Στ. Πλουμιστός: Το Σύμπαν σας στέλνει συχνά μηνύματα με αυτόν τον τρόπο

Στ. Πλουμιστός: Το Σύμπαν σας στέλνει συχνά μηνύματα με αυτόν τον τρόπο

👉Ναι, κάθε μέρα είναι ιερή και ο καθένας μας λαμβάνει μηνύματα από το σύμπαν σε καθημερινή βάση. Μερικές φορές οι αναρτήσεις φαίνονται σαν απίστευτα ατυχήματα, αλλά μερικές φορές μπορεί να φαίνονται σαν κάπως ανησυχητικές συμπτώσεις.

Αυτά τα σημάδια είναι εκεί για να μας καθοδηγήσουν στο ταξίδι μας στη ζωή, να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τους.

Εδώ είναι τα σημάδια που πρέπει να προσέξεις:

1. Περιπέτειες που επαναλαμβάνονται συχνά
Όταν βιώνετε συχνά περιπέτειες επανειλημμένα, είναι συνήθως επειδή το σύμπαν προσπαθεί να σας πει ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο ή ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο.

Εάν τυχαίνει να βλέπετε ορισμένα σημάδια ξανά και ξανά, αυτά είναι πιθανώς μηνύματα από το σύμπαν.

Τα σημάδια που στέλνει το Σύμπαν είναι παντού, και συχνά εκδηλώνονται με λεπτούς τρόπους.
Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή βλέπετε κάτι να εκδηλώνεται μια φορά δεν σημαίνει ότι το σύμπαν προσπαθεί να σας στείλει ένα μήνυμα. Ωστόσο, εάν αυτό το σημάδι αρχίσει να εμφανίζεται πολλές φορές, θα πρέπει να του δώσετε μεγαλύτερη προσοχή.Ανακοίνωση

Αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά τα διακριτικά μηνύματα, θα παρατηρήσετε πολλά πράγματα.

2. Όνειρα τόσο αληθινά όσο και η πραγματικότητα
Το σύμπαν συχνά προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω των ονείρων.

Κατά τη διάρκεια του ύπνου μας, ο εγκέφαλός μας έχει μεγαλύτερη επίγνωση του περιβάλλοντός του και το υποσυνείδητό μας στέλνει διακριτικά μηνύματα στο σώμα και τον εγκέφαλό μας. Αυτά τα μηνύματα μπορούν να καταλήξουν στα όνειρά μας ως προειδοποίηση ή μάθημα για το μέλλον.

Όταν θυμόμαστε καθαρά το όνειρό μας, συνήθως είναι ένα μήνυμα.
Συχνά, γεγονότα ή άτομα που ανατρέπουν τη ζωή σας μπορούν να βρεθούν στα όνειρά σας.

Όταν διακρίνετε τα μηνύματα που υπάρχουν στα όνειρά σας και αρχίζετε να τα προσέχετε, αρχίζουν να εκδηλώνονται στο φυσικό επίπεδο.

Το υποσυνείδητό σας είναι το μέρος της ύπαρξής σας που είναι πιο ευαίσθητο σε μηνύματα από το σύμπαν.

3. Ζώα και φύση
Μπορεί να έχετε βιώσει αυτού του είδους την κατάσταση στο παρελθόν, όπου ένα ζώο ήρθε ξαφνικά να σας βοηθήσει όταν αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα.

Τα ζώα μπορούν να εμφανιστούν στις πιο απροσδόκητες στιγμές. Και όσο ισχυρότερος είναι ο δεσμός με ένα ζώο, τόσο πιο πιθανό είναι να εμφανιστεί στη ζωή σας όταν το χρειάζεστε περισσότερο.

Τα ζώα που είναι κοντά μας μας καθησυχάζουν και μας δίνουν ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά.

Ακριβώς όπως ένας φίλος, μερικά ζώα μπορούν να έρθουν σε εμάς χωρίς καν να μας το ζητήσουμε.

Όταν είμαστε συγγενείς με ένα ζώο, θα το δούμε συχνά να έρχεται να μας σώσει, αλλά θα μπορούσαμε επίσης να δούμε ένα κρυμμένο μήνυμα σε αυτό.

Για παράδειγμα, αν κοιτάξετε ένα σύννεφο και δείτε ένα συγκεκριμένο σχέδιο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ο φυσικός κόσμος είναι μια αντανάκλαση του εσωτερικού μας κόσμου. Τα ζώα συχνά αντιπροσωπεύουν σύμβολα που μπορούν να μας διδάξουν κάτι για τον εαυτό μας και να μας καθοδηγήσουν.

4. Οι ίδιοι αριθμοί επαναλαμβάνονται
Όταν βλέπετε επαναλαμβανόμενους αριθμούς, είναι σημαντικό να τους προσέχετε, γιατί συχνά είναι ένα μήνυμα από το σύμπαν. 

Εάν, για παράδειγμα, αισθάνεστε την ξαφνική επιθυμία να κοιτάξετε το τηλέφωνό σας ή το ρολόι σας και είναι 10:22 μ.μ., 1:11 π.μ. ή 4:44 π.μ., αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το σύμπαν προσπαθεί να στείλει ένα μήνυμα σε εσάς, ειδικά σε περιόδους μεγάλων αλλαγών. .

Αυτά τα σημάδια συχνά δείχνουν ότι πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή σας μακροπρόθεσμα. Μάθε λοιπόν να τα ερμηνεύεις.

5. Συγχρονικότητα
Ο συγχρονισμός συμβαίνει για κάποιο λόγο και συχνά μεταφέρει ένα μήνυμα. Αυτές οι μικρές συμπτώσεις δεν είναι σύμπτωση, αλλά ενδείξεις.

Όταν κάποιος σας καλεί ή σας στέλνει μήνυμα ακριβώς τη στιγμή που τον σκεφτόσασταν, λέγεται ότι το σύμπαν προσπαθεί να επιστήσει την προσοχή σας σε κάποιον ή κάτι τέτοιο.

Οι συμπτώσεις είναι δείκτες ότι πρέπει να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά σε μια κατάσταση ή κάποιον γύρω σου.

Δίνοντας μεγάλη προσοχή σε αυτά τα μικρά πράγματα μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποιοι είστε και ποιες είναι οι πραγματικές σας αξίες.

Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια από τους πνευματικούς σας οδηγούς - ψιθυριστές για να αποκρυπτογραφήσετε καλύτερα αυτά τα μηνύματα της ζωής.


6. Επαναλαμβανόμενες λέξεις
Οι λέξεις που φαίνεται να ακούς συνεχώς έχουν βαθύτερο νόημα από όσο νομίζεις. Εάν το σύμπαν προσπαθεί να σας ενθαρρύνει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να κάνετε πράγματα, τότε θα αρχίσετε να ακούτε τη λέξη «απαλά» να εμφανίζεται στις συνομιλίες σας.

Αυτά τα μηνύματα σας αποστέλλονται με διακριτικούς τρόπους. Μπορείτε να τα ακούσετε όταν μιλάτε σε κάποιον, διαβάζετε ένα βιβλίο ή σε ένα τραγούδι στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο.

Μείνετε ευαίσθητοι σε αυτά τα σημάδια και μην φοβάστε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σας.

7. Ασθένειες
Μερικές φορές νιώθουμε ότι μας κυριεύει τόσος πόνος, σωματικός ή ψυχικός, που γίνεται επείγον να φροντίσουμε τον εαυτό μας.

Ακούστε το σώμα σας, συχνά επιδιώκει να επικοινωνήσει μαζί σας και να αποφύγει ορισμένα προβλήματα υγείας.

Η τοποθεσία του πόνου σας μπορεί επίσης να έχει ένα κρυφό νόημα, ένα σημάδι ότι πρέπει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.Ανακοίνωση

Το σώμα μας έχει τον δικό του τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι για το τι έχει να πει.

8. Ατυχήματα
Τα ατυχήματα δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε σοβαρά, συχνά μας λένε ότι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση.

Την επόμενη φορά που θα έχετε ένα ατύχημα, δείτε το ως σημάδι ότι πρέπει να κάνετε μια αλλαγή σε κάποιο τομέα της ζωής σας.

9. Μια μελωδία ή οι στίχοι ενός μουσικού κομματιού
Εάν τυχαίνει να ακούτε συχνά το ίδιο τραγούδι όπου κι αν βρίσκεστε και αυτό το τραγούδι σας θυμίζει κάποιον ή κάτι που σας κάνει χαρούμενους, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να κάνετε κάποια συναισθηματική θεραπεία.

Εάν περνάτε μια δύσκολη στιγμή και ακούτε το ίδιο τραγούδι ξανά και ξανά, θα μπορούσε να σημαίνει ότι είστε κοντά στο να βρείτε την απάντηση που ψάχνετε.

Αν ακούτε συχνά τους ίδιους στίχους ή τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη, πηγαίνετε στη σωστή κατεύθυνση.

10. Απροσδόκητες συναντήσεις
Υπάρχει ένας λόγος για κάθε συνάντηση που έχετε.

Είτε πρόκειται για έναν παλιό φίλο από το παρελθόν που ξαναβγαίνει στην επιφάνεια είτε για κάποιον που μόλις γνωρίσατε στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή σε ένα πάρκο, αυτοί οι άνθρωποι έχουν μπει στο δρόμο σας για κάποιο λόγο. Αυτά τα άτομα μπορεί να έχουν πληροφορίες σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει να εξετάσετε.

Άνθρωποι έρχονται μερικές φορές στη ζωή μας, και σε μια συγκεκριμένη στιγμή, για να μας θυμίσουν ορισμένα πράγματα. Ο σκοπός κάθε σχέσης είναι να μας φέρει ή να μας διδάξει κάτι. Αν μια σχέση δεν σου έφερε αυτό που ήθελες, σου έδειξε αυτό που δεν ήθελες πια. 

Αποκαλύπτουμε τον εαυτό μας μέσα από τις σχέσεις που έχουμε με τους άλλους και έτσι οικοδομούμε τον εαυτό μας ως άτομα. Όλοι μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον και έτσι σφυρηλατούμε την προσωπικότητά μας.

Να είστε ευγνώμονες για κάθε εμπειρία ή άτομο που συναντάτε. Το σύμπαν μας στέλνει μηνύματα μέσω άλλων, γι' αυτό άδραξε κάθε ευκαιρία που σου δίνει η ζωή.

11. Συναισθήματα που δεν συμβαδίζουν με την κατάσταση
Μερικές φορές θα παρατηρήσετε ότι τα συναισθήματά σας δεν συνάδουν με την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.

Είναι φυσιολογικό να νιώθετε μια αίσθηση ευτυχίας όταν λαμβάνετε καλά νέα, αλλά μπορεί να είναι λίγο περίεργο να νιώθετε μεγάλη θλίψη όταν δεν συνέβη τίποτα κακό.

Γενικά, όταν νιώθουμε συναισθήματα που δεν συνάδουν με την κατάσταση που βιώνουμε, κάτι πρέπει να αλλάξει.

12. Μυρίστε περίεργες μυρωδιές
Η όσφρησή σας μπορεί να σας κάνει κόλπα όταν βρίσκεστε σε ένα συγκεκριμένο μέρος, παρουσία συγκεκριμένων ατόμων ή αντικειμένων, μπορείτε να μυρίσετε συγκεκριμένες μυρωδιές. 

Πάντα νιώθουμε λίγο περίεργα όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα από το σύμπαν να είμαστε προσεκτικοί. Όταν κάτι πρόκειται να συμβεί ή κάποιος πρόκειται να εμφανιστεί στη ζωή σας, συνήθως έχουμε αυτό το συναίσθημα.

13. Έντονη διαίσθηση - ενδυναμωση του ενστίκτου
Λέγεται συχνά ότι είναι καλύτερο να ακούσετε τη διαίσθησή σας πριν πάρετε μια απόφαση.

Για να λέμε την αλήθεια, το σύμπαν χρησιμοποιεί τη διαίσθηση για να σας βοηθήσει να παραμένετε ενήμεροι για την τρέχουσα κατάστασή σας και τους ανθρώπους γύρω σας.

Με το να το προσέχουμε, έχουμε την εντύπωση ότι το σύμπαν μας στέλνει μηνύματα μέσω της διαίσθησης.

14. Η αίσθηση του «Déjà vu»
Όλοι έχουμε ζήσει deja vu , εκείνες τις περίεργες στιγμές που νιώθεις ότι ξαναζείς κάτι που έχει ξαναγίνει.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το deja vu εμφανίζεται όταν εντοπίζουμε μια λεπτομέρεια στην καθημερινή μας ζωή που πυροδοτεί μια έντονη ανάμνηση του παρελθόντος. Το σύμπαν προσπαθεί συχνά να μας στείλει ένα μήνυμα μέσω αυτής της αίσθησης, και συχνά είναι πολύ αργότερα που καταλαβαίνουμε το νόημα αυτού του μηνύματος.Ανακοίνωση

15. Τα πράγματα μοιάζουν ξαφνικά να μπαίνουν στη θέση τους.
Τα σημάδια εμφανίζονται όταν τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους.

Μπορεί να εκπλαγείτε με το πώς τα πράγματα συνδέονται και διαπλέκονται με τόσες πολλές πτυχές της ζωής και ξεπερνούν πολύ μια εικόνα.

Καταλάβετε ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, και πάλι, αυτός είναι ο τρόπος του σύμπαντος να επικοινωνεί μαζί σας.

16. Σκέψεις που προκύπτουν όταν διαλογίζεσαι
Συχνά, αγνοούμε αυτά τα μηνύματα που εμφανίζονται από το πουθενά, ωστόσο είναι σημαντικό να τα προσέχουμε. Εάν είστε πνευματικός άνθρωπος, τότε μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με αυτό.

Όταν διαλογίζεστε και βρίσκεστε να σκέφτεστε τη μέρα σας ή κάποιον άλλο, μπορεί να είναι το σύμπαν που προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας.

Αυτές οι τυχαίες σκέψεις μπορεί να είναι οι συμβουλές που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε ορισμένα ζητήματα.

17. Απρόσμενες επιτυχίες
Εάν διαπρέπει σε έναν τομέα της ζωής σου, να ξέρεις ότι έχει έναν βαθύτερο λόγο από ό,τι νομίζεις.

Όταν έχεις μια αίσθηση επιτυχίας που σε κυριεύει, αυτή προέρχεται από το σύμπαν.

Ακόμα κι αν κάτι έγινε τυχαία ή τυχαία, να ξέρετε ότι πραγματικά δεν υπάρχουν συμπτώσεις στη ζωή και ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο είστε εδώ, αυτή τη στιγμή, διαβάζοντας αυτό το άρθρο. Είναι όλα μέρος του μεγαλύτερου σχεδιασμού του σύμπαντος.

Εμπιστεύσου τη ζωή, ξέρει τον τρόπο.

18. Χάνοντας ή βρίσκοντας πράγματα
Μερικές φορές χάνουμε ένα αντικείμενο, και λίγο αργότερα, το βρίσκουμε σε μια κατάλληλη στιγμή. Συχνά μετά από αυτό καταλαβαίνει κανείς γιατί συμβαίνουν τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Χάρη σε αυτό, αποφεύγουμε να πέσουμε σε ενέδρες ή ατυχήματα.

Μπορείτε επίσης να πέσετε πάνω σε ένα βιβλίο ή ένα αντικείμενο στο δρόμο.

Η εμπειρία όλων αυτών των πραγμάτων μπορεί μερικές φορές να μας σώσει από το να αντιμετωπίσουμε δύσκολες και δυνητικά επιβλαβείς καταστάσεις.



Τι να κάνετε όταν λάβετε ένα σημάδι από το σύμπαν
Ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσετε με το σύμπαν είναι να του ζητήσετε να σας στείλει ένα σημάδι.

Αλλά το να ζητάς ένα σημάδι σημαίνει ότι είσαι έτοιμος να αφήσεις όλες τις προκαταλήψεις σου σχετικά με το πώς πρέπει να πάνε και να είναι τα πράγματα.

Να έχετε πίστη ότι τα πράγματα πάνε καλά. Και αν δεν λάβετε κάτι, δείτε το ως κάτι που δεν προοριζόταν για εσάς ή ότι η ζωή προσπαθεί να σας σώσει. Και, να είστε έτοιμοι να δεχτείτε αγάπη όταν σας χτυπήσει την πόρτα!
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Το Σύμπαν σας στέλνει συχνά μηνύματα με αυτόν τον τρόπο
Στ. Πλουμιστός: Το Σύμπαν σας στέλνει συχνά μηνύματα με αυτόν τον τρόπο
Στ. Πλουμιστός: Το Σύμπαν σας στέλνει συχνά μηνύματα με αυτόν τον τρόπο
https://tintaindomita.com/wp-content/uploads/2020/09/El-caso-del-hombre-de-Taured-el-viajero-de-un-universo-paralelo.jpg
https://i.ytimg.com/vi/NrLPPt8VYL0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/04/blog-post_197.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/04/blog-post_197.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content