Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 12/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 12/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 12/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

1 - Roscosmos: «Μπορεί να πέσει ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός λόγω των κυρώσεων της Δύσης» - Οι δυτικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν κατά της Ρωσίας για την επέμβαση στην Ουκρανία, θα μπορούσαν να προκαλέσουν την πτώση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Αυτό υποστήριξε σήμερα ο Ντμίτρι Ρογκόζιν, ο επικεφαλής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos, και ζήτησε την άρση τους. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

2 - ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΨΕΜΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από την ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ στο μαιευτήριο της Μαριούπολης - Πίσω στο θέμα τώρα, ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει με την μαρτυρία του Έλληνα κατοίκου του Κίεβου, ο οποίος ζωντανά στον «αέρα» αποκάλυψε με προσοχή, καθώς οι Ουκρανοί παρακολουθούν, όπως άφησε να εννοηθεί τα πάντα, πως η δήθεν επίθεση στο μαιευτήριο της Μαριούπολης είναι FAKE NEWS, επικαλούμενος το ρεπορτάζ από την Ρωσία του ανταποκριτή Θανάση Αυγερινού.

Αυτό που φαίνεται να συνέβη είναι πως μπήκαν εκρηκτικά, προφανώς από ΝΑΖΙ, οι οποίοι είχαν καταλάβει το κτίριο ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, σε αυτοκίνητα γύρω-γύρω και στο κέντρο της αυλής, με το ωστικό κύμα να χτυπάει τα παράθυρα. Αν έπεφτε πύραυλος, τότε θα είχαν πέσει ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ, πράγμα που ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

3 - «Τρίβει τα χέρια» του ο Α.Μπουρλά: «Ετοιμάζουμε παν-εμβόλιο για όλες τις μεταλλάξεις – Έρχεται η τέταρτη δόση» - 
O CEO της Pfizer Αλμπέρτ Μπουρλά υποστήριξε ότι ετοιμάζεται εμβόλιο για όλες τις μεταλλάξεις, το οποίο πιθανότατα θα είναι και λεγόμενη τέταρτη δόση.

«Θεωρώ ότι θα υποβάλουμε στον FDA σημαντική πρόοδο σχετικά με την αναγκαιότητα της τέταρτης δόσης. Ο Οργανισμός – και εν συνεχεία το CDC – πρέπει να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα», είπε. «Σαφώς υπάρχει ανάγκη να ενισχυθεί η ανοσολογική απόκριση, όσο η Όμικρον δεν υποχωρεί».

«Κατασκευάζουμε ένα εμβόλιο που καλύπτει την Όμικρον και όλες τις άλλες μεταλλάξεις της Covid-19. Πραγματοποιούνται πολλές δοκιμές αυτή τη στιγμή και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε νεότερα», πρόσθεσε, ενώ δήλωσε αισιόδοξος. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

4 - Συμβούλιο Ασφαλείας: Η Δύση κατηγορεί τη Ρωσία για θεωρίες συνωμοσίας για τα «βιολογικά όπλα» της Ουκρανίας - Οι χώρες της Δύσης κατηγόρησαν τη Ρωσία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ότι διαδίδει «ανεύθυνους μύθους συνωμοσίας» σχετικά με τα υποτιθέμενα βιολογικά όπλα στην Ουκρανία.

Η Ρωσία είχε συγκαλέσει χθες το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. ισχυριζόμενη ότι η Ουκρανία έχει βιολογικά όπλα.

Στη συνεδρίαση ο Ρώσος πρέσβης Βασίλι Νεμπένσια δέχθηκε σφοδρή επίθεση. Η πρέσβης της Βρετανίας στον ΟΗΕ, Μπάρμπαρα Γούντγουορντ, δήλωσε ότι η Ρωσία ζήτησε τη συνάντηση για τα υποτιθέμενα βιολογικά όπλα στην Ουκρανία,μόνο για να εκφράσει «μια σειρά από εντελώς αβάσιμες και ανεύθυνες θεωρίες συνωμοσίας». (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

5 - Εδώ…100άρια! ΧΟΥΝΤΟπρωθυπουργός Αυστραλίας: «Η χώρα πλησιάζει στο να ζει με την Covid-19 σαν να είναι γρίπη» - Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον δήλωσε πως οι πολιτικοί ηγέτες της χώρας θέλουν να προχωρήσουν σε μια νέα φάση κατά την οποία οι πολίτες θα ζουν με την Covid-19 σαν να ήταν γρίπη, αλλά θα συμβουλευθούν σχετικά τους ειδικούς για την υγεία.

Μια ημέρα αφού συνεδρίασε με τους επικεφαλής των πολιτειών της χώρας και ομοσπονδιακούς ηγέτες, ο Μόρισον δήλωσε σήμερα το πρωί στους δημοσιογράφους ότι συζήτησαν το πέρασμα στη «Φάση Δ» του εθνικού σχεδίου απάντησης στην πανδημία.

«Τα αεροδρόμιά μας είναι και πάλι ανοικτά, μπορούν να γίνουν διεθνείς αφίξεις, υπάρχουν τώρα απαλλαγές από την υποχρέωση της καραντίνας για ανθρώπους που επιστρέφουν, έτσι είμαστε σε αρκετά μεγάλο βαθμό στη Φάση Δ», δήλωσε. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

ΤΟ PLOUMISTOS.COM 
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΣΕΙΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ....................
ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΗΣΕΙΣ".

6 - Νέα μελέτη περιγράφει συγκεκριμένες γενετικές ιδιαιτερότητες που σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο σοβαρής νόσησης με COVID-19 - Μια νέα μελέτη, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο έγκριτο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Nature, διερεύνησε γενετικούς παράγοντες που επηρεάζουν τη βαρύτητα της νόσου COVID-19 σε μια προσπάθεια να γίνει κατανοητό γιατί κάποιοι άνθρωποι νοσούν βαρύτερα μετά από μόλυνση με τον ιό SARS-CoV2 σε σύγκριση με άλλους.

Οι Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αριστείδης Ηλιόπουλος (Καθηγητής Βιολογίας-Γενετικής), Σταυρούλα (Λίνα) Πάσχου (Επίκουρη Καθηγήτρια Ενδοκρινολογίας), Ευστάθιος Καστρίτης (Καθηγητής Θεραπευτικής-Παθολογίας-Ογκολογίας), Θεοδώρα Ψαλτοπούλου (Καθηγήτρια Θεραπευτικής-Επιδημιολογίας-Προληπτικής Ιατρικής) και Θάνος Δημόπουλος (Καθηγητής Θεραπευτικής-Αιματολογίας-Ογκολογίας και Πρύτανης ΕΚΠΑ) συνοψίζουν τα κύρια σημεία της μελέτης αυτής(Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

7 - Απίστευτος Κ.Μητσοτάκης: «Έριξα τις τιμές του φυσικού αερίου στην παγκόσμια αγορά κατά 50%»! (βίντεο) - Απίστευτα πράγματα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη Τύπου στις Βερσαλλίες, καθώς μιλώντας σε ξένους δημοσιογράφους ισχυρίστηκε ότι αυτός έριξε τις τιμές της παγκόσμιας αγοράς του φυσικού αερίου!

«Ενδεικτικά αναφέρω, μόλις τις τελευταίες τέσσερις μέρες, από τη στιγμή δηλαδή που δημοσιοποιήθηκε η πρότασή μου, και το ανακοινωθέν της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η αγορά φυσικού αερίου έχει πέσει κατά 50%. Από περίπου 220 που ήτανε πριν από πέντε μέρες, γύρω στο 115 είδα ότι βρίσκεται πριν από μία ώρα», δήλωσε, επί λέξει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

8 - Σημάδι του ΚΡΑΧ που φέρνουν; ΠΛΑΦΟΝ στις πωλήσεις τροφίμων από σούπερ μάρκετ στην Ιταλία λόγω πολέμου - Μέρος των ιταλικών σουπερμάρκετ αποφάσισε να περιορίσει τις πωλήσεις τροφίμων, με στόχο να μην πραγματοποιηθούν αδικαιολόγητες αγορές από πολίτες που εκφράζουν ιδιαίτερη ανησυχία, λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία.

Σουπερμάρκετ της πόλης Τρεβίζο, στην βορειοανατολική Ιταλία, στην φάση αυτή επιτρέπει στον κάθε πελάτη να αγοράζει μόνον δυο μπουκάλια με σπορέλαιο.

Το ίδιο συνέβη και στην Ιμπέρια, έξω από την Γένοβα, όπου επιτρέπεται, όμως, η πώληση μέχρι και πέντε μπουκαλιών λαδιού του ενός λίτρου. Σε ανακοίνωση που ανήρτησαν, οι υπεύθυνοι του καταστήματος αναφέρουν ότι «η απόφαση οφείλεται στην νέα διεθνή κατάσταση που έχει προκύψει, με στόχο να μπορέσει να συνεχισθεί η κανονική προμήθεια τροφίμων». (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

9 - Ηπατίτιδα Ε: Ο ιός που προέρχεται από αρουραίο ενδέχεται να αποτελεί μία αναδυόμενη μολυσματική ασθένεια στους ανθρώπους - Το ECDC προειδοποιεί για την εμφάνιση της οξείας ηπατίτιδας στην Ευρώπη, που σχετίζεται με τη λοίμωξη από τον ιό HEV-C (οrthohepevirus), γνωστής και ως ηπατίτιδας Ε αρουραίου.

Σύμφωνα με σημερινή αναφορά του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC), η λοίμωξη ενδέχεται να αποτελεί μία αναδυόμενη μολυσματική ασθένεια στους ανθρώπους. Ο ιός της ηπατίτιδας Ε του αρουραίου (HEV-C) αποκλίνει από τις άλλες παραλλαγές HEV, που μολύνουν ανθρώπους που ανήκουν στο είδος του οrthohepevirus Α (HEV – A).  (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

10 - Νέο παραλήρημα από τον Τζ.Σόρος: Ζητά την απομάκρυνση από την εξουσία του Β.Πούτιν και του Σι Τζινπίνγκ! - Φυσικά ο Τζορτζ Σόρος δεν θα μπορούσε να λείπει από την ομαδική δυτική αντιρωσική υστερία που είναι σε έξαρση αυτό το διάστημα.

Έτσι με συνεχείς του αναφορές στον Τύπο καταδικάζει συνεχώς την ρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία ενώ έχει φτάσει έως το σημείο να ζητά πλέον την απομάκρυνση του Πούτιν από την ρωσική προεδρία, ενώ προχωρά και ένα βήμα παραπέρα ζητώντας την καρατόμηση και του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

11 - Η Ιταλία κατέσχεσε το γιοτ του Ρώσου ολιγάρχη Αντρέι Μελνιτσένκο - Η ιταλική αστυνομία κατέσχεσε ένα υπερπολυτελές σκάφος του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Αντρέι Ιγκόρεβιτς Μελνιτσένκο, ανακοίνωσε το Σάββατο το γραφείο του πρωθυπουργού, λίγες ημέρες αφότου ο επιχειρηματίας συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο κυρώσεων της ΕΕ μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, σύμφωνα με το Reuters. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

12 - Ο παγκόσμιος "πόλεμος" έχει ήδη κηρυχθεί – και είναι οικονομικός - Δεν είναι ο "πόλεμος της Ουκρανίας": είναι ο "πόλεμος της απο-παγκοσμιοποίησης". Ή, μάλλον, της αναδιάταξης της παγκοσμιοποίησης, με εμπλεκόμενους πολύ περισσότερους από αυτούς που ανταλλάσσουν πυρά στη Μαριούπολη ή το Ντονιέτσκ.

Το τείχος των κυρώσεων που μετά την εισβολή στην Ουκρανία ύψωσε η Δύση απέναντι στη Ρωσία του Βλαντίμιρ Πούτιν (και δευτερευόντως τη συνεργό της Λευκορωσία), αλλά και οι κινήσεις εθελοντικής απόσυρσης μεγάλων επιχειρήσεων από τη ρωσική αγορά, εξαπλώνει ένα "ωστικό κύμα" που αναμένεται να σαρώσει έναν πλανήτη που ακόμη δεν έχει συνέλθει από την μεγάλη ύφεση της πανδημίας και ήδη δοκιμαζόταν από τις πληθωριστικές πιέσεις μιας δύσκολης ανάκαμψης. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

ΤΟ PLOUMISTOS.COM
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΣΕΙΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ....................
ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΗΣΕΙΣ".

13 - Ο Τ.Μπάιντεν «κρέμασε» τον Β.Ζελένσκι: «Δεν πρόκειται να σου στείλουμε στρατεύματα – Θα ξεσπάσει Γ’ ΠΠ» - 
Σε παρέμβαση του από το Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ δεν θα πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Μια άμεση σύγκρουση μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας είναι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος — κάτι που πρέπει να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε. Όμως ήδη γνωρίζουμε ότι ο πόλεμος του Πούτιν κατά της Ουκρανίας δεν θα είναι ποτέ νίκη», τόνισε. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

14 - ΕΛ.ΑΣ.: 835 Ουκρανοί πρόσφυγες εισήλθαν το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα - Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με βάση τα στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνει ότι το τελευταίο 24ωρο (11/3/2022) στην Ελλάδα εισήλθαν 835 Ουκρανοί πρόσφυγες, από τους οποίους 281 ανήλικοι. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

15 - Γιατί Αμερικανοί και ΝΑΤΟ αποφεύγουν τον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε πριν λίγο ο ιστότοπος itamilradar. Ενώ ένα αμερικανικό RQ-4B εκτελούσε αποστολή αναγνώρισης πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, ένα Tupolev Tu-154 της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας πετούσε μεταξύ Μόσχας και Δαμσκού. Το ενδιαφέρον που πρέπει να σημειωθεί ωστόσο, είναι ότι ενώ οι αναγνωριστικές πτήσεις του ΝΑΤΟ πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα αποφεύγουν τον τουρκικό εναέριο χώρο, ένα μέλος του ΝΑΤΟ, η Τουρκία, επιτρέπει σε ρωσικά αεροπλάνα να διασχίζουν τον εναέριο χώρο της. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 

16 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ με ΤΕΧΝΗΤΟ ΤΡΟΠΟ! Η Μόσχα προειδοποιεί τον πλανήτη για τους διεθνιστές της Μεγάλης Επανεκκίνησης - Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει προειδοποιήσει ότι οι δυτικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν λόγω της εισβολής στην Ουκρανία κινδυνεύουν να οδηγήσουν σε παγκόσμιο πληθωρισμό των τιμών των τροφίμων, καθώς η Ρωσία δεν θα μπορεί πλέον να εξάγει αρκετά λιπάσματα.

«Οι τιμές αυξάνονται εκεί, αλλά όχι από δική μας υπαιτιότητα. Αυτό είναι αποτέλεσμα των δικών τους λανθασμένων υπολογισμών, δεν υπάρχει τίποτα για να μας κατηγορήσουν. Απλώς κρύβονται πίσω από αυτές τις αποφάσεις για να εξαπατήσουν ξανά τους δικούς τους κόσμο και πάλι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Πούτιν, ο οποίος σε νέα του τοποθέτηση δήλωσε πως η Ρωσία πρέπει να δράσει αποφασιστικά, προκειμένου να μην πληγεί η ρωσική οικονομία. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ) 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 12/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 12/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 12/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://images.newindianexpress.com/uploads/user/imagelibrary/2021/9/3/w900X450/media_freedom.jpg?w=400&dpr=2.6
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/1232022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/1232022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content