Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου 2022

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου 2022

👉Ο Μάρτιος από την πρώτη του στιγμή μας ζητά να αναλάβουμε δράση και να πάρουμε αποφάσεις για την πορεία της ζωής μας. Είναι ίσως ο μοναδικός μήνας που δεν έχει καμία κύρια ανάδρομη πορεία πλανητών. Αυτό σημαίνει ότι οι αστρολογικές συνθήκες του μήνα είναι ιδανικές για να ξεπεράσουμε τις φοβίες και τις ανασφάλειες μας και να προχωρήσουμε μπροστά επιδιώκοντας βελτίωση στη ζωή μας. 

Καιρός να αφήσουμε τις βολικές δικαιολογίες στην άκρη και να κάνουμε τις κινήσεις μας. Στο πρώτο του μέρος είναι πιο έντονη η Ιχθυακή ενέργεια, καθώς ο Ήλιος στο αέναο ταξίδι του στον ζωδιακό διατρέχει το ζώδιο των Ιχθύων. 

Οι Ιχθύες ως τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού δείχνουν το τέλος καταστάσεων ενώ ο Κριός που ξεκινά τη μέρα της εαρινής ισημερίας στις 20/03/2022 ως πρώτος στο ζωδιακό δείχνει τα νέα και τολμηρά ξεκινήματα. 

Στις αρχές Μαρτίου, η Αφροδίτη φεύγει οριστικά από τη σκιά της ανάδρομης πορείας της επιτρέποντας μας να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν σε κακές ή τελειωμένες σχέσεις και συνεργασίες. Όλα τα σημάδια του Μαρτίου δείχνουν ένα τέλος που συνοδεύεται από μια νέα αρχή. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα κύρια αστρολογικά θέματα του μήνα και ποιοι θα δυσκολευτούν ή θα ευνοηθούν από αυτά.

2 Μαρτίου: Ο μήνας μπαίνει με μια ελπιδοφόρα νέα Σελήνη στους Ιχθύς που οι κύριες όψεις της θα είναι η σύνοδος με τον Δία και το εξάγωνο με τον Ουρανό. Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της τύχης είναι ιδιαίτερα ενεργός στη διάρκεια της νέας Σελήνης και μπορεί να μας προσφέρει μια δόση ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον. Προσφέρεται ακόμη η νέα Σελήνη για νέα ξεκινήματα και ενεργοποιεί το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό που έγινε ακριβείας νωρίτερα μέσα στον Φεβρουάριο και συγκεκριμένα στις 18/2. Θα επηρεάσει τα μεταβλητά ζώδια Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 10 ως τις 14 μοίρες.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στις 18ο 59΄μοίρες του Υδροχόου μια βοηθητική όψη για να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στους στόχους και τις υποχρεώσεις μας. Είναι μια όψη που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για πρακτικά ζητήματα ή για να κάνουμε πολύ σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις. Από την άλλη η όψη αυτή μπορεί να μας οδηγήσει σε αρνητικές και περιοριστικές σκέψεις. Δυσκολίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις είναι ακόμη ένα πιθανό σενάριο στην ημέρα. Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσοι έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 17 μέχρι τις 20 μοίρες.

Ακόμη μια όψη σχηματίζεται στις 2/3, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μια πολύ ενδιαφέρουσα όψη για να υιοθετήσουμε αλλαγές, να γίνουμε πιο ανεξάρτητοι στις επιλογές μας, να προωθήσουμε πρωτότυπες ιδέες, να κάνουμε εκπλήξεις και να τολμήσουμε να είμαστε διαφορετικοί στην προσέγγιση μας στα πράγματα. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες) και της σταθερής ομάδας (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) του δευτέρου δεκαήμερου ή όσοι έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 11 μοίρες.

3 Μαρτίου: Μια έντονη ημέρα με την τριπλή σύνοδο της Αφροδίτης, του Άρη και του Πλούτωνα στις 27ο 50’ μοίρες του Αιγόκερου. Αυτή η σπάνια τριπλή σύνοδος χρωματίζει με λίγο πιο σκοτεινά χρώματα τις μέρες γύρω από τη νέα Σελήνη. Οι σχέσεις μας προσωπικές, ερωτικές, φιλικές, οικογενειακές και επαγγελματικές θα μας απασχολήσουν με πολύ έντονο τρόπο και πιθανώς να υπάρχουν χειριστικές συμπεριφορές, παιχνίδια εξουσίας, αρνητικά συναισθήματα θυμού, απόπειρες ελέγχου κυρίως σε επίπεδο ερωτικό ή οικονομικό, κτητικότητα, βιαιότητα, άδικες συμπεριφορές. Επηρεάζονται κυρίως τα παρορμητικά ζώδια Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες.

4 Μαρτίου: Η Αφροδίτη επιτέλους εξέρχεται από την περίοδο της σκιάς της ανάδρομης πορείας της. Μολονότι από το τέλος Ιανουαρίου είχε σταματήσει να είναι ανάδρομη η κίνηση της ήταν σχετικά αργή κι αυτό σημαίνει ότι ακόμη δημιουργούσε προβλήματα και καθυστερήσεις σε θέματα σχέσεων και οικονομικά. Πριν την αρχή και μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας ενός πλανήτη έχουμε πάντα την περίοδο της σκιάς. Είναι σαφώς πιο ήπια αλλά ακόμη επηρεάζει. Στις 4/3 λοιπόν τελειώνει κι αυτή η ενοχλητική φάση και η Αφροδίτη μας βοηθά να ανανεώσουμε και να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας αλλά να έχουμε και καλύτερες οικονομικές συνθήκες.

5 Μαρτίου: Η ετήσια συνάντηση Ήλιου – Δία θεωρείται μια μαγική ημερομηνία για την αστρολογία. Είναι μια ημερομηνία τύχης. Ο Δίας μεγεθύνει ό,τι αγγίζει κι όταν βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο δείχνει μια μέρα που έχουμε περισσότερη τύχη, αντιμετωπίζουμε τα πάντα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων κι όχι τις λεπτομέρειες. Είναι μια όψη που μπορεί να έρθουν ευκαιρίες στη ζωή μας σε κάποιο τομέα για να επεκτείνουμε τους ορίζοντες μας. Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους με Ήλιο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τις 12 μέχρι τις 16 μοίρες.

6 Μαρτίου: Η Αφροδίτη και ο Άρης ταξιδεύουν παράλληλα από τον Φεβρουάριο στο ζώδιο του Αιγόκερου. Όμως από σήμερα μετακινούνται και οι δυο ταυτόχρονα στον Υδροχόο όπου σχηματίζουν για τελευταία φορά φέτος σύνοδο. Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη μας επιτρέπει να εξισορροπήσουμε τη θηλυκή και την αρσενική ενέργεια. Είναι μια συναρπαστική όψη για την ερωτική μας ζωή, τη σεξουαλικότητα, την περιπέτεια, τα φλερτ, τις νέες γνωριμίες. Επηρεάζονται θετικά Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί, Ζυγοί, Υδροχόοι, Λέοντες του πρώτου δεκαήμερου ή όσοι έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια στις αρχικές μοίρες, από την μηδενική μέχρι τις 3ο μοίρες.

13 Μαρτίου: Η ετήσια σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα πραγματοποιείται σήμερα. Η όψη αυτή είναι ιδιαίτερα δημιουργική, ευνοεί τους καλλιτέχνες, είναι μια όψη πνευματικότητας, αγάπης αλλά και εξιδανίκευσης, σύγχυσης, αφηρημάδας, αφέλειας αλλά είναι και σούπερ ρομαντική. Ενεργοποιεί την φαντασία μας αλλά και τις τάσεις φυγής μας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σημαντικές αποφάσεις σε πρακτικά ζητήματα. Επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 21 μέχρι τις 23 μοίρες.

17 Μαρτίου: Ο Ερμής από τους Ιχθύς συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ουρανό στον Ταύρο. Η όψη είναι θετική για να είμαστε πιο επινοητικοί, να ασχολούμαστε με πρωτότυπα και ασυνήθιστα θέματα, να έχουμε φρέσκιες και διαφορετικές ιδέες. Κάποιοι όμως μπορεί να έχουν και απρόοπτα στην καθημερινότητα, ξαφνικές ειδήσεις ή νευρικότητα. Κυρίως οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τις 10 μέχρι τις 14 μοίρες.

18 Μαρτίου: Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου με τη Σελήνη στην Παρθένο στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Πρόκειται για μια Πανσέληνο που φέρνει το τέλος καταστάσεων και την ευκαιρία να κάνουμε μια φρέσκια αρχή μετά την εαρινή ισημερία στις 20/3. Θα πρέπει να προσέχουμε την επικριτική διάθεση απέναντι στον εαυτό μας και τους άλλους αλλά και τις ψευδαισθήσεις τελειότητας. Ο Ποσειδώνας είναι ιδιαίτερα ενεργός με αυτή την Πανσέληνο και μπορεί να θολώνει την κρίση μας σε σημαντικές αποφάσεις. Ό,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός κι αυτό πρέπει να το έχουμε υπόψη μας. Επηρεάζει την μεταβλητή ομάδα ζωδίων Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που μπορεί να έχουν αλλαγές ή το τέλος μιας κατάστασης στη ζωή τους. Θα επηρεαστεί το τρίτο δεκαήμερο ή όσοι έχετε πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και δείχνει ότι μπορούμε να έχουμε περισσότερο έλεγχο στη ζωή μας, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στους στόχους μας αν δείξουμε αφοσίωση και επιμονή. Επηρεάζει θετικά Ιχθύες, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Παρθένους, Καρκίνους, Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 28 μοίρες.

19 Μαρτίου: Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό δείχνοντας μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές. Μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με αντιφατικές συμπεριφορές, να θέλουμε να επαναστατήσουμε απέναντι σε ό,τι μας καταπιέζει, να πειραματιστούμε σε ερωτικό ή οικονομικό επίπεδο, να ανεξαρτητοποιηθούμε. Πιο προσεκτικοί γιατί κινδυνεύουν να δημιουργήσουν ρήξεις πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχετε πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από τις 11 μέχρι τις 13 μοίρες.

20 Μαρτίου: Εαρινή ισημερία – Αρχή του νέου αστρολογικού έτους

Μολονότι έχουμε μπει στην άνοιξη τυπικά από την 1η Μαρτίου δεν είναι παρά στις 20/3, την ημέρα της εαρινής ισημερίας, που μπαίνουμε ουσιαστικά στην άνοιξη όπως σημαίνεται από την είσοδο του Ήλιου στον Κριό. Ο Κριός μας εμπνέει να είμαστε τολμηροί και αποφασιστικοί στη ζωή μας. Στο ξεκίνημα του νέου αστρολογικού έτους ας δούμε που μπορούμε να πάρουμε τα ηνία στη ζωή μας και πως μπορούμε να αναγεννηθούμε.

21 Μαρτίου: Έχουμε τη σύνοδο του Ερμή με τον Δία μια ιδιαίτερα θετική όψη για να λάβουμε ευχάριστες ειδήσεις, να έχουμε τυχερές ευκαιρίες, να προωθήσουμε τις δημόσιες σχέσεις μας, θέματα σπουδών και επαγγελματικών, να υπογράψουμε σημαντικά έγγραφα και συμφωνίες, να διαπραγματευτούμε με τον καλύτερο τρόπο. Επηρεάζει πολύ θετικά Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, Ταύρους, Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 16 μέχρι τις 20 μοίρες.

22 Μαρτίου: Ο Άρης από τον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτή είναι μια αρκετά δύσκολη όψη και επιθετική. Δείχνει τάση για ατυχήματα, για καυγάδες, εντάσεις, προκλητικές συμπεριφορές, απρόσμενα και αιφνιδιαστικά γεγονότα. Χρειάζεται να είμαστε όλοι πιο ψύχραιμοι. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου επηρεάζονται περισσότερο ή όσοι έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 12 μοίρες.

23 Μαρτίου: Σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι η κύρια όψη της ημέρας. Η όψη αυτή ευνοεί την καλλιτεχνία, την έμπνευση, τη δημιουργία και τη φαντασία αλλά και τις ψευδείς ειδήσεις, τον αποπροσανατολισμό, τα ψέματα, τα παραμύθια. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σημαντικές αποφάσεις, υπογραφές και συμφωνίες. Επηρεάζονται δυσμενώς Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου και κυρίως όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 22 μέχρι τις 24 μοίρες.

26 Μαρτίου: Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα είναι η κύρια όψη της ημέρας και είναι πολύ βοηθητική για να είμαστε πιο παρατηρητικοί, να συγκεντρωνόμαστε πιο εύκολα στους στόχους μας, να έχουμε πιο διερευνητική σκέψη και να λύνουμε πιο εύκολα γρίφους και παζλ. Επηρεάζει θετικά κυρίως Ιχθύς, Αιγόκερους, Καρκίνους, Παρθένους, Ταύρους, Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 28 μοίρες.

28 Μαρτίου: Η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Η μέρα δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα «πρέπει» είναι θετική για σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Από την άλλη δεν είναι μια ευχάριστη μέρα και μπορεί να προκαλέσει τριγμούς σε σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές αν δεν βασίζονται στον αλληλοσεβασμό, τα γερά θεμέλια και την ουσία. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 20 ως τις 22 μοίρες.

Το διάβασα στο asibiliou.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου 2022
Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου 2022
Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαρτίου 2022
https://www.athensmagazine.gr/photos/w_800px/articles/201903/_______90.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/2022_82.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/2022_82.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content