να τονιστεί ότι αυτές οι μυρωδιές είναι πολύ έντονες, ώστε να μην γίνονται άμεσα αντιληπτές.

4. Λεπτές αισθήσεις.
Ξαπλώνεις στο κρεβάτι το βράδυ και ξαφνικά νιώθεις κάποιον να σου χαϊδεύει το μάγουλο.

Είναι πολύ ελαφρύ χάδι, αλλά το πρέπει να το νιώσετε ξεκάθαρα.

Θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι από την ψυχή που έφυγε που προσπαθεί να σας δείξει ότι υπάρχει ακόμα.

5. Αγγίζει καθαρά.
Τα φαινόμενα στα οποία όχι μόνο νιώθεις μια απαλή αναπνοή, αλλά μια πίεση και ένα τείχος δύναμης είναι πιο σπάνια.

Πρόκειται για αισθήσεις τόσο ξεκάθαρες που μόνο με μεγάλη προσπάθεια μπορούν να ξεχωρίσουν από την πραγματικότητα. Δεν αισθάνεσαι μόνο πώς πιέζουν τα πόδια στην κουβέρτα, αλλά και το κατά προσέγγιση βάρος του όντος όταν κινείται.

6. Δείτε τον αποθανόντα.
Εάν φτάσει στο σημείο να δείτε έναν αποθανόντα, αυτό το σήμα είναι προφανώς πολύ δυνατό και απαραίτητο για την επιβεβαίωση της επικοινωνίας μαζί του, γιατί αυτό το φαινόμενο είναι σπάνιο. Αλλά αν είναι χρήσιμο να πείσετε τον εαυτό σας ότι ο αποθανών είναι ακόμα ζωντανός κάπου, τότε ίσως μπορείτε να το ζήσετε.

Αυτές οι οπτικές εντυπώσεις περιλαμβάνουν συνήθως, να δείτε τον αποθανόντα στην εκκλησία ή στο αγαπημένο του μέρος ή στο σπίτι που μένατε.

Η οπτική εντύπωση είναι συνήθως βραχύβια.

Πώς να μάθετε αν η εντύπωσή σας ήταν απλώς φαντασία ή πραγματική;
Προσπαθήστε να εστιάσετε στον αποθανόντα και στα συναισθήματα που σας συνδέουν μαζί του. Ζητήστε νοητικά από τον αποθανόντα (μέσα από προσευχή ή διαλογισμό) να σας στείλει ένα δυνατό σημάδι χωρίς όμως να τον πιέζετε.

Έτσι, μπορείτε να έχετε μια αίσθηση ότι είναι σαν μια δυνατή σχέση αγάπη της καρδιάς μαζί του. Το συναίσθημα είναι τόσο έντονο που σε αγγίζει βαθιά συναισθηματικά και σε ανακουφίζει.

Ακούστε το βίντεο για περισσοτερες πληροφορίες... 

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Πώς μπορείς να αναγνωρίσεις τα σημάδια ότι ένας αποθανών προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας
Στ. Πλουμιστός: Πώς μπορείς να αναγνωρίσεις τα σημάδια ότι ένας αποθανών προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας
Στ. Πλουμιστός: Πώς μπορείς να αναγνωρίσεις τα σημάδια ότι ένας αποθανών προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας
https://cdn.cnn.com/cnn/interactive/2014/12/us/shared-death/media/shared_death_sm.jpg
https://i.ytimg.com/vi/mS5ANrAmIgg/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/04/blog-post_70.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/04/blog-post_70.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content