Η Επαφή μας με την γη: Τεχνικές πνευματικής γείωσης για να ανεβάσετε τη Δόνησή σας

Η Επαφή μας με την γη: Τεχνικές πνευματικής γείωσης για να ανεβάσετε τη Δόνησή σας

👉Η γείωση είναι απαραίτητη για κάποιον που ασχολείται πολύ με την ενέργεια, για κάποιον που δουλεύει ως διάμεσο ή διαισθητικός καθώς για κάποιον που είναι στη φάση της ανάπτυξης των ψυχικών του αισθήσεων.

Υπάρχουν διαφορετικές τεχνικές πνευματικής γείωσης που μπορεί να εξασκήσει κάποιος για να εξισορροπήσει τη σωματική και την πνευματική ενέργεια που τον συνδέουν με την γη.
Η διαδικασία της γείωσης συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όλους, εξαιτίας των οφελών υγείας που αποκομίζει, αλλά ειδικότερα στους θεραπευτές και τους εργάτες ενέργειας που πρέπει να είναι ισορροπημένοι.

Η διαρκής ενασχόληση με ενεργειακή και πνευματική εργασία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την υπερβολική χρήση ενέργειας μέσα στο σύστημά σας,

άρα σας προτείνεται να εξασκήσετε τεχνικές πνευματικής γείωσης για να αποφύγετε κάποιες αισθήσεις και συναισθήματα όπως τη ζαλάδα, τη λιποθυμία, την κούραση, το τρέμουλο κ.α.
Η πνευματική γείωση, βοηθάει το σώμα σας να αποβάλλει την πλεονάζουσα ενέργεια και σας επανασυνδέει με την γη, ενεργοποιώντας σας να έρθετε σε επαφή με το υλικό σας σώμα.

Ακολουθούν κάποιες τεχνικές πνευματικής γείωσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ισορροπία μεταξύ του πνευματικού σας και υλικού σας σώματος.

Ίσως να μην ανταποκρίνονται όλες σε εσάς, αλλά υπάρχει σίγουρα μία που θα έχει απήχηση στο σώμα σας


Κρύσταλλοι και Λίθοι

Υπάρχουν συγκεκριμένοι λίθοι και κρύσταλλοι που είναι σημαντικοί για την διαδικασία της γείωσης.

Πρέπει να προσπαθήσετε να έχετε μαζί ιδιαίτερα μέσα στις τσέπες σας, λίθους και κρυστάλλους όπως ο μαύρος κυανίτης, ο ιάσπις, ή ο μπλε κυανίτης.

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε και κοσμήματα ενώνοντας κομμάτια και από τα τρία.

Βρώση ριζώδων λαχανικών

Η βρώση είναι μία από τις καλύτερες τεχνικές για γείωση. Η διαδικασία της βρώσης θυμίζει στο σώμα μας την υλική του φύση και η διαδικασία της χώνεψης βοηθάει στο να κατέβει η ενέργεια από το τρίτο μάτι και το τσάκρα του στέμματος.

Τα ριζώδη λαχανικά πιστεύεται ότι είναι η καλύτερη πηγή φαγητού για γείωση, από τη στιγμή που μεγαλώνουν κάτω από την επιφάνεια της γης και επιπλέον βοηθούν στο να νιώσουμε δεμένοι με τη γη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά φαγητά και απλά να τα δοκιμάσετε για να δείτε αν έχουν αποτελέσματα πάνω σας, καθώς διαφορετικά είδη φαγητών λειτουργούν για διαφορετικούς ανθρώπους.

Υπάρχουν εκείνοι που τα ριζώδη λαχανικά τους βοηθούν στην εξισορρόπηση, μιας και αυτά περιέχουν υψηλή δόνηση και αν δεν έτρωγαν τέτοια δεν θα μπορούσαν να αμβλύνουν τις διαισθητικές τους ικανότητες.

Άλατα μπάνιου
Τα άλατα είναι γνωστά για τις φυσικές τους θεραπευτικές ιδιότητες και ο συνδυασμός τους με την εξαγνιστική δύναμη του νερού, τα κάνει ένα πανίσχυρο εργαλείο για την γείωση.

Τα καλύτερα είδη αλάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι: Το άλας Χαβάης, το θαλασσινό άλας και των Ιμαλαΐων. Απλά προσθέστε μια κούπα ή λίγο παραπάνω σε ζεστό νερό και καθίστε μέσα στο νερό για περίπου μισή ώρα.

Διαλογισμός
Ο διαλογισμός είναι επίσης ένα πανίσχυρο εργαλείο για την γείωση. Απλά καθίστε κατακόρυφα σε μια πολύ βολική καρέκλα με τα δυο σας πόδια να χαλαρώνουν στο πάτωμα.

Η διαδικασία λειτουργεί με το να φαντάζεστε ότι τα δυο σας πόδια είναι σαν ρίζες που σας συνδέουν με το έδαφος. Αναπνεύστε, χαλαρώστε και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο.

Σοκολάτα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό κομμάτι σοκολάτας για την διαδικασία της γείωσης. Η σοκολάτα θεωρείται αρκετά γήινη, αφού μεγαλώνει φυσικά στους καρπούς του κακαόδεντρου.
Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αγνή, ακατέργαστη σοκολάτα όπως «την ιερή σοκολάτα». Είναι πιο πικρή από την κανονική σοκολάτα που πωλείται στα καταστήματα και περισσότερο αποτελεσματική εξαιτίας των οργανικών της ιδιοτήτων.

Σωματική άσκηση
Η σωματική άσκηση είναι μια καλή τεχνική γείωσης που οπωσδήποτε σας συνδέει με το υλικό σας σώμα καθώς και χρησιμοποιεί την πλεονάζουσα ενέργεια μέσα σας.

Η γιόγκα μπορεί να είναι εξίσου πολύ αποτελεσματική καθώς γεμίζει το σώμα σας τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Άλλες σωματικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε είναι να μαγειρέψετε δείπνο, να πλύνετε πιάτα κ.α.


Σύνδεση με τη φύση
Τεχνική πνευματικής γείωσης που έκαναν οι πρόγονοί μας για να συνδεθούν με τη φύση:

Βγάλτε τα παπούτσια σας και κινηθείτε στο έδαφος με γυμνά πόδια. Περπατήστε στο χορτάρι, στο χώμα ακόμα και στην παραλία. Χώστε τις φτέρνες σας στο έδαφος και απλά νιώστε τη φυσική αίσθηση.

Βγείτε και απασχοληθείτε με την κηπουρική. Αγγίξτε το χώμα με τα γυμνά σας χέρια και απλά συνδεθείτε φυσικά μαζί του.

Το διάβασα στο spiritearth.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Η Επαφή μας με την γη: Τεχνικές πνευματικής γείωσης για να ανεβάσετε τη Δόνησή σας
Η Επαφή μας με την γη: Τεχνικές πνευματικής γείωσης για να ανεβάσετε τη Δόνησή σας
Η Επαφή μας με την γη: Τεχνικές πνευματικής γείωσης για να ανεβάσετε τη Δόνησή σας
https://www.omorfizoi.gr/wp-content/uploads/2020/12/astriko-soma.jpg
https://i.ytimg.com/vi/9mn7ri2owG8/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_647.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_647.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content