Στ. Πλουμιστός: Πού έχασε την αγάπη η ανθρωπότητα;

Στ. Πλουμιστός: Πού έχασε την αγάπη η ανθρωπότητα;

👉Εάν στον πλανήτη Γη, υπάρχουν πολλές περιοριστικές πεποιθήσεις, συμπεριλαμβανομένης αυτής που είναι πολύ επίκαιρη: «Οι καιροί έχουν αλλάξει, η αγάπη σήμερα είναι διαφορετική.»

Η καρδιά μου βουλιάζει κάθε φορά που διαβάζω και ακούω αυτή τη φράση. Και πολλές φορές ζήτησα από αυτόν που το είπε να μου το εξηγήσει, γιατί δεν χωράει στο κεφάλι μου.

Έχει αλλάξει η αγάπη;

Λοιπόν, η αγάπη δεν είναι πλέον αυτό το πράγμα που εγκαθίσταται στην καρδιά, που διαχέεται σιγά-σιγά στο αίμα, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα φτάνει στον εγκέφαλο και πλημμυρίζει όλους τους νευρώνες, προκαλώντας μας να έχουμε υπέροχες αυταπάτες και γεμίζοντας το σώμα μας με ενδορφίνες, σεροτονίνη, κάνοντας τις κόρες μας να διαστέλλονται όταν βλέπουμε το αγαπημένο μας πρόσωπο, να μας ιδρώνει, να μας δίνει πεταλούδες στο στομάχι και μια μοναδική αίσθηση ευτυχίας, να έχουμε φτάσει στην κορυφή της γήινης ύπαρξης, όταν συνειδητοποιήσουμε ότι καταφέραμε να αιχμαλωτίσουμε και να λάβουμε γνήσιο και αυθόρμητο χαμόγελο από το αγαπημένο πρόσωπο;

Η αγάπη δεν είναι πια αυτό που μας κάνει να ξυπνήσουμε και μας προκαλεί βαθιά ευφορία όταν σκεφτόμαστε ότι σε λίγες ώρες θα ξαναβρούμε την αγάπη μας;

Αυτό δεν είναι που μας κάνει να βλέπουμε περισσότερα χρώματα τις γκρίζες μέρες και τις καταιγίδες να γίνονται απλές λεπτομέρειες; Δεν είναι πια η αγάπη κάτι όμορφο, αιτία περηφάνιας και ευτυχίας;

Η αγάπη προφητεύεται ψευδώς σε όμορφες φωτογραφίες που ενδιαφέρονται περισσότερο για το να πάρουν like.

Σε μια εποχή που η «αποκόλληση» έχει γίνει το σύνθημα μιας ολόκληρης γενιάς, σε μια εποχή που η «πολυαμορία» ή οι «πολλαπλές σχέσεις» εξαπλώνονται, η προσκόλληση μοιάζει πραγματικά τρελή.

Αλλά, για μένα, αυτό το να «αγαπάς» τους πάντες, είναι κάτι για εκείνους που στην πραγματικότητα δεν έχουν ιδέα τι είναι αγάπη, είναι κάτι για εκείνους που δεν συμπαθούν κανέναν.

Σε έναν κόσμο όπου το να ερωτεύεσαι φαίνεται να έχει γίνει περίγελος και ντροπή και όπου οι άνθρωποι δεν αφιερώνουν καν χρόνο για να νιώσουν τίποτα, ζούμε σαν συναισθηματικοί ζητιάνοι που αναζητούν ένα φυλλάδιο για να τραβήξουν την προσοχή.

" Η αγάπη πονάει ". ΕΝΤΑΞΕΙ. Ένιωσα και πόνο. Αυτό όμως που πονάει είναι η έλλειψη αγάπης. Είναι να ζεις περιμένοντας τον άλλον, πράγματα που δεν έρχονται. Και αν δεν έρθουν, είναι επειδή δεν είναι αυθόρμητοι… δεν χρειάζεται να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να εφεύρεις αγάπη εκεί που δεν υπάρχει.

Δεν έχει νόημα να θέλεις να ερωτευτείς μια φωτογραφία προφίλ και αόριστες λέξεις. Η αγάπη είναι παρουσία, είναι ζεστασιά, είναι τόνος φωνής. Είναι συνεργασία, φιλία, κατανόηση.

Η αγάπη είναι στάση, όχι μόνο λόγια.

Από πότε η αγάπη έπαψε να είναι καλοσύνη, να γίνεται τεχνογνωσία στα χέρια των αναλυτών;

Η αγάπη δεν είναι για επαγγελματίες. Το λέω και το επαναλαμβάνω. Η αγάπη είναι για ερωτευμένους. Για όσους θέλουν να μαθαίνουν, να δίνουν και να παίρνουν.

Πού έχασε την αγάπη η ανθρωπότητα; Πού άκουσαν οι millennials ότι η πίστη, η συντροφικότητα, η πίστη και η στοργή είναι εκτός μόδας;

Αυτό που βλέπω είναι ότι η αγάπη γίνεται κάτι ασήμαντο. Οι συναισθηματικές σχέσεις σήμερα δημιουργούν κόμπους, αλλά όχι δεσμούς. Υπάρχουν τόσες πολλές προσφορές που το αίτημα δεν είναι πλέον απαραίτητο. Και οι άνθρωποι είναι κάπως δύσπιστοι για τα πραγματικά καλά συναισθήματα.Η αγάπη έχει γίνει κάτι τόσο εφήμερο όσο το μεθύσι της σαμπάνιας.

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αντιστέκονται, όπως εγώ! Και είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται μαζί μου σε αυτόν τον σκοπό.

Σου λέω λοιπόν: 

Παρακαλώ, μην μπείτε σε αυτή τη μόδα αυτή τη φορά. Με μια γενιά που καμαρώνει τα κατορθώματά της χωρίς να έχει πραγματικά κατακτήσει κανέναν, που σηκώνει τα τρόπαιά της και δεν προλαβαίνει να μείνει με κανέναν και νιώθει μόνη... μια γενιά που μιλάει σε 12 ανθρώπους ταυτόχρονα, αλλά δεν καταφέρνει να αναπτύξει ένα πρόσωπο με πρόσωπο διάλογο άνω των 15 λεπτών.

Άτομα που πιστεύουν ότι είναι εντάξει να βγαίνουν ραντεβού με 4 άτομα την ίδια εβδομάδα, αλλά δεν έχουν καν να τηλεφωνήσουν όταν η ασθένεια χτυπά μια βροχερή νύχτα σε πυρετώδη κατάσταση. Δεν μπορώ καν να καταλάβω!

Που επαινεί την αποστασιοποίηση, προσποιούμενος ότι δεν ενδιαφέρεται. Συμφωνώ απόλυτα ότι κάθε άνθρωπος χρειάζεται να ενδυναμώσει τον εαυτό του! Και ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν την αληθινή ευτυχία μόνο όταν μπορούν να είναι ευτυχισμένοι μόνοι τους, αν αυτό είναι αρκετό. Αλλά μόλις μάθουμε αυτά τα θεμελιώδη μαθήματα και ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΟΥΜΕ από κανέναν άλλον, η κρέμα γίνεται νόστιμη.


Το να "κολλάς" δεν σημαίνει να είσαι εθισμένος.

Το να κρατάς είναι να είσαι αρκετά ελεύθερος για να μην φοβάσαι . Η αγάπη είναι πάντα εκεί, εδώ, παντού. Γιατί η αγάπη είναι η ενέργεια που κυβερνά αυτόν τον πλανήτη. Είμαστε εμείς που πρέπει να επανασυνδεθούμε μαζί του, με αυτή τη ζωτική και μεταμορφωτική ενέργεια.

 να αποδεχτείτε καταστάσεις που είναι απαράδεκτες για τον πραγματικό ΕΑΥΤΟ σας.

Είθε να είστε ΜΟΝΟΙ στη δική σας ειλικρινή και φιλική παρέα και με την πιθανότητα να βρείτε κάποιον καλό, αντί να είστε κακώς συνδεδεμένοι και να εξαρτώνται από τη δυστυχία και την αιώνια προσδοκία ότι η απόφαση να αλλάξετε τον τύπο της σχέσης που ήσασταν μέρος του άλλου μέρους .

Πόσο καιρό αξίζει η αναμονή;

Πόσο καιρό αξίζει να χρησιμοποιείτε αυτή την υπονόμευση «οι καιροί άλλαξαν» για να κρύψετε τις αληθινές επιθυμίες της καρδιάς σας;

Σταύρος Πλουμιστός
Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση και να προχωρήσετε στην ζωή σας.
Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση.
 
Για την εναλλακτική θεραπευτική μεθοδολογία μου, δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,567,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2199,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,834,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,210,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,968,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,224,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1104,ΒΙΝΤΕΟ,674,ΒΟΛΟΣ,130,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1866,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,302,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2162,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,91,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,143,Θεσσαλία,1318,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,125,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1402,Κόσμος,10341,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,63,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,897,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1732,Πολιτική,6961,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6308,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,95,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,75,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1328,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3416,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,107,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,831,Eco-News,2996,GP - info,5,voice healing therapy,97,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Πού έχασε την αγάπη η ανθρωπότητα;
Στ. Πλουμιστός: Πού έχασε την αγάπη η ανθρωπότητα;
Στ. Πλουμιστός: Πού έχασε την αγάπη η ανθρωπότητα;
https://www.espritsciencemetaphysiques.com/wp-content/uploads/2022/04/couple-g917badbd2_1280-1024x597.jpg
https://i.ytimg.com/vi/BJtODetIZQI/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/04/blog-post_41.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/04/blog-post_41.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content