Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 14/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 14/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 14/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

1 - Πρωτοφανής απειλή ΗΠΑ προς Κίνα: «Μην βοηθήσετε τη Ρωσία να εκφύγει των κυρώσεων γιατί θα το πληρώσετε εσείς»! - Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζέικ Σάλιβαν, προειδοποίησε την Κίνα ότι «θα έχει συνέπειες αν βοηθήσει τη Ρωσία να αποφύγει τις κυρώσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία» σε μια πρωτοφανή προειδοποίηση ακόμα και των ΗΠΑ απέναντι σε μία δύναμη όπως η Κινα.

«Θα διασφαλίσουμε ότι ούτε η Κίνα ούτε οποιοσδήποτε άλλος θα μπορέσει να αποζημιώσει τη Ρωσία για αυτές τις απώλειες», δήλωσε σήμερα ο Σάλιβαν στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

«Όσον αφορά τα συγκεκριμένα μέσα, δεν πρόκειται να τα δημοσιεύσω όλα αυτά δημόσια, αλλά θα τα κοινοποιήσουμε ιδιωτικά στην Κίνα, όπως έχουμε ήδη κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

2 - Πλειστηριασμοί: Τι θα ισχύει για τα ευάλωτα νοικοκυριάΠλειστηριασμοί: Τι θα ισχύει για τα ευάλωτα νοικοκυριά - Στη Βουλή κατατίθεται σήμερα το νομοσχέδιο που προβλέπει την επιπλέον μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 13%

Τον δρόμο για τη Βουλή αναμένεται να πάρουν σήμερα τα κρίσιμα νομοσχέδια του υπουργείου Οικονομικών που αφορούν τον νέο ΕΝΦΙΑ, αλλά και το πλαίσιο για τη στήριξη ευάλωτων οφειλετών. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

3 - Για «νέα σελίδα στο Αιγαίο» μιλούν οι Τούρκοι μετά τη συνάντηση Κ.Μητσοτάκη-Ερντογάν – Έρχονται να τρυπήσουν; - Η τουρκική προεδρία στην ανακοίνωση της αναφέρει: «Ο Τούρκος πρόεδρος διατηρεί την πεποίθησή του ότι θα σημειωθεί πρόοδος σε ζητήματα όπως τα προβλήματα του Αιγαίου, οι μειονότητες, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας και η λαθρομετανάστευση και να προχωρήσουν οι σχέσεις σε υψηλότερο επίπεδο».

Την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν η χθεσινή συνάντηση να κανονίστηκε έπειτα από πιέσεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας. Γιατί; Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία εταιρείες από ΗΠΑ και Βρετανία θέλουν να τρυπήσουν στο Αιγαίο για να εκμεταλλευτούν τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες. «Βρείτε τα εσείς οι δύο και προχωράμε σε έρευνες», φέρεται να ήταν η εντολή. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

4 - Επτά ιερείς μηνύουν τον Παντελή Καναράκη για την πολυσυζητημένη φωτογράφισή του ως Ιησούς Χριστός -  Αντίδραση για την επίμαχη φωτογράφιση υπήρξε και από το Άγιον Όρος.

Στη δικαιοσύνη αποφάσισαν να προσφύγουν επτά ιερείς, αντιδρώντας στην πολυσυζητημένη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη ως Ιησού Χριστό, η οποία έχει ήδη ξεσηκώσει σάλο στα social media. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - Ενοίκια: Αυξήσεις «φωτιά» έως και 50% -Αναλυτικά παραδείγματα ανά περιοχή [πίνακες] - Αυτό αποτυπώνεται σε νέα έκθεση του Πανελλαδικού Κτηματομεσιτικού Δικτύου E-Real Εstates στην οποία τονίζεται η ανάγκη για άμεση «χάραξη» στεγαστικής πολιτικής στη χώρα μας, ιδιαίτερα μετά την ενεργειακή «κρίση» που είναι άμεσα συνδεδεμένη με το κόστος στέγασης.

Το υψηλό κόστος στέγης απασχολεί όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, χώρες όπως η Γερμανία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Κύπρος, που φαίνεται να υιοθετούν και να εφαρμόζουν μέτρα και πολιτικές με στόχο να αναχαιτίσουν την ραγδαία αύξηση του κόστους στέγασης ήδη από το 2018-2019. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

6 - Έγκλημα η βίαιη απολιγνιτοποίηση -  «Ακριβότερο το φυσικό αέριο ακόμα και με τα πρόστιμα που θα πληρώναμε»

Τις μεγάλες ευθύνες της κυβέρνησης για τη βίαιη απολιγνιτοποίηση καταδεικνύει ο κ. Στέργιος Μποζίνης, πρώην διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού των λιγνιτωρυχείων της ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας και μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ στην Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας Μεταλλειολόγων Μηχανικων.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

7 - Γ.Κύρτσος: «Οι δύο επιχειρηματικοί όμιλοι που θησαυρίζουν από την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη» - Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος με ανάρτησή του στο διαδίκτυο αφήνει αιχμές για τις σχέσεις της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με δύο επιχειρηματικούς ομίλους.

«Οι δύο επιχειρηματικοί όμιλοι που θησαυρίζουν μέσω κυβερνητικής πολιτικής υπέρ φυσικού αερίου παίρνουν και τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα», γράφει αρχικά ο Γ.Κύρτσος και προσθέτει.

«Από επέκταση λεωφόρου Κύμης και ΒΟΑΚ μέχρι την εθνική Γαστούνη-Πύργος και την υπερυψωμένη Θεσσαλονίκης. Κυβέρνηση δύο επιχειρηματικών ομίλων». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ. ................... ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΗΣΕΙΣ".

 8 - «Βαριά σκιά» στα ελληνικά νοικοκυριά ρίχνει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Βαριά σκιά ρίχνει ο πόλεμος στην Ουκρανία στην οικονομία και τα ελληνικά νοικοκυριά ανοίγοντας παράλληλα έναν νέο κύκλο αβεβαιότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Την ίδια στιγμή οργανωμένο λιανεμπόριο και προμηθευτές βρίσκονται στη δίνη νέου γύρου αυξήσεων ενεργειακού κόστους και των τιμών πρώτων υλών, με τις ανατιμήσεις στα βασικά προϊόντα διατροφής να αποτελούν μονόδρομο.

Από την πλευρά τους, οι καταναλωτές βιώνουν το σοκ του πολέμου και τις πληθωριστικές πιέσεις, περιορίζουν τις δαπάνες τους, επιλέγουν λιγότερα και φθηνότερα προϊόντα, ενώ αναζητούν προσφορές για να γεμίσουν το καλάθι τους. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

9 - Ο Ζελένσκι προειδοποιεί: «Θέμα χρόνου να πέσουν ρωσικές βόμβες σε ΝΑΤΟϊκές χώρες -Κλείστε τον εναέριο χώρο μας» - Ζελένσκι: Σας είχα προειδοποιήσει από πέρσι...

«Πέρυσι, προειδοποίησα ξεκάθαρα τους ηγέτες του ΝΑΤΟ ότι εάν δεν υπήρχαν σκληρές προληπτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, θα ξεκινούσε πόλεμος. Είχαμε δίκιο... Τώρα επαναλαμβάνω, αν δεν αποκλείσετε τον εναέριο χώρο μας, θα είναι απλά ζήτημα χρόνου, οι ρωσικές ρουκέτες θα πέσουν στο δικό σας έδαφος, στο έδαφος του NATO, στα σπίτια πολιτών (κρατών-μελών) του NATO», υποστήριξε ο Ουκρανός πρόεδρος σε μήνυμά του, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

10 - Φορολογικός «πυρετός» τον Μάρτιο: Στην τελική ευθεία το TAXIS για τις φορολογικές δηλώσεις -
Οι κρίσιμες λεπτομέρειες αφορούν στους νέους συντελεστές και στο «σπάσιμο» των κλιμακίων, προκειμένου να «απορροφηθούν» οι κραδασμοί από την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένει η κτηματαγορά το πώς ακριβώς ενσωματώνεται ο Συμπληρωματικός Φόρος στη νέα δομή του ΕΝΦΙΑ.

Σε κάθε περίπτωση, το συνολικό ποσό βεβαίωσης θα διαμορφωθεί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στα 2,23 δισ. ευρώ, μειωμένο κατά 350 εκατ. ευρώ σε σχέση με το 2021. Η εκκαθάριση του φόρου θα γίνει τον Απρίλιο και οι πληρωμές, στη συνέχεια, θα μπορέσουν να γίνονται σε 10 δόσεις, δηλαδή ως το Φεβρουάριο του 2023. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

11 - Χιλιάδες ρώσοι τουρίστες εγκλωβισμένοι χωρίς μετρητά στο εξωτερικό λόγω των κυρώσεων - Χιλιάδες Ρώσοι τουρίστες έχουν εγκλωβιστεί στο εξωτερικό, χωρίς μετρητά και χωρίς λειτουργικές πιστωτικές κάρτες, αφού οι πτήσεις τους για τη Ρωσία ακυρώθηκαν μετά τις κυρώσεις της Δύσης κατά της Ρωσίας για την εισβολή της στην Ουκρανία, όπως αναφέρει το Forbes.

Ειδικότερα, περίπου 6.500 Ρώσοι τουρίστες βρίσκονται στην Ταϊλάνδη -ένα δημοφιλή προορισμό διακοπών για τους Ρώσους που αποτελούσαν τη μεγαλύτερη ομάδα ταξιδιωτών στη χώρα τον Φεβρουάριο- λόγω των ακυρώσεων των πτήσεων, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν μείνει χωρίς λειτουργικές πιστωτικές κάρτες μετά την αναστολή των υπηρεσιών της Visa και της Mastercard στη Ρωσία, ανέφερε το Associated Press. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

12 - Ο Θεός να βοηθήσει όποιον αποφασίσει να μείνει στην Ελλάδα! Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που γράφω στα αγγλικά, αλλά αυτή τη στιγμή έχω πρόσβαση μόνο στο νορβηγικό πληκτρολόγιο και είναι αδύνατο να γράψω αποτελεσματικά στα ελληνικά.

Διαβάζω τα άρθρα σας από την οικονομική κρίση το 2008 και με εμπνεύσατε να μετακομίσω και να εργαστώ στο εξωτερικό το 2012 και να επενδύσω στα χρηματιστήρια στα χαμηλά κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης τον Μάρτιο του 2009.

Μετά τον Covid-19 άλλαξα θέση σε μια μεγάλη διεθνή εταιρεία από υπάλληλος γραφείου σε υπάλληλο εξ αποστάσεως που σχεδιάζει να μετακομίσει και να εργαστεί από την Ελλάδα. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

13 - Γιατί η Ουκρανία είναι μόνο η αρχή ή «ξεχάστε τον κόσμο όπως τον ξέρατε μέχρι σήμερα» - 
«Η επόμενη ημέρα». Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα και ερώτημα διαρκούντος του πολέμου στην Ουκρανία.

Για να μπορέσει κάποιος να απαντήσει στο ερώτημα αυτό, θα πρέπει να γνωρίζει «Πού θα σταματήσει η σημερινή ημέρα» δηλαδή πότε θα τελειώσει η ένοπλη σύγκρουση, με τι αποτέλεσμα και σε ποιο σημείο.

Αν κάποιος θέλει να δει με ασφάλεια το «μετά» στην ουκρανική κρίση που πρακτικά δεν είναι μια απλή «κρίση» αλλά αναμέτρηση δύο κόσμων, θα πρέπει να δει πού και πώς θα τελειώσει το «τώρα». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ. ................... ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΗΣΕΙΣ".

14 - Η Ελλάδα της «Μεγάλης Επανεκκίνησης»: Έρχονται κουπόνια για αγορά καυσίμων - 
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει ακάθεκτος να εφαρμόζει τις «εντολές» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και να υιοθετεί τις προτάσεις του Κλάους Σβαμπ.

Αυτή τη φορά με αφορμή την ενεργειακή κρίση και την κατάσταση στην Ουκρανία, η οποία έχει προκαλέσει «έκρηξη» τιμών στα καύσιμα. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό μέσα στην εβδομάδα ο Κ.Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα για την στήριξη των πολιτών, λόγω της ακρίβειας. Τα μέτρα πιθανότατα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

15 - Βολικό να έχετε ένα διαβατήριο για τον Covid πάντα διαθέσιμο στο εμφύτευμά σας – ΒΙΝΤΕΟ - Όλα ετοιμάζονται... (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

16 - ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ! Έρχεται ΣΟΒΑΡΟ ΤΕΣΤ ΑΝΤΟΧΗΣ για όλους τους ανθρώπους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ του COVID, vid - 
Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν εκφώνησε μια ομιλία της κατάστασης του έθνους στη Βουδαπέστη στο Εμπορικό Επιμελητήριο στις 19 Φεβρουαρίου 2022, λίγο πριν αρχίσει δηλαδή ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Orbán εφαρμόζει αντιεπιστημονικά lockdown για τον Covid και πιέζει και αυτή για τα πειραματικά (;) «εμβόλια», σε άλλα σημαντικά ζητήματα – συμπεριλαμβανομένης της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, της σημασίας του παραδοσιακού πολιτισμού, τόνισε την ανάγκη αντίστασης στην επόμενη κρίση, την οποία τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) θα πραγματοποιήσουν από τώρα έως το 2030. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1542,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 14/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 14/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 14/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj6enlApLZUwctQ2396NRpz1MQq_BW_U7n3pEbwIA71Z9URHKfwvb4FLZ37g9fgvalCnGkd0m5jOwT4qFc4IyTnPO6XwSpRbQGh5R4fZwWRPku42mPekfizkkco5PFNGwYEs6YO2ykV5G-d752BBBZGwdohFroS31Oqt-RGNS7wFBhoQ2_voi9gk--1ZA=w400-h266
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj6enlApLZUwctQ2396NRpz1MQq_BW_U7n3pEbwIA71Z9URHKfwvb4FLZ37g9fgvalCnGkd0m5jOwT4qFc4IyTnPO6XwSpRbQGh5R4fZwWRPku42mPekfizkkco5PFNGwYEs6YO2ykV5G-d752BBBZGwdohFroS31Oqt-RGNS7wFBhoQ2_voi9gk--1ZA=s72-w400-c-h266
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/1432022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/1432022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content