Στ. Πλουμιστός: Οι βασικοί τρόποι για να επικοινωνήσετε με τα πνευματικά όντα γύρω σας

Στ. Πλουμιστός: Οι βασικοί τρόποι για να επικοινωνήσετε με τα πνευματικά όντα γύρω σας

👉Σχεδόν όλες οι έννοιες στο Σύμπαν έχουν ένα πολικό αντίθετο. Για παράδειγμα, γιν και γιανγκ, φως ή σκοτάδι, καλό ή κακό, ιερό έναντι βέβηλου κ.λπ. Ομοίως, ο εγκόσμιος κόσμος και ο πνευματικός κόσμος είναι κατοπτρικές εικόνες. Μπορείτε να συνδεθείτε με πνευματικά όντα τόσο εύκολα όσο τα γήινα.

Απλώς πρέπει να ξέρετε πώς να ανοίξετε την ψυχή σας - και πώς να ακούσετε την απάντηση.

Τέσσερις τύποι καλοπροαίρετων πνευματικών όντων

Εάν δεν είστε σίγουροι ότι υπάρχουν υπερφυσικά όντα και ότι μας καταλαβαίνουν τότε είστε εκτός πραγματικότητας. Τα καλά νέα είναι ότι πιστεύουν σε εσάς και θέλουν να σας βοηθήσουν στο πνευματικό σας ταξίδι. 

Αυτοί είναι τέσσερις τύποι καλοπροαίρετων ουράνιων όντων που πιθανώς αναγνωρίζετε.

1. Άγγελοι

Τα αγγελικά όντα κατοικούν στις περισσότερες θρησκευτικές και πολιτιστικές παραδόσεις με κάποιο τρόπο. Είναι θεϊκοί ψιθυριστές αγγελιοφόροι που στάλθηκαν για να βοηθήσουν. Οι Αρχάγγελοι βοηθούν στη θεραπεία και προσφέρουν καθοδήγηση ενώ οι φύλακες άγγελοι προστατεύουν από σωματικούς και ψυχικούς κινδύνους.

Από την αρχή, ήταν ένα δημοφιλές θέμα στην τέχνη, τη μουσική και τη λογοτεχνία. Αν και είναι γνωστό ότι έχουν ανθρώπινη μορφή, δεν υπήρξαν ποτέ θνητοί. Οι άγγελοι συχνά απεικονίζονται με φτερά και γρήγορους αγγελιοφόρους στους ουρανούς, αλλά δεν έχουν πάντα φτερά.

2. Αναληφθέντες Διδάσκαλοι

Σε αντίθεση με τους αγγέλους, αυτά τα ουράνια όντα ήταν κάποτε ανθρώπινα και έχουν περάσει στην αθανασία. Συχνά είναι θρησκευτικά πρόσωπα ευλάβειας, όπως ο Ιησούς, ο Μωάμεθ, ο Βούδας ή η Παναγία. Άγιοι από όλες τις θρησκευτικές παραδόσεις αποτελούν επίσης μέρος αυτής της υπέροχης πνευματικής κληρονομιάς.

3. Αγαπημένα πρόσωπα που αναχώρησαν

Ο δεσμός που σας συνδέει με τους αγαπημένους σας δεν σπάει με το θάνατο. Ξυπνούν πνευματικά και συνεχίζουν τη σχέση αγάπης και αφοσίωσης. Τα πνεύματά τους λειτουργούν για να σας βοηθήσουν στις πιο ζοφερές στιγμές σας, όπως έκαναν όταν ζούσαν στη γη.

4. Πνευματικά Ζώα

Πολλές παγκόσμιες θρησκείες αναγνωρίζουν την πνευματικότητα όλων των ζώων. Πιστεύουν ότι τα πνεύματα των ζώων που έφυγαν συνδέονται με τους ανθρώπους. Μπορούν να προσφέρουν στους θνητούς τις σημειωμένες ιδιότητές τους σε πνευματικό επίπεδο.

Πώς να επικοινωνήσετε με πνευματικά όντα

Πρέπει να επικοινωνείτε με τους πνευματικούς σας οδηγούς και με άλλα ουράνια όντα με ανοιχτή και ειλικρινή καρδιά. Όταν είστε ανοιχτοί στα μηνύματά τους, θα εκπλαγείτε με το πώς θα ωριμάσετε ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Ειδικά οι ψιθυριστές σας στέλνουν συνεχώς μηνύματα αλλά μόνο οι πνευματικά αφυπνισμένοι (που έχουν αλλάξει πνευματική δόνηση) μπορούν ευκολότερα να τα νιώσουν ή να τα δουν.

Εδώ είναι δέκα τρόποι για να εξετάσετε το ενδεχόμενο πως να επικοινωνήσετε σε πνευματικά πεδία.

1. Εξασκηθείτε στη ζωή στο παρόν

Είναι εύκολο να χαθείς στις σκέψεις σου σε μια κοινωνία που παροτρύνει την σύγχυση. Συχνά είστε τόσο παγιδευμένοι στη ζωή που δεν έχετε χρόνο να ανοίξετε τις πνευματικές σας αισθήσεις. Οι τύψεις για το παρελθόν και το άγχος για το μέλλον εμποδίζουν τις ευλογίες της στιγμής.

Εάν θέλετε να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση των πνευματικών όντων στη ζωή σας, προσπαθήστε να είστε διαθέσιμοι για αυτό. Ξεκινήστε την ειλικρινή προσευχή ή ασκηθείτε στον διαλογισμό ή μια ενσυνείδητη άσκηση για να φέρετε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας στο παρόν. Μπορεί να εκπλαγείτε από τα ουράνια μηνύματα.

2. Ψάξτε για σημάδια από τα πνευματικά όντα που σας καθοδηγούν

Εάν είστε νέοι στην πνευματική αφύπνιση, η επικοινωνία με τα πνευματικά σας όντα μπορεί να σας τρομάζει. Ο λογικός νους σας χρησιμοποιείται για να επαληθεύει τις πεποιθήσεις μέσω των φυσικών αισθήσεων. Δεν είναι εύκολο να αποδεχτείς κάτι ή κάποιον που δεν μπορείς να δεις με τα μάτια σου και να ακούσεις με τα αυτιά σου.


Το στοργικό σας πνεύμα καθοδηγεί την κατανόηση των ανθρώπινων περιορισμών και της έμφυτης ανάγκης για απόδειξη. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αφήνουν λεπτές ενδείξεις που αφορούν μόνο εσάς. Μερικά από αυτά τα σημάδια μπορεί να είναι τόσο εμφανή που δεν τα αναγνωρίζετε.

Δεδομένου ότι τα πνευματικά όντα συνδέονται με το πέταγμα, χρησιμοποιούν συχνά πουλιά, πεταλούδες, λιβελλούλες και πασχαλίτσες ως σημάδια. Απολαμβάνουν επίσης να σας στέλνουν ένα χαϊδευτικό αεράκι ή να αφήνουν αντικείμενα για να τραβήξουν την προσοχή σας, όπως πένες ή όμορφες πέτρες. Είναι ο τρόπος τους να σας διαβεβαιώσουν για την καλοπροαίρετη παρουσία τους και την επιθυμία τους για την ευτυχία σας.

3. Αναζητήστε περισσότερη γνώση για τα πνευματικά όντα

Η ανταμοιβή των επιμελών αναζητητών είναι η γνώση και η ανακάλυψη αυτού που θέλουν. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους ουράνιους φύλακες σας, κάντε λίγη έρευνα. Το διαδίκτυο παρέχει εικονικούς θησαυρούς πληροφοριών για την πνευματικότητα. 

Μπορεί επίσης να βρείτε έναν έμπιστο μέντορα που έχει εμπειρία να δουλεύει με πνευματική αφύπνιση των ανθρώπων. Μπορούν να μοιραστούν τις γνώσεις και την τεχνογνωσία τους και να προσφέρουν πρακτικές συμβουλές. Να θυμάστε ότι οι αγαπημένοι σας λαχταρούν να μοιραστούν μαζί σας την απέραντη σοφία τους.

4. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε πνευματικούς κανόνες εθιμοτυπίας

Ενώ πολλοί αναληφθέντες δάσκαλοι και άλλα πνευματικά όντα ήταν κάποτε άνθρωποι, κάποιοι δεν ήταν ποτέ... Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι εκτιμούν την ίδια προσοχή που δείχνετε στην επίγεια οικογένεια και τους φίλους σας. Η εθιμοτυπία στις πνευματικές σφαίρες είναι σύμφωνη με αυτές του φυσικού κόσμου.

Όταν καλωσορίζετε τους πνευματικούς σας οδηγούς στη ζωή σας, να τους συμπεριφέρεστε σαν τον λατρεμένο φίλο που είναι. Θα χαρούν να σας πουν το όνομά τους και περισσότερα για αυτούς αν ρωτήσετε. Στους ουράνιους φύλακες σας, αρέσει επίσης να τους φέρονται με σεβασμό, επομένως το «παρακαλώ» και το «ευχαριστώ» είναι πάντα σε τάξη.

5. Καλλιεργήστε την πνευματική σας πλευρά

Ως τριαδικό ον, η φροντίδα για το πνεύμα σας είναι εξίσου σημαντική με τη φροντίδα για το σώμα και το μυαλό σας. 

Αποφασίστε να κάνετε κάτι κάθε μέρα για να καλλιεργήσετε την πνευματικότητά σας. Ο διαλογισμός, η οπτικοποίηση (δημιουργικός οραματισμός) είναι εξαιρετικά εργαλεία για να ανοίξετε το κανάλι της πίστης σας. Όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται τις πνευματικές εντολές, τόσο βαθύτερες θα είναι οι συνδέσεις σας με τα πνευματικά όντα.

6. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα πνευματικά εργαλεία αναγνώρισης

Οι άνθρωποι ανέπτυξαν φυσικά εργαλεία για εκατομμύρια χρόνια για να κάνουν τις εργασίες της ζωής πιο διαχειρίσιμες. Βασικά εργαλεία όπως ο τροχός, το υπομόχλιο και οι μοχλοί άνοιξαν πόρτες για αμέτρητα εργαλεία και καινοτομίες στον σύγχρονο κόσμο. Ομοίως, τα  εργαλεία αναγνώρισης, τα "δώρα" δηλαδή (ένστικτο) είναι απαραίτητα για την εργασία σε πνευματικές διαστάσεις.

Τα πνευματικά εργαλεία αναγνώρισης μπορούν να σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά με τους ουράνιους φύλακες σας. Επιλέξτε αυτό που αισθάνεται σωστό ή «μιλάει» σε εσάς. 

7. Αναπτύξτε τη διαίσθησή σας για να ανιχνεύσετε πνευματικά όντα

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να αναπτύξετε και να ενισχύσετε τις διαισθητικές σας δεξιότητες όπως και οι μύες σας; Όσο περισσότερο εξασκείτε, τόσο αυξάνετε τη χρησιμότητά του.

Χρησιμοποιήστε διαλογισμό ή οπτικοποίηση (δημιουργικό οραματισμό) και μάθετε πώς να εμπιστεύεστε την εσωτερική σας φωνή. Οι πνευματικοί σας οδηγοί χρησιμοποιούν συχνά την τηλεπάθεια για να σας μιλήσουν, επομένως είναι μια βασική δεξιότητα για να βελτιώσετε. Η διαίσθησή σας είναι μια απευθείας γραμμή προς τους ουρανούς και τα συμπονετικά πνευματικά όντα που λαχταρούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

8. Επικοινωνήστε με τους οδηγούς σας καθημερινά

Η διαφορά μεταξύ φίλου και γνωστού είναι το βάθος της οικειότητας και της σχέσης. Μπορεί να χαιρετάτε έναν διπλανό γείτονα κάθε πρωί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε δημιουργήσει δεσμό. Η στενή φιλία απαιτεί δουλειά, χρόνο και προσοχή και από τα δύο μέρη.

Η ίδια αρχή ισχύει για τις πνευματικές σχέσεις με τις γήινες. Το να ανοίγετε την καρδιά σας κάθε μέρα και να συνομιλείτε με τους ουράνιους φύλακες σας δημιουργεί έναν ισχυρότερο δεσμό. Πιθανότατα θα παρατηρήσετε μια διαφορά στις προοπτικές της ζωής σας όταν περνάτε ποιοτικό χρόνο με αυτούς τους ουράνιους ψιθυριστές - συντρόφους.

9. Εμπιστευτείτε τους οδηγούς σας με μια κατάσταση

Η δοκιμασία κάθε ζωντανής σχέσης είναι η ικανότητα να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Είναι ευλογία να ξέρεις ότι κάποιος είναι η πλάτη σου όταν είσαι σε στενοχώρια. Επίσης νιώθετε τιμή που ένας φίλος σας έχει την ίδια εμπιστοσύνη.

Οι πνευματικοί σας οδηγοί είναι αιώνια στο πλευρό σας και έχουν στο μυαλό τους τα καλύτερα συμφέροντά σας. Αν και δεν θα ξεπεράσουν ποτέ τα όριά τους παρά την ελεύθερη βούλησή σας, είναι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουν. Το κλειδί είναι ότι πρέπει να είστε πρόθυμοι να τους το επιτρέψετε.

Προσπαθήστε να τους εμπιστευτείτε σε περισσότερα δευτερεύοντα ζητήματα στην αρχή για να χτίσετε την εμπιστοσύνη. Ζητήστε ταπεινά βοήθεια από τους πνευματικούς σας οδηγούς και να είστε έτοιμοι να τους ευχαριστήσετε για τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Μόλις οικοδομήσετε πίστη με τους ουράνιους ψιθυριστές βοηθούς σας, θα είναι ευκολότερο να στηριχτείτε πάνω τους για πιο επείγοντα αιτήματα. Να θυμάστε ότι δεν είναι τζίνι που πρόκειται να σας προμηθεύσουν με θησαυρό. Η αποστολή τους είναι να σας προστατεύσουν και να σας καθοδηγήσουν απαλά στο προορισμένο μονοπάτι σας.

10. Κρατήστε ένα ημερολόγιο για να καταγράφετε τις αλληλεπιδράσεις με πνευματικά όντα

Η δημιουργία μιας σχέσης αγάπης με τους πνευματικούς σας οδηγούς είναι μια περιπέτεια κάθε μέρα. Μερικές από τις ευλογίες και τα θαύματα που θα συναντήσετε μπορεί να είναι πάρα πολλά, ως σημείο αναφοράς και οικοδόμησης πίστης, σκεφτείτε να κρατάτε ένα ημερολόγιο των πνευματικών σας συνδέσεων.

Μπορεί να είναι όσο minimal ή περίτεχνο θέλετε γιατί είναι μόνο για τα μάτια σας. Καταγράψτε τυχόν σημάδια και πνευματικές εντυπώσεις που βλέπετε κάθε μέρα, καθώς και τυχόν μηνύματα από τους πνευματικούς σας οδηγούς.

Ίσως έχετε το ψυχικό χάρισμα της αυτόματης γραφής ή σχεδίασης. Αυτά είναι φαινόμενα που τα πνεύματα κάνουν μέσα από τα χέρια σας. Είναι ένας άλλος τρόπος που πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σας.



Κάτι τελευταιο για την επικοινωνία με πνευματικά όντα

Γνωρίζατε ότι οι στοργικοί πνευματικοί σας οδηγοί είναι τόσο πρόθυμοι να μιλήσουν σε εσάς όσο και εσείς σε αυτούς; Μόλις συνδεθείτε με την καλοπροαίρετη παρουσία τους, δεν θα είστε ποτέ οι ίδιοι. Σε γνώριζαν πριν γεννηθείς και ήταν πάντα δίπλα σου.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Οι βασικοί τρόποι για να επικοινωνήσετε με τα πνευματικά όντα γύρω σας
Στ. Πλουμιστός: Οι βασικοί τρόποι για να επικοινωνήσετε με τα πνευματικά όντα γύρω σας
Στ. Πλουμιστός: Οι βασικοί τρόποι για να επικοινωνήσετε με τα πνευματικά όντα γύρω σας
https://spiritualify.it/wp-content/uploads/2019/11/5-Segni-che-la-Tua-Guida-Spirituale-Sta-Cercando-di-Contattarti-1.jpg
https://i.ytimg.com/vi/YnV3LvCOKmM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_84.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_84.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content