Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στις 12 Απριλίου 2022: Περιμένοντας το θαύμα

Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στις 12 Απριλίου 2022: Περιμένοντας το θαύμα

👉Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στις 12 Απριλίου 2022 είναι ένα από τα πιο σημαντικά και πολυαναμενόμενα αστρολογικά γεγονότα του 2022, αφού πρόκειται για μια όψη η οποία πραγματοποιείται κάθε 12-13 χρόνια και πιο συγκεκριμένα κάθε 150 στο ζώδιο των Ιχθύων. Αξίζει λοιπόν να σημειώσουμε ότι οι δύο αυτοί πλανήτες έχουν να συναντηθούν στο ζώδιο των Ιχθύων από το 1856, ενώ η επόμενη συνάντηση τους δεν θα γίνει πριν το 2188. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.

Η επιρροή αυτής της όψης διαρκεί σχεδόν όλο τον Απρίλιο, εξαιτίας της πιο αργής κίνησης αυτών των πλανητών. Θα επηρεαστούν ευνοϊκά πρωτίστως οι Ιχθύες, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί, καθώς και οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι που έχουν Ήλιο, Ωροσκόπο ή πλανήτες από την 20η έως την 26η μοίρα αυτών των ζωδίων. Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες από την άλλη καλείστε να είστε πιο προσεκτικοί και να αξιολογήσετε τα δεδομένα γύρω σας με λογική και αντικειμενική σκέψη.

Ο Δίας στην αστρολογία είναι ο πλανήτης της τύχης της φιλοσοφίας και της επέκτασης και μας βοηθάει να διευρύνουμε το μυαλό μας και τους πνευματικούς μας ορίζοντες. Από την άλλη, ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που συμβολίζει τα όνειρα, τη φαντασία, τη διαίσθηση και αγγίζει τα όρια της ψευδαίσθησης. Όταν λοιπόν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται, μας δίνουν τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με την πιο πνευματική μας πλευρά και να ξεφύγουμε από τα όρια του πραγματικού κόσμου. Άλλωστε, κανείς από τους δύο αυτούς πλανήτες δε γνωρίζει σύνορα και όρια. Ας μην ξεχνάμε ότι και οι δύο πλανήτες συνδέονται με το ζώδιο των Ιχθύων, αφού ο Δίας θεωρείται ο παραδοσιακός τους κυβερνήτης, ενώ ο Ποσειδώνας ο σύγχρονος κυβερνήτης τους. Επομένως, καταλαβαίνουμε ότι στο ζώδιο των Ιχθύων οι πλανήτες αισθάνονται πολύ οικεία και μπορούν να ξεδιπλώσουν όλη τους τη δυναμική.

Τι ακριβώς όμως μπορούμε να περιμένουμε από αυτή τη σημαντική όψη;

Το ζώδιο των Ιχθύων μας καλεί όχι μόνο αφουγκραστούμε και να αποδεχτούμε όλα τα συναισθήματα μας, αλλά να αφεθούμε σε αυτά αγνοώντας τη λογική μας πλευρά και παραμερίζοντας τον εγωισμό μας. Όντας το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, μας διδάσκει τον τρόπο να θεραπευτούμε και να απαλλαγούμε από οτιδήποτε μας κρατάει δέσμιους στον υλικό κόσμο και δεν μας επιτρέπει να κατανοήσουμε την ουσία της ύπαρξης. Ο Δίας από την άλλη φέρνει αφθονία και μας καλεί να αναζητήσουμε το νόημα της ζωής και να επεκταθούμε προς κάθε κατεύθυνση με οδηγό το όραμα και τις πεποιθήσεις μας. Η συνάντηση αυτή σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία η ανάγκη να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα και τα όρια που μας έχουν επιβάλλει, είναι επιτακτική. Γι’ αυτό το λόγο μπορεί να έχουμε τάσεις φυγής και να θέλουμε με κάποιον τρόπο να ξεφύγουμε από τη σκληρή πραγματικότητα. Σε αυτό μπορεί να μας βοηθήσει η ενασχόληση με την τέχνη, τη μεταφυσική και γενικότερα οι πνευματικές αναζητήσεις κάθε είδους.

Μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις θα γίνουμε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί απέναντι στους άλλους και δεν αποκλείεται κάποιοι να ζήσουν άκρως ρομαντικές στιγμές, οι οποίες θα θυμίζουν κάτι ονειρικό και παραμυθένιο. Θα νιώσουμε την ανάγκη να εκφράσουμε όλα όσα νιώθουμε και θα μπορέσουμε και εμείς με τη σειρά μας να κατανοήσουμε τον συναισθηματικό κόσμο των άλλων. Η προσφορά, η ανθρωπιά, η συμπόνια και η ενσυναίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα αυτές τις ημέρες, αφού τόσο το ζώδιο των Ιχθύων όσο και οι δύο αυτοί πλανήτες ενδιαφέρονται για τον άνθρωπο σε συλλογικό επίπεδο. Είναι πολύ πιθανό να έρθουμε σε επαφή με ένα άτομο το οποίο θα μας διδάξει κάτι καινούριο και θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά μας. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, η σύνοδος αυτή θα μας βοηθήσει να πιστέψουμε στον εαυτό μας, στις δυνατότητες μας ή ακόμα και σε κάτι μεγαλύτερο από εμάς. Μέσα σε όλο αυτό θα έχουμε ανθρώπους γύρω μας οι οποίοι μπορούν να μας υποστηρίξουν και είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν και να σταθούν δίπλα μας. Ταξίδια και θέματα σπουδών ευνοούνται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να έχουμε μια εξέλιξη, η οποία θα μας αποσυμφορήσει και θα μας βοηθήσει να ξετυλίξουμε τις δυνατότητες μας. 

Νέες ευκαιρίες μπορεί να εμφανιστούν μπροστά μας με έναν σχεδόν «μαγικό» τρόπο και καλούμαστε να τις αρπάξουμε και να τις εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δώστε λοιπόν μεγάλη σημασία στις συμπτώσεις που συμβαίνουν τώρα και παρατηρήστε τα σημάδια που εμφανίζονται μπροστά σας.

Στην αρνητική πλευρά αυτής της όψης, είναι πολύ πιθανό να εμπλακούμε μέσα σε μπερδεμένες και χαοτικές καταστάσεις ή να παρασυρθούμε από ένα απατηλό όραμα. Η εξαπάτηση, οι ψευδαισθήσεις και τα ψέματα είναι μερικές από τις συνέπειες αυτής της όψης, όπως επίσης και η τάση μας να κάνουμε υπερβολές οι οποίες μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Χρειάζεται μέτρο και σύνεση λοιπόν σε ό,τι κάνουμε και πάνω απ’ όλα να φροντίσουμε να είμαστε παρόντες στο τώρα και να μην χάνουμε τον έλεγχο ή να παραδινόμαστε άνευ όρων σε κάτι το οποίο μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό.

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα πραγματοποιείται στον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να έρθετε σε επαφή με συναισθηματικά περιεχόμενα και δεδομένα που υπάρχουν στο ασυνείδητο σας. Θα μπορέσετε να βγάλετε στην επιφάνεια όλα όσα νιώθετε και για κάποιο λόγο αποφεύγατε να παραδεχτείτε ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό. Η σύνοδος αυτή θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα εκείνες τις πλευρές του εαυτού σας που κρύβετε από τους άλλους και να ξεμπλοκάρετε συναισθηματικά. Το βασικό αίτημα αυτής της όψης λοιπόν είναι να τα βρείτε σε πρώτη φάση με τον εαυτό σας και μετά να εκφραστείτε στους γύρω σας. Θα πρέπει να θυμάστε ότι τώρα δε χωράνε εγωισμοί μέσα στις σχέσεις σας. Εάν το αποδεχτείτε αυτό και λειτουργήσετε με βάση το συναίσθημα, τότε θα μπορέσετε να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στον έρωτα και θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να βιώσετε άκρως ρομαντικές και όμορφες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα θα φέρει στη ζωή σας άτομα τα οποία θα σας υποστηρίξουν με κάθε τρόπο και θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Οι φίλοι, οι παρέες και οι ομάδες μέσα στις οποίες εμπλέκεστε θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία σας και δεν αποκλείεται να πρέπει να ηγηθείτε, ώστε να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας. Θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα κοινωνικά ζητήματα και θα νιώσετε την ανάγκη να δείξετε την αλληλεγγύη σας όπου αισθάνεστε ότι υπάρχει αδικία και ανισότητα. Οι ημέρες αυτές προσφέρονται για συλλογική προσπάθεια και ομαδικό πνεύμα, επομένως δεν θα πρέπει να στηρίζεστε μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και νέα δεδομένα που σχετίζονται με την πραγματοποίηση των ονείρων σας και τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας, αφού θα ανοιχτούν μπροστά σας νέα μονοπάτια μέσα από τα οποία θα μπορέσετε να αναδείξετε τις δυνατότητες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει άμεσα ένα κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσετε τώρα ότι κάποια άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον δεν σας φέρθηκαν με ειλικρίνεια ή προσπάθησαν με κάποιο τρόπο να σας εξαπατήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν. Εάν μέσα σε αυτό το διάστημα σας υπόσχονται μεγάλα πράγματα και αισθάνεστε ότι υπάρχουν προοπτικές για επαγγελματική άνοδο, θα πρέπει να εξετάσετε πολύ προσεκτικά τα δεδομένα και να μην βιαστείτε να πάρετε κάποια οριστική απόφαση. Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται τώρα να αναγνωριστεί η αξία σας από τους ανωτέρους σας, ειδικά εάν έχετε καταφέρει να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας και να αποδείξετε τη μοναδικότητα σας. Δώστε σημασία στα άτομα που έχετε τώρα δίπλα σας, αφού μπορεί κάποιος συνάδελφος να σας υποστηρίξει και να σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, είτε με το να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι είτε με το ξεκινήσετε ένα νέο επιμορφωτικό πρόγραμμα το οποίο θα σας δώσει νέες δυνατότητες. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι θα σας επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό και με κάποιο τρόπο θα συμβάλλουν στο να διαμορφώσετε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Γενικώς, πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα μπουν στο μικροσκόπιο οι πεποιθήσεις και τα πιστεύω σας και θα έρθετε αντιμέτωποι με δεδομένα τα οποία θα αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας. Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν οι πνευματικές αναζητήσεις και γι’ αυτό πολλοί από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με φιλοσοφικά ή θρησκευτικά θέματα. Η αισιοδοξία και η πίστη που έχετε τώρα στον εαυτό σας, αλλά και στην ίδια τη ζωή, είναι τα όπλα που θα σας βοηθήσουν για να πάτε παρακάτω και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα ενισχύσει τη διαισθητική σας ικανότητα και θα μπορείτε πολύ πιο εύκολα να δείτε τι κρύβεται πίσω από την εικόνα που προβάλλουν οι άλλοι και ποια κρυμμένα κίνητρα υπάρχουν. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάποιο άτομο προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί ή να σας χειραγωγήσει, ξέρετε ενστικτωδώς πώς να χειριστείτε την κατάσταση. Γενικώς, θα μπορείτε να κατανοήσετε εύκολα ποια άτομα είναι πρόθυμα να σας στηρίξουν και ποια έχουν δόλο και δεν αξίζει να τα εμπιστευτείτε. Επιπλέον, αυτή η όψη ευνοεί σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά και τις επενδύσεις και δεν αποκλείεται να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούσαν. Θα μπορέσετε λοιπόν να διευθετήσετε καλύτερα κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν κληρονομικά, φορολογικά και οτιδήποτε σχετίζεται με δάνεια, ασφάλειες ή χρήματα του συντρόφου σας. Εάν έχετε σκοπό να κάνετε μια σημαντική επένδυση ή μια νέα επιχειρηματική κίνηση, είναι βέβαιο ότι θα έχετε την υποστήριξη και τη βοήθεια πολύ ισχυρών ατόμων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα πραγματοποιείται σε ένα πολύ κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά τον γάμο, τις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό το διάστημα λοιπόν η διάθεση θα είναι άκρως ρομαντική και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να κατανοήσει ο ένας τον άλλον σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Εάν λοιπόν είστε δεσμευμένοι, αυτή η όψη θα σας δείξει εάν μπορείτε να στηριχτείτε στον σύντροφο σας και δεν αποκλείεται σε αυτή την περίπτωση να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι ή βρίσκεστε στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας, θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή μπορεί εσείς να γίνετε αποδέκτες μιας ερωτικής εξομολόγησης. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς μπορεί να βρεθούν στον δρόμο σας κάποια άτομα τα οποία μπορεί με κάποιο τρόπο να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην παρασυρθείτε από μεγάλες υποσχέσεις και να μην εξιδανικεύσετε ανθρώπους οι οποίοι σας έχουν δείξει σημάδια αναξιοπιστίας ή για κάποιο λόγο δεν είναι εντελώς ξεκάθαροι απέναντι σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα θα μπορέσετε να κάνετε μια επανεκκίνηση στην καθημερινότητα σας και να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας και τη φυσική σας κατάσταση, υιοθετώντας πιο υγιεινές συνήθειες. Αυτό το διάστημα λοιπόν θα καταφέρετε να βρείτε τι είναι αυτό που σας ταλαιπωρεί και είναι βλαβερό για εσάς και να το βγάλετε από τη ζωή σας με έναν πιο ανώδυνο τρόπο. Είναι επίσης πολύ πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να βρείτε τη λύση σε ένα ζήτημα υγείας που μπορεί να σας απασχολεί. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα το κλίμα μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με συναδέλφους ή να προσπαθήσει κάποιο άτομο να σας εκμεταλλευτεί. Επίσης, θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε σε πρακτικά θέματα, αφού θα έχετε τάσεις φυγής και αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι με κάποιο τρόπο να ξεφύγετε από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να μείνετε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται στην πραγματικότητα και κυρίως μη θυματοποιήστε και μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείτε να φέρετε εις πέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα είναι μια ευνοϊκή όψη για εσάς, αφού η διάθεση σας θα είναι άκρως ερωτική και θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας και να δείξετε στους άλλους όλα όσα νιώθετε. Εάν είστε σε σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας, να περάσετε όμορφες στιγμές και να διασκεδάσετε, αγνοώντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να συζητήσετε το ενδεχόμενο ενός απόγονου ή να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας και να δείξετε πιο άμεσα τη στοργή και το ενδιαφέρον σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, επιθυμείτε πιο πολύ από ποτέ να εμπλακείτε σε μια ρομαντική ιστορία και δεν αποκλείεται μάλιστα να εμφανιστεί στον δρόμο σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε συγκρατημένοι και να μην επενδύσετε σε ένα άτομο που σας δημιουργεί αμφιβολίες και δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα εξομαλύνει το κλίμα μέσα στο σπίτι σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Εάν λοιπόν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον σύντροφο, τους γονείς ή με όποιον θεωρείτε κοντινό σας πρόσωπο, τώρα θα κάνετε μια κουβέντα μέσα από την οποία θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και να βγάλετε όσα κρατούσατε μέσα σας, κάτι το οποίο θα σας προσφέρει ανακούφιση και ασφάλεια. Επιπλέον, μέσα σε αυτό το διάστημα θα μπορέσετε να διευθετήσετε καλύτερα ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι και την κατοικία σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ακούσετε την καρδιά σας και να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Ωστόσο, μέσα σε αυτό το συναισθηματικό κλίμα, είναι πιθανό να νιώσετε έντονη νοσταλγία και να επιδιώξετε επικοινωνία με πρώην και πρόσωπα από το παρελθόν. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να εστιάσετε στο τώρα και μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας παρασύρουν σε απατηλά μονοπάτια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα, το επόμενο διάστημα προβλέπονται ευχάριστες γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας κατανοήσουν σε βάθος. Συζητήσεις που θα κάνετε τώρα θα σας ανακουφίσουν και θα σας αποσυμφορήσουν από την ένταση της καθημερινότητας, επομένως μην διστάσετε να βγάλετε από μέσα σας όλα όσα σας προβληματίζουν και να εκφράσετε πιο άμεσα τις σκέψεις σας. Να είστε σίγουροι ότι οι άλλοι θα είναι εκεί για εσάς για να συμμεριστούν τις απόψεις σας και να σας υποστηρίξουν. Θα είστε αρκετά πιο εξωστρεφείς τώρα και ίσως να νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε, να αλλάξετε παραστάσεις πραγματοποιώντας μια εκδρομή με τον σύντροφο, τους φίλους ή κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα με τα οποία ξέρετε ότι θα περάσετε καλά. Με λίγα λόγια, η σύνοδος αυτή θα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς, αφού θα σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε ποικιλία στη ζωή σας και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και την καθημερινότητα σας. Ωστόσο, θα πρέπει να μείνετε μακριά από ουτοπικές και άπιαστες ιδέες και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις από άτομα τα οποία θέλουν με κάποιο τρόπο να σας παραπλανήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων πραγματοποιείται στον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα χρήματα, τα υλικά αγαθά και τις αξίες. Είναι πολύ πιθανό αυτή η σύνοδος να φέρει στον δρόμο σας οικονομικές ευκαιρίες ή έσοδα από εκεί που δεν το περιμένατε, αφού θα σας δοθεί η δυνατότητα να αξιοποιήσετε κάποια ταλέντα σας τα οποία μέχρι τώρα είχατε αφήσει ανεκμετάλλευτα. Από την άλλη πλευρά, θα είναι πολύ εύκολο μέσα στο επόμενο διάστημα να οδηγηθείτε σε υπερβολές και σπατάλες, με αποτέλεσμα να βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να ζοριστείτε οικονομικά. Επομένως, θα είναι πιο συνετό να αποφύγετε ρίσκα, επενδύσεις και σημαντικές αγορές που δεν έχετε μελετήσει προσεκτικά και να μην εμπιστευτείτε εύκολα ανθρώπους οι οποίοι σας υπόσχονται πολλά κέρδη χωρίς πολύ κόπο και δεν έχετε χειροπιαστές αποδείξεις για την αξιοπιστία τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Το δικό σας ζώδιο θα φιλοξενήσει την πολυαναμενόμενη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα και αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε την επίδραση της πιο πολύ από τον καθένα. Στα θετικά αυτής της όψης, θα νιώσετε ότι το συναίσθημα σας κατακλύζει και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε την αγάπη, τη στοργή και το ενδιαφέρον σας στον σύντροφο σας και στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Η μοναδική αυτή σύνοδος θα σας κάνει να πιστέψετε ότι όλα τα όνειρα σας μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς πολλή προσπάθεια και θα φέρει κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι σας υποστηρίζουν, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας θα είναι άκρως ρομαντικό τώρα και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να εμφανιστεί στον δρόμο σας ένας νέος έρωτας ο οποίος θα σας κάνει να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι ζείτε ένα όνειρο. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού η επιθυμία σας να ζήσετε κάτι ιδανικό θα σας κάνει επιρρεπείς σε ψέματα και ψευδαισθήσεις και μπορεί πολύ εύκολα να παραπλανηθείτε. Μείνετε μακριά λοιπόν από μη ξεκάθαρους ανθρώπους και από καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν σταθερότητα και σας δημιουργούν ανασφάλεια.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στις 12 Απριλίου 2022: Περιμένοντας το θαύμα
Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στις 12 Απριλίου 2022: Περιμένοντας το θαύμα
Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στις 12 Απριλίου 2022: Περιμένοντας το θαύμα
https://asibiliou.gr/wp-content/uploads/2022/04/Sinodos-Dia-Poseidona-stis-12-Aprilioy-2022-Perimenontas-to-thayma-PIC-ASTROLOGIA.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/04/12-2022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/04/12-2022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content