Οι ειδήσεις "προκαλούν"... (σήμερα 22/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι ειδήσεις "προκαλούν"... (σήμερα 22/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι ειδήσεις "προκαλούν"... (σήμερα 22/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις, είναι κατά βάση "αρνητικές ειδήσεις". Με αυτό τον τρόπο ανάρτησής τους, μειώνουμε την έκταση των αρνητικών ειδήσεων που προκαλούν αρνητική δόνηση στη διάθεση μέσω της ανάγνωσης τους, ώστε στο ploumistos.com και κατ επέκταση σε όλες τις επίσημες σελίδες του Στ. Πλουμιστού, να υπάρχουν περισσοτερες θετικές ειδήσεις.

1 - Έγγραφα Pfizer για εμβόλια: Αυτές είναι οι απαραίτητες μελέτες που δεν έγιναν – Ούτε καν για καρκινογένεση! - Σοκ προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης, ο οποίος τον τελευταίο καιρό ασχολείται με τα έγγραφα της Pfizer για τα mRNA εμβόλια, τα οποία η εταιρεία και ο FDA ήθελαν να κρατήσουν κρυφά έως το 2076!

Ο γιατρός καταπιάνεται με τα έγγραφα που αναφέρονται στις προκλινικές μελέτες για τα mRNA εμβόλια και τονίζει ότι δεν έγιναν άκρως απαραίτητες μελέτες για την ασφάλεια τους, κάτι που επί της ουσίας εξέθεσε σε δυνητικό κίνδυνο δισεκατομμύρια ανθρώπους! (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

2 - Νυχτερινή τροπολογία για να βάζουν τους εκδότες φυλακή μέσω αγωγών! - Με νυχτερινή και αιφνιδιαστική τροπολογία η κυβέρνηση αλλάζει το θεσμικό πλαίσιο για τα μέσα ενημέρωσης και ειδικά για τα έντυπα, προκειμένου οι εκδότες εφημερίδων να χάνουν την προσωπική τους περιουσία μέσω αγωγών! Η τροπολογία Οικονόμου – Σταϊκούρα κατατέθηκε χωρίς διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους θεσμικούς φορείς και χωρίς να έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση. Εντάχθηκε δε σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίζεται σήμερα!  (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

3 - Λίστα-ντροπή: Πρότυπο ακρίβειας παγκοσμίως η Ελλάδα – Πρώτη στην αναλογία τιμής βενζίνης/μισθού (φώτο) - Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι το «τσουνάμι» ακρίβειας έχει έρθει λόγω του πολέμου και ότι σε όλη την Ευρώπη η κατάσταση είναι ίδια, χαρακτηριστικές είναι οι πολλές δηλώσεις που έχει κάνει επί του θέματος ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είχε πει -εκτός των άλλων- «και τι να κάνω; να πάω να πλακώσω στο ξύλο τον Πούτιν;».

Στοιχεία όμως που δημοσίευσε ο ΟΟΣΑ, είναι αποκαρδιωτικά και δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι η χώρα με το υψηλότερο κόστος καυσίμων αναλογικά με το εισόδημα των πολιτών. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

4 - Τελευταία εξέλιξη στην Πάτρα: Τι είδε η Τζωρτζίνα να κάνει η μητέρα της στην Ίριδα! - Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας. Μάρτυρες και άνθρωποι που έζησαν από κοντά την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών μιλούν πλέον ανοιχτά.

Η αστυνομία φαίνεται πως έχει στα χέρια της τα στοιχεία που χρειάζεται. Μετά από μία ενδελεχή έρευνα, φέρεται να έχει καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν και συλλήψεις έως αύριο, Τετάρτη. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

5 - Σ.Λουκίδης: «Δεν θα είναι 100% το free pass για τους ανεμβολίαστους – Ίσως αυξηθούν οι ελευθερίες τους» - Θέση για τα όσα ακούγονται για τα περί κατάργησης του πιστοποιητικού εμβολιασμού πήρε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Στέλιος Λουκίδης.

Όσον αφορά την κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού εκτίμησε ότι «δεν θα είναι 100% το free pass για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, αλλά ίσως αυξηθούν οι ελευθερίες».

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί πολλά για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, με τον Γκίκα Μαγιορκίνη να αποκαλύπτει ότι μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα θα «απενεργοποιηθούν». (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

Ο Σταύρος Πλουμιστός, δεν πραγματοποιεί οποιαδήποτε τύπου αναρτήσεις που συνεχίζουν τον διαχωρισμό πολιτών ή επιχειρήσεων με το Covid Pass (εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, κτλ)

6 -  Αδικαιολόγητη υποστήριξη στα Σκόπια και την Αλβανία! - Σε ένθερμο υποστηρικτή της ένταξης των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ενωση έχει μετατραπεί η κυβέρνηση της Ν.Δ., η οποία ξεχνά όσα υποστήριξε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης προ τριετίας περί μη απεμπόλησης του δικαιώματος της χώρας για άσκηση βέτο. Την ώρα που οι Σκοπιανοί παραβιάζουν καταφανέστατα την ντροπιαστική συμφωνία της λίμνης, η Ελλάδα επιμένει να τάσσεται δημοσίως υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής τους, δημιουργώντας, ευλόγως, ερωτήματα. Γιατί τέτοια εμμονή; Ποιος, αλήθεια, μας πιέζει; (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

7 - Οι πέντε λόγοι για τους οποίους ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μια γροθιά στο στομάχι του παγκόσμιου συστήματος τροφίμων - Η Ουκρανία είναι μια γεωργική υπερδύναμη και ο πόλεμος στέλνει κύματα σοκ στις παγκόσμιες αγορές.

Μαντέψτε από πού εξασφάλισε το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ περισσότερες από τις μισές προμήθειες για τους πεινασμένους σε όλο τον κόσμο το έτος 2021; Όταν αυτός ο «σιτοβολώνας της Ευρώπης» αποσυρθεί από τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού και τα δίκτυα βοήθειας, ο κόσμος θα το νιώσει. Ο πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας - και οι δύο μεγάλες εστίες παραγωγής τροφίμων - έχει ήδη εκτοξεύσει τις τιμές των δημητριακών, όπως το σιτάρι, στα ύψη και έχει αναγκάσει τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να δίνουν συνεχή μάχη για να σταθεροποιήσουν τις αγορές.(Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

8 - Οι ανεπανόρθωτες απώλειες για την Κίνα από τον πόλεμο στην Ουκρανία - Οποιεσδήποτε ελπίδες υπήρχαν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα μπορούσε να πείσει τον Κινέζο ομόλογό του, Σι Τζινπίνγκ, να βοηθήσει να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, θα πρέπει λογικά να έχουν ήδη μπει στο "ράφι". Η Κίνα θέλει να δει ένα τέλος στη σύγκρουση όσο πιο σύντομα γίνεται. Δεν θα χρησιμοποιήσει ωστόσο το ειδικό της βάρος προκειμένου να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

9 - Περιπτώσεις μη εφαρμογής του Συντάγματος από όλες τις Κυβερνήσεις και Κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Αντισυνταγματικό έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ,το δεύτερο Μνημόνιο (νόμος 4046/2012) κατά το σκέλος που αφορά την κατάργηση της δυνατότητας των σωματείων να καταφεύγουν μονομερώς σε διαιτησία, μετά την αποτυχία να συναφθεί συλλογική σύμβαση εργασίας(ΣτΕ 2307/2014). Με την υπ'αριθμ. 2626/2018 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (Στ΄ τμήμα) ,κρίθηκε αντισυνταγματική η περικοπή των επιδομάτων εορτών και καλοκαιρινής άδειας, που επήλθε με το Νόμο 4093/2012 (γνωστό ως "Δεύτερο Μνημόνιο"). (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)   

10 - Κίνα: Σε lockdown μπαίνουν 9 εκατ. άνθρωποι - Οι κινεζικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα την επιβολή lockdown στην Σενγιάνγκ (βορειοανατολικά), μια βιομηχανική πόλη με 9 εκατομμύρια κατοίκους, καθώς η Κίνα είναι αντιμέτωπη με μια αύξηση των κρουσμάτων της covid-19 που οφείλεται στο παραλλαγμένο στέλεχος Όμικρον του κορονοϊού, ενώ οι κάτοικοι έχουν αρχίσει να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τα μέτρα. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)  

11 - Όταν η διευθύντρια του CDC παραδέχεται ότι είπε ψέματα. - Δείτε το βίντεο (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

12 - «ΤΕΛΕΙΩΣΕ η ελεύθερη βούληση! Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ»! Αυτά θέλουν να κάνουν και η Ρωσία ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ, δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ
 - Ο ιστορικός και συγγραφέας Yuval Harari, κορυφαίος σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Klaus Schwab και συνομιλιτής του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποκαλείται στο διαδίκτυο ως ένας από τους βασικούς παράγοντες στην παγκοσμιοποιητική ατζέντα της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Παράλληλα, αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων πολέμιων του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, επειδή η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία βάζει εμπόδια στην ταχεία επιβολή ψευδεπίγραφης «παγκόσμιας ειρήνης», όπως την φαντάζονται οι διεθνιστές με τους πάντες υποταγμένους στο δόγμα του διεθνισμού. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

13 - Έφυγε από την πίσω πόρτα ο Θ.Πλεύρης: «Αναστολή για όλο το 2022» μετέφερε μέσω τρίτου στους υγειονομικούς - Αντιμέτωπος με την οργή του κόσμου βρέθηκε χθες ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των ανεμβολίαστων υγειονομικών έξω από το υπουργείο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το pronews.gr o υπουργός Υγείας έτρεξε να κρυφτεί στο εσωτερικό του κτιρίου ώστε να αποφύγει τα χειρότερα, την ώρα που ακούγονταν συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Υπήρξε όμως και συνέχεια, καθώς αντιπροσωπεία των υγειονομικών ζήτησε να συναντηθεί με τον υπουργό, ώστε να του μεταφέρει τα αιτήματα της, όπως είχε γίνει πριν λίγο καιρό με την Μίνα Γκάγκα -όσο νοσούσε με Covid-19 ο Θ.Πλεύρης. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

Ο Σταύρος Πλουμιστός, δεν πραγματοποιεί οποιαδήποτε τύπου αναρτήσεις που συνεχίζουν τον διαχωρισμό πολιτών ή επιχειρήσεων με το Covid Pass (εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, κτλ)

14 - BBC: Γι’ αυτό είναι πόλη-«κλειδί» για τη Ρωσία η Μαριούπολη – Οι τέσσερις βασικοί λόγοι – Δείτε χάρτη - Υπό ρωσικό έλεγχο βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της Μαριούπολης, με τα ρωσικά στρατεύματα να έχουν στείλει τελεσίγραφο προς τους νεοναζί του Τάγματος Αζόφ που έχουν «ταμπουρωθεί» σε εργοστάσιο μεταλλουργίας κοντά στο λιμάνι, οι οποίοι από την πλευρά τους έχουν υπό τον έλεγχο τους την περιοχή περιμετρικά του εργοστασίου.

Η Μαριούπολη αποτελεί πόλη-«κλειδί» στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Μόσχας και η κατάληψη της θα αποτελεί νίκη στρατηγική σημασίας για τη Ρωσία και αποτυχία για την Ουκρανία για τέσσερις λόγους, σύμφωνα με ανάλυση του BBC. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

15 - Το είπε τώρα ο Τζανάκης μετά από ΤΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ: Οι μαζικοί εμβολιασμοί έχουν και ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ – ΧΑΜΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ - Άργησε αλλά παραδέχτηκε ο τηλέ-ειδικός κ. Τζανάκης πως οι μαζικοί εμβολιασμοί COVID έχουν και παρενέργειες!

Όπως δήλωσε: «Δεν μπορεί ο καθένας να λέει, εμβολιάζουμε τον κόσμο με τέταρτη δόση, χωρίς να έχουμε μετρήσιμο αποτέλεσμα. Αυτό ενέχει ιατρικούς κινδύνους και ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ και δεν είναι χρήσιμο! Δεν μπορούμε να αναστατώνουμε τον κόσμο». (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

16 - To βίντεο ντοκουμέντο που “κατέβασε” το youtube: Όλη η ιστορία του Ρωσοουκρανικού προβλήματος - To βίντεο ντοκουμέντο που “κατέβασε” το youtube για να μάθει ο Έλληνας για τους Ουκρανούς. Όλοι κάνουν πως δεν ήξεραν τι συμβαίνει τόσα χρόνια… Και αυτός ο πρόξενος-μαριονέτα στην Μαριούπολη που τον κάναμε και ήρωα… Δεν το ήξερε ε..;;; (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

17 - Δεν μας έφταναν οι Τούρκοι, θέλουν και οι Ισραηλινοί τα νησιά - Οι Τούρκοι είναι παραδοσιακά πολεμικό φύλο. Ονειρεύονται να καταλάβουν τα ελληνικά νησιά με τα όπλα. Οι Ισραηλινοί είναι εραστές του χρήματος. Ονειρεύονται να τα αγοράσουν. Αυτό ακριβώς πρότεινε προ ημερών ένας Ισραηλινός πολιτικός, που νοστάλγησε ίσως την εποχή της εβραϊκής κυριαρχίας στις Κυκλάδες. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

18 - Μόλις τελειώσει αυτός έρχεται νέος πόλεμος την άνοιξη! Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές - Επανάληψη του σεναρίου της Ουκρανίας, αλλά αυτή τη φορά στην ''πίσω αυλή'' της Κίνας σχετικά με την ανεξαρτησία της Ταϊβάν; "Η Κίνα έχει σχέδια να εισβάλει στην Ταϊβάν το επόμενο φθινόπωρο, ανέφερε το Al Jazeera σε tweet, που επικαλείται το Newsweek, σύμφωνα με έγγραφο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

«Πολλοί γεωπολιτικοί αναλυτές θεώρησαν τα πρόσφατα γεωπολιτικά γεγονότα σχετικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ως πιθανό να αποτρέψουν την Κίνα από το να επιτεθεί στην Ταϊβάν στο εγγύς μέλλον (δηλαδή η ισχυρή δυτική απάντηση, οι δυσκολίες της Ρωσίας να επιτύχει τους στρατιωτικούς της στόχους εν μέσω απροσδόκητα δυναμικής αντίστασης)». σχολιάζει. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι ειδήσεις "προκαλούν"... (σήμερα 22/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι ειδήσεις "προκαλούν"... (σήμερα 22/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι ειδήσεις "προκαλούν"... (σήμερα 22/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://betmasters.gr/wp-content/uploads/2020/10/x.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/2232022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/2232022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content