Βραζιλία: Άνδρας με 9 συζύγους περιγράφει πώς… βάζουν πρόγραμμα για σεξ

Βραζιλία: Άνδρας με 9 συζύγους περιγράφει πώς… βάζουν πρόγραμμα για σεξ

👉Παντρεμένος με 9 γυναίκες ένας άνδρας στη Βραζιλία μοιράζεται το πώς είναι η ζωή του με τις εννιά συζύγους του στο σπίτι.

Ο Αρθουρ Ο Ούρσο, μοντέλο από τη Βραζιλία είναι παντρεμένος με 9 γυναίκες και ισχυρίζεται πως έπρεπε να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα σεξ για να είναι σίγουρος πως οι ανάγκες κάθε συζύγου του ικανοποιούνται.

«Όλες θέλουν να εκπληρώσουν τη σεξουαλικότητά μου με κάθε κόστος» λέει στο Jam Press.

Το μοντέλο και swinger, ο οποίος ήταν αρχικά παντρεμένος με την συνάδερφό του Λουάνα Καζάκι, προκάλεσε αίσθηση πέρυσι, όταν παντρεύτηκε με 8 ακόμη γυναίκες στο Σάο Πάολο, επειδή ήθελε να «διαμαρτυρηθεί κατά της μονογαμίας». Βέβαια, οι γάμοι αυτοί δεν είναι νόμιμοι, καθώς η πολυγαμία είναι παράνομη στη Βραζιλία.
Έβαλε πρόγραμμα για σεξ για να ικανοποιεί τις γυναίκες του

Ο Ούρσο δήλωσε ότι δυσκολευόταν να ικανοποιήσει όλες τις συντρόφους του εξίσου, οπότε έπρεπε να φτιάξει ένα πρόγραμμα. «Αρχικά προσπάθησα να κάνω σεξ κλείνοντας ραντεβού» δήλωσε. Ωστόσο, όπως πρόσθεσε: «Η τήρηση ενός χρονοδιαγράμματος δημιουργούσε πολλά προβλήματα και μερικές φορές ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω σεξ λόγω του προγράμματος και όχι για ευχαρίστηση. Μάλιστα, κάποιες στιγμές, έφτανα στο σημείο να κάνω σεξ με τη μία και να σκέφτομαι μια από τις άλλες».
Τελικά, το πρόγραμμα ήταν πολύ πιεστικό και ο Ούρσο επέστρεψε σε ένα πιο αυθόρμητο πρόγραμμα, κάτι που όπως είπε, βελτίωσε σημαντικά την ερωτική του ζωή.

«Δεν φαινόταν σωστό, οπότε ξεφορτωθήκαμε το πρόγραμμα και τώρα το σεξ κυλάει φυσικά, είναι υπέροχο» είπε για το πιο ευέλικτο σεξουαλικό σχήμα. «Είναι πολύ διασκεδαστικό, απολαυστικό και μοναδικό να τα βιώνουμε όλα συλλογικά και είναι όλα πολύ διαφορετικά στο κρεβάτι». Και πρόσθεσε: «Μία από τις γυναίκες, δεν θα την κατονομάσω για να διατηρήσω την ιδιωτικότητά της, της αρέσει να είναι κυρίαρχη και μου αρέσει μια γυναίκα που μου λέει τι θέλει».
Τον εγκατέλειψε η μία σύζυγος – Δεν ήθελε να τον μοιράζεται με άλλες 8

Επέμεινε, επίσης πως οι ερωμένες του δεν ζηλεύουν που μοιράζονται τον ίδιο ερωτικό σύντροφο, αλλά ζηλεύουν όταν αγοράζει σε κάποια από αυτές «πιο ακριβά» δώρα από ότι στις υπόλοιπες. «Όλες απαιτούν προσοχή, στοργή και σεξ να είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και δεν μπορώ να κάνω περισσότερα για τη μία από ότι για την άλλη» δήλωσε το μοντέλο από τη Βραζιλία, ο οποίος αποκάλυψε πως μία από τις συζύγους του, η Άγκαθα, τον εγκαταλείπει. Προφανώς πιστεύει ότι δεν μπορεί να μοιράζεται τον σύζυγό της.


«Ήθελε να με έχει μόνο για τον εαυτό της» είπε ο εραστής, ο οποίος έχει λογαριασμό και στο OnlyFans, με τις υπόλοιπες πλέον οκτώ συζύγους του. «Δεν είχε νόημα. Πρέπει να μοιραζόμαστε τα πάντα. Στενοχωρήθηκα πολύ για τον χωρισμό και εξεπλάγην περισσότερο από τη δικαιολογία της».

Τα υπόλοιπα μέλη του χαρεμιού του φέρεται να συμφώνησαν πως η «στάση της Άγκαθα ήταν λανθασμένη» και πίστευαν ότι «δέχθηκε το γάμο για την περιπέτεια και όχι γιατί πραγματικά πίστευε σε αυτό» είπε.

Πάντως παρά την αποχώρησή της από την συζυγική εννιάδα, ο Ούρσο δε βιάζεται να την αντικαταστήσει ακόμη. Ωστόσο, στο μέλλον σχεδιάζει να παντρευτεί άλλες δύο γυναίκες ώστε να ανεβάσει τον αριθμό των συζύγων σε 10.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Βραζιλία: Άνδρας με 9 συζύγους περιγράφει πώς… βάζουν πρόγραμμα για σεξ
Βραζιλία: Άνδρας με 9 συζύγους περιγράφει πώς… βάζουν πρόγραμμα για σεξ
Βραζιλία: Άνδρας με 9 συζύγους περιγράφει πώς… βάζουν πρόγραμμα για σεξ
https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2022/04/30/brazilian-montelo-gamos-ennea-ginaikes.jpg.webp
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/04/9_30.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/04/9_30.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content