Στ. Πλουμιστός: Απορροφάτε τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας;

Στ. Πλουμιστός: Απορροφάτε τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας;

👉Ενσυναίσθηση είναι η ικανότητα να νιώθεις το τι νιώθουν οι άλλοι.Να έχεις την ικανότητα να μπαίνεις στη θέση τους ,να κάνεις τη διαδρομή της ζωής τους, να βαδίζεις στα βήματά τους και να καταλαβαίνεις πώς έφτασαν εκεί που βρίσκονται. 

Όσο και αν αυτή η ικανότητα κάποιων ανθρώπων είναι μια ευλογία, μπορεί να είναι και μια κατάρα εξαντλητική. 

Και όπως γίνεται και με οποιοδήποτε άλλο δώρο, όλα εξαρτώνται από το πώς το
χρησιμοποιούμε. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας ευλογίας και μιας κατάρας. Ωστόσο, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι η ενσυναίσθηση είναι μια εξαιρετική ικανότητα και είναι το μυστικό για το μέλλον του ανθρώπινου γέννους.

Φυσικά να ξέρετε ότι δεν είστε οι μόνοι με ενσυναίσθηση. Πολλοί άνθρωποι γεννιούνται με ενσυναίσθηση και πάρα πολλοι γίνονται δυνατότεροι μέσω της ενσυναίσθησης μέρα με τη μέρα. Οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση είναι εκ γενετής θεραπευτές. Μπορούν να αισθανθούν τον πόνο των συνανθρώπων τους και κάνουν τα πάντα για να τον θεραπεύσουν.

Το παράξενο με τους ανθρώπους που έχουν ενσυναίσθηση είναι ότι έχουν ένα σπάνιο σύνολο χαρακτηριστικών που άλλοι δεν διαθέτουν. Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο σε εκείνους που δεν έχουν ανεπτυγμένη την ενσυναίσθηση τους.

Κάποια  βασικά χαρακτηριστικά των ενσυναίσθητων ανθρώπων που έχουν εκ φύσης είναι τα παρακάτω…

1. Είστε υπερβολικά ευαίσθητοι

Εάν ακούτε συχνά τους φίλους σας και τους γνωστούς να σας λένε να γίνετε λίγο πιο σκληροί επειδή είστε πολύ ευαίσθητοι, μην τους ακούτε. Είστε ευαίσθητοι για κάποιο λόγο. Ορισμένες ταινίες σας κάνουν να κλαίτε, οι ειδήσεις στην τηλεόραση είναι κάτι που δεν αντέχετε να παρακολουθείτε,λόγο αυτής της αρνητικότητας που προβάλουν, βλέποντας κάποιον να πονά πονάτε και σείς. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό για έναν άνθρωπο με ενσυναίσθηση και δεν είιναι κάτι παράλογο.
 
Όσοι άνθρωποι και να σας λένε ότι πρέπει να είστε πιο σκληροί δεν θα καταλάβουν ποτέ ότι η ευαισθησία σας είναι η θεραπεία για αυτόν τον κόσμο που έχει γίνει τόσο σκληρός.

2. Απορροφάτε τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας

Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα πολυσύχναστα μέρη, γεμάτα κόσμο φαντάζουν υπερβολικά για εσάς. Και αυτό συμβαίνει γιατί έχετε την τάση να απορροφάτε τα συναισθήματα των ανθρώπων σαν σφουγγάρι. Νιώθετε αυτό που νιώθουν οι αλλοι και δεν μπορείτε να το ελέγξετε. Μερικές φορές νιώθετε να μπερδεύεστε ακόμη και αν αυτά τα συναισθήματα είναι δικά σας ή των άλλων. Οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα με το να σας μιλάνε και να σας λένε τι νιώθουν επειδή καταλαβαίνετε πραγματικά πώς αισθάνονται και τι σκέφτονται. Και αυτο δεν είναι καθόλου περίεργο. Ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν όλοι ήταν τόσο ευαίσθητοι όσο εσείς. 

3. Είστε εσωστρεφείς

Όλη η ευαισθησία στις ενέργειες που βρίσκονται γύρω σας ,σας κάνουν να θέλετε να μείνετε μακριά από πολλούς ανθρώπους.Και είναι πολύ απλό γιατί συμβαίνει αυτο.Συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε πάντα την ενέργεια να έρθετε αντιμέτωποι με όλα αυτά τα συναισθήματα. Αντί αυτού αναζητάτε πιο ήσυχα μέρη, άτομα με τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της ενσυναίσθησης ή απλά να μείνετε μόνοι σας για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτή η στάση σας να αναζητάτε την μοναχικότητα είναι κάτι που σας βοηθά να πάρετε δύναμη και να συγκεντρωθείτε για την επόμενη συναισθηματική πρόκληση.

4. Έχετε υψηλή διαίσθηση


Το οτι έχετε ενσυναίσθηση δεν σημαίνει μόνο ότι μπορείτε να νιώσετε τη συναισθηματική ενέργεια των ανθρώπων αλλά ότι μπορείτε να αισθανθείτε όλη την ενέργεια που υπάρχει γύρω σας. Και αυτό συμβαίνει γιατί τα συναισθήματα των ανθρώπων εκπέμπουν συνήθως με την ισχυρότερη ένταση.
 
Ωστόσο, η ικανότητά σας αυτη,σάς επιτρέπει να ακούτε την ενέργεια γύρω σας και αυτό ενεργοποιεί τη διαίσθησή σας. Γνωρίζετε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ξέρετε αν κάποιος λέει ψέματα ή προσπαθεί να σας χειραγωγήσει. Γνωρίζετε τα πράγματα μέσω της διαίσθησής σας και μόνο εσείς μπορείτε να τα καταλάβετε.

5. Οι πολύ στενές σχέσεις είναι δυσβάσταχτες για εσάς

Όταν συνδέεστε με κάποιον σε ένα αλλο επίπεδο αρχίζετε να απορροφάτε πολλά και να αισθάνεστε ότι χάνετε επαφή με τον εαυτό σας. Ξαφνικά βλέπετε τον εαυτό σας να αντιδρά με τον ίδιο τρόπο που αντιδρούν οι άλλοι, να νιώθετε τα πράγματα που νιώθουν και ίσως όλο αυτο να είναι υπερβολικό για εσάς. 

Ωστόσο αυτή η ικανότητα σας,σας επιτρέπει να κατανοήσετε πραγματικά τον σύντροφό σας και να δείξετε πραγματική φροντίδα και αφοσίωση σε αυτόν. 

Μπορεί να μην γνωρίζουν τι νιώθετε όταν είστε κοντά τους αλλά γνωρίζουν ότι καταλαβαίνετε πλήρως την κατάστασή τους. 

Σας προτείνουμε να δείτε:''Ποιος είναι ενεργειακό άτομο και γιατί; - Γιατί ξεχωρίζουν;''


6. Είστε μαγνήτης για τους ναρκισσιστές.

Είστε θεραπευτές και οι ναρκισσιστές είναι από τους πιο κατεστραμμένους συναισθηματικά ανθρώπους στον κόσμο. Φαίνεται να είστε το τέλειο ζευγάρι που είτε θα πετύχετε μαζί κάτι πολύ μεγαλύτερο ή θα αποτύχετε παταγωδώς. Μην τρομάζετε στην ιδέα ότι είστε ελκυστικοί στους ναρκισσιστές. 

Έχετε τη δυνατότητα να αντιληφθείτε την όποια χειραγώγηση και να καταλάβετε τι θέλουν στην πραγματικότητα απο εσάς. Αυτό δεν σας δίνει μόνο το πάνω χέρι αλλά έχετε επίσης τη δυνατότητα να τους επαναφέρετε στον γνήσιο και όμορφο εαυτό τους που κρύβεται κάτω από την τερατόμορφη μάσκα τους. 

Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και αν αγαπάτε κάποιον, μην τα παρατάτε ποτέ.

7. Η φύση είναι η θεραπεία σας

Εάν προσφέρετε την θεραπεία σας σε όσους τη χρειάζονται η φύση σας προσφέρει την δική της θεραπεία. Στην πραγματικότητα αν δείτε τον τρόπο που λειτουργείτε είναι ακριβώς ο ίδιος με τον τρόπο που λειτουργεί η φύση. Νιώθετε άνευ όρων, δίνετε τα πάντα άνευ όρων, κατανοείτε άνευ όρων.

Γι 'αυτό το καταφύγιο σας είναι στη φύση και η φύση είναι ο καλύτερος δάσκαλός σας. Μην ξεχνάτε  να επισκέπτεστε τακτικά τη φύση.Όταν έρχεστε σε επαφή με την φύση σας βοηθάει να διώξετε κάθε αρνητικότητα που μπορεί να έχετε απορροφήσει και να πάρετε μαθήματα που μόνο εσείς μπορείτε να καταλάβετε.

8. Έχετε χρυσή καρδιά

Εάν ο καθένας μπορούσε να πάρει το όνομά του από τα πιο έντονα χαρακτηριστικά που έχει σαν άνθρωποςτο όνομά σας θα ήταν «συναισθηματικός». Τα συναισθήματά σας είναι πάντα ειλικρινή και αγνά. Δίνεστε άνευ όρων και προσπαθείτε πάντα να βοηθήσετε τους ανθρώπους που υποφέρουν. 

Οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη χρυσή σας καρδιά, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι αυτό είναι μια αδυναμία. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και την ενσυναίσθηση σας και θα καταλάβετε εύκολα τις προθέσεις τους .

 Προστατέψτε τον εαυτό σας όσο προσπαθείτε να προστατεύσετε τους άλλους.

Σας προτείνουμε να δείτε:''Όταν προορίζεστε για κάτι σπουδαίο, πρέπει να μάθεις αυτό...''


9. Μερικές φορές δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας

Αυτό μπορεί να συμβεί ειδικά εάν έχετε εξαντληθεί συναισθηματικά. Αρχίζετε να βιώνετε τα συναισθήματα των άλλων και νομίζετε ότι είναι τα δικά σας συναισθήματά. Χρειάζεται εξάσκηση και ενέργεια για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να τα ξεχωρίσετε από εκείνα των άλλων. 

Σε ορισμένες περιπτώσεις οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματα των άλλων.

Εν κατακλείδι η ενσυναίσθηση είναι ένα πολύ ισχυρό γνώρισμα και το να είναι κάποιος ενσυναίσθητος είναι τόσο απαιτητικό όσο και όμορφο. Εάν έχετε ενσυναίσθηση ξέρετε ότι κάνετε στην ανθρωπότητα μια μεγάλη χάρη βοηθώντας την να θεραπευτεί από την πίκρα και την ψυχρότητα που όλοι μάθαμε να αγαπάμε.Ποτέ μην προσπαθείτε να αλλάξετε αυτό που είστε γιατί οι στενοί σας φίλοι και αυτοι που σας αγαπάνε το εκτιμάνε ιδιαίτερα και κατανοούν πραγματικά τον ρόλο σας σε αυτόν τον κόσμο. 

Αφήστε τους να γνωρίζουν ποιοι πραγματικά είστε! 

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care) 
Εναλλακτικές Θεραπείες
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1093,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,267,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1260,ΒΙΝΤΕΟ,840,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1564,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,917,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Απορροφάτε τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας;
Στ. Πλουμιστός: Απορροφάτε τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας;
Στ. Πλουμιστός: Απορροφάτε τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας;
https://geniushoroscope.com/wp-content/uploads/2019/07/PicsArt_07-01-10.38.28-1.jpg
https://i.ytimg.com/vi/OUx1n72MVWk/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_55.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_55.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content