Ο ΠΟΥ μιλάει για «Νέα Παγκόσμια Τάξη Δημόσιας Υγείας» και δεσμεύσει νομικά 194 Έθνη σε περίπτωση μελλοντικής Πανδημίας

Ο ΠΟΥ μιλάει για «Νέα Παγκόσμια Τάξη Δημόσιας Υγείας» και δεσμεύσει νομικά 194 Έθνη σε περίπτωση μελλοντικής Πανδημίας

👉Προκειμένου να αποφευχθεί μια άλλη πανδημία , ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) θέλει να δημιουργήσει μια διεθνή «συνθήκη πανδημίας » που θα περιόριζε και θα δέσμευε νομικά τα 194 κράτη μέλη του στον ιατρικό στρατιωτικό νόμο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να εγκαταλείψουν την εθνική τους κυριαρχία σύμφωνα με το σχέδιο, συμπεριλαμβανομένων όλων των ατομικών δικαιωμάτων και δικαιωμάτων υγείας. Κάθε άλλη χώρα που είναι μέρος των Ηνωμένων Εθνών αναμένεται να κάνει το ίδιο (αν δεν το έχει ήδη κάνει).

Τον Δεκέμβριο, η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (WHA), το φόρουμ πολιτικής υγείας του ΠΟΥ με 194 μέλη, συμφώνησε να ξεκινήσει τη διαδικασία σύνταξης μιας συνθήκης για την πανδημία με βάση ένα ήδη υπάρχον διεθνές νομικό μέσο που ονομάζεται Διεθνείς Κανονισμοί Υγείας (2005), επίσης γνωστός όπως το IHR.

Ο δεδηλωμένος σκοπός του ΔΚΥ είναι: «Πρόληψη, προστασία έναντι, έλεγχος και παροχή ανταπόκρισης της δημόσιας υγείας στη διεθνή εξάπλωση της νόσου με τρόπους ανάλογους και περιορισμένους σε κινδύνους για τη δημόσια υγεία και που αποφεύγουν την περιττή παρέμβαση στη διεθνή κυκλοφορία και εμπορικές συναλλαγές."

Σε περίπτωση που ένα άλλο θανατηφόρο βιοόπλο απελευθερωθεί από ένα από τα εργαστήρια βιοόπλων του Πενταγώνου στην Ουκρανία , για παράδειγμα, τότε ο ΠΟΥ θα είχε στη διάθεσή του πολύ μεγαλύτερη αυταρχική δύναμη για να τυραννήσει τους ανθρώπους για τη δική τους «ασφάλεια».

Το IHR είναι ήδη εκτεταμένο από μόνο του, όπως αποδεικνύεται από όσα έχουν ήδη λάβει χώρα στο πλαίσιο της πανδημίας του κοροναϊού της Γουχάν (COVID-19) . Τώρα, ο ΠΟΥ θέλει ακόμα περισσότερη ισχύ για τον επόμενο, κάτι που οι δυνάμεις ήδη υπαινίσσονται ότι σύντομα θα έρθει .

Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας: Βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ διεξήγαγαν έρευνα για τον κορωνοϊό των νυχτερίδων .

«Πράγματι, τον Ιανουάριο του 2020, σύμφωνα με το άρθρο 12 του IHR, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ (ο «Γενικός Διευθυντής») δήλωσε ότι ο COVID-19 ήταν «επείγουσα ανάγκη για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος» (α « PHEIC'), πυροδοτώντας ένα παγκόσμιο παλιρροϊκό κύμα άκρως περιοριστικών κυβερνητικών πολιτικών υγείας που έχουν ως αποτέλεσμα lockdowns, υποχρεωτική μάσκα, κοινωνική απομόνωση, κλείσιμο σχολείων και επιχειρήσεων και τελικά καταλήγοντας σε υποχρεωτικό εμβολιασμό, εντοπισμό επαφών και δοκιμές, σε ορισμένους πληθυσμούς», ανέφερε η GreenMedInfo .

«Αυτό ήταν ακόμη πιο κραυγαλέο όσον αφορά την ευρεία ώθηση για υποχρεωτικό εμβολιασμό, δεδομένου ότι η τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιείται στα εμβόλια για τον COVID είναι άκρως πειραματική και δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους για ασφάλεια ή αποτελεσματικότητα. Ως εκ τούτου, η εξαναγκαστική ή υποχρεωτική χρήση τους παραβιάζει τη συγκατάθεση μετά από ενημέρωση, δεδομένου ότι οι πληροφορίες κινδύνου/οφέλους που βασίζονται σε στοιχεία που βασίζονται σε μακροπρόθεσμες διαδρομές ασφαλείας δεν είναι ακόμη διαθέσιμες».

Η Επόμενη Πλανδημία Θα Είναι Ακόμα Πιο Βάναυση Από Την Προηγούμενη

Η απόφαση του WHA στα τέλη του περασμένου έτους, στην πραγματικότητα, εγκρίθηκε όπως είχε προγραμματιστεί. Ονόμασαν τη δυστοπική κίνηση «Ο κόσμος μαζί» και πρόκειται να εφαρμοστεί σύμφωνα με το άρθρο 19 του Συντάγματος του ΠΟΥ κάποια στιγμή το 2024.

Μόλις συμβεί αυτό, η WHA θα έχει την εξουσία να εγκρίνει νέες συμβάσεις ή συμφωνίες σχετικά με οποιοδήποτε θέμα θεωρείται ότι «εντάσσεται στην αρμοδιότητα του Οργανισμού».

Αρκεί μια απλή ψήφος των δύο τρίτων για να γίνουν τέτοιες αλλαγές από ιδιοτροπία, και όλα τα κράτη μέλη θα πρέπει να τηρήσουν ό,τι εγκριθεί.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ειδική σύνοδος του WHA είναι μόλις η δεύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ από το 1948 όταν ιδρύθηκε. Αυτό ήταν το ίδιο έτος, παρεμπιπτόντως, που το σύγχρονο έθνος-κράτος του Ισραήλ ανακηρύχθηκε σε ισχύ.

Στις 3 Μαρτίου, η WHA ανακοίνωσε ήδη αλλαγές για την εφαρμογή μιας «νέας παγκόσμιας παγκόσμιας τάξης δημόσιας υγείας» που ουσιαστικά παγκοσμιοποιεί τον τρόπο με τον οποίο οι κυβερνήσεις αντιδρούν στην πλανδημία . Η γρίπη Fauci φαίνεται να ήταν μόλις μια δοκιμαστική πορεία, όσο άθλια κι αν ήταν, η επόμενη θα είναι ακόμα πιο βάναυση.

«Εάν πιστεύετε στη σωματική κυριαρχία, τα γονικά δικαιώματα και την ενημερωμένη συναίνεση, πρέπει να σηκωθείτε τώρα και να αφήσετε τη φωνή σας να ακουστεί», είπε ο δημοφιλής γκουρού της υγείας Sayer Ji.

Του Ethan Huff, 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο ΠΟΥ μιλάει για «Νέα Παγκόσμια Τάξη Δημόσιας Υγείας» και δεσμεύσει νομικά 194 Έθνη σε περίπτωση μελλοντικής Πανδημίας
Ο ΠΟΥ μιλάει για «Νέα Παγκόσμια Τάξη Δημόσιας Υγείας» και δεσμεύσει νομικά 194 Έθνη σε περίπτωση μελλοντικής Πανδημίας
Ο ΠΟΥ μιλάει για «Νέα Παγκόσμια Τάξη Δημόσιας Υγείας» και δεσμεύσει νομικά 194 Έθνη σε περίπτωση μελλοντικής Πανδημίας
https://humansbefree.com/wp-content/uploads/2022/03/WHO-Calls-for-New-Global-Public-Health-World-Order-to-Legally-Bind-194-Nations-to-Medical-Martial-Law-in-Case-of-a-Future-Pandemic.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/194.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/194.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content