Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 3/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 3/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 3/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

1 - «Ταφόπλακα» για τον ελληνικό τουρισμό: Αύξηση στα εισιτήρια των αεροπορικών ταξιδιών κατά 30%! - Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να σταθεί στο πλευρό της Δύσης και της Ουκρανίας και να ταχθεί έμπρακτα κατά της Ρωσίας αποτελεί την «ταφόπλακα» για τον ελληνικό τουρισμό καθώς μετά τις απαγορεύσεις των πτήσεων στους εναέριους χώρους ΕΕ και Ρωσίας, εκτινάχθηκαν οι τιμές των αεροπορικών εισητιρίων μέσα σε μία μέρα σε ποσοστό της τάξης του 30%! (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

2 - Ούτε πάσο, ούτε μάσκα: Η Σουηδία κήρυξε τη «λήξη της πανδημίας» και κατηγορείται ξανά ότι βιάστηκε - Το πείραμα της Σουηδίας την εποχή του πρώτου lockdown τη μετέτρεψε ως γνωστόν σε case study, η αξιολόγηση του όμως είναι ένα σύνθετο ζήτημα που θα παραμένει ανοιχτό όσο διαρκεί η πανδημική περίοδος.

Το βέβαιο είναι ότι η απόφαση να επιδιωχθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος – άνευ περιορισμών – η περίφημη ανοσία της αγέλης, δίχασε την κοινή γνώμη και την επιστημονική κοινότητα της χώρας. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

3 - Ο Τ.Μπάιντεν «τρέμει» την επιστροφή του Ν.Τραμπ: Οι Δημοκρατικοί τον (ξανα)εμπλέκουν σε «εγκληματική συνωμοσία» - Ο φόβος του Τ.Μπάιντεν και των Δημοκρατικών για επαναφορά του πρώην Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ είναι φανερός, αφού προσπαθούν για άλλη μία φορά να εμποδίσουν μία πιθανή κάθοδό του στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ και συνεργάτες του ενεπλάκησαν σε παράνομες ενέργειες για να ανατραπεί το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2020», έκρινε χθες Τετάρτη το βράδυ η ειδική εξεταστική επιτροπή που διενεργεί έρευνα για τα γεγονότα στο ομοσπονδιακό Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου του 2021. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

4 - Χαμός στον αέρα! Καβγάς Ευαγγελάτου – Λιάτσου για τον πόλεμο στην Ουκρανία - Την ώρα που τα ΜΜΕ «βομβαρδίζουν» με εικόνες από την εμπόλεμη κατάσταση σε περιοχές της Ουκρανίας, με αρκετές εικόνες να αποτυπώνουν την απόλυτη φρίκη και τον πανικό, συνίσταται προσοχή για τα fake news τα οποία αποτελούν όπλο της προπαγάνδας και από τις δύο πλευρές. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - Η μεγάλη απορία των Δυτικών αξιωματούχων γιατί η Ρωσία δεν χρησιμοποιεί την πολύ ισχυρή αεροπορία της - Πριν ξεκινήσει η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η πρώτη επίθεση σε ευρωπαϊκό κράτος μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών προέβλεπαν ότι η Ρωσία θα κινητοποιούσε την ισχυρή πολεμική αεροπορία της για να κυριαρχήσει στον ουκρανικό ουρανό το ταχύτερο δυνατό.

Όμως οι πρώτες επτά ημέρες του πολέμου διαψεύδουν τις προβλέψεις και αμερικανοί αξιωματούχοι αδυνατούν να εξηγήσουν γιατί οι αεροπορικές επιχειρήσεις είναι υποτονικές.

«Δεν είναι απαραίτητα διατεθειμένοι να αναλάβουν υψηλό ρίσκο με τα αεροσκάφη και τους πιλότους του» δήλωσε στο Reuters υψηλόβαθμος αξιωματούχος άμυνας στις ΗΠΑ που ζήτησε να μην κατονομαστεί. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

6 - Πεκίνο: «Οι πληροφορίες για συνεργασία της Κίνας με τη Ρωσία πριν από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι fake news» - Το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα ότι οι πληροφορίες για συνεργασία της Κίνας με τη Ρωσία πριν από την ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία είναι «fake news».

«Τέτοιες πρακτικές αποπροσανατολισμού και μετάθεσης ευθυνών είναι «απαράδεκτες», δήλωσε ο Γουάνγκ Γουενμπίν, ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών κατά την τακτική ενημέρωση του Τύπου. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

7 - Θα ακούμε μόνο τα “αξιόπιστα” δυτικά ΜΜΕ! Το Twitter μπλόκαρε το περιεχόμενο των RT και Sputnik στην ΕΕ - Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Twitter μπλόκαρε με τη σειρά του τους λογαριασμούς των ρωσικών μέσων ενημέρωσης RT και Sputnik στην ΕΕ, μετά την απαγόρευση που επέβαλαν οι χώρες μέλη στα μέσα αυτά στην ευρωπαϊκή αγορά και η οποία τέθηκε σε ισχύ χθες Τετάρτη.

Τα δύο αυτά μέσα ενημέρωσης κατηγορούνται ότι είναι εργαλεία «παραπληροφόρησης» της Μόσχας στον πόλεμό της κατά της Ουκρανίας, σύμφωνα με την απόφαση των χωρών μελών της ΕΕ

Πλέον δεν είναι εφικτό στους χρήστες του Twitter στην ΕΕ να έχουν πρόσβαση στους διάφορους λογαριασμούς του Russia Today και του Sputnik. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

8 - Κρεμλίνο: «Εχθρική χώρα η Ελλάδα» – Στη λίστα με τα εχθρικά κράτη η χώρα μας - 
Η χώρα μας στη λίστα με τα εχθρικά κράτη μετά την στάση της κυβέρνησης. Την ώρα που η προσοχή της υφηλίου είναι στραμμένη στην πολεμική σύρραξη στην Ουκρανία και αναμένει θετική έκβαση από τον νέο γύρο διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης, η πλειοψηφία των χωρών έχει διαλέξει «στρατόπεδο». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ. ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΗΣΕΙΣ".

9 - Νέα εκτόξευση πληθωρισμού: Τον Φεβρουάριο θα αγγίξει το 7%! - Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει ο πληθωρισμός τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης, προκαλώντας σοκ στην αγορά. Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της Eurostat, ο πληθωρισμός «σκαρφάλωσε» τον Φεβρουάριο στο 6,3%, από το 5,5% που ήταν τον Ιανουάριο. Κάτι που σημαίνει ότι οι ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά και προϊόντα θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, αυξάνοντας την πίεση στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

10 - ΚΑΥΓΑΣ στον “αέρα” του OPEN ανάμεσα σε δημοσιογράφους για τα FAKE NEWS που μεταδίδονται – ΒΙΝΤΕΟ - 
Ανέβηκαν οι τόνοι στον «αέρα» του Open, ανάμεσα σε Τσαπανίδου-Παπαδόπουλο και Αυγερινό με αφορμή μια είδηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

11 - Λαβρόφ: «Ο Γ΄ΠΠ θα είναι καταστροφικός» – «Δε θα επιτρέψουμε στην Ουκρανία να αποκτήσει πυρηνικά» - Βέβαιος ότι εάν συμβεί τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι πυρηνικός, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με το RT.

O ανώτατος Ρώσος αξιωματούχος προειδοποιεί τη Δύση ότι χώρα του αλλά και όλες όσες ανήκουν στο ΝΑΤΟ, σε περίπτωση που συγκρουστούν, θα χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα τα οποία θα επιφέρουν την απόλυτη καταστροφή. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

12 - Πού "κρύβουν" τα πολυτελή τους γιοτ οι Ρώσοι ολιγάρχες - Οι Ρώσοι μεγιστάνες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τις 24 Φεβρουαρίου όταν οι στρατιωτικές δυνάμεις του Βλαντίμιρ Πούτιν εισέβαλαν στην Ουκρανία. Στην ομιλία του για την "Κατάσταση της Ένωσης" την Τρίτη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους Ρώσους ολιγάρχες ότι η κυβέρνησή του θα συνεργαστεί με τις ευρωπαϊκές χώρες για να κατασχέσει "τα γιοτ τους, τα πολυτελή τους διαμερίσματα, τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα". (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

13 - Ο Πούτιν άλλαξε τον κόσμο όσον αφορά τα πυρηνικά όπλα - Υπάρχουν πολλοί τρόποι μέσω των οποίων ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έχει κάνει τον κόσμο πιο επικίνδυνο, βάναυσο και τρομακτικό. Ο ένας είναι αυξάνοντας τις πιθανότητες ενός πυρηνικού Αρμαγεδδώνα. Δύο σενάρια ξεχωρίζουν. Το πρώτο έχει βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, το δεύτερο μακροπρόθεσμο. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

14 - Ουγγαρία: Δεν θα ασκήσουμε βέτο στις κυρώσεις της ΕΕ εναντίον της Ρωσίας - 
Η Ουγγαρία δεν θα ασκήσει βέτο στις κυρώσεις της ΕΕ εναντίον της Ρωσίας για την εισβολή της στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, ενώ τόνισε ότι είναι υψίστης σημασίας η ενότητα των 27 χωρών μελών της Ένωσης. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

15 - Fitch και Moody’s υποβάθμισαν τη Ρωσία σε "junk" - Η αξιολόγηση της Ρωσίας μειώθηκε σε "junk" από τον οίκο αξιολόγησης Moody's, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg. Η Fitch μείωσε επίσης την πιστοληπτική ικανότητα της Ρωσίας κατά έξι επίπεδα σε "junk"και η MSCI αφαιρεί τις ρωσικές μετοχες από τον δείκτη για τις αναδυομενες αγορες. Εν τω μεταξύ, οι επενδυτές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν τα ομόλογα της χώρας βρίσκονται σε αθέτηση πληρωμών. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

16 - Γαλλία: Θα ζητήσει ψήφισμα για εκεχειρία στην Ουκρανία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ - Η Γαλλία θα προτείνει σήμερα ένα ψήφισμα στο Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών του ΟΗΕ που θα ζητεί εκεχειρία στον πόλεμο στην Ουκρανία, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό France 2 ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λεντριάν.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

17 - Ψήφισμα του ΟΗΕ απαιτεί από τη Ρωσία να σταματήσει τον πόλεμο - Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών πέρασε με συντριπτική πλειοψηφία ψήφισμα που απαιτεί τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία και την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων.

Με ψήφους 141 υπέρ, 5 κατά (Ρωσία, Συρία, Βόρεια Κορέα, Λευκορωσία και Ερυθραία) και 35 αποχές, πέρασε το ψήφισμα, με τους εκπροσώπους των χωρών να χειροκροτούν όρθιοι με την ανακοίνωση του αποτελέσματος. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

18 - Ελλάδα: Στοπ στις άδειες διαμονής για τους Ρώσους- «Στον πάγο» οι χρυσές βίζες  - Στη Ρωσία, εδώ και χρόνια, χιλιάδες πολίτες προσπαθούν να διασφαλίσουν δεύτερο τόπο διαμονής.

Στο εύπορο κομμάτι αυτού του πληθυσμού απευθύνονταν τα προγράμματα «χρυσής βίζας» ( golden visa) που λειτουργούσαν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

19 - Τελικές δοκιμές για το πρώτο μίνι αεροπλανοφόρο της Τουρκίας - Το TCG Anadolu έχει μήκος 232 μ. και χρειάστηκαν οκτώ χρόνια για την ολοκλήρωσή του -Θα κατασκευαστεί και δεύτερο που θα φέρει την ονομασία «Θράκη».
Και μέσα στη γενικότερη αναμπουμπούλα η Τουρκία έβγαλε για δοκιμές στη θάλασσα, το μίνι αεροπλανοφόρο TCG Anadolu, που η Άγκυρα φιλοδοξεί να καταστήσει ναυαρχίδα του τουρκικού Ναυτικού. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

20 - «Οικογένεια Bitcoin»: Μετανάστευσαν στην Πορτογαλία που έχει φόρο… 0% για κρυπτονομίσματα - Το 2017, ο Ντίντι Ταϊχούτου, μαζί με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά, πήραν την απόφαση να ρευστοποιήσουν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία. Στη συνέχεια, επένδυσαν στο bitcoin. Αυτή ήταν μια άκρως τολμηρή απόφαση ιδίως, την εποχή εκείνη όταν δηλαδή, το bitcoin διαπραγματευόταν μόλις στα 900 δολάρια.

Σήμερα, είναι το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο με αξία που ανέρχεται πέριξ των 40.000 δολ. αφού κορυφώθηκε στα 69.000 δολάρια τον περασμένο Νοέμβριο.
«Οικογένεια Bitcoin»

Η πενταμελής ολλανδική οικογένεια, η οποία είναι πλέον, γνωστή και ως «Οικογένεια Bitcoin» διαφυλάσσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της σε μυστικά θησαυροφυλάκια τα οποία βρίσκονται σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ. ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΗΣΕΙΣ".

21 - «Eμφραγμα» τα ευρωπαϊκά λιμάνια από τον πόλεμο στην Ουκρανία – Έρχονται νέες αυξήσεις στα μεταφορικά - Η Maersk, η Mediterranean Shipping Co και η Ocean Network Express επιβεβαίωσαν ότι αναστέλλουν προσωρινά τις κρατήσεις από και προς τη Ρωσία ως απάντηση στη συνεχιζόμενη σύγκρουση στην Ουκρανία, με εξαίρεση τρόφιμα, ιατρικές και ανθρωπιστικές προμήθειες.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 3/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 3/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 3/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEgnNZnX9EODVY1p_o6dxxdXVvCrr_2994muc6Kw06BnVTuK_MYVN3lTyr3NlTqg08m3R67ne1faCfidC74Wnvl7Q2Qz9xHQFIiBDvVdoBt2EVFygeEEohm2B79n2SDp23l69v-AMZMNaS7mgwRafrU7RwPNrt-_ChbQ3QoTkL4jbtCdI2TrDbB2FlQDqCPavpPQCW3BMmHZR7uV7g2K2lL5bPK1Dn18KO1pmThM6rMKT29D9PD34Z3D8U8kGwpd8omiqBxgd2JFwTXCk-njYiLoiMAJg_cpo3OTRApll4jFO-2AUJUmN0I9cQTvnh0EZPKEFnj9kK2X35AYGHaZ-QmW-XgoXV1A0f8pO0ZQl7TwCp4CUbcXg74Bg5FYVPMx2xv4FqJZTTdsIVfYxKb9cVa5tGDK4dnHb-9Tooi1f-um0Usvcu0HE7nxxbUJQUS54GHlMtqg3EngzI8vrNACvBCmUsEIPRWar_eUKv765hJC1XLxy-3-vhsUxV5HUeVWqkMEdWVorxYCQ2lZ8a0viFqBRmicyEOcTWNJRQ=w400-h210
https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEgnNZnX9EODVY1p_o6dxxdXVvCrr_2994muc6Kw06BnVTuK_MYVN3lTyr3NlTqg08m3R67ne1faCfidC74Wnvl7Q2Qz9xHQFIiBDvVdoBt2EVFygeEEohm2B79n2SDp23l69v-AMZMNaS7mgwRafrU7RwPNrt-_ChbQ3QoTkL4jbtCdI2TrDbB2FlQDqCPavpPQCW3BMmHZR7uV7g2K2lL5bPK1Dn18KO1pmThM6rMKT29D9PD34Z3D8U8kGwpd8omiqBxgd2JFwTXCk-njYiLoiMAJg_cpo3OTRApll4jFO-2AUJUmN0I9cQTvnh0EZPKEFnj9kK2X35AYGHaZ-QmW-XgoXV1A0f8pO0ZQl7TwCp4CUbcXg74Bg5FYVPMx2xv4FqJZTTdsIVfYxKb9cVa5tGDK4dnHb-9Tooi1f-um0Usvcu0HE7nxxbUJQUS54GHlMtqg3EngzI8vrNACvBCmUsEIPRWar_eUKv765hJC1XLxy-3-vhsUxV5HUeVWqkMEdWVorxYCQ2lZ8a0viFqBRmicyEOcTWNJRQ=s72-w400-c-h210
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/332022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/332022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content