Στ. Πλουμιστός: 5 απλοί τρόποι για να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό

Στ. Πλουμιστός: 5 απλοί τρόποι για να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό

👉Αν είστε κάτι σαν τους περισσότερους ανθρώπους, φαίνεται ότι υπάρχει πάντα περισσότερη δουλειά και «πρέπει» παρά ώρες μέσα στην ημέρα. Είναι εύκολο να υπερφορτωθείτε και να χάσετε από τα μάτια σας αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: την υγεία σας, την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Αν αναζητάτε μια στρατηγική για να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό και να ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας, δοκιμάστε τις παρακάτω προτάσεις μου.

1. Εξερευνήστε τον κόσμο


Οι άνθρωποι ήταν προηγουμένως νομαδικοί άνθρωποι που περιπλανήθηκαν στον κόσμο αναζητώντας φαγητό και καλύτερο καιρό. Η σύγχρονη τεχνολογία έχει προσφέρει ευτυχώς στον κόσμο το αεροπλάνο, το αυτοκίνητο και το τρένο. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να φύγεις από την πόλη για το Σαββατοκύριακο. Δοκιμάστε να κάνετε αναζήτηση στο Ίντερνετ... 

Δουλεύετε σκληρά όλη την εβδομάδα και χρειάζεστε χρόνο για να βγείτε έξω και να παίξετε σκληρά επίσης. Η επίσκεψη σε μια νέα τοποθεσία είναι μια εξαιρετική τεχνική για να κρατάτε το μυαλό σας απασχολημένο ενώ συγκεντρώνεστε σε κάτι άλλο εκτός από τη δουλειά. Ως αποτέλεσμα, θα επιστρέψετε στη δουλειά με μια νέα ιστορία ή εμπειρία να προσφέρετε, επιτρέποντάς σας να γίνετε ένα πιο ολοκληρωμένο άτομο.

2. Μάθετε να διαλογίζεστε

Περνώντας μόλις 10 λεπτά αποσύνδεσης από το Facebook, το Twitter και το email επιτρέπει στον εγκέφαλό σας να οργανώσει τις σκέψεις του. Για να διαπιστωθεί διεξοδικά ο πραγματικός θετικός αντίκτυπος που έχει ο διαλογισμός στην ψυχική και συναισθηματική μας υγεία, έχουν γίνει περισσότερες από 3.000 ιατρικές ερευνητικές μελέτες.

Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, μην προσπαθείτε να κρατήσετε τις σκέψεις σας υπό έλεγχο. Προσπαθήστε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα προσπαθώντας να αυξήσετε την εστίαση, κάτι που συνεπάγεται την ώθηση των σκέψεων στο πλάι. Όταν αποσυνδέετε, από την άλλη πλευρά, μπορείτε να εξετάσετε τις σκέψεις σας από μακριά. Είναι σχεδόν σαν να οδηγείτε στο δρόμο και να προσπερνάτε αυτοκίνητα. Μια «εμπειρία» δεν μπορεί να επιβληθεί. Αντίθετα, το να κάθεσαι αναπαυτικά και να χαλαρώνεις βοηθά τον εγκέφαλό σου να ταξινομεί όλες αυτές τις αδέσποτες ιδέες και παρορμήσεις με τρόπο που χαλαρώνει.

Μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους δημιουργικού διαλογισμού είναι το Voice Healing και περισσοτερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε ΕΔΩ 

3. Βγείτε έξω

Πρέπει να πάτε όσο το δυνατόν πιο μακριά από τη τσιμεντένια ζούγκλα. Η εργασία σε περιβάλλον γραφείου είναι απαραίτητα καλή για εσάς. Ο πολύς χρόνος στο γραφείο σας ή σε μια απασχόληση συνεχής, μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία σας, είτε οφείλεται σε καθιστικό τρόπο ζωής, έλλειψη ηλιακού φωτός ή ανησυχίες για την ποιότητα του εσωτερικού αέρα.

Ακόμη και κάτι τόσο απλό όπως μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο το βράδυ μπορεί να έχει άμεσα και διαρκή οφέλη για το σώμα και το μυαλό σας. Αν έχετε χρόνο, σηκώστε τον λίγο και πηγαίνετε για μια πεζοπορία στη φύση. Ο καθαρός αέρας πρέπει να σας αναζωογονήσει και να σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο καθαρά.
 
4. Μείνετε ενυδατωμένοι

Η καφεΐνη είναι το πρωινό καύσιμο πυραύλων που κάνει τον εγκέφαλο των περισσότερων ανθρώπων να λειτουργεί. Τους κρατά σε εγρήγορση όλη την ημέρα και μπορεί ακόμη και να τους βοηθήσει να αναζωογονηθούν τα κουρασμένα σώματα για μια προπόνηση. Η καφεΐνη και ο κακός σύμμαχος της έντασης από την άλλη πλευρά με σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις.

Η κατανάλωση καφεΐνης έχει συνδεθεί με αφυδάτωση, αίσθημα παλμών και γαστρεντερικά προβλήματα. Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τη συνήθεια του καφέ σας. Μάλλον σκεφτείτε να πίνετε περισσότερο νερό. Το νερό και άλλα διατροφικά ευεργετικά υγρά κρατούν το μυαλό σας φωτεινό και το σώμα σας σε κορυφαία φόρμα.


5. Συνδεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα

Είναι εύκολο να χάσεις την επαφή με τους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για σένα. Το να ξεπεράσετε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κρίσιμο σε έναν κόσμο όπου ολόκληρη η ζωή σας φαίνεται να υπάρχει στην παλάμη των χεριών σας. Βγείτε εκεί έξω και κάντε βαθύτερες σχέσεις με τους ανθρώπους. Κάτι τόσο απλό όσο ένα κανονικό τηλεφώνημα μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε συνδεδεμένοι με αυτούς που αγαπάτε.

Η διατήρηση της ψυχικής σας υγείας είναι κρίσιμη για τη γενική ευημερία σας. Ευτυχώς, υπάρχουν εύκολα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τονώσετε τον εσωτερικό σας εαυτό κι αυτοί οι 5 απλοί τρόποι για να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό ειναι μια καλη αρχή. Ξεκινήστε...  
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: 5 απλοί τρόποι για να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό
Στ. Πλουμιστός: 5 απλοί τρόποι για να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό
Στ. Πλουμιστός: 5 απλοί τρόποι για να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό
https://enallaktikidrasi.com/wp-content/uploads/2022/01/esoteriko-auti-esoteriki-foni-milame-eauto-mas.jpg
https://i.ytimg.com/vi/qfCGqcyJygI/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/5.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/5.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content