Σταύρος Πλουμιστός: 3 δεδομένα ότι είστε ευαίσθητοι στην ενέργεια που σας περιβάλει

Σταύρος Πλουμιστός: 3 δεδομένα ότι είστε ευαίσθητοι στην ενέργεια που σας περιβάλει

👉Νιώθετε συχνά να εισχωρείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο πραγματικότητας; Επιλέγετε πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν προσέχουν; Βλέπετε, ακούτε ή αισθάνεστε ποτέ πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι δεν τα βλέπουν; Εάν απαντήσατε ναι σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, είναι πιθανό να είστε ευαίσθητοι στην ενέργεια.

Η ενέργεια είναι απλώς μη φυσικές πληροφορίες που όλοι μπορούμε να συλλέξουμε αν δώσουμε προσοχή. Είναι αυτό που διαποτίζει ολόκληρη την ύπαρξή μας και αυτό από το οποίο είμαστε φτιαγμένοι σε βασικό επίπεδο. Όλα είναι ενέργεια.

Αυτό περιλαμβάνει την ενέργεια που εκπέμπεται από άλλους ανθρώπους και ζωντανά όντα, την ενέργεια των ουράνιων σωμάτων και τα Ακασικά αρχεία που είναι μια ενεργητική βιβλιοθήκη κάθε σκέψης, συναισθήματος, ιδέας και ανάμνησης.

Σε αυτό το άρθρο θέλω να σας περιγράψω τρεις βασικούς τρόπους για να καταλάβετε εάν είστε ευαίσθητοι στην ενέργεια και πώς να ενισχύσετε περαιτέρω αυτή την ικανότητα.

1. Νιώθεις πράγματα
Το πρώτο δεδομένο ότι είστε πολύ ευαίσθητοι στην ενέργεια είναι ότι αισθάνεστε πράγματα. Δεν αναφέρομαι στο τακτικό καθημερινό εύρος συναισθημάτων που βιώνουμε όλοι ως άνθρωποι, αλλά σε ένα βαθύτερο επίπεδο συναισθηματικής ευαισθησίας που συχνά μπορεί να γίνει συντριπτικό.

Μπορεί επίσης να είστε σε θέση να αισθανθείτε τα πράγματα με την απτική έννοια. Μπορείτε να νιώσετε ενεργητικές ή συναισθηματικές αλλαγές ως σπλαχνική εμπειρία στο σώμα σας.

Προτιμάτε να μαθαίνετε με πρακτικό τρόπο. Αυτό σχετίζεται με την ψυχική αίσθηση της διαύγειας που μεταφράζεται ως «καθαρή αίσθηση».

Τα άτομα με αυτή την ικανότητα συνήθως εργάζονται με τα χέρια τους: θεραπεία μασάζ, απτικές τέχνες, μαγειρική, κηπουρική κ.λπ. Είναι γνωστά για το ότι έχουν θεραπευτικά χέρια και μπορούν να είναι πολύ συντονισμένοι με άλλους ανθρώπους και τους συντρόφους τους σε φυσικό επίπεδο.

Οι άνθρωποι που είναι διαυγείς έχουν επίσης αυτό που ονομάζουμε ενσυναίσθηση. Αυτός είναι κάποιος που όχι μόνο είναι σε θέση να συντονιστεί με τα συναισθήματα κάποιου άλλου, αλλά να τα αισθανθεί σαν να ήταν δικά του. Εάν οι διαυγείς δεν θέτουν ισχυρά όρια, μπορούν εύκολα να συγχωνευτούν ενεργειακά με άλλους ανθρώπους.

Αν είσαι διαυγής όταν μπαίνεις σε ένα δωμάτιο η ατμόσφαιρα είναι απτή, την καταλαβαίνεις και μπορείς να νιώσεις όταν κάποιος κρύβει κάτι ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι το αγνοούν, επηρεάζεσαι πολύ από τις πλανητικές κινήσεις και τους σεληνιακούς κύκλους.

2. Ξέρεις τα πράγματα
Το επόμενο δεδομένο ότι είστε ευαίσθητοι στην ενέργεια είναι ότι γνωρίζετε πράγματα . Λαμβάνετε πληροφορίες για ένα θέμα ή μια κατάσταση προτού έρθουν στο φως. Οι άνθρωποι συχνά έλκονται από εσάς για τις ακριβείς συμβουλές σας.

Αυτό σχετίζεται με την ψυχική αίσθηση της διαύγειας που μεταφράζεται ως «καθαρή γνώση».

Η διαύγεια και η «καθαρή γνώση» είναι εκπληκτικά κοινές ψυχικές ικανότητες. Αυτές οι ικανότητες είναι πολύ πιο λεπτές και ενσωματώνονται εύκολα στην καθημερινότητά μας, έτσι συχνά περνούν απαρατήρητες.

Όσοι έχουν διαύγεια είναι ιδιαίτερα συντονισμένοι στα Ακασικά Αρχεία, τα οποία είναι ένα μη φυσικό επίπεδο πληροφοριών που περιέχει κάθε σκέψη, συναίσθημα και ανάμνηση. Μπορείτε να αισθανθείτε ότι αυτές οι πληροφορίες λαμβάνονται ως υποψία ή απλώς ξέρετε ότι κάτι πρόκειται να συμβεί.


3. Βλέπεις τα πράγματα
Το τρίτο δεδομένο ότι είστε ευαίσθητοι στην ενέργεια είναι ότι βλέπετε τα πράγματα. Ίσως μπορείτε να δείτε ενέργεια με τη μορφή αύρων γύρω από ανθρώπους και άλλα ζωντανά όντα, μπορεί να δείτε ενέργεια στον αέρα, ίσως να είστε εξοικειωμένοι με ενεργειακά όντα όπως οι άγγελοι.

Ένα άτομο που βλέπει πράγματα είναι επίσης κάποιος που μπορεί να δει μέσα από την κοσμική ψευδαίσθηση. Είστε σε θέση να αντιληφθείτε την εξαπάτηση, τη χειραγώγηση και τα ψέματα γι' αυτό που είναι και να φτάσετε στην καρδιά των αληθινών προθέσεων των ανθρώπων.

Αυτό σχετίζεται με την ψυχική αίσθηση της διόρασης που μεταφράζεται ως «καθαρή όραση».

Αυτή είναι μια λιγότερο κοινή ψυχική ικανότητα, παρόλο που είναι αυτή που γνωρίζουμε περισσότερο μέσω των μέσων ενημέρωσης και του υλικού κόσμου. Η διόραση μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως εξαιρετικά ζωντανά όνειρα. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο το τρίτο μας μάτι δηλαδή το έκτο ενεργειακό κέντρο, μπορεί να είναι ενεργό.

Όσοι έχουν ζωηρές νυχτερινές πνευματικές ζωές, αστρικό σχέδιο ή διαυγές όνειρο είναι εξοικειωμένοι με αυτό. Όσοι είναι φυσικά ειδικοί στην τέχνη είναι πιο πιθανό να έχουν αυτή την ικανότητα. Είναι σε θέση να δουν τα πράγματα στα μάτια τους πριν τα φέρουν στη φυσική πραγματικότητα.



Πώς να αναπτύξετε τις ψυχικές σας ικανότητες
Αυτή η λίστα είναι μόνο μια σύντομη εξερεύνηση όλων των τρόπων με τους οποίους μπορούμε να είμαστε ευαίσθητοι στην ενέργεια. Υπάρχει επίσης η αίσθηση οτι λαμβάνουμε μη φυσικούς ήχους και συχνότητες. Στη συνέχεια, υπάρχει η διαύγεια που σχετίζεται με τις μυρωδιές και τις μυρωδιές.

Η ψυχική ικανότητα είναι απλώς η βελτιωμένη ευαισθησία, είναι η ικανότητα να συλλέγεις και να ερμηνεύεις μη φυσικές πληροφορίες. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε όλοι να είμαστε ψυχικοί σε κάποιο επίπεδο, και συχνά χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Η ανάπτυξη της ψυχικής ικανότητας έχει να κάνει με την αξιοποίηση αυτών των δυνατοτήτων και την εργασία με αυτά.

Προσδιορίστε τα δυνατά σας σημεία
Σε γενικές γραμμές, ο τρόπος με τον οποίο λαμβάνετε ενέργεια θα εξαρτηθεί από τον τύπο του ατόμου που είστε. Προσδιορίστε εάν είστε περισσότερο: οπτικός, απτικός, βασισμένος σε πληροφορίες ή ακουστικός. Συνδέστε αυτές τις φυσικές δεξιότητες με τις ψυχικές ικανότητες με τις οποίες ευθυγραμμίζονται.


Εξασκηθείτε στη χρήση τους
Εάν είστε οπτικό άτομο, εξασκηθείτε να οπτικοποιείτε ένα διαφορετικό σχήμα ή χρώμα στο μυαλό σας κάθε μέρα. Δείτε πόσο καιρό μπορείτε να κρατήσετε μια εικόνα στο μυαλό σας. Δείτε αν μπορείτε να προσθέσετε κίνηση ή να μετακινηθείτε από το ένα πράγμα στο άλλο.

Εάν είστε ακουστικό άτομο, εξασκηθείτε να κρατάτε μια συγκεκριμένη νότα ή ήχο στο μυαλό σας για όσο το δυνατόν περισσότερο. Ακούστε ένα τραγούδι και προσπαθήστε να διαλέξετε όλες τις διαφορετικές νότες και όργανα. Κάντε ησυχία και συντονιστείτε σε όλους τους διαφορετικούς ήχους στο περιβάλλον σας.

Εάν είστε άτομο αφής, εξασκηθείτε στο τρίψιμο των χεριών σας μεταξύ τους και προσπαθήστε να κρατήσετε την υπολειπόμενη αίσθηση για όσο το δυνατόν περισσότερο. Αναπνεύστε βαθιά και παρατηρήστε το μήκος και το βάθος κάθε αναπνοής. Ελέγξτε με το σώμα σας για πέντε λεπτά την ημέρα, εντοπίστε εντάσεις, κόμπους και βαρύτητα.

Εάν είστε άτομο που βασίζεται περισσότερο στις πληροφορίες, εξασκηθείτε στην αυτόματη γραφή. Γράψτε μια ερώτηση και, στη συνέχεια, απλώς αφήστε τις απαντήσεις να ρέουν στη σελίδα. Πηγαίνετε για μια προσεκτική βόλτα και παρατηρήστε ποια στοιχεία στο περιβάλλον σας τραβούν την προσοχή σας.

Εν κατακλείδι, αν και μερικές φορές νιώθετε ότι κατέχετε τα κλειδιά της καρδιάς, της ενέργειας και των συναισθημάτων των άλλων ανθρώπων στα χέρια σας, δεν έχετε σκεφτεί ποτέ να τους εξουσιάσετε, αφού γνωρίζετε τα μυστικά τους. Είστε περισσότερο σαν ένα σφουγγάρι ενέργειας, παρά ένας εκμεταλλευτής της.

Έχετε δύναμη, θέληση και επιλογή. Μην φοβάστε να τα χρησιμοποιήσετε όλα αυτά για να πάρετε πίσω τον έλεγχο του ενεργειακού σας πεδίου, αλλά και να βοηθήσετε άλλους που αντιλαμβάνεστε ότι έχουν ανάγκη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: 3 δεδομένα ότι είστε ευαίσθητοι στην ενέργεια που σας περιβάλει
Σταύρος Πλουμιστός: 3 δεδομένα ότι είστε ευαίσθητοι στην ενέργεια που σας περιβάλει
Σταύρος Πλουμιστός: 3 δεδομένα ότι είστε ευαίσθητοι στην ενέργεια που σας περιβάλει
https://d3j2bju5c7tc02.cloudfront.net/2017_18/cropped-dreamstime_s_42554976.jpg
https://i.ytimg.com/vi/NqNVFhkLCuc/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/3.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/3.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content