Οι άνθρωποι μπορούν να αντλούν ενέργεια από άλλους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο που κάνουν τα φυτά

Οι άνθρωποι μπορούν να αντλούν ενέργεια από άλλους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο που κάνουν τα φυτά

👉Έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Μπίλεφελντ έδειξε ότι τα φυτά μπορούν να αντλήσουν ενέργεια από άλλη πηγή, όπως άλλα φυτά κοντά. Αυτή η πρωτοποριακή ανακάλυψη μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλες μορφές ζωής, εκτός από τα φυτά.

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέες ανακαλύψεις στον τομέα της βιοενέργειας και θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει σε απόδειξη ότι οι άνθρωποι μπορούν να αντλούν ενέργεια από άλλους ανθρώπους όπως κάνουν τα φυτά.

Η ομάδα με επικεφαλής τον καθηγητή Dr. Olaf Kruse βρήκε στοιχεία ότι ένα πράσινο φύκι που ονομάζεται Chlamydomaonas όχι μόνο διεξάγει φωτοσύνθεση για να παράγει ενέργεια, αλλά αντλεί επίσης ενέργεια από άλλα φυτά κοντά.

Αυτά τα ευρήματα δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Nature Communications. (Πηγή)

Κάθε φυτό χρειάζεται ηλιακό φως και νερό για να αναπτυχθεί, και οι άνθρωποι είναι το ίδιο. Μπορείτε να σκεφτείτε το σώμα μας σαν ένα σφουγγάρι που απορροφά ενέργεια από το περιβάλλον που μας περιβάλλει.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μερικοί άνθρωποι αισθάνονται άβολα με ορισμένα άτομα. Σύμφωνα με την Δρ Olivia Bader-Lee, τα πράγματα που τους ενοχλούν είναι τα ανάμεικτα συναισθήματα και η ενέργεια που τους περιβάλλουν.

Στην έρευνα, ο Δρ Olaf Kruse έδειξε ότι όταν υπάρχει έλλειψη πηγών ενέργειας, το πράσινο φύκι Chlamydomonas αντλεί ενέργεια από άλλα μονοκύτταρα φυτά με τη μορφή ενζύμων κυτταρίνης. Αυτά τα λεγόμενα ένζυμα κυτταρίνης στη συνέχεια διασπώνται σε απλά συστατικά σακχάρου και αφομοιώνονται από τα κύτταρα ως πηγή ενέργειας.

Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα κι αν υπάρχει έλλειψη φωτός και νερού και οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για φωτοσύνθεση, τα φύκια συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Αυτό το πείραμα είναι το πρώτο του είδους του και αντιπροσωπεύει την πρώτη ανακάλυψη κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τον γιατρό Cruse , αυτό που βλέπουμε είναι βασικά φυτά που τρώνε άλλα φυτά. Οι επιστήμονες προσπαθούν να επιβεβαιώσουν αυτά τα ευρήματα σε άλλους τύπους φυκιών και άλλων φυτών.

Ο Bader-Lee πιστεύει ότι με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, οι επιστήμονες θα είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν αυτά τα ευρήματα με τους ανθρώπους στο εγγύς μέλλον. Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν είναι τόσο διαφορετικός από τα φυτά, τα κύτταρα του χρειάζονται την ενέργεια για να αναπαραχθούν.

Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται την ενέργεια για να ξεπεράσει κάποια συναισθηματικά στάδια και έχει την ικανότητα να παράγει κορτιζόλη στα κύτταρα για να ικανοποιήσει τις συναισθηματικές ανάγκες.

Ο Bader-Lee πιστεύει επίσης ότι στο εγγύς μέλλον, η βιοενέργεια θα είναι εύκολο να αποδειχθεί και ότι οι μελέτες θα δείξουν ότι οι άνθρωποι και τα ζώα έχουν την ικανότητα να θεραπεύουν ο ένας τον άλλον απλώς μεταφέροντας ενέργεια από το ένα στο άλλο.

Πιστεύει ότι οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να απορροφούν ενέργεια από το περιβάλλον τους και να θεραπεύουν με αυτήν. Αυτό μπορεί να ισχύει αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι η συχνή σύνδεση με τη φύση μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αναρρώσουν γρηγορότερα από κάποιο συναισθηματικό στρες ή ασθένεια.

Πώς μπορείτε να προστατεύσετε το χώρο σας και να σταματήσετε την αποστράγγιση ενέργειας από άλλους ανθρώπους;

Μείνετε στο κέντρο και γειωμένοι. Το να παραμένετε μέσα στον πνευματικό σας εαυτό είναι πολύ σημαντικό για να αισθανθείτε πότε κάποιος έχει μετακομίσει στον χώρο σας. Εάν είστε ήρεμοι και πνευματικά συγκεντρωμένοι, τότε μπορείτε πρόθυμα να απελευθερώσετε την αρνητική ενέργεια των άλλων ανθρώπων.

Μην αντιστέκεσαι. Αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό! Όταν του αντιστεκόμαστε, η αρνητική ενέργεια στοιβάζεται μέσα μας. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε κοντά σε άτομα που σας κάνουν να νιώθετε άβολα, προσπαθήστε να μην αντισταθείτε σκληρά.

Μπορεί να πιστεύεις ότι με το να αντισταθείς θα προστατέψεις τον εαυτό σου και τον χώρο σου, αλλά το εντελώς αντίθετο θα συμβεί καθώς η αρνητική ενέργεια που θα πεταχτεί πάνω σου θα στοιβάζεται πάνω σου. Προσπαθήστε να παραμείνετε χαλαροί, βάλτε τον εαυτό σας σε μια ψυχική κατάσταση όπου το σώμα σας είναι διάφανο και αυτή η αρνητική ενέργεια θα περάσει από μέσα σας.

Κατέχετε την προσωπική σας αύρα! Όλοι έχουμε ένα ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει το σώμα μας! Είναι η αύρα. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τον δικό μας χώρο και τα όριά του. Αυτά τα όρια είναι περίπου στο μήκος του ενός χεριού προς όλες τις κατευθύνσεις από το σώμα σας. Προσπαθήστε να φανταστείτε αυτό το πεδίο και να το κρατήσετε καθαρό από ξένη ενέργεια. Μόνο έτσι μπορείτε να προστατεύσετε τον πνευματικό σας χώρο.

Διατηρήστε την ενέργειά σας καθαρή. Τα χρώματα παίζουν καθοριστικό ρόλο εδώ. Το χρυσό είναι ένα πολύ ζωντανό χρώμα που είναι πολύ καλό για τον καθαρισμό του χώρου σας από την ξένη ενέργεια. Αφήστε την ενέργεια καθαρού χρυσού να ρέει μέσα από την αύρα και το σώμα σας και να απελευθερώσει την ξένη ενέργεια κάτω από τη γείωση σας και μακριά από εσάς. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε φρέσκοι και καθαροί.

Ανακαλέστε την ενέργειά σας. Αν η ενέργειά σας εκπληρώνει το χώρο σας, αφήνει λιγότερο χώρο για ξένη ενέργεια να εισέλθει σε αυτόν. Με την πάροδο του χρόνου, συχνά χάνουμε μέρος της ενέργειάς μας μέσω της αποστράγγισης ενέργειας.



Ανεξάρτητα από το πού πήγε αυτή η ενέργεια, είναι σημαντικό να την επαναφέρεις. Προσπαθήστε να φανταστείτε καθαρό χρυσό χρώμα να βρέχει από πάνω σας και αφήστε το να αντιπροσωπεύει έναν ενεργειακό μαγνήτη. Αφήστε το να απορροφήσει όλη σας την ενέργεια από παντού. Φανταστείτε το ως καθαρή ενέργεια χρυσού.

Αφού απορροφήσετε την ενέργεια, φέρτε αυτό το χρυσό χρώμα στον χώρο και το σώμα σας και απελευθερώστε το στον προσωπικό σας χώρο. Κάντε το και θα δείτε αμεσα τα αποτελέσματα. 

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι άνθρωποι μπορούν να αντλούν ενέργεια από άλλους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο που κάνουν τα φυτά
Οι άνθρωποι μπορούν να αντλούν ενέργεια από άλλους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο που κάνουν τα φυτά
Οι άνθρωποι μπορούν να αντλούν ενέργεια από άλλους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο που κάνουν τα φυτά
https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2019/08/11/i_epistimi_epivevaionei_oti_anthropoi_aporrofoyn_energeia_apo_toys_alloys.jpg
https://i.ytimg.com/vi/yB5ZWs5Ih-8/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_29.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/blog-post_29.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content