Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 18/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 18/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 18/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις, είναι κατά βάση "αρνητικές ειδήσεις". Με αυτό τον τρόπο ανάρτησης τους μειώνουμε την έκταση των αρνητικών ειδήσεων που προκαλούν αρνητική δόνηση, μέσω της ανάγνωσης τους, ώστε στο ploumistos.com και κατ επέκταση σε όλες τις επίσημες σελίδες του Στ. Πλουμιστού να υπάρχουν περισσοτερες θετικές ειδήσεις.

1 - Yeni Safak: «Επιστρέφουν οι αυτοκρατορίες – Οι αδύναμοι αφανίζονται – Τουρκικός 21ος αιώνας» - Ένα άρθρο που γεννά πολλά ερωτήματα δημοσίευσε η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Safak, το οποίο φέρει τίτλο: «Οι αυτοκρατορίες επιστρέφουν. Το τέλος της ιστορίας για τους αδύναμους. Τουρκικός 21ος αιώνας. Ποιος σοκαρίστηκε;».

Το περιεχόμενό του είναι τρομακτικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι προαναγγέλλει νέους μεσαίωνες και υπογράφεται από τον Ιμπραήμ Καραγκιούλ, έναν από τους κορυφαίους αρθρογράφους της τουρκικής εφημερίδας, η οποία λαμβάνει γραμμή από το… γραφείο του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

2 - Όσα πρέπει να ξέρετε για την επιχορήγηση των καυσίμων - Με το σταγονόμετρο παίρνει αποφάσεις το κυβερνητικό επιτελείο για τη στήριξη των πολιτών απέναντι στην ακρίβεια, η οποία μέρα με την ημέρα επεκτείνεται σε όλη την αγορά και συρρικνώνει το οικογενειακό εισόδημα και ναυαγίζει κάθε οικονομικό προϋπολογισμό. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

3 - Δίπλωμα οδήγησης: Νέα πλατφόρμα για online ραντεβού εξέτασης παρουσιάζει σήμερα ο Κ.Πιερρακάκης - Τη νέα εφαρμογή θα εγκαινιάσει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης από τη Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στη Βίλα Αλλατίνι, στις 10:30. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα πλατφόρμα θα δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο οδηγό ή τον υπεύθυνο της σχολής οδηγών να κλείνει online ραντεβού τόσο για τη θεωρητική όσο και για την πρακτική εξέταση.

Τι αλλάζει στην εξέταση για τα διπλώματα οδήγησης (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

4 - Ο Μάρτιος της εποχικής γρίπης και του κορωνοιού: Γιατί φέτος «συναντήθηκαν» οι δύο ιοί - Σε ανοδική πορεία αλλά όχι με την ίδια δυναμική, βρίσκονται στη χώρα μας η επιδημία κορρωνοιού με τη μετάλλαξη Omicron 2, και η επιδημία εποχικής γρίπης. Οι ειδικοί δηλώνουν αισιόδοξοι για την παράλληλη πλην ελεγχόμενη πορεία των δύο ιών, καθώς η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού τόσο για κορωνοιό όσο και για γρίπη συγκρατεί τα σοβαρά κρούσματα και τις νοσηλείες στα νοσοκομεία.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

5 - Interfax: Ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από το Ντονμπάς επέβαλλε η Ρωσία - Η Ρωσία έχει δημιουργήσει μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την περιοχή του Ντονμπάς της Ουκρανίας, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Συγκεκριμένα, το Interfax επικαλείται ως πηγή του έναν αυτονομιστή αξιωματούχο από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

Ο Σταύρος Πλουμιστός, δεν πραγματοποιεί οποιαδήποτε τύπου αναρτήσεις που συνεχίζουν τον διαχωρισμό πολιτών ή επιχειρήσεων με το Covid Pass (εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, κτλ) 

6 - Διευθυντής SKY: «Υπάρχουν χιλιάδες παρενέργειες και δεν μας αφήνουν να τις μεταδώσουμε – Είναι ελεγχόμενα» - Ο πρώην διευθυντής του SKY News και του ITV, Mark Sharman, μίλησε προσφάτως για τους επιστήμονες που ζητούν την αναστολή των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού για τα παιδιά και αγνοούνται από τα συστημικά ΜΜΕ.

Όπως είπε ο Μ.Sharman υπάρχουν πολλές ιστορίες για παρενέργειες των εμβολίων, όμως «τα πάντα είναι ελεγχόμενα» και γι’ αυτό δεν μεταδίδονται. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

7 - Ευρωπαϊκά κονδύλια δισεκατομμυρίων στην Ελλάδα για ενεργειακή αναβάθμιση, εγκατάσταση ΑΠΕ, ηλεκτρικά οχήματα - Πάνω από 4 δισεκ. ευρώ για την καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας αναμένεται να εισρεύσουν στην Ελλάδα από το Κοινωνικό Ταμείο για το κλίμα, που συγκροτείται για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της αύξησης των τιμών της ενέργειας την οποία συνεπάγεται η τιμολόγηση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Με τα χρήματα αυτά θα χρηματοδοτούνται δράσεις για την ενίσχυση των πιο ευάλωτων ομάδων, που μπορεί να περιλαμβάνουν επιδοτήσεις για ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αλλά και προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

8 - «Η κρούστα της Ελίτ ραγίζει» – ΒΙΝΤΕΟ - Δείτε τι λέει ο Ελληνοβρετανός πολιτικός, σχολιαστής και συγγραφέας, Μίλων Γιαννόπουλος: (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

9 - Β.Πούτιν: «Δημιουργήθηκαν βιολογικά όπλα κορωνοϊών και χολέρας με στήριξη των ΗΠΑ» – Κίνα: «Έρευνα τώρα» - Συνέχεια στις αποκαλύψεις για τα μυστικά βιολογικά εργαστήρια που βρέθηκαν στην Ουκρανία έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος τόνισε ότι τα χρηματοδότησαν οι ΗΠΑ.

«Τώρα προσπαθούν να σαρώσουν τα ίχνη αυτών των μυστικών προγραμμάτων. Αλλά έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι στην άμεση γειτνίαση με την Ρωσία, στην Ουκρανία, δημιουργήθηκαν ουσιαστικά συστατικά βιολογικών όπλων», είπε ο Πούτιν κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Ένα δίκτυο δεκάδων εργαστηρίων λειτουργούσε στην Ουκρανία υπό τη διεύθυνση και με την οικονομική υποστήριξη του Πενταγώνου. Εκεί πραγματοποιήθηκαν στρατιωτικά βιολογικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων πειραμάτων με δείγματα του κορωνοϊού, του άνθρακα, της χολέρας, της αφρικανικής πανώλης των χοίρων και άλλων θανατηφόρων ασθενειών», πρόσθεσε. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

10 - Η δίδυμη επίθεση ΗΠΑ και Κίνας σε πληθωρισμό και ύφεση - Οι δύο παγκόσμιες οικονομικές υπερδυνάμεις άφησαν στην άκρη κάθε αμφισημία σχετικά με την πορεία της νομισματικής τους πολιτικής. Η μεν κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ κήρυξε την Τετάρτη πόλεμο στον πληθωρισμό , ενώ οι κινεζικές αρχές ανέφεραν ότι εχθρός τους είναι η ύφεση.

Η Federal Reserve όχι μόνο αύξησε το βασικό της επιτόκιο, αλλά προανήγγειλε αυξήσεις σε όλες τις εναπομείνασες συνεδριάσεις της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Ανοικτής Αγοράς (FOMC) φέτος, ενώ αναφέρθηκε στην πιθανότητα αρκετών ακόμη μέσα στο 2023. Η Covid-19 έχει σχεδόν ξεπεραστεί και ο ταχύς ρυθμός αύξησης των τιμών είναι πλέον ο νέος μεγάλος αντίπαλος.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

11 - Η Άγκυρα ενημερώνει: Αυτά ζητά η Μόσχα για να τελειώσει ο πόλεμος – Παραμένει μεγάλο το χάσμα Ρωσίας-Ουκρανίας - Συνεχίζονται οι διπλωματικές διαβουλεύσεις για να βρεθεί μια λύση για την Ουκρανία και να σταματήσει ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Παρόλα αυτά όπως διαπιστώθηκε και από την επικοινωνία του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν… υπάρχει ακόμη μεγάλο χάσμα μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Κατά την τουρκική πλευρά υπάρχουν δύο δέσμες μέτρων που πρέπει να διευθετηθούν.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι η Τουρκία και ο Ερντογάν έχουν ξεκάθαρα αναβαθμιστεί ως διαπραγματευτές ειρήνης αφενός γιατί η Ρωσία συνομιλεί με την Τουρκία αφετέρου γιατί και η Ουκρανία αναγνωρίζει τον διαμεσολαβητικό ρόλο της Τουρκίας και μάλιστα προτείνει να είναι… εγγυήτρια δύναμη. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

12 - «Όχι» από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στην αποστολή αντιαεροπορικών όπλων στην Ουκρανία – ΒΙΝΤΕΟ - Τέλος στην φημολογία ότι η Ελλάδα ενδέχεται να αποστείλει στην Ουκρανία αντιαεροπορικά συστήματα προκειμένου να ενισχύσει την άμυνα του Κιέβου έβαλε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ρωτήθηκε αν μελετάται το σενάριο της μεταφοράς ελληνικών αντιαεροπορικών συστημάτων S-300 στην Ουκρανία. «Φυσικά και δεν εξετάζεται κανένα απολύτως ενδεχόμενο παραχωρήσεως ή διαθέσεως οπλισμού το οποίο αδυνατίζει την άμυνα της χώρας» απάντησε ο Κωνσταντίνος Φλώρος σε ερώτηση για την πιθανότητα μεταφοράς ελληνικών S-300 στην Ουκρανία. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

Ο Σταύρος Πλουμιστός, δεν πραγματοποιεί οποιαδήποτε τύπου αναρτήσεις που συνεχίζουν τον διαχωρισμό πολιτών ή επιχειρήσεων με το Covid Pass (εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, κτλ)

13 - Νέες δηλώσεις Γ.Στουρνάρα: «Οι πολίτες να κατανοήσουν ότι τα λεφτά δεν φυτρώνουν στα δέντρα» - Μετά την προσβλητική δήλωση πως «τα νοικοκυριά έχουν μεγάλες αποταμιεύσεις και αντέχουν», ο Γιάννης Στουρνάρας, επανέρχεται με νέα δήλωση.

«Τα λεφτά δεν φυτρώνουν στα δέντρα και αυτό πρέπει να το κατανοήσουν οι πολίτες», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και πρώην υπουργός Οικονομικών, μιλώντας σε σεμινάριο που διοργάνωσε η ΤτΕ με την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου.

Ο Γιάννης Στουρνάρας συνεχίζοντας τις νουθεσίες, ανέφερε ότι οι πολίτες θα πρέπει επίσης να κατανοήσουν πως το κάθε ευρώ έχει αξία, και ότι σε αυτήν προσπάθεια, πέρα από τη διδασκαλία βασικών οικονομικών εννοιών και εργαλείων, έχει και η ενίσχυση θετικών συμπεριφορών μέσα από την καλλιέργεια των λεγόμενων μικροσυνηθειών, από μικρή ηλικία. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

14 - ΝΑΤΟ προς Κίνα: καταδικάστε τη ρώσικη εισβολή. Κίνα: δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ποιος βομβάρδισε την πρεσβεία μας στη Γιουγκοσλαβία!! - Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ υποστήριξε ότι η Κίνα έχει υποχρέωση ως μέλος του UNSC να υποστηρίξει και να τηρήσει το διεθνές δίκαιο και να συμμετάσχει με τον υπόλοιπο κόσμο καταδικάζοντας τη ρωσική εισβολή.Η Κινεζική Αποστολή στην ΕΕ απάντησε: Ο λαός της Κίνας μπορεί να συμπάσχει πλήρως με τους πόνους και τα βάσανα άλλων χωρών γιατί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ποιος βομβάρδισε την πρεσβεία μας στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας.

Δεν χρειαζόμαστε διάλεξη για τη δικαιοσύνη από τον καταχραστή του διεθνούς δικαίου. Ως απομεινάρι του Ψυχρού Πολέμου η μεγαλύτερη στρατιωτική συμμαχία στον κόσμο, το ΝΑΤΟ συνεχίζει να επεκτείνει το γεωγραφικό της εύρος και να διευρύνει τις επιχειρήσεις της. Τι είδους ρόλο έχει παίξει στην παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα; Το ΝΑΤΟ χρειάζεται περίσκεψη..(Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

15 - Η Ουκρανία προτρέπει την Ελλάδα να διακόψει τη συνεργασία με τη Ρωσία και να κλείσει τα λιμάνια της - Η Ουκρανία απηύθυνε έκκληση στην Ελλάδα να κλείσει τα λιμάνια της για ρωσικά πλοία και να σταματήσει να συνεργάζεται με ρωσικές εταιρείες για να εντείνει την πίεση στη Μόσχα να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε σήμερα ο πρεσβευτής της Ουκρανίας στην Ελλάδα. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

16 - Πασίγνωστος επιστήμονας ταράζει τα νερά του συστήματος: “Το PCR δεν φτιάχτηκε ποτέ για να διαγνώσει ενεργή ιογενή λοίμωξη. Έχει κατασκευαστεί για να φτιάχνει αντίγραφα γενετικού υλικού” - “Οι μάσκες προκαλούν προβλήματα στα παιδιά, γιατι φυσιολογικά πρέπει να έρχονται σε επαφή με πολλούς ιούς, εκπαιδευοντας το ανοσοποιητικό τους σύστημα” τόνισε ο κ. Ανδρέας Ράλλης, Μοριακός Βιολόγος, Δρ Νευροβιολογίας του King’s College London και του πανεπιστημίου Stanford, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη.

“Πρέπει να οξυγονώνονται όλα τα τμήματα του εγκεφάλου ώστε να αναπτύσσεται σωστά. Επίσης οι μάσκες δημιουργούνται ψυχολογικά προβλήματα στα παιδιά. Είναι ένας ψυχολογικός πόλεμος όχι μόνο κατά των παιδιών, αλλα και κατά της κοινωνίας. Είναι πλάνη, γιατι σήμερα γνωρίζουμε ότι η πανδημία είναι ένα ψέμα”, ανέφερε.  

Επίσης, το μηχάνημα μοριακής ανάλυσης εξετάσεων (PCR) δεν φτιάχτηκε ποτέ για να διαγνώσει ζωντανη ενεργή ιογενή λοίμωξη. Έχει κατασκευαστεί για να φτιάχνει αντίγραφα γενετικού υλικού (dna). Τα γράφω όλα στο βιβλίο μου που είναι ελεύθερο για το κοινό στην ιστοσελίδα μου”, πρόσθεσε. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 18/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 18/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 18/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj6enlApLZUwctQ2396NRpz1MQq_BW_U7n3pEbwIA71Z9URHKfwvb4FLZ37g9fgvalCnGkd0m5jOwT4qFc4IyTnPO6XwSpRbQGh5R4fZwWRPku42mPekfizkkco5PFNGwYEs6YO2ykV5G-d752BBBZGwdohFroS31Oqt-RGNS7wFBhoQ2_voi9gk--1ZA=w400-h266
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj6enlApLZUwctQ2396NRpz1MQq_BW_U7n3pEbwIA71Z9URHKfwvb4FLZ37g9fgvalCnGkd0m5jOwT4qFc4IyTnPO6XwSpRbQGh5R4fZwWRPku42mPekfizkkco5PFNGwYEs6YO2ykV5G-d752BBBZGwdohFroS31Oqt-RGNS7wFBhoQ2_voi9gk--1ZA=s72-w400-c-h266
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/1832022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/1832022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content