Σταύρος Πλουμιστός: Οι 15 ενδυναμωτικές πεποιθήσεις που πρέπει να χρησιμοποιείτε όταν δεν αγαπάτε αρκετά τον εαυτό σας

Σταύρος Πλουμιστός: Οι 15 ενδυναμωτικές πεποιθήσεις που πρέπει να χρησιμοποιείτε όταν δεν αγαπάτε αρκετά τον εαυτό σας

👉Όταν δεν αγαπάτε αρκετά τον εαυτό σας, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων σας καθώς δεν έχετε αυτοπεποίθηση. Μπορεί επίσης να σας κάνει δυστυχισμένους γενικά και να επηρεάσει αρνητικά την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Αυτές οι ενδυναμωτικές επιβεβαιώσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να αγαπήσετε ξανά τον εαυτό σας, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας και αυξάνοντας την ανθεκτικότητά σας.

Η αγάπη για τον εαυτό σας μπορεί να σας κάνει πιο αισιόδοξους, με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό για τη ζωή σας και όλα όσα έχετε να προσφέρετε. Θα θέλετε να μοιραστείτε τα ταλέντα και τις δυνάμεις σας με τον κόσμο καθώς προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε όλα τα όνειρά σας. Οι πεποιθήσεις είναι δηλώσεις που λέτε στον εαυτό σας και βοηθούν στην επικύρωση ορισμένων αληθειών για τον εαυτό σας.

Οι ενδυναμωτικές πεποιθήσεις θα σας δώσουν όλα όσα χρειάζεστε για να εκπέμπετε θετική ενέργεια μέσα στην ψυχή σας και θα ανεβάσουν την δόνηση σας. Σας παρέχουν θετικές εσωτερικές σκέψεις που μετατρέπονται σε προφορικές αλήθειες και καταγράφoνται στην νοητική σας βιβλιοθήκη. Επιπλέον, σας βοηθούν να καθοδηγήσετε τη ζωή σας προς όποια κατεύθυνση επιθυμείτε. Μια σύγχρονη μέθοδο αυτής της φιλοσοφίας που βοηθάει με ποσοστό πάνω από 80% είναι το Voice Healing και θα πάρετε πληροφορίες εδώ.

Επαναλάβετε τις πεποιθήσεις, κρατήστε ανοιχτό μυαλό και πιστέψτε τις λέξεις που λέτε. Όσο πιο συχνά τα επαναλαμβάνετε, τόσο περισσότερη αγάπη για τον εαυτό σας θα βιώσετε. Μην κρατάτε τον εαυτό σας πίσω νομίζοντας ότι δεν είστε αρκετά καλοί γιατί μπορείτε να κάνετε τα πάντα.

15 ενδυναμωτικές πεποιθήσεις που πρέπει να χρησιμοποιείτε όταν δεν αγαπάτε αρκετά τον εαυτό σας

1. Διατηρώ τον εαυτό μου ασφαλή και δίνω προτεραιότητα στην ευημερία μου.

Το να καθησυχάσετε τον εαυτό σας ότι είστε ασφαλείς μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα για τον εαυτό σας και τη ζωή σας. Γνωρίζοντας ότι προστατεύετε τον εαυτό σας θα αποτρέψετε κάποιο από το άγχος που συνοδεύει το να μην αγαπάτε αρκετά τον εαυτό σας. Επιπλέον, ο φόβος ότι θα τραυματιστείτε μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε στα βασικά μέρη της ζωής σας.

Λέγοντας ότι δίνετε προτεραιότητα στην ευημερία σας, σας ενθαρρύνει να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο. Θα αρχίσετε να σκέφτεστε τι είναι καλύτερο για εσάς και να απορρίπτεται πράγματα που δεν συμβαδίζουν με αυτό.

2. Έχω ότι χρειάζεται για να κάνω σπουδαία πράγματα και να φτάσω τους στόχους μου.

Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να αρχίσετε να εργάζεστε προς τους στόχους σας. Ενώ άλλα εργαλεία μπορεί να το κάνουν πιο εύκολο, έχετε αυτό που χρειάζεστε μέσα σας. Χρησιμοποιήστε αυτό που έχετε αυτή τη στιγμή και θα αποκτήσετε γρήγορα περισσότερα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν στην πορεία.

Παρακαλώ μην κολλάτε σε έναν κύκλο αρνητικών σκέψεων λέγοντας στον εαυτό σας ότι δεν έχετε αυτό που χρειάζεται. Είσαι αρκετά καλός και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Θέστε τους στόχους σας και μην χάνετε τα μάτια σας καθώς συνεχίζετε να προχωράτε και μαθαίνετε να αγαπάτε ξανά τον εαυτό σας καθώς βλέπετε τι μπορείτε να κάνετε.

3. Αναζητώ το καλό σε όλες τις καταστάσεις για να έχω το μυαλό μου θετικό.

Όταν αναζητάτε το καλό, θα νιώσετε πιο ευτυχισμένοι και θα βιώσετε περισσότερη αγάπη για τον εαυτό σας. Με θετική νοοτροπία, όλα είναι πιθανά, και θα αρχίσετε να βλέπετε το καλό και στον εαυτό σας. Επαναλάβετε αυτή τη φράση κάθε πρωί μέχρι να νιώσετε τη θετικότητα να ακτινοβολεί μέσα σας.

Με συνέπεια, θα αρχίσετε να βλέπετε τα καλά γύρω σας χωρίς να πείτε στον εαυτό σας να κοιτάξει. Ακόμα κι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίαζες, θα αναζητήσεις την προστατευτική επένδυση στην κατάσταση.

4. Εκδηλώνω αγάπη, ευτυχία και χαρά σε όλους τους τομείς της ζωής μου.

Όταν εκδηλώνετε αγάπη και ευτυχία, δεν θα παλεύετε πια να αγαπήσετε αρκετά τον εαυτό σας. Τα πράγματα θα φαίνονται πιο διαχειρίσιμα και θα παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα βασικά πράγματα στη ζωή σας. Επιπλέον, θα γίνετε πιο ανθεκτικοί σε ατυχείς καταστάσεις ή λάθη. Η ζωή δεν μπορεί να είναι πάντα τέλεια, αλλά πάντα μπορείς να επιλέξεις την αγάπη, την ευτυχία και τη χαρά.


5. Είμαι ανοιχτός σε νέες ευκαιρίες και εμπειρίες.

Το να είστε ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες και εμπειρίες θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να αναγνωρίσετε τα δυνατά σας σημεία. Θα είστε πιο εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις, δείχνοντας στον εαυτό σας από τι είστε φτιαγμένοι. Αυτή η ενδυναμωτική πεποίθηση βοηθά στην εκδήλωση νέων εμπειριών, φέρνοντας πράγματα στη ζωή σας που δεν θα είχαν συμβεί διαφορετικά.

6. Εμπιστεύομαι τις αποφάσεις μου και ξέρω ότι κάνω ό,τι καλύτερο για τη ζωή μου.

Όταν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, όλα τα άλλα μοιάζουν να μπαίνουν στη θέση τους. Σε βοηθά να αγαπάς τον εαυτό σου γι' αυτό που είσαι και σου δίνει αυτοπεποίθηση να προχωρήσεις και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Επιπλέον, θα σας καθησυχάσει ότι παίρνετε τις σωστές αποφάσεις για τη ζωή σας.

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι αυτή είναι η ζωή σας, ώστε να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο. Πιθανότατα θα συναντήσετε άλλους ανθρώπους που σας λένε να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά, αλλά θα επιστρέψετε σε αυτήν την επιβεβαίωση όταν συμβεί. Ξέρετε τι θέλετε και τι χρειάζεστε στη ζωή, επομένως να εμπιστεύεστε πάντα τις αποφάσεις σας.

7. Είμαι δυνατός και μπορώ να διαχειριστώ οτιδήποτε μου έρθει στο δρόμο.

Με εσωτερική δύναμη, όλα είναι πιθανά. Απροσδόκητα πράγματα συμβαίνουν στη ζωή, ανεξάρτητα από το πόσο καλά προετοιμάζεστε για μια κατάσταση. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενδυναμωτική πεποίθηση κάθε μέρα, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι για το απροσδόκητο.

Είστε αρκετά δυνατοί για να διαχειριστείτε όποια κατάσταση κι αν βρεθείτε. Μην αφήσετε την έλλειψη αγάπης προς τον εαυτό σας να σας εμποδίσει να κάνετε ό,τι χρειάζεται. Αυτή η επιβεβαίωση θα σας υπενθυμίσει την αξία και τις ικανότητές σας, βοηθώντας σας να αγκαλιάσετε αυτό που είστε αυτή τη στιγμή.

8. Είμαι ευγενικός και συμπονετικός με τον εαυτό μου.

Το να είσαι ευγενικός και συμπονετικός με τον εαυτό σου μπορεί να κάνει τη διαφορά στο να αγαπάς τον εαυτό σου αρκετά. Όταν δίνετε χάρη στον εαυτό σας, συγχωρείτε τα λάθη σας και λέτε καλά λόγια στον εαυτό σας, θα νιώσετε γρήγορα καλύτερα.

Μιλήστε στον εαυτό σας όπως θα μιλούσατε σε έναν φίλο γιατί πιθανότατα δεν του λέτε άσχημα πράγματα. Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας ή μην λέτε αρνητικά πράγματα για το ποιος είστε. Αντίθετα, να είστε ευγενικοί, να δείχνετε συμπόνια και να μάθετε να αγαπάτε ξανά τον εαυτό σας.

9. Επιλέγω να νιώθω καλά ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω μου.

Δεν μπορείτε να ελέγξετε τι συμβαίνει στον κόσμο, αλλά μπορείτε να επιλέξετε πώς αισθάνεστε. Ακόμα κι όταν όλα φαίνονται να καταρρέουν, μπορείτε να επιλέξετε την ευτυχία και την αγάπη. Μην αφήνετε απροσδόκητες καταστάσεις, πράξεις άλλων ή οτιδήποτε άλλο να παρεμποδίσει τη ζωή σας.

Η χρήση αυτής της πεποίθησης κάθε πρωί μπορεί να σας κάνει να ξεκινήσετε στον σωστό δρόμο. Να το έχετε υπόψη σας καθώς περνάτε την ημέρα σας, επαναλαμβάνοντάς το όποτε χρειάζεται. Όταν ενδυναμώνετε τον εαυτό σας με αυτόν τον τρόπο, είναι σίγουρο ότι θα αρχίσετε να αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας επίσης.

10. Μου αξίζουν τα καλά πράγματα, και τα δέχομαι όπως έρχονται.

Όταν δεν αγαπάς τον εαυτό σου, μπορεί να νιώθεις ότι δεν σου αξίζουν καλά πράγματα. Ωστόσο, αξίζετε όλα τα σπουδαία πράγματα που έχει να προσφέρει το σύμπαν. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να σας περάσουν, υποθέτοντας ότι δεν είστε αρκετά καλοί για αυτές.

Η χρήση αυτής της νοητικής επιβεβαίωσης - πεποίθηση κάθε μέρα θα εξαλείψει την αρνητικότητα που σας λέει ότι δεν σας αξίζει η καλοσύνη. Τότε, θα είστε πιο ανοιχτοί στο να αποδεχτείτε καλές εμπειρίες όταν έρθουν στο δρόμο σας. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στη ζωή σου αν μετατοπίσεις τις σκέψεις σου στη θετικότητα.

11. Λατρεύω την ανθεκτικότητά μου καθώς περνάω από προκλήσεις.

Η έλλειψη αγάπης για τον εαυτό σας θα σας κάνει να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Μπορεί να θέλετε να τα παρατήσετε, νομίζοντας ότι δεν θα τα καταφέρετε ποτέ. Αυτή η πεποίθηση μπορεί να αλλάξει τη νοοτροπία σας και να σας επιτρέψει να δείτε πόσα μπορείτε πραγματικά να χειριστείτε.

Είστε ανθεκτικοί, αλλά πρέπει να το δείτε πρώτα στον εαυτό σας. Το να κάνετε τη συνήθεια να επαναλαμβάνετε αυτή τη φράση θα σας δώσει την αγάπη και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να ξεπεράσετε οτιδήποτε.

12. Μπορώ να αλλάξω οποιοδήποτε κομμάτι της ζωής μου ανά πάσα στιγμή.

Εσείς ελέγχετε τη ζωή σας , ακόμα κι όταν νιώθετε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Μπορείτε να αποφασίσετε να κάνετε μια αλλαγή προς το καλύτερο και να επικεντρωθείτε στην ενδυνάμωση ανά πάσα στιγμή. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι, κάντε κάτι γι' αυτό αντί να επιβαρύνεστε με την κατάσταση.



13. Δημιουργώ το μονοπάτι της ζωής μου γιατί μου αξίζει να αγαπώ τη ζωή μου.

Ενώ οι άλλοι θα σου λένε πάντα πώς να ζήσεις τη ζωή σου, εσύ δεν πρέπει να τους ακούς. Όταν κάνεις αυτό που θέλουν όλοι οι άλλοι για σένα, δεν θα αγαπήσεις ποτέ τη ζωή σου και θα παλέψεις να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Η δημιουργία του μονοπατιού της ζωής σας θα κάνει τη διαφορά στη ζωή σας, επιτρέποντάς σας να αγκαλιάσετε το πρόσωπο που πραγματικά είστε.

14. Κάνω ό,τι μπορώ για να δείξω στον εαυτό μου αγάπη σήμερα.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενδυναμωτική πεποίθηση κάθε πρωί καθώς ετοιμάζεστε για την ημέρα. Θα σας βοηθήσει να αφιερώσετε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και θα σας ενθαρρύνει να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο.

Μετά από λίγες μόνο μέρες που θα το κάνετε αυτό, θα αρχίσετε να βλέπετε πόσο ωφέλιμο είναι για τη ζωή σας. Θα μάθετε να αγαπάτε ξανά τον εαυτό σας, να δίνετε προτεραιότητα στην ευημερία σας και να κάνετε τα πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Επιπλέον, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κάνετε υγιεινές επιλογές, όπως να τρώτε πιο υγιεινά και να είστε πιο δραστήριοι. (Δείτε εδώ)

15. Είμαι έξυπνος, πολύτιμος και άξιος.

Μην υποτιμάτε ποτέ τον εαυτό σας γιατί είστε όμορφοι όπως είστε τώρα. Πείτε στον εαυτό σας ότι είστε έξυπνοι, πολύτιμοι και άξιοι, και θα αρχίσετε να το βλέπετε στον εαυτό σας. Τότε, η αγάπη σας για τον εαυτό σας θα αυξηθεί και τα πάντα στη ζωή σας θα φαίνονται καλύτερα.

Οι σκέψεις μου για να επιβεβαιώσετε ότι αξίζει ο εαυτό σας όταν δεν αγαπάτε τον εαυτό σας αρκετά

Καθώς διαβάζετε αυτές τις ενδυναμωτικές πεποιθήσεις, μερικές πιθανότατα ξεχώρισαν σε εσάς. Επιλέξτε τις φράσεις που απήχησαν περισσότερο και εφαρμόστε τις στην καθημερινότητά σας. Είναι καλύτερο να τα χρησιμοποιείτε το πρωί ή το βράδυ πριν τον ύπνο, αλλά είναι χρήσιμα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Όσο πιο συχνά επαναλαμβάνετε αυτές τις ενδυναμωτικές επιβεβαιώσεις, τόσο μεγαλύτερη διαφορά θα κάνουν στη ζωή σας. Στερεώνει τα πράγματα που λέτε, αναγκάζοντάς σας να τα πιστέψετε. Τελικά, θα γίνει μέρος της ρουτίνας σας και δεν θα χρειαστεί καν να το σκεφτείτε.

Αν επιθυμείτε να κάνετε πιο οργανωμένα και πολύ πιο αμεσα προσωπικά θαύματα, μέσω ενδυναμωτικών πεποιθήσεων σας προτείνω να κάνετε συνεδρίες Voice Healing όπου έχουν άμεσο αποτέλεσμα πάνω από 70% και επαναπρογραμματίζουν το μυαλό σας. Δείτε ΕΔΩ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ 
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Όταν εργαζόμαστε μαζί για ένα ζήτημα που αντιμετωπίζετε, σας βοηθάω να συντομεύσετε τον κύκλο ανάπτυξης και επούλωσης, ώστε να αισθάνεστε ανακούφιση και να προχωρήσετε στην ζωή σας. 

Μπορούμε να αλλάξουμε μαζί τον τρόπο που νιώθετε για οτιδήποτε, βοηθώντας σας να βρείτε πραγματική ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ανακούφιση.
 
Έτσι, σε αυτήν την αναζήτηση να νιώσετε καλύτερα, οι καρδιές μπορούν να βρουν κομμάτια γαλήνης, κομμάτια ευτυχίας και τη βεβαιότητα ότι κάθε στιγμή προσφέρει μια νέα ευκαιρία να ανθίσουν.

Εδώ θα μάθετε για την μέθοδο μου https://voicehealing.gr/ 
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Οι 15 ενδυναμωτικές πεποιθήσεις που πρέπει να χρησιμοποιείτε όταν δεν αγαπάτε αρκετά τον εαυτό σας
Σταύρος Πλουμιστός: Οι 15 ενδυναμωτικές πεποιθήσεις που πρέπει να χρησιμοποιείτε όταν δεν αγαπάτε αρκετά τον εαυτό σας
Σταύρος Πλουμιστός: Οι 15 ενδυναμωτικές πεποιθήσεις που πρέπει να χρησιμοποιείτε όταν δεν αγαπάτε αρκετά τον εαυτό σας
https://yogateachercentral.com/wp-content/uploads/2019/05/brain-unconscious-subconscious-beliefs-shutterstock_1125504911.jpg
https://i.ytimg.com/vi/bdQgtqgZkcw/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/15.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/15.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content