Στ. Πλουμιστός: 20 Καθημερινές υπενθυμίσεις για να διατηρήσετε θετική νοοτροπία και να έλξετε

Στ. Πλουμιστός: 20 Καθημερινές υπενθυμίσεις για να διατηρήσετε θετική νοοτροπία και να έλξετε

👉Μια θετική νοοτροπία κάνει τη ζωή πιο ευχάριστη και σας βοηθά να παραμένετε συγκεντρωμένοι στα βασικά πράγματα στη ζωή. Δεν είναι πάντα εύκολο να εξαλείψετε την αρνητική σκέψη, αλλά οι καθημερινές υπενθυμίσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε θετικοί και να λάμπετε κάθε μέρα. 

Οι λεγόμενες θετικές πεποιθήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαλείψετε την αρνητική σκέψη και να σας ενθαρρύνουν να ακολουθήσετε τον σωστό δρόμο στη ζωή σας.

Η χρήση καθημερινών υπενθυμίσεων μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ευεργετικές συνήθειες και να βελτιώσετε τη νοοτροπία σας. Καθώς τις εφαρμόζετε στην καθημερινή σας ρουτίνα, οι θετικές δηλώσεις συμβάλλουν επίσης στην αύξηση των συναισθημάτων σας αυτοεκτίμησης. Με βελτιωμένη αυτοεκτίμηση, θα νιώσετε καλύτερα συνολικά και θα έχετε περισσότερα κίνητρα για να κάνετε καλά πράγματα.

Οι σκέψεις σας επηρεάζουν τη συνολική επιτυχία, την ευτυχία, την αγάπη για τον εαυτό σας και την ευημερία σας, επομένως οι καθημερινές υπενθυμίσεις είναι απαραίτητες. Διασφαλίζοντας ότι οι σκέψεις σας είναι θετικές, μπορείτε να έλκεται κάθε μέρα καθώς εργάζεστε προς την επίτευξη των στόχων της ζωής σας. Εάν δεν βρείτε τρόπο να διατηρήσετε μια θετική νοοτροπία, θα μπορούσατε να πέσετε σε αρνητικά μοτίβα σκέψης που σας κρατούν πίσω.

Είκοσι καθημερινές υπενθυμίσεις για να διατηρήσετε θετική νοοτροπία και να έλξετε  

Μπορείτε να εξασφαλίσετε μια θετική νοοτροπία και να έλξετε με το να θυμάστε ότι τα λόγια σας έχουν σημασία. Αυτές οι επιβεβαιωτικές δηλώσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την αρνητικότητα και να ζήσετε μια θετική ζωή κάθε μέρα.

1. Είμαι επικεντρωμένος στο να ζήσω στο έπακρο τις δυνατότητές μου.

Αυτή η επιβεβαίωση μπορεί να σας βοηθήσει να διώξετε τις σκέψεις για πράγματα που δεν έχουν πραγματικά σημασία στη ζωή σας. Όταν μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, θα έχετε πιο εύκολο χρόνο να παραμείνετε θετικοί. Επιπλέον, έχοντας το μυαλό σας στους στόχους σας, θα αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας και θα λάμψετε καθώς εκτελείτε τους στόχους σας.

2. Μπορώ να δουλέψω καλά και να παραμένω με κίνητρο υπό πίεση.

Είναι εύκολο να αποθαρρυνθείτε όταν είστε υπό πίεση, αλλά αυτή η επιβεβαίωση μπορεί να αποτρέψει την αρνητικότητα. Το να εργάζεστε αποτελεσματικά και να έχετε κίνητρο σε καταστάσεις υψηλής πίεσης μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Χρησιμοποιήστε αυτή τη θετική φράση κάθε πρωί και επαναλάβετε την όταν συναντάτε εμπόδια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

3. Περιβάλλομαι από ανθρώπους που θέλουν να με δουν να πηγαίνω καλά στη ζωή.

Υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας ότι έχετε υποστηρικτικούς, θετικούς ανθρώπους στη ζωή σας μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια θετική νοοτροπία. Θα βοηθήσει επίσης στην εξάλειψη δυνητικά τοξικών ατόμων που δεν σας υποστηρίζουν ή θέλουν να σας δουν να τα πηγαίνετε καλά.

Αν θυμάστε όλους τους σπουδαίους ανθρώπους στη ζωή σας, θα νιώσετε καλύτερα στο μέλλον. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε οποιονδήποτε σας πλήγωσε ή σας στενοχώρησε στην πορεία. Αυτή η καθημερινή υπενθύμιση είναι επίσης ένας τρόπος για να εξασκήσετε την αγάπη για τον εαυτό σας.


4. Νιώθω την αυτοπεποίθησή μου να ανεβαίνει.

Λέγοντας στον εαυτό σας ότι αισθάνεστε την αυτοπεποίθησή σας να αυξάνεται, είναι σίγουρο ότι θα αισθανθείτε καλύτερα. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι να πείσεις τον εαυτό σου για κάτι για να το πραγματοποιήσεις.

5. Είμαι απαλλαγμένος από παλιές, αρνητικές πεποιθήσεις που εμποδίζουν την πορεία μου προς την επιτυχία.

Λέγοντας ότι είστε απαλλαγμένοι από αρνητικές πεποιθήσεις, σας βοηθά να αφήσετε οτιδήποτε σας κρατά πίσω. Εάν ξέρετε ότι κάτι εμποδίζει την πορεία σας, τότε θα θέλετε να απελευθερωθείτε αμέσως από αυτό. Αυτή η φράση θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε νέες πεποιθήσεις που σας επιτρέπουν να παραμείνετε θετικοί.

6. Αφήνω τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα.

Η εγκατάλειψη των αρνητικών συναισθημάτων για τον εαυτό σας ή τη ζωή σας μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ευημερία σας. Η αρνητικότητα θα σας κρατήσει πίσω και θα σας κάνει να χάσετε ευκαιρίες και εμπειρίες. Αυτή η καθημερινή υπενθύμιση μπορεί να σας βοηθήσει να αφήσετε τυχόν αρνητικές σκέψεις και να τις αντικαταστήσετε με θετικές.

7. Είμαι αρκετά δυνατός για να δημιουργήσω επιτυχία και ευημερία.

Έχετε ό,τι χρειάζεται για να αποκτήσετε την επιτυχία και την ευημερία που επιθυμείτε. Όταν ξέρεις τι θέλεις στη ζωή, έχε το στο μυαλό σου και μην αφήσεις τίποτα να σε σταματήσει. Έχετε όλη τη δύναμη που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, γι' αυτό επαναλάβετε αυτήν την επιβεβαίωση κάθε μέρα για να βοηθηθείτε να εστιάσετε ξανά.

8. Έχω όλες τις γνώσεις που χρειάζομαι για να πάρω καλές αποφάσεις για τον εαυτό μου.

Όταν είστε σίγουροι για τις γνώσεις σας, θα έχετε πιο εύκολο χρόνο να λάβετε καλές αποφάσεις για τον εαυτό σας. Ξέρετε τι χρειάζεστε και τι θέλετε στη ζωή, γι' αυτό εμπιστευτείτε τον εαυτό σας για να το πραγματοποιήσετε.

9. Είμαι ανοιχτόμυαλος και έτοιμος να δοκιμάσω νέα πράγματα.

Εάν μπορείτε να έχετε ανοιχτό μυαλό, θα αισθάνεστε πάντα λίγο πιο θετικοί. Το να είσαι ανοιχτόμυαλος μπορεί να σε βοηθήσει να έλξετε γιατί σου επιτρέπει να εξερευνήσεις νέα μονοπάτια προς την επιτυχία.

10. Είμαι πρόθυμος να αντιμετωπίζω τους φόβους μου κάθε μέρα.

Μερικές φορές οι φόβοι σας θα σας κρατήσουν πίσω στη ζωή, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί αν δεν το αφήσετε. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την επιβεβαίωση κάθε πρωί, θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με θετική νότα, έτοιμοι να αντιμετωπίσετε πράγματα που σας τρομάζουν. Όταν ζεις τη ζωή με αυτόν τον τρόπο, θα διατηρήσεις μια θετική νοοτροπία και θα λάμψεις, ακόμα κι όταν η κατάσταση δεν είναι ιδανική.

11. Είμαι παθιασμένος με τους στόχους μου.

Όταν είστε παθιασμένοι, τα πράγματα στα οποία εργάζεστε θα είναι ουσιαστικά και ικανοποιητικά. Είναι πιο πιθανό να παραμείνετε θετικοί και να γίνετε επιτυχημένοι όταν έχετε πάθος για τους στόχους σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιβεβαίωση στη ρουτίνα σας, ώστε να μπορείτε να έχετε καθημερινές υπενθυμίσεις για το γιατί εργάζεστε προς την κατεύθυνση των ονείρων σας.

12. Χρησιμοποιώ ό,τι έχω για να κάνω τη σημερινή μέρα καλή.

Ακόμα κι αν νιώθεις ότι σου λείπει κάτι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι ήδη έχεις για να φτιάξεις τη μέρα σου. Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό που έχετε ήδη, θα αποκτήσετε περισσότερα εργαλεία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην αφήνετε την αρνητικότητα να σας εμποδίσει να ξεκινήσετε γιατί δεν θα βρείτε ποτέ τα πράγματα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.

13. Δημιουργώ μια υπέροχη και ευημερούσα ζωή για τον εαυτό μου.

Αυτή η επιβεβαίωση θα σας δημιουργήσει την απαραίτητη νοοτροπία για να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να γίνετε επιτυχημένοι και να ζήσετε μια γεμάτη ζωή όταν λέτε στον εαυτό σας ότι τη δημιουργείτε.

14. Νιώθω ήρεμος, σίγουρος και δυνατός.

Ανεξάρτητα από το τι κάνετε, εάν αισθάνεστε ήρεμοι, σίγουροι και διεκδικητικοί, θα έχετε μια θετική νοοτροπία. Αυτή η επιβεβαίωση είναι χρήσιμη εάν αντιμετωπίζετε νέες προκλήσεις.

15. Δέχομαι ό,τι είναι καλό στον κόσμο.

Η αποδοχή του καλού στον κόσμο είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε μια θετική νοοτροπία και να λάμπετε κάθε μέρα. Θα σας βοηθήσει επίσης να παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι για νέες ευκαιρίες και εμπειρίες. Όταν αναζητάτε πάντα το καλό σε όλες τις καταστάσεις, θα ζήσετε επίσης μια πιο ικανοποιητική ζωή.

16. Έχω ήδη όλα όσα χρειάζομαι για να ξεπεράσω τυχόν εμπόδια.

Όταν πιστεύεις ότι έχεις ό,τι χρειάζεται για να ξεπεράσεις τις αναποδιές, θα νιώθεις καλύτερα για κάθε μία. Θα σας βοηθήσει να παραμείνετε θετικοί όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζετε και θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν νέο τρόπο για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι θα περάσατε πιο εύκολα με περισσότερα εργαλεία, μπορείτε να κάνετε τα πάντα με αυτά που ήδη έχετε.

17. Είμαι αρκετά, και αναγνωρίζω την αυτοεκτίμησή μου.

Το να θυμάστε ότι είστε αρκετός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναγνωρίσετε την αυτοεκτίμησή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να διατηρήσετε μια θετική νοοτροπία ό,τι κι αν συμβεί γιατί ξέρετε ότι αξίζετε. Με τις καθημερινές υπενθυμίσεις ότι είσαι αρκετός, τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων σου.



18. Πανηγυρίζω κάθε στόχο που πετυχαίνω.

Εάν γιορτάζετε τους στόχους που έχετε επιτύχει, θα βιώσετε περισσότερη ευγνωμοσύνη και χαρά στη ζωή. Όσο μικροί κι αν φαίνονται οι στόχοι, αξίζει να τους πανηγυρίσουμε γιατί είναι άλλο ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Πανηγυρίζοντας κάθε στόχο, θα έχετε το κίνητρο να αντιμετωπίσετε τον επόμενο.

19. Αναζητώ νέα και συναρπαστικά μονοπάτια για να ακολουθήσω στη ζωή.

Όταν πάντα ανακαλύπτετε ενδιαφέροντα και συναρπαστικά μονοπάτια, θα έχετε πιο εύκολο χρόνο να παραμένετε θετικοί. Θα δώσει στη ζωή σας περισσότερο νόημα και θα νιώσετε πιο ικανοποιημένοι στην πορεία. Το να είστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα είναι ένας σίγουρος τρόπος για να σας βοηθήσει να παραμείνετε θετικοί καθώς θα ζήσετε πράγματα που διαφορετικά δεν θα είχατε.

20. Παραμένω συγκεντρωμένος στους στόχους μου και κάνω μικρά βήματα κάθε μέρα για να τους πετύχω.

Η απώλεια της εστίασης μπορεί να προκαλέσει αρνητική νοοτροπία καθώς προσηλώνετε σε πράγματα που δεν είναι απαραίτητα στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιβεβαίωση για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία και μπορείτε να παραμείνετε θετικοί. Θα σας βοηθήσει να κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να πετύχετε τους στόχους σας και να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

Αν ποτέ παρατηρήσετε ότι άλλα πράγματα καταλαμβάνουν τις σκέψεις σας, επαναλάβετε αυτήν την επιβεβαίωση. Θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε εκ νέου και να διατηρήσετε μια θετική νοοτροπία προχωρώντας. Χρησιμοποιήστε τη θετική φράση κάθε πρωί και κρατήστε τη στο μυαλό σας όλη την ημέρα για να σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι.

Τελικές σκέψεις σχετικά με τις καθημερινές υπενθυμίσεις για να διατηρήσετε μια θετική νοοτροπία και να έλξετε

Όταν χρησιμοποιείτε θετικές επιβεβαιώσεις, απαιτείται τακτική εξάσκηση για να κάνετε μακροπρόθεσμες αλλαγές. Αν τα χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, θα αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεστε και αισθάνεστε. Στη συνέχεια, μπορείτε να διατηρήσετε μια θετική νοοτροπία και να λάμψετε ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σας.

Καθώς κάνετε τις επιβεβαιωτικές δηλώσεις συνήθεια, αυτές οι καθημερινές υπενθυμίσεις θα εμφανιστούν στο μυαλό σας χωρίς προτροπή. Όταν κάτι απειλεί να διαταράξει την ηρεμία σας, αυτές οι θετικές φράσεις θα αντικαταστήσουν την αρνητικότητα. Ξεκινήστε με μία ή δύο επιβεβαιώσεις και όσο αισθάνεστε πιο άνετα, εφαρμόστε μερικές ακόμη.

Πριν το καταλάβετε, δεν θα παλεύετε πλέον να διατηρήσετε μια θετική νοοτροπία. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι και θα λάμπετε ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σας.

Μια μέθοδος επαναπρογραμματισμού που θα σας βοηθήσει πολύ σε αυτή την διαδικασία είναι το Voice Healing ΕΔΩ 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: 20 Καθημερινές υπενθυμίσεις για να διατηρήσετε θετική νοοτροπία και να έλξετε
Στ. Πλουμιστός: 20 Καθημερινές υπενθυμίσεις για να διατηρήσετε θετική νοοτροπία και να έλξετε
Στ. Πλουμιστός: 20 Καθημερινές υπενθυμίσεις για να διατηρήσετε θετική νοοτροπία και να έλξετε
https://thebeautifulproject.com/wp-content/uploads/sites/61/2019/08/self-care-abstract-hands-over-heart-800x600.jpg
https://i.ytimg.com/vi/TrqJhU_dhKk/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/20.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/20.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content