Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 2/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 2/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 2/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

1 - Κ.Μπογδάνος: «Γιατί σβήσατε την Κύπρο από τις χώρες που έχουν δεχτεί εισβολή κύριε Μητσοτάκη;» - Μία πολύ σωστή παρατήρηση έκανε μιλώντας στη Βουλή ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφερόμενος στην φράση που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος είπε «Η εισβολή στην Ουκρανία ήταν η πρώτη μαζική και οργανωμένη εισβολή σε ευρωπαϊκό κράτος από τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο». (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

2 - Η κορωνοχούντα της Ν. Ζηλανδίας χτυπά τον κόσμο που συνεχίζει να διαμαρτύρεται για τα κορωνομέτρα- Απίστευτα σκηνικά (vid) - Η αστυνομία στη Νέα Ζηλανδία προσπάθησε για μία ακόμη φορά σήμερα να διαλύσει τις κινητοποιήσεις κατά του υγειονομικού πάσου και των περιορισμών λόγω της πανδημίας covid-19 που πραγματοποιούνται στο Ουέλινγκτον εδώ και τρεις εβδομάδες, καταστρέφοντας τον αυτοσχέδιο καταυλισμό των διαδηλωτών έξω από το κοινοβούλιο και απομακρύνοντας οχήματα. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

3 - Η ώρα της ΚΡΙΣΗΣ: Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ καλείται να καταδικάσει με ψήφισμά της τη Ρωσία - Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ καλείται να ψηφίσει σήμερα, έπειτα από δύο ημέρες ομιλιών των μελών της, ένα σχέδιο απόφασης το οποίο θα καταδικάζει τη Ρωσία για την εισβολή της στην Ουκρανία και θα ζητεί την «άμεση» απόσυρση» των ρωσικών δυνάμεων από τη χώρα. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

4 - Πώς έχει εξελιχθεί η στρατιωτική κατάσταση στην Ουκρανία - Ο χάρτης των ρωσικών επιχειρήσεων - Οι ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις βρίσκονται πλέον σε πλήρη εξέλιξη και εντός των επόμενων ωρών αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Oι Αμερικανοί ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων και κυρίως για το τι έχουν επιτύχει μέχρι αυτή την στιγμή.

Χάρτη με τις ουκρανικές περιοχές που φέρονται να έχουν καταλάβει οι ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία, δημοσίευσε το CNN. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - Έξι πράγματα που αξίζει να γνωρίζετε για το πετρελαϊκό σοκ που έρχεται - Η παγκόσμια αγορά πετρελαίου υφίσταται ένα σοκ το οποίο αρχίζει να μοιάζει με τη μεγαλύτερη αναταραχή από τον πόλεμο του Κόλπου το 1990-91.

Ένα μεγάλο κομμάτι των εξαγωγών ρωσικού αργού και διυλισμένων προϊόντων δεν βρίσκει πλέον αγοραστές και οι ενδείξεις δείχνουν ακόμη περισσότερα προβλήματα μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Το αργό πετρέλαιο τύπου Brent και West Texas Intermediate εκτινάσσεται πάνω από τα 105 δολάρια το βαρέλι για πρώτη φορά από το 2014. Στις διαπραγματεύσεις στο Λονδίνο αργά την Τρίτη, το WTI σημείωνε άνοδο μεγαλύτερη του 10% σε μια από τις μεγαλύτερες ημερήσιες εκτινάξεις που έχουν σημειωθεί ποτέ. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

6 - Κορονοϊός: Συνεδριάζουν οι ειδικοί, εν μέσω αργής αποκλιμάκωσης – Τι συζητούν για τη μάσκα - Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, καθώς η συζήτηση περιστρέφεται το τελευταίο διάστημα γύρω από το ενδεχόμενο κατάργησης της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους. Ειδικότερα, στο «τραπέζι» των ειδικών αναμένεται να βρεθεί το θέμα της άρσης της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, εν όψει Αποκριών και Καθαράς Δευτέρας, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα το ζήτημα πήρε παράταση. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ. ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΗΣΕΙΣ".

7 - Οι αποκεντρωμένες "δυνάμεις" του πολέμου δουλεύουν υπέρ της Ουκρανίας - Το πολεμικό ρεπορτάζ συνήθως επικεντρώνεται στα στρατεύματα τα οποία μάχονται, στους αμάχους στα διασταυρούμενα πυρά ή, μερικές φορές, στις επιπτώσεις των κυρώσεων. Όμως, στα παρασκήνια, πιο αποκεντρωμένοι μηχανισμοί ασκούν την επιρροή τους, συχνά βασισμένοι σε οικονομική λογική. Αυτές οι δυνάμεις εργάζονται αυτή τη στιγμή εναντίον της Ρωσίας και υπέρ της Ουκρανίας. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

8 - Συγκρότηση ουκρανικής ομάδας κυβερνοπολέμου - Στόχος το ρωσικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας και ο σιδηρόδρομος - Μία ουκρανική ομάδα κυβερνοπολέμου προγραμματίζει να πραγματοποιήσει ψηφιακές επιθέσεις δολιοφθοράς κατά σημαντικών ρωσικών υποδομών όπως, οι σιδηρόδρομοι, αλλά και το δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, προκειμένου να αντεπιτεθεί στη Μόσχα για την εισβολή των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία, όπως δήλωσε στο Reuters ένας συντονιστής των χάκερ. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

9 - «Υπαρκτός ο κίνδυνος χρήσης πυρηνικών όπλων από Ρωσία», προειδοποιεί Έλληνας πρώην ΥΠΑΜ - Την εκτίμηση ότι η Ρωσία δε θα υποχωρήσει στον πόλεμο της Ουκρανίας εξέφρασε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε για να μπορέσει να γίνει μια σαφής πρόβλεψη για την εξέλιξη της κατάστασης, πρέπει να ξέρουμε ποιοι ήταν οι αντικειμενικοί στόχοι του Πούτιν. Αν ήθελε δηλαδή να κάνει μια επέμβαση και να δημιουργήσει πιέσεις για να αλλάξει η κυβέρνηση, υπολογίζοντας ότι πολύ γρήγορα θα υπαναχωρήσει. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

10 - «Ο απομονωμένος Πούτιν δεν θα πέσει στα γόνατα- Η Ρωσία δεν είναι η Σοβιετική Ένωση μετά τη διάλυση» - Το Διεθνές Δίκαιο παρέχει δύο ισότιμες διατάξεις. Της κυριαρχίας, του απαραβίαστου των συνόρων ενός κράτους αλλά και της αυτοδιάθεσης μιας λαότητας μέσα σε ένα κυρίαρχο κράτος. Η τυφλή Δύση για το Ντομπάς και τα οφέλη που θα αποκτήσει η Τουρκία την ώρα που η Ελλάδα διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις με τη Ρωσία.
Οι συμφωνίες του Μινσκ και ειδικά η συμφωνία Μινσκ 2 που δεν τηρήθηκαν από το Κίεβο θέτει μια σειρά από ερωτηματικά όσον αφορά τα λάθη της Δύσης και ειδικά της Γερμανίας και της Γαλλίας που ήταν παρούσες κατά την υπογραφή τους. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

11 - Πρωτοφανής εμμονή Μητσοτάκη: Ο λιγνίτης δεν είναι φθηνό καύσιμο – Θα βάλουμε ανεμογεννήτριες - Όπως όλα δείχνουν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να καταστρέψει κυριολεκτικά το περιβάλλον τοποθετώντας ανεμογεννήτριες παντού: Σε δάση, σε βουνά, στα νησιά. Δεν εξηγείται αλλιώς η τουλάχιστον περίεργη αυτή εμμονή που έχει με τις ανεμογεννήτριες οι οποίες αλλοιώνουν χαρακτηριστικά το φυσικό περιβάλλον. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

12 - Η Ισπανία θα στείλει "επιθετικό στρατιωτικό υλικό" στην "ουκρανική αντίσταση" - 
Η Ισπανία αποφάσισε να στείλει "επιθετικό στρατιωτικό υλικό" στην "ουκρανική αντίσταση", δήλωσε σήμερα ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ σε ομιλία του στο κοινοβούλιο. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

13 - Συναγερμός στις ΗΠΑ από αναφορές για πυροβολισμούς σε εγκατάσταση πυρηνικών αποβλήτων - Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς σε εγκατάσταση πυρηνικών αποβλήτων. Ένα τμήμα της πυρηνικής εγκατάστασης Hanford έχει αποκλειστεί, ενώ οι υπάλληλοι κλήθηκαν «να τρέξουν και να κρυφτούν» εν μέσω αναφορών για ένοπλο στην περιοχή. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

14 - Σοκ και δέος από τις αποκαλύψεις του Σκέρτσου για τον Πρωθυπουργό! - Ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος εκφράζει τον απόλυτο θαυμασμό του απέναντι στον άνθρωπο που κρατά τις τύχες της χώρας μας στα στιβαρά χέρια του. Ναι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν είναι ο ηγέτης που κάνει τα πάντα και συμφέρει… (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

15 - Ο Μπακογιάννης «αναγνώρισε» το ψευδοκράτος – Αδιανόητη ενέργεια από τον δήμαρχο Αθηναίων - Την ώρα που ο θείος του και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρίστανε τον υπερασπιστή τον εθνικών συμφερόντων, ο ανιψιός και Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης μαχαίρωνε πισώπλατα την Κύπρο!  (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

16 - Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ δεν θέλει να γίνει μέρος της σύρραξης – Δεν θα στείλουμε στρατό ή μαχητικά αεροσκάφη - Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, με νέες δηλώσεις του, ζήτησε από τη Ρωσία να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και να αποσύρει τις δυνάμεις της από εκεί.

Προσέθεσε ωστόσο ότι η Συμμαχία δεν θα στείλει στρατεύματα ή μαχητικά αεροσκάφη, για να στηρίξει το Κίεβο, καθώς δεν θέλει να γίνει μέρος της σύρραξης.(Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

17 - ΗΠΑ-G7: Έτοιμοι για να παγώσουν και να κατασχέσουν περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν στις ρωσικές ελίτ - Η ομάδα χωρών G7 θα συγκροτήσει μία ομάδα δράσης για το πάγωμα και για την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων που ανήκουν σε μέλη της ρωσικής ελίτ, καθώς στοχεύει στην κλιμάκωση της άσκησης πίεσης στη Ρωσία, μετά την εισβολή της στην Ουκρανία, όπως δήλωσε χθες, Τρίτη, η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γέλεν.

Η κίνηση αυτή “θα προκαλέσει οικονομικές δυσκολίες σε ισχυρά πρόσωπα γύρω από τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και θα καταστήσει σαφές ότι κανένας δεν είναι πέρα από τη συλλογική προσέγγισή μας”, ανέφερε σε μία ανακοίνωσή της η Γέλεν έπειτα από μία ψηφιακή διάσκεψη με τους υπουργούς Οικονομικών των χωρών-μελών της G7. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

18 - Πόλεμος στην Ουκρανία: Το «μυστικό» δορυφορικό τηλέφωνο που έδωσαν οι ΗΠΑ στον Ζελένσκι πριν τη ρωσική εισβολή - «Οι ΗΠΑ παραμένουν σε τακτική επαφή με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι μέσω ενός ασφαλούς δορυφορικού τηλεφώνου που έδωσαν στην ουκρανική κυβέρνηση τον περασμένο μήνα πριν ξεκινήσει η ρωσική εισβολή», σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο που είναι γνώστης του θέματος. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

19 - Εισβολή στην Ουκρανία - Λαβρόφ: Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να είναι πυρηνικός και καταστροφικός - Ο Μπάιντεν έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η μόνη εναλλακτική στις κυρώσεις... είναι ο παγκόσμιος πόλεμος, σχολίασε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών - Είμαστε έτοιμοι για νέο κύκλο διαπραγμάτευσης με την Ουκρανία, ανέφερε ο Λαβρόφ  (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ. ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΗΣΕΙΣ".


"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 2/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 2/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 2/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/04/%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/232022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/232022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content