Σταύρος Πλουμιστός: Τέσσερις σκληρές αλήθειες - Τέσσερα μαθήματα ζωής

Σταύρος Πλουμιστός: Τέσσερις σκληρές αλήθειες - Τέσσερα μαθήματα ζωής

👉Η ζωή μερικές φορές είναι δύσκολη και μας διδάσκει δύσκολα μαθήματα. Πιθανώς να γνωρίζετε ήδη ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που απλά δεν μπορούν να διδαχθούν αλλά πρέπει να τα ζήσεις μόνος σου για να τα καταλάβεις και να αξιοποιήσεις στο έπακρο.

Η ζωή είναι έτσι, μας αναγκάζει να αντιμετωπίζουμε δύσκολες αποφάσεις και να επωμιζόμαστε τις συνέπειες που απορρέουν από τις πράξεις μας. Αυτά τα σκληρά μαθήματα ζωής, ωστόσο, πρέπει να ληφθούν και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τα μάθεις από το να τα ζήσεις.

Ποιος ξέρει, σήμερα ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση που θα μπορούσε να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην πορεία της ζωής σας.

Αντί να ξεφύγετε από αυτό, παρηγορηθείτε από το γεγονός ότι θα βγείτε από αυτό με μια καλύτερη κατανόηση της ζωής γενικότερα.

Εάν πήρατε πρόσφατα ένα μάθημα ζωής, ίσως μία από αυτές τις τέσσερις σκληρές αλήθειες που μας διδάσκει η ζωή παρακάτω είναι μία από αυτές.

1. Δεν μπορείς να αγαπήσεις κάποιον χωρίς να αγαπήσεις τον εαυτό σου.
Μπορεί να έχετε ακούσει κάποιον να το λέει αυτό στο παρελθόν, αλλά δεν είναι κάτι που μπορείτε πραγματικά να μάθετε ή να κατανοήσετε μέχρι να το ζήσετε μόνοι σας.

Αν δεν μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου ή αυτό που είσαι, δεν μπορείς να αγαπήσεις αληθινά κάποιον άλλο. Αντίθετα, δεν μπορείς ποτέ να νιώσεις ότι σε αγαπούν αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου.

Γι' αυτό δεν είναι ποτέ καλό να πηγαίνεις από τη μια σχέση στην άλλη χωρίς να περνάς χρόνο μόνος. Γνωρίστε το άτομο που είστε και να είστε ευχαριστημένοι με αυτό το άτομο πριν προχωρήσετε.


2. Τα γηρατειά θα σε φτάσουν τελικά
Όταν είσαι νέος, είναι εύκολο να βλέπεις τους ηλικιωμένους με λίγο τρόμο. Συμβολίζουν μια γενιά που βρίσκεται στα πρόθυρα του χαμού, κάτι που είναι μια αλήθεια που οι άνθρωποι σπάνια θέλουν να αντιμετωπίσουν ή να παραδεχτούν.

Το γεγονός είναι ότι όλοι θα γερνάμε, όλοι θα χρειαζόμαστε βοήθεια για να λειτουργούμε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και όλοι θα φαινόμαστε λιγότερο ελκυστικοί για τον πολιτισμό που ζούμε. Δεν είναι κάτι που θα καταλάβει ένας νέος μέχρι να τον χτυπήσει, κάτι που θα έρθει νωρίτερα από όσο νομίζετε.

3. Η αγάπη δεν είναι λογική
Είχατε ποτέ μια σχέση με κάποιον που απλά δεν είχε νόημα; Είναι επειδή η ίδια η αγάπη δεν έχει νόημα.

Εάν έχετε ποτέ ερωτευτεί αληθινά, ξέρετε ότι η λογική έχει ελάχιστη σχέση με αυτό καθώς είναι τα συναισθήματά σας που σας οδηγούν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στη σχέση σας.

Αν δεν μπορείτε πραγματικά να «καταλάβετε» την αγάπη, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ενσυναίσθηση, διαίσθηση, ευαλωτότητα και ειλικρίνεια. Αυτό είναι ένα μάθημα που τις περισσότερες φορές απαιτεί επιβεβαίωση εκ των υστέρων.


4. Δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους
Δεν μπορείς να αλλάξεις τους ανθρώπους με τους οποίους περιτριγυρίζεσαι, οπότε δεν έχει νόημα να προσπαθείς.

Το θέμα είναι ότι αν δεν σας αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται, ενεργεί ή μιλάει κάποιος, θα πρέπει είτε να το υπομείνετε είτε να κάνετε μια αλλαγή μόνοι σας.

Δεν θα μπορέσετε ποτέ να ταιριάξετε με το ιδανικό άτομο που επιθυμείτε. Είναι ένα μάθημα που μερικοί άνθρωποι πρέπει να μάθουν ξανά και ξανά προτού τελικά καταλάβουν τι πραγματικά θέλουν ή τους αξίζει.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care) 
Εναλλακτικές Θεραπείες
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Τέσσερις σκληρές αλήθειες - Τέσσερα μαθήματα ζωής
Σταύρος Πλουμιστός: Τέσσερις σκληρές αλήθειες - Τέσσερα μαθήματα ζωής
Σταύρος Πλουμιστός: Τέσσερις σκληρές αλήθειες - Τέσσερα μαθήματα ζωής
https://www.espritsciencemetaphysiques.com/wp-content/uploads/2022/04/woman-g776fc246f_1280-1024x683.jpg
https://i.ytimg.com/vi/n-jFAvkCFn4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/04/blog-post_64.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/04/blog-post_64.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content