Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τρία άτομα στο «κάδρο» - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τρία άτομα στο «κάδρο» - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

👉Σε τροχιά εξιχνίασης φαίνεται πως βρίσκεται πλέον η υπόθεση με τους μυστηριώδεις θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στο θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, το τελευταίο παιδί που έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται πως η 9χρονη λύνει το μυστήριο με τους θανάτους.

Η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι ειδικοί έχουν αποφανθεί πως ο θάνατος της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας είναι αποτέλεσμα εγκληματικής πράξης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων ανέφερε χτες στο protothema.gr ότι σημαντικά στοιχεία για τους θανάτους φαίνεται πως έχει δώσει η μητέρα των παιδιών, η οποία μέσω των συνεντεύξεών της περιγράφει μια διαδικασία θανάτου με έλλειψη οξυγόνου. Είναι μάλιστα πολύ πιθανόν ακόμη και πριν από τα ιατροδικαστικά πορίσματα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα οδηγήσουν στο τέλος αυτής της υπόθεσης.

Στο «κάδρο» των ερευνών τρία άτομα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop, για την υπόθεση δείχνει να έχουν μπει στο «κάδρο» των ερευνών τρία άτομα, όχι για σύλληψη αλλά για κατάθεση και κλήση για να δοθούν απαντήσεις σε μία σειρά ερωτημάτων που έχουν προκύψει από την έρευνα!

Οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει μια κάποια θεωρητική εικόνα για όλα όσα συνέβησαν και τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα από τους ιατροδικαστές. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί εξετάζουν τις ημερομηνίες που τα παιδιά εξέπνευσαν και τη σχέση της μητέρας με τον πατέρα, χωρίς να έχουν όμως κάποιο τρανταχτό στοιχείο.

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Η αστυνομική έρευνα για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας περιλαμβάνει περιστατικά που συνέβησαν σε τέσσερα νοσοκομεία, στα οποία νοσηλεύτηκε το κοριτσάκι. Τα πιο κρίσιμα συμβάντα όμως, στα οποία επικεντρώνεται η αστυνομία, είναι δύο:

- Η ανακοπή στο Καραμανδάνειο Πατρών στις 11 Απριλίου 2021
- Ο θάνατος της Τζωρτζίνας στο «Αγλαΐα Κυριακού» στις 29 Ιανουαρίου 2022

Για τα όσα έγιναν αναμένεται να καταθέσουν 70 μάρτυρες συνολικά: Γιατροί, ιατροδικαστές και νοσηλευτές. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, 12-13 γιατροί ανέφεραν ότι υπήρξε καθυστερημένη ενημέρωσή τους για τα κρίσιμα συμβάντα. Είπαν, δηλαδή, ότι το παιδί σχεδόν ψυχορραγούσε, αλλά η μητέρα δεν τους ειδοποίησε αμέσως.

Ακόμη, σε τουλάχιστον τρία νοσοκομεία, η μητέρα ζήτησε να μπει η μικρή Τζωρτζίνα σε μονόκλινο. 12 περιστατικά προβλημάτων υγείας σημειώθηκαν την ώρα που δεν ήταν γιατροί στον χώρο, ενώ 20-25 γιατροί είπαν ότι η ανακοπή, αρχικά, και κατόπιν ο θάνατος της Τζωρτζίνας, δεν εξηγούνται με βάση τις εξετάσεις που έγιναν στο κοριτσάκι.

«Προβληματική προσωπικότητα» η Ρούλα, λένε οι γιατροί

Τρεις φορές έχει εισαχθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας η Ρούλα Πισπιρίγκου από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τον Απρίλιο του 2021, μήνα που σημάδεψε και την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, λόγω των προβλημάτων υγείας που εμφάνισε -και που οδήγησαν σε μια σειρά από νοσηλειες μέχρι θάνατό της ,τον περασμένο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το protothema.gr, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Δεκέμβριο του 2020, εισήχθη και νοσηλεύτηκε στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου.

Η γυναίκα τότε είχε μόλις τριών μηνών την τριτότοκη κόρη της, την Ίριδα, η οποία θα κατέληγε στον ύπνο της, τρεις μήνες αργότερα.

Διαγνώστηκε από τους νευρολόγους δυσαρθρία, δηλαδή έλλειμμα λόγου που προκαλείται από προβλήματα ελέγχου των μυών που εμπλέκονται στην παραγωγή ομιλίας. Πρόκειται για μια κατάσταση, που είναι αποτέλεσμα διαφόρων σοβαρότατων παθήσεων ή λήψης ναρκωτικών ή φαρμακευτικών ουσιών. Η ασθενής παρέμεινε για νοσηλεία μία ημέρα, χωρίς να διαγνωστεί κάποια σοβαρή πάθηση, όπως π.χ. εγκεφαλικό, μυασθένεια ή Πάρκινσον, και έλαβε εξιτήριο.

Λίγους μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2021, η γυναίκα επισκέφθηκε και πάλι τα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου, ζητώντας να την δουν νευρολόγοι. Διαπιστώθηκαν διαταραχές δερματικης αίσθησης και έλαβε εξιτήριο έπειτα από ένα 24ωρο. Στο τέλος Απριλίου κι ενώ είχε χάσει την Ίριδα και είχε ξεκινήσει ο Γολγοθάς της Τζωρτζίνας από τις πρώτες ημέρες του μήνα στο ίδιο νοσοκομείο η μητέρα εισήχθη για μια μέρα στην καρδιολογική κλινική , έχοντας εκδηλώσει καρδιακή ανεπάρκεια , που επίσης δεν αποδόθηκε σε συγκεκριμένη πάθηση.Οι γιατροί στις πρόσφατες νοσηλείες της διαπίστωσαν ότι «πρόκειται για προβληματική προσωπικότητα», ενώ η αναδρομή στον ιατρικό της φάκελο, τους έδειξε ότι είχε νοσηλευτεί στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου και τον Ιανουάριο του 2012.

Σε ηλικία 23 χρόνων είχε εισαχθεί, καθώς είχε υποστεί φαρμακευτική δηλητηρίαση, χωρίς να αποσαφηνίζεται εάν η λήψη της υπερβολικής ποσότητας φαρμάκων έγινε κατά λάθος ή με τη θέληση της, αν δηλαδή έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1536,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,899,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τρία άτομα στο «κάδρο» - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες
Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τρία άτομα στο «κάδρο» - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες
Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τρία άτομα στο «κάδρο» - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες
https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2022/03/24/patra-goneis-tzortzinas1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_73.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_73.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content