Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 23/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 23/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 23/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις, είναι κατά βάση "αρνητικές ειδήσεις". Με αυτό τον τρόπο ανάρτησής τους, μειώνουμε την έκταση των αρνητικών ειδήσεων που προκαλούν αρνητική δόνηση στη διάθεση μέσω της ανάγνωσης τους, ώστε στο ploumistos.com και κατ επέκταση σε όλες τις επίσημες σελίδες του Στ. Πλουμιστού, να υπάρχουν περισσοτερες θετικές ειδήσεις.

1 - Καταστολή της ελευθεροτυπίας: Λίστα Πέτσα για τους φίλους – Εξοντωτικά πρόστιμα για τους αντικαθεστωτικούς - Σάλο έχει προκαλέσει η αντισυνταγματική τροπολογία που κατατέθηκε κυριολεκτικά νύχτα στη Βουλή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την οποία επιχειρεί να ελέγξει τις εφημερίδες μέσω του ΕΣΡ (και όχι μόνο) ώστε οι εκδότες να πληρώνουν με την προσωπική τους περιουσία πρόστιμα και αγωγές.

Πρόκειται για μία προσπάθεια φίμωσης της ελευθεροτυπίας και εν τέλει απαγόρευσης του ελεύθερου λόγου. (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

2 - Το πυρηνικό δόγμα της ΕΣΣΔ, το σύγχρονο πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας και το «δόγμα του τρελού» - Είναι δυνατόν να γίνει ένας πυρηνικός πόλεμος; Η απάντηση είναι ναι, αφού πολλές χώρες κατέχουν πυρηνικά όπλα. Είναι πιθανόν; Η απάντηση είναι όχι. Είναι πιο πιθανό από ό,τι στο παρελθόν; Κανένας δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε πώς οι ρωσικές πυρηνικές δυνάμεις έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού. Για να καταλάβουμε εάν η απειλή είναι σοβαρή ή όχι, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε το πώς οι Ρώσοι, και οι Σοβιετικοί πριν από αυτούς, αντιλαμβάνονται τον πυρηνικό πόλεμο. (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

3 - Η κλιματική παράνοια ανακήρυξε την αστρονομία εχθρική στο περιβάλλον! - Ούτε φάμπρικες να ήταν: Οι αστρονομικές εγκαταστάσεις εκτιμάται ότι εκπέμπουν ετησίως τουλάχιστον 1,2 εκατομμύρια τόνους ισοδυνάμου διοξειδίου του άνθρακα (CO2), του γνωστότερου «αερίου του θερμοκηπίου».

Τα τηλεσκόπια και οι άλλες εγκαταστάσεις της αστρονομίας σε όλη τη Γη, μεταξύ άλλων αυτές που ελέγχουν παρατηρητήρια στο διάστημα, έχουν ένα καθόλου αμελητέο «αποτύπωμα άνθρακα», έναν δείκτη σχετικά με την επίπτωση των ανθρωπογενών δραστηριοτήτων στην κλιματική αλλαγή, σύμφωνα με μία νέα διεθνή επιστημονική μελέτη. Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη απόπειρα να γίνει μία συνολική εκτίμηση για την περιβαλλοντική επίπτωση των κάθε είδους αστρονομικών δραστηριοτήτων. (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

4 - «Καμπανάκι» από τον FDA: «Επικίνδυνα τα self tests όταν δεν χρησιμοποιούνται σωστά» - Η αρμόδια υγειονομική Αρχή των ΗΠΑ, προειδοποίησε πώς τα αυτοδιαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό που κάνουμε μόνοι στο σπίτι μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνα, εάν δεν εκτελεστούν σύμφωνα με τις οδηγίες του παρασκευαστή τους.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης να φυλάσσονται σε μέρος όπου δεν έχουν πρόσβαση τα μικρά παιδιά και τα κατοικίδια ζώα.

Όπως ανακοίνωσε η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA), έχει λάβει αναφορές για τραυματισμούς που οφείλονται στην λανθασμένη χρήση των self tests. (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

5 - Πανδημία: Καταγράφηκε 25% αύξηση των θανάτων από κατάχρηση αλκοόλ - Είναι γνωστό ότι η κατανάλωση αλκοόλ αυξήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Μια νέα μελέτη, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο έγκριτο διεθνές επιστημονικό περιοδικό JAMA, διερεύνησε εάν και οι θάνατοι που σχετίζονται με το αλκοόλ αυξήθηκαν επίσης.

Οι Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαράλαμπος Παπαγεωργίου (Καθηγητής Ψυχιατρικής), Νικόλαος Σμυρνής (Καθηγητής Ψυχιατρικής), Σταυρούλα (Λίνα) Πάσχου (Επίκουρη Καθηγήτρια Ενδοκρινολογίας), Θεοδώρα Ψαλτοπούλου (Καθηγήτρια Θεραπευτικής-Επιδημιολογίας-Προληπτικής Ιατρικής) και Θάνος Δημόπουλος (Καθηγητής Θεραπευτικής-Αιματολογίας-Ογκολογίας και Πρύτανης ΕΚΠΑ) συνοψίζουν τα κύρια σημεία της μελέτης αυτής. (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

Ο Σταύρος Πλουμιστός, δεν πραγματοποιεί οποιαδήποτε τύπου αναρτήσεις που συνεχίζουν τον διαχωρισμό πολιτών ή επιχειρήσεων με το Covid Pass (εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, κτλ)

6 - Τι ΑΠΟΛΥΤA ΣΚΟΤΕΙΝΟ ετοιμαζόταν στην Ουκρανία ΠΡΙΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ο Πούτιν - Μετά το 2014 και την ανατροπή του νομίμου προέδρου Γιανουκβιτς, στην Ουκρανία έγιναν πράγματα και θαύματα, τα οποία θα διαβάσατε σήμερα στο ΕΛ! Ουσιαστικά, η Ουκρανία παρέδωσε την εξουσία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και σε άλλους υπερεθνικούς οργανισμούς, και για αυτό έχουν ξεσηκωθεί ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ παγκοσμίως, με την ρωσική επιχείρηση στην χώρα.

Η Ουκρανία μετατράπηκε σε Εργαστήριο Μεγάλης Επανεκκίνησης των διεθνιστών.

Η Ουκρανία εργαζόταν και εργάζεται σκληρά, για να είναι το πρώτο έθνος που εφαρμόζει ουσιαστικά όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της Μεγάλης Επαναφοράς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF): Ψηφιακή ταυτότητα , Διαβατήρια εμβολιασμού, Καθολικό βασικό εισόδημα (UBI), Σύστημα αξιολόγησης πολιτών και πολλά άλλα, που συνδυάζονται όλα, στην ήδη λειτουργική εφαρμογή Diia. (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

7 - Η Θεωρία της «Κοίλης Γης»: Απόρρητες φωτογραφίες της NASA κόβουν την ανάσα! [ΒΙΝΤΕΟ] - Η φυγόκεντρος δύναμη του «εσωτερικού φλοιού της γης», ο οποίος σπρώχνει προς τα έξω, ενάντια στη βαρυτική δύναμη του «εξωτερικού φλοιού της γης», ο οποίος ωθεί προς τα μέσα, μπορεί να είναι η ενέργεια που θερμαίνει το μάγμα. (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

8 - Ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε πάνω από πέντε ελληνικά νησιά - Οι Τούρκοι προχώρησαν σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου σε νέες προκλήσεις πάνω από το Αιγαίο, με παραβιάσεις και πτήσεις από μαχητικά αεροσκάφη. (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

9 - Επίδομα βενζίνης: Έξτρα μπόνους 5 ευρώ μόνο για όσους διαθέτουν… smartphone! - Εδώ και μήνες νοικοκυριά και επιχειρήσεις βιώνουν την απόλυτη οικονομική εξαθλίωση. Η ακρίβεια και οι τρομερές ανατιμήσεις όμως δεν αντιμετωπίζονται με 5 και 10 ευρώ! Γιατί αυτές είναι οι επιδοτήσεις που επέλεξε να δώσει η κυβέρνηση στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Αυτή είναι η πολιτική βούληση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έτσι όμως η κοινωνία δεν στηρίζεται… (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

10 - Επανέρχονται τα σενάρια αλλαγής εκλογικού νόμου - Οικονόμου και Κεφαλογιάννη αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επικαλούμενοι δήθεν την κυβερνητική σταθερότητα

Εξακολουθεί η κυβέρνηση να συντηρεί το ενδεχόμενο αλλαγής του εκλογικού νόμου προς την κατεύθυνση της αυτοδυναμίας με ποσοστό μικρότερο από το 38%, που απαιτείται με το ισχύον σύστημα το οποίο η ίδια ψήφισε το 2019. Ενα ποσοστό που, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι αδύνατον η Ν.Δ. να φτάσει, ακόμα κι αν έρθει πρώτο κόμμα στις εκλογές. (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

11 - Σταμάτης Κραουνάκης: «Είναι λίγο ύβρις να πει κάποιος αυτή την εποχή ότι είναι ευτυχής» - Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ απάντησε και για τη Νατάσα Μποφίλιου.

«Είναι λίγο ύβρις να πει κάποιος αυτή την εποχή ότι είναι ευτυχής. Αλλά εγώ είμαι ευτυχής, μου έδωσε η ζωή αυτή τη χαρά να δουλέψω με ένα κορίτσι τρομερά ιδιαίτερο και ικανό. Πέρα από τη φωνή της, η ερμηνευτική της γκάμα για μένα ήταν η αποκάλυψη», είπε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης για τη συνεργασία του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

12 - Αμφισβητείται η συμμετοχή της Ρωσίας στη G20 - Ο Πούτιν επιμένει και σχεδιάζει να παραστεί - 
Τυχόν αποκλεισμός της Ρωσίας από την oμάδα ς των μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου θα μπορούσε να προστεθεί στις υπάρχουσες οικονομικές κυρώσεις - H Πολωνία, που πρότεινε τον αποκλεισμό της Ρωσίας, λέει ότι έλαβε «θετική ανταπόκριση» από τις ΗΠΑ.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι δυτικοί σύμμαχοί τους αξιολογούν εάν η Ρωσία πρέπει να παραμείνει στην ομάδα των μεγάλων οικονομιών της Ομάδας των Είκοσι (G20) μετά την εισβολή της στην Ουκρανία, ανέφεραν στο Reuters πηγές που συμμετείχαν στις σχετικές συζητήσεις την Τρίτη. (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

Ο Σταύρος Πλουμιστός, δεν πραγματοποιεί οποιαδήποτε τύπου αναρτήσεις που συνεχίζουν τον διαχωρισμό πολιτών ή επιχειρήσεων με το Covid Pass (εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, κτλ)

13 - Νέα Ζηλανδία: Χαλαρώνουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό - Καταργείται το πάσο εμβολιασμού -
Η Νέα Ζηλανδία θα χαλαρώσει αυτή την εβδομάδα τους περιορισμούς που έχει επιβάλει για την ανάσχεση της εξάπλωσης της covid-19, αφού ο αριθμός των ημερήσιων νέων κρουσμάτων έφτασε στην κορύφωσή του, δήλωσε σήμερα η πρωθυπουργός Τζασίντα Άρντερν, εκτιμώντας παράλληλα ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έχει ανοσοποιηθεί. (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

14 - Πώς θα μπορούσε να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία -Τα 4+1 σενάρια του Sky News - Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται εδώ και έναν μήνα σχεδόν, και για την ώρα δεν διαφαίνεται κάποια λύση που να οδηγεί σε τερματισμό των εχθροπραξιών.

Όσο συνεχίζονται οι προσπάθειες για διπλωματικές επαφές και ειρηνευτικές συνομιλίες, ενώ μαίνονται σκληρές συγκρούσεις και χάνουν τη ζωή τους άμαχοι πολίτες και ενόψει της ανακοίνωσης ακόμα περισσότερων δυτικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας, ένα είναι το μεγάλο ερώτημα: πώς μπορεί, τελικά, να τελειώσει αυτή η κρίση; (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

15 - Δημοσκόπηση: Οι Έλληνες ανησυχούν για ακρίβεια και πόλεμο στην Ουκρανία - Πώς διαμορφώνεται το πολιτικό σκηνικό - Την έντονη ανησυχία των πολιτών για το κύμα ακρίβειας, τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία και την αύξηση που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού, αποτυπώνει η δημοσκόπηση της MARC για τον ΑΝΤ1. (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

16 - ΡΑΕ: Υπό έρευνα οι αλλαγές σε συμβόλαια προμήθειας ρεύματος - "Πρακτικές προμηθευτών να προσφέρουν ιδιαιτέρως ελκυστικούς όρους και, εν συνεχεία, να τους αναθεωρούν, αφενός δύνανται να θεωρηθούν ως καταχρηστικές στρατηγικές μεγέθυνσης του πελατολογίου, αφετέρου επιτείνουν κλίμα ανασφάλειας στους πελάτες τους, περιάγοντάς τους είτε σε διαρκή αναζήτηση προμηθευτή, είτε σε αποδοχή δυσμενέστερων όρων".

Αυτό επισημαίνει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας σε ανακοίνωσή της, την Τρίτη, με αφορμή τις αναφορές για μονομερή τροποποίηση συμβάσεων προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και τη μετατροπή σταθερών τιμολογίων σε κυμαινόμενα.

Προσθέτει πάντως ότι "υπό την παρούσα συγκυρία, η αύξηση του κόστους της χονδρεμπορικής αγοράς, εύλογα - ως έναν βαθμό - συντείνει στην τροποποίηση των συμβάσεων προμήθειας της χαμηλής τάσης. Ωστόσο, το δικαίωμα των προμηθευτών να τροποποιούν - βάσει της ανωτέρω διαδικασίας - τους συμβατικούς όρους, ελέγχεται ως προς την καταχρηστική του άσκηση". (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

17 - Θάνατος κοριτσιών στην Πάτρα: Έφτασε η στιγμή για τον τραγικό επίλογο;–Το βίντεο-μήνυμα της Α. Νικολούλη - Ηδημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της, συνεχίζουν διακαώς τις έρευνες για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Το νεο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αγγελικη, προκαλεί μεγάλη αγωνία στους ακόλουθούς της για το τι μέλει γενέσθαι στην υπόθεση.

«Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά», διαβάζουμε στο βίντεο ενώ την ίδια ώρα βλέπουμε τους δείκτες ενός ρολογιού να γυρίζουν ακούγοντας παιδικές φωνές. Ανατριχιαστική είναι και η λεπτομέρεια με τους δείκτες να αλλάζουν χρώμα και να γίνονται κόκκινοι, παραπέμποντας στο χρώμα που φοράει η Νικολούλη όταν γνωρίζει τον ένοχο.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά)

18 - Το Έθνος των Ελλήνων και η Νέα Παγκόσμια Τάξη! - Τι επιχειρείται όμως σήμερα διεθνώς και ιδιαίτερα στην πατρίδα μας; Σήμερα, δυστυχώς, στο βωμό της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης, επιχειρείται η πολτοποίηση των εθνικών ταυτοτήτων και η απεθνικοποίηση των κρατών-εθνών.

Μετά την κατάρρευση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης το 1991, ήρθε στο φως ένα νέο Παγκόσμιο Σύστημα, με ηγέτιδα δύναμη τις ΗΠΑ, που επιχειρεί να εγκαθιδρύσει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη (ΝΠΤ). Ο τελικός σκοπός αυτού του Συστήματος είναι η υλοποίηση ενός τολμηρού γεωστρατηγικού οράματος για εξασφάλιση της αμερικανικής υπεροχής και στον 21ο αιώνα και την μετεξέλιξη της αμερικανικής ηγεμονίας σε μια παγκόσμια συλλογική ηγεσία, δηλαδή η εγκαθίδρυση μιας (αυταρχικής) παγκόσμιας διακυβέρνησης.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 23/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 23/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 23/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOm7tZ1EpIKgvI_oNrLg3RkwsoXGg3p7cgsJU7KHQatOh5dFSXvvW8wCxk_NJETqmcX_r5SAh3VSWg93UKhkZ6GNWw3HBcgNcV9kxE20Hi7nXy_MAv8m5U-4jVUs9z2ISZZCJ5qmjLQcXrY0IyxOheTclEaOiqBFKGGxjuTokmfgDN2GoBOZhPXlWYug/w400-h278/%CE%9F%CE%B9%20%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82...%20%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%20%CE%A3%CF%84.%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B4%CE%AE%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOm7tZ1EpIKgvI_oNrLg3RkwsoXGg3p7cgsJU7KHQatOh5dFSXvvW8wCxk_NJETqmcX_r5SAh3VSWg93UKhkZ6GNWw3HBcgNcV9kxE20Hi7nXy_MAv8m5U-4jVUs9z2ISZZCJ5qmjLQcXrY0IyxOheTclEaOiqBFKGGxjuTokmfgDN2GoBOZhPXlWYug/s72-w400-c-h278/%CE%9F%CE%B9%20%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82...%20%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%20%CE%A3%CF%84.%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B4%CE%AE%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/2332022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/2332022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content