Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 27/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 27/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 27/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις, είναι κατά βάση "αρνητικές ειδήσεις". Με αυτό τον τρόπο ανάρτησής τους, μειώνουμε την έκταση των αρνητικών ειδήσεων που προκαλούν αρνητική δόνηση στη διάθεση μέσω της ανάγνωσης τους, ώστε στο ploumistos.com και κατ επέκταση σε όλες τις επίσημες σελίδες του Στ. Πλουμιστού, να υπάρχουν περισσοτερες θετικές ειδήσεις.

1 - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ σε ρεπορτάζ του BBC! Ουκρανοί μαχητές με σύμβολα των ΝΑΖΙ;;; – BINTEO - Και πιο συγκεκριμένα της Μεραρχίας των Waffen-SSTotenkopf; (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

2 - Δεύτερη φάση της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία: Χτύπημα και με θερμοβαρικά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Χάρκοβο - Στην δεύτερη φάση της στρατιωτικής επιχείρησης έχει περάσει η στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, αι τα χτυπήματα κατά ουκρανικών στρατιωτικών μονάδων είναι συντριπτικά.

Μάλιστα σε βίντεο που έχουν αποδεσμευτεί έγινε χρήση και του θερμοβαρικού συστήματος TOS-1A με τα αποτελέσματα να είναι συντριπτικά. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

3 - «ΞΕΧΑΣΑΝ» τις θηριωδίες Τούρκων και Αμερικανών! ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΓΗΣ από ελληνικό ΜΜΕ για τη Ρωσία - «Σταματήστε τον ρωσικό φασισμό» (stop russian fascism) αναγράφεται σε ένα προπαγανδιστικό βίντεο, το οποίο “έπαιξαν” σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας.

Στο παρακάτω απόσπασμα, οι δημιουργοί του οποίου δεν είναι Έλληνες, αναδιπλώνεται όλη η δυτική προπαγάνδα που απευθύνεται σε αμιγώς ανιστόρητους ανθρώπους (δηλαδή στη μάζα), που τους λείπει η ικανότητα να ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ και να ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΝ όλα όσα ακούν και βλέπουν, ακόμα κι αν αυτά προέρχονταια από τα ΜΜΕ της παραπληροφόρησης. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

4 - Κριστίν Λαγκάρντ: «Η ΕΚΤ δεν βλέπει κίνδυνο στασιμοπληθωρισμού λόγω του πολέμου στην Ουκρανία» - Δηλώσεις σχετικά με το αποτύπωμα του πολέμου στην οικονομία έκανε η Κριστίν Λαγκάρντ και τόνισε πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν αναμένει ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα ωθήσει την ευρωζώνη σε στασιμοπληθωρισμό.

«Τα εισερχόμενα δεδομένα δεν υποδηλώνουν πραγματικό κίνδυνο στασιμοπληθωρισμού», τόνισε η Λαγκάρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κυπριακή εφημερίδα “Ο Φιλελεύθερος” που δημοσιεύεται στον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - Τότε τελειώνουν τα μέτρα: Το ολικό άνοιγμα της εστίασης και η κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού - Το πιστοποιητικό εμβολιασμού όπως όλα δείχνουν καταργείται πριν από όλα τα μέτρα, ενώ προς την άρση τους οδεύουν και μια σειρά από άλλους περιορισμούς που απομένουν κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει η εστίαση ενώ και η νυχτερινή ζωή επανέρχεται στα προ του COVID δεδομένα.

Βέβαια δεν λείπουν οι… ειδικοί που “φωνάζουν” ώστε να μην γίνει άρση των μέτρων.

Το πλάνο μέχρι το τέλος Μαΐου αποκαλύφθηκε, αφού συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας την περασμένη Τετάρτη. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

6 - Ουκρανία: Τα πρώτα φορτία σιτηρών εξήχθησαν σιδηροδρομικώς στην Ευρώπη - Έμποροι εξήγαγαν τις πρώτες προμήθειες ουκρανικού καλαμποκιού στην Ευρώπη σιδηροδρομικώς καθώς τα λιμάνια της χώρας παραμένουν αποκλεισμένα λόγω της ρωσικής εισβολής, ανέφερε σήμερα η συμβουλευτική υπηρεσία για θέματα του αγροτικού τομέα APK-Inform.

Η Ουκρανία είναι μία σημαντική παγκοσμίως χώρα παραγωγής και εξαγωγής σιτηρών και σχεδόν το σύνολο των εξαγωγών της μεταφέρονται συνήθως με πλοία από τα λιμάνια της στη Μαύρη Θάλασσα. Οι μηνιαίες εξαγωγές σιτηρών υπερέβαιναν τα 5 εκατ. τόνους πριν από τον πόλεμο. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

Ο Σταύρος Πλουμιστός, δεν πραγματοποιεί οποιαδήποτε τύπου αναρτήσεις που συνεχίζουν τον διαχωρισμό πολιτών ή επιχειρήσεων με το Covid Pass (εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, κτλ)

7 - Βρετανική έρευνα: Αυξημένος κίνδυνος για βαριά νόσο και θάνατο, από συλλοίμωξη κορονοϊού και γρίπης - Οι νοσηλευόμενοι ενήλικες που νοσούν ταυτόχρονα με covid-19 και γρίπη, αντιμετωπίζουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο να είναι βαριά άρρωστοι και να πεθάνουν, σε σχέση με όσους ασθενείς έχουν μόνο covid-19 ή άλλους ιούς, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική μελέτη.

Η συλλοίμωξη από κορονοϊό SARS-CoV-2 και ιούς της γρίπης αυξάνει πάνω από τέσσερις φορές την πιθανότητα διασωλήνωσης του ασθενούς και κατά δυόμισι φορές την πιθανότητα θανάτου του, σε σύγκριση με όσους νοσούν μόνο από covid-19. Η έρευνα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, δείχνει την ανάγκη να γίνεται στο νοσοκομείο συχνότερα έλεγχος για γρίπη στους ασθενείς με κορονοϊό, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τη χρησιμότητα του πλήρους εμβολιασμού τόσο κατά της covid-19 όσο και κατά της γρίπης. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

8 - Πούτιν και πυρηνικά: Πότε και γιατί θα τα χρησιμοποιούσε - Πρέπει πλέον να ξεκινούμε από την υπόθεση ότι ένας άνθρωπος σαν τον Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ικανός για οτιδήποτε, ακόμη και για τη χρήση πυρηνικών όπλων.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας έχει καταστήσει απολύτως σαφές ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία για εκείνον, εκτός εάν πρόκειται για τη δική του. Υπάρχουν, δε, σενάρια στα οποία μπορεί να ενσωματώσει την εκτίμηση ότι η εκτόξευση ενός ή περισσότερων πυρηνικών όπλων θα μπορούσε να τον κρατήσει στην εξουσία και να σώσει το "σαρκίο" του.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

9 - Αντιδράσεις για τη «γκάφα» Μπάιντεν ότι ο Πούτιν δεν μπορεί να μείνει στην εξουσία - Ερωτηματικά και αντιδράσεις πυροδότησε η φράση του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, ότι ο Πούτιν δεν μπορεί να μείνει στην εξουσία.

Σε ομιλία του στη Βαρσοβία ο Μπάιντεν είπε χαρακτηριστικά: « Για όνομα του Θεού, αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει στην εξουσία», γεγονός που πυροδότησε ερωτήματα για το εάν οι ΗΠΑ σκοπεύουν να προβούν σε κινήσεις με στόχο την πτώση του.

Ο Λευκός Οίκος αναγκάστηκε στη συνέχεια να εκδώσει διευκρινιστική ανακοίνωση, στην οποία τόνιζε πως οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν καμία ανατροπή καθεστώτος στη Ρωσία, με τον Τζο Μπάιντεν να αναφέρεται στο γεγονός ότι δεν μπορεί να επιτρέπεται στον Ρώσο πρόεδρο να ασκεί εξουσία επί των γειτόνων του. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

10 - Τι προβλέπουν οι συμφωνίες για τις φρεγάτες Belharra και τα 6 επιπλέον αεροσκάφη Rafale - Η φρεγάτα FDI (Belharra) έχει υψηλές δυνατότητες σε κάθε τύπο μάχης. Καλύπτει αντιπλοϊκό, αντιαεροπορικό, ανθυποβρυχιακό πόλεμο ενώ διασφαλίζει την άμυνα ενάντια σε επιθέσεις από αέρος ή από στεριά με σύγχρονους αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένου του Seafire της Thales, που είναι το πρώτο αμιγώς ψηφιακό πολυλειτουργικό ραντάρ με ενεργή κεραία και σταθερά πάνελ.

Είναι εξοπλισμένη με έναν μονό πλήρως ενσωματωμένο ιστό που διαθέτει όλους τους αερομεταφερόμενους αισθητήρες ώστε να επιτυγχάνεται σε μόνιμη βάση επιτήρηση 360 μοιρών. Είναι η πρώτη φρεγάτα στην αγορά που διαθέτει εγγενή προστασία από κυβερνοεπιθέσεις, εξοπλισμένη με δύο data-centers που φιλοξενούν σχεδόν όλες τις εφαρμογές του πλοίου. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

11 - Η εξήγηση του Μαξιμου γιατί η Ελλάδα δεν εντάχθηκε σε ειδικό καθεστώς τιμών ενέργειας όπως Ισπανία και Πορτογαλία - Η Σύνοδος Κορυφής της Παρασκευής, παρά τις σχετικές αναφορές -περιλαμβανομένων και των ελληνικών προτάσεων- στο κείμενο των συμπερασμάτων, δεν έλαβε συγκεκριμένη απόφαση, μεταθέτοντας ενδεχόμενες πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην καλύτερη περίπτωση για την επόμενη Σύνοδο που θα γίνει στο τέλος Μαΐου.

«Έγινε ένα πρώτο σημαντικό, αλλά και δύσκολο βήμα», λένε στο Μέγαρο Μαξίμου, διαμηνύοντας ότι «εάν δεν υπάρξει κοινή λύση για όλους στο πρόβλημα του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας, καμιά κυβέρνηση από μόνη της δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πολιτών τους». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

Ο Σταύρος Πλουμιστός, δεν πραγματοποιεί οποιαδήποτε τύπου αναρτήσεις που συνεχίζουν τον διαχωρισμό πολιτών ή επιχειρήσεων με το Covid Pass (εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, κτλ)

12 - Πιερία: Ιερέας είπε στους πιστούς που έχουν σκυλιά, να μην πηγαίνουν εκκλησία και να μην παίρνουν αντίδωρο! - Απίστευτο και όμως αληθινό. Σε χωριό της Πιερίας, ιερέας στο κήρυγμα του μετά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, σόκαρε τους πιστούς, όταν τους είπε ότι όσοι έχουν σκυλιά στο σπίτι για να τους φυλάνε, δεν θα πρέπει να πηγαίνουν στην εκκλησία, ούτε να παίρνουν αντίδωρο!  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 27/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 27/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 27/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOm7tZ1EpIKgvI_oNrLg3RkwsoXGg3p7cgsJU7KHQatOh5dFSXvvW8wCxk_NJETqmcX_r5SAh3VSWg93UKhkZ6GNWw3HBcgNcV9kxE20Hi7nXy_MAv8m5U-4jVUs9z2ISZZCJ5qmjLQcXrY0IyxOheTclEaOiqBFKGGxjuTokmfgDN2GoBOZhPXlWYug/w400-h278/%CE%9F%CE%B9%20%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82...%20%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%20%CE%A3%CF%84.%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B4%CE%AE%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOm7tZ1EpIKgvI_oNrLg3RkwsoXGg3p7cgsJU7KHQatOh5dFSXvvW8wCxk_NJETqmcX_r5SAh3VSWg93UKhkZ6GNWw3HBcgNcV9kxE20Hi7nXy_MAv8m5U-4jVUs9z2ISZZCJ5qmjLQcXrY0IyxOheTclEaOiqBFKGGxjuTokmfgDN2GoBOZhPXlWYug/s72-w400-c-h278/%CE%9F%CE%B9%20%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82...%20%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%20%CE%A3%CF%84.%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B4%CE%AE%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/2732022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/2732022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content