Στ. Πλουμιστός: Οι συγκλονιστικές φράσεις που τροφοδοτούν την ψυχή και αναπτύσσουν την επίγνωση σου

Στ. Πλουμιστός: Οι συγκλονιστικές φράσεις που τροφοδοτούν την ψυχή και αναπτύσσουν την επίγνωση σου

👉Σε αυτό το άρθρο θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικές σύντομες αλλά δυνατές φράσεις για τη ζωή που θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επίγνωσή σας και να διευρύνετε τη συνείδησή σας .

Φράσεις που τροφοδοτούν την ψυχή

Αυτές οι φράσεις θα σας ανοίξουν ένα νέο όραμα για τον κόσμο και ελπίζω να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τη ζωή και να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε.

Όπως όλοι μας, έτσι κι εγώ πάντα αναζητούσα απαντήσεις στα θεμελιώδη ερωτήματα του ανθρώπου: ποιος είμαι; Ποιο είναι το νόημα της ζωής; πώς λειτουργεί το σύμπαν; Θεός υπάρχει; … και ούτω καθεξής.

Χάρη στην εσωτερική μου έρευνα, τις εσωτερικές σπουδές και την πνευματική μου διαίσθηση, μπόρεσα να πάρω τις απαντήσεις σε μερικές από αυτές τις ερωτήσεις και να συνθέσω ξανά τα κομμάτια του μεγάλου παζλ της ζωής.

Προσπάθησα να συνοψίσω σε αυτές τις εμπνευσμένες και συγκινητικές προτάσεις το νόημα της ζωής.

Εδώ είναι ...

1. Είμαστε ψυχές στο δρόμο
Είστε μια ψυχή που κατοικεί στο φυσικό σώμα αλλά δεν είστε το σώμα ούτε ο νους, αλλά είστε φτιαγμένοι από Πνεύμα και μέσω της ψυχής έχετε μια επίγεια εμπειρία. Είστε ο δημιουργός του σύμπαντος σας.

2. Όλα συνδέονται: είμαστε Ένα
Κάθε άτομο είναι μέρος του Ενός, όπως το κύμα του ωκεανού. Όπως σε ολόκληρο το Σύμπαν, όλα σε Εσένα συνδέονται επίσης: το σώμα, το μυαλό και η ψυχή.

3. Αυτό που συμβαίνει μέσα σου δημιουργεί την πραγματικότητά σου
Η συνείδηση ​​δημιουργεί πραγματικότητα μέσω των σκέψεων, εκδηλώνοντας αυτό που βιώνετε στη ζωή σας. Γνωρίστε ότι είναι οι σκέψεις και η επίγνωσή σας που καθορίζουν την άποψή σας για τη ζωή και την πραγματικότητά σας. Έξω είναι ο καθρέφτης του μέσα.

4. Δεν υπάρχει χωρισμός

Η δυαδικότητα είναι μια ψευδαίσθηση του νου, δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ του «εγώ» και των άλλων, γιατί δεν υπάρχει «εγώ». Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, καλό ή κακό. όλα είναι Ένα, αλλά στη δυαδικότητα αυτής της επίγειας ζωής το ξεχνάμε αυτό.

5. Μάθετε ποιος είστε και την δύναμή σας
Έχετε εξουσία πάνω στα πάντα χάρη στο δώρο θεού της ελεύθερης βούλησης. Η ελευθερία επιλογής είναι θεμελιώδης για την εξέλιξη. Έχετε πάντα την ελευθερία να αποφασίσετε για τη μοίρα σας . Εξαρτάται από εσάς, με την προδιαγραφή που κάνετε βάση της αντίληψης σας...

6. Υπάρχει μόνο η παρούσα στιγμή
Το παρελθόν και το μέλλον δεν υπάρχουν. Αυτό που είναι είναι μια αιώνια παρούσα στιγμή . Μόνο το μυαλό ψάχνει το παρελθόν και το μέλλον, αλλά δεν είσαι το μυαλό σου.

7. Η μόνη σταθερά είναι η αλλαγή
Τίποτα δεν μένει σταθερό, ποτέ. Η αλλαγή είναι μια σταθερά του σύμπαντος και συνεπώς και της ζωής μας. Η ύπαρξη λαμβάνει χώρα σε μια άπειρη στιγμή που αλλάζει συνεχώς. Μην φοβάστε να αλλάξετε τη ζωή σας, βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας.

8. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο
Η πιθανότητα δεν υπάρχει, κάθε πράξη είναι η αιτία μιας άλλης και ότι συμβαίνει ακολουθεί τέλειους νόμους. Κάθε ενέργεια έχει πάντα μια συνέπεια, αναλάβετε την ευθύνη των επιλογών σας.

9. Όλα είναι τέλεια
Ακόμα κι όταν δεν μπορείτε να το δείτε, όλα είναι πάντα τέλεια καθώς ανταποκρίνεται στους νόμους του Σύμπαντος. Άσε την κρίση του μυαλού που δεν σου επιτρέπει να δεχτείς τα πράγματα όπως είναι και θα βρεις εσωτερική γαλήνη.


10. Η αλλαγή ξεκινά από εσάς
Όλα είναι μέσα σου και μόνο εκεί μπορείς να ψάξεις. Οι σχέσεις σου, οι καταστάσεις που ζεις, οτιδήποτε είναι ο καθρέφτης σου. Προσελκύστε στη ζωή σας αυτό που αντηχεί με τη δόνηση σας. Για να προσελκύσετε λοιπόν κάτι διαφορετικό, θα χρειαστεί να συντονιστείτε σε νέες συχνότητες!... κι αυτό θα γίνει μόνο με την αφύπνιση σας!

Ελπίζω αυτές οι φράσεις να σας βοηθήσουν να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και να κάνετε αυτά τα εσωτερικά κλικ για να μάθετε ποιος πραγματικά είστε και να κάνετε αυτό που πάντα θέλατε να πετύχετε.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Οι συγκλονιστικές φράσεις που τροφοδοτούν την ψυχή και αναπτύσσουν την επίγνωση σου
Στ. Πλουμιστός: Οι συγκλονιστικές φράσεις που τροφοδοτούν την ψυχή και αναπτύσσουν την επίγνωση σου
Στ. Πλουμιστός: Οι συγκλονιστικές φράσεις που τροφοδοτούν την ψυχή και αναπτύσσουν την επίγνωση σου
https://www.color-meanings.com/wp-content/uploads/girl-light-inside-body-soul-universe-background.jpeg
https://i.ytimg.com/vi/2taE7QprZkU/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/04/blog-post_36.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/04/blog-post_36.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content