Στ. Πλουμιστός: Αίσθημα παλμών της καρδιάς και πνευματική αφύπνιση - Γιατί γίνετε αυτό το σύμπτωμα;

Στ. Πλουμιστός: Αίσθημα παλμών της καρδιάς και πνευματική αφύπνιση - Γιατί γίνετε αυτό το σύμπτωμα;

👉Κατά τη διάρκεια της πνευματικής αφύπνισης, μερικές φορές βιώνουμε καθαρές αλλαγές στην πνευματική ενέργεια που μπορεί να χαλάσουν την ευαίσθητη ισορροπία του σώματος. Αυτή είναι η δύναμη της πνευματικής  αφύπνισης που εμφανίζεται στο φυσικό, και κατά κάποιο τρόπο πρέπει να τη θαυμάζουμε με άλλους τρόπους, αν και μπορεί να μας συγχωρεθεί μια μικρή δυσαρέσκεια.

Ένα από τα πιο κοινά συμπτώματα μιας πνευματικής αφύπνισης είναι οι καρδιακοί παλμοί. Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στο πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό και πώς να το αποτρέψουμε από το να συμβεί στο μέλλον.

Πνευματική Αφύπνιση
Όταν υποβαλλόμαστε σε πνευματική αφύπνιση, όλη η πνευματική μας ενέργεια μετατοπίζει μια ζώνη συχνοτήτων και αλλάζει την αρμονία στην οποία δονείται το λεπτό σώμα μας. Με πολύ πιο απλά λόγια, κερδίζουμε πνευματική ενέργεια.

Το λεπτό σώμα μας μπορεί να χειριστεί μόνο τόση ροή ενέργειας όση έχει συνηθίσει και συχνά κατά τη διάρκεια της πνευματικής αφύπνισης, ένα ή περισσότερα από τα ενεργειακά κέντρα, τα λεγόμενα τσάκρα κατακλύζονται. Αυτό συμβαίνει πιο συχνά όταν βλέπουμε να εμφανίζονται συμπτώματα.

Συχνά η μόνη ένδειξη που έχουμε ότι υποβαλλόμαστε σε πνευματική αφύπνιση είναι η εμφάνιση συμπτωμάτων όπως αίσθημα παλμών.


Αίσθημα παλμών της καρδιάς
Οι καρδιακοί παλμοί είναι προσωρινές ανωμαλίες στον καρδιακό παλμό. Οι μύες της καρδιάς είναι πολύ τακτικοί στις συσπάσεις και διαστολές τους και είναι ρυθμισμένοι ώστε να χτυπούν με εξαιρετική κανονικότητα για όλη μας τη ζωή.

Η καρδιά χτυπά περίπου μία φορά το δευτερόλεπτο από τη γέννηση μέχρι το θάνατο. Όταν υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή στο μοτίβο του καρδιακού παλμού, γίνεται αμέσως αντιληπτή.

Οι άνθρωποι έχουν περιγράψει τις περισσότερες φορές το συναίσθημα ως φτερούγισμα στο στήθος. Οι καρδιακοί παλμοί στην πραγματικότητα συμβαίνουν συνεχώς.

Το ξέρουμε αυτό – μπορεί μερικές φορές την εβδομάδα όλοι να νιώθουμε αυτό το φτερούγισμα στο στήθος. Είναι σαν ένα χτύπημα του κινητήρα ή το χτύπημα.

Εάν συμβαίνει μόνο κάθε τόσο και υποχωρεί γρήγορα, πιθανότατα μπορεί να αγνοηθεί. Αλλά όταν αρχίσει να συμβαίνει πιο συχνά, μπορούμε να αρχίσουμε να εξετάζουμε τις πνευματικές αιτίες του καρδιακού παλμού. Σύμφωνα με την εμπειρία μου στις περισσότερες περιπτώσεις, θα είναι μια πνευματική αφύπνιση, αλλά καλού κακού επισκεπτόμαστε έναν καρδιολόγο για μια απλή εξέταση.

Σύνδεση με την καρδιά – Ψυχή των Συναισθημάτων ΕΔΩ

Αίσθημα παλμών και πνευματική αφύπνιση
Όταν συμβαίνει πνευματική αφύπνιση, όλη αυτή η νέα ενέργεια δεν μένει μόνο μαζί μας. Διασχίζει το λεπτό σώμα και επισκέπτεται κάθε ενεργειακό κέντρο. Όταν αυτή η νέα ενέργεια χτυπά το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς, αρχίζει να προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όλη αυτή τη νέα ενέργεια δημιουργώντας πνευματικές συνδέσεις .

Αυτό που νιώθουμε όταν έχουμε ταχυπαλμίες πνευματικής αφύπνισης είναι η επιθυμία της ψυχής μας να γεμίσει τη συνδετική της ικανότητα. Θέλει να συνδεθούμε με τους ανθρώπους. Έτσι, ειλικρινά, αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αν θέλετε να φύγουν.

Βγείτε από τη ρουτίνα σας, γνωρίστε νέους ανθρώπους και κάντε το με αυτοπεποίθηση. Μπορεί να είναι συντριπτικό να νιώθεις όλες αυτές τις πιθανές συνδέσεις , αλλά ο μόνος τρόπος για να το αντιμετωπίσεις οριστικά είναι να ξεπεράσεις αυτό το συναίσθημα. Και τελικά, η ενέργειά σας θα ηρεμήσει και θα χωρέσει τα νέα επίπεδα ενέργειας.

Για το μέλλον, πρέπει να διατηρήσουμε την πνευματική μας πρακτική, ώστε οι μελλοντικές πνευματικές αφυπνίσεις να μην μας ρίξουν έτσι.



Αίσθημα παλμών της καρδιάς Πνευματικό νόημα
Υπάρχουν πολλές πνευματικές έννοιες των καρδιακών παλμών. Το κυριότερο είναι ότι η ψυχή σου προσπαθεί να κάνει μια σύνδεση μαζί σου. Είναι επίσης ένα προειδοποιητικό σημάδι από το σώμα σας ότι πρέπει να αναλάβετε δράση και να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας.

Οι καρδιακοί παλμοί μπορεί να προκληθούν από στρες, άγχος ή ακόμα και φόβο. Όταν αντιμετωπίζετε αίσθημα παλμών, είναι σημαντικό να ακούτε το σώμα και την ψυχή σας. Μάθετε τι προκαλεί τα αίσθημα παλμών και αντιμετωπίστε το πρόβλημα.

Αυτό μπορεί να σημαίνει αλλαγή του τρόπου ζωής, της διατροφής ή ακόμα και των πνευματικών σας πεποιθήσεων. Οι παλμοί της καρδιάς μπορεί να σημαίνουν ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο και ότι η ψυχή σας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας.

Πνευματικός λόγος για καρδιακούς παλμούς
Πολλοί άνθρωποι που περνούν μια πνευματική αφύπνιση βιώνουν αίσθημα παλμών. Αυτό συμβαίνει επειδή η ενέργεια που κινείται μέσα από το σώμα είναι τόσο έντονη που μπορεί να είναι συντριπτική.

Η καρδιά προσπαθεί να συμβαδίσει με την αυξημένη ενέργεια, η οποία μπορεί να την κάνει να χτυπά πιο γρήγορα από το κανονικό.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτοί οι αίσθημα παλμών συνήθως διαρκούν μόνο για μικρό χρονικό διάστημα. Μόλις το σώμα προσαρμοστεί στη νέα ενέργεια, η καρδιά θα επιστρέψει στον κανονικό της ρυθμό.

Εδώ είναι οι λόγοι που θα αισθανθείτε αίσθημα παλμών κατά τη διάρκεια της πνευματικής αφύπνισης:

1) Η Καρδιά είναι το κέντρο των συναισθημάτων
Η καρδιά είναι το κέντρο των συναισθημάτων και όταν περνάτε από μια πνευματική αφύπνιση, τα συναισθήματά σας θα είναι παντού. Θα νιώσετε μια σειρά από έντονα συναισθήματα όπως χαρά, αγάπη, φόβο, θυμό και λύπη. Όλα αυτά τα συναισθήματα μπορούν να κάνουν την καρδιά να χτυπάει γρήγορα.

2) Η Καρδιά είναι το Κέντρο του Φυσικού Σώματος
Η καρδιά είναι επίσης το κέντρο του φυσικού σώματος. Καθώς η ενέργειά σας αρχίζει να μετατοπίζεται και να κινείται, μπορεί να κάνει την καρδιά να χτυπά πιο γρήγορα.

3) Η Καρδιά είναι το Κέντρο της Πνευματικής Ενέργειας
Η καρδιά είναι το κέντρο της πνευματικής ενέργειας. Καθώς η πνευματική σας ενέργεια αυξάνεται, μπορεί να κάνει την καρδιά να χτυπά πιο γρήγορα.

4) Η Καρδιά είναι το Κέντρο της Αγάπης
Η καρδιά είναι το κέντρο της αγάπης. Καθώς αρχίζετε να ανοίγεστε σε περισσότερη αγάπη στη ζωή σας, μπορεί να κάνει την καρδιά να χτυπά πιο γρήγορα.

5) Η Καρδιά είναι το Κέντρο Δύναμης
Η καρδιά είναι το κέντρο της δύναμης. Καθώς αρχίζετε να διεκδικείτε τη δύναμή σας και βαδίζετε στον αληθινό σας σκοπό, μπορεί να κάνετε την καρδιά να χτυπά πιο γρήγορα.

Να ξέρετε ότι ο παλμός της καρδιάς είναι ένα τακτικό μέρος της διαδικασίας πνευματικής αφύπνισης. Αφήστε την ενέργεια να ρέει μέσα σας και πιστέψτε ότι τελικά θα ηρεμήσει.


Όταν αισθάνεστε έναν γρήγορο καρδιακό παλμό, είναι ο τρόπος του σώματός σας να επικοινωνεί μαζί σας. Σου λέει ότι κάτι συμβαίνει και ότι πρέπει να προσέξεις. Ο καρδιακός παλμός είναι σαν ένα προειδοποιητικό φως, που σας ενημερώνει ότι κάτι χρειάζεται την προσοχή σας.

Όσον αφορά την πνευματική αφύπνιση, ένας γρήγορος καρδιακός παλμός μπορεί να σημαίνει ότι ανοίγεστε σε ένα νέο επίπεδο ενέργειας. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι απελευθερώνετε κάποιες παλιές συναισθηματικές αποσκευές.

Δώστε προσοχή στο τι συμβαίνει στη ζωή σας και δείτε αν μπορείτε να βρείτε το μήνυμα που προσπαθεί να σας στείλει το σώμα σας.

Πνευματικό νόημα
Ο φτερουγισμός της καρδιάς είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο το σώμα σας επικοινωνεί μαζί σας. Συμβαίνει όταν η καρδιά αισθάνεται σαν να πηδούσε έναν ρυθμό ή να τρέχει χωρίς λόγο.

Το φτερούγισμα της καρδιάς μπορεί να σημαίνει ότι είστε νευρικοί ή ανήσυχοι για κάτι. Μπορεί επίσης να είναι σημάδι ενθουσιασμού ή αδρεναλίνης.

Κουνταλίνι ξυπνώντας παλμούς καρδιάς
Το ξύπνημα της Κουνταλίνι είναι μια ισχυρή πνευματική εμπειρία. Μπορεί να προκαλέσει την καρδιά να τρέχει και να φτερουγίζει καθώς η ενέργεια κινείται μέσα στο σώμα, ειδικά στην σπονδυλική στήλη και στο νοητικό κέντρο δηλαδή στο κεφάλι.

Αυτό είναι ένα σημάδι ότι έχετε μια ισχυρή πνευματική εμπειρία. Μη φοβάσαι. απλά αφήστε την ενέργεια να περάσει μέσα σας.

Συμπτώματα Ανάληψης Αίσθημα παλμών της καρδιάς
Η Ανάληψη είναι μια διαδικασία πνευματικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Καθώς ανεβαίνετε τη σκάλα της συνείδησης, μπορεί να εμφανίσετε αίσθημα παλμών.

Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας μεταβάλλεται και αλλάζει για να προσαρμοστεί στο νέο επίπεδο συνείδησης που ενσωματώνετε.



Μην φοβάστε αν εμφανίσετε αίσθημα παλμών. Είναι απλώς ένα σημάδι ότι το σώμα σας αλλάζει και προσαρμόζεται στο νέο επίπεδο συνείδησης που ενσωματώνετε.

Αφήστε τη διαδικασία να εξελιχθεί φυσικά και εμπιστευτείτε ότι όλα θα πάνε καλά.
συμπέρασμα. Οι παλμοί της καρδιάς είναι ένα κοινό σύμπτωμα πνευματικής αφύπνισης.

Μπορούν να προκληθούν από διάφορα πράγματα όπως τα έντονα συναισθήματα, η κίνηση της ενέργειας μέσω του σώματος ή το άνοιγμα της καρδιάς στην αγάπη.

Δώστε προσοχή σε ό,τι συμβαίνει στη ζωή σας και δείτε αν υπάρχει κάποιο μήνυμα που προσπαθεί να μεταδώσει το σώμα σας. Μην φοβάστε τα συμπτώματα πνευματικής αφύπνισης, απελευθερωθείτε κυριολεκτικά και θα δείτε ουσιαστικά οφέλη στην ζωή σας.

Αν βιώνεται το αίσθημα παλμών της καρδιάς και έχει ξεκινήσει η πνευματική αφύπνιση μην διστάσετε να επικοινωνησετε μαζί μου.

Σύνδεση με την καρδιά – Ψυχή των Συναισθημάτων ΕΔΩ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Αίσθημα παλμών της καρδιάς και πνευματική αφύπνιση - Γιατί γίνετε αυτό το σύμπτωμα;
Στ. Πλουμιστός: Αίσθημα παλμών της καρδιάς και πνευματική αφύπνιση - Γιατί γίνετε αυτό το σύμπτωμα;
Στ. Πλουμιστός: Αίσθημα παλμών της καρδιάς και πνευματική αφύπνιση - Γιατί γίνετε αυτό το σύμπτωμα;
https://aprilamente.info/wp-content/uploads/2020/07/spirituale23.jpg
https://i.ytimg.com/vi/YnV3LvCOKmM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_38.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_38.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content