Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 10/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 10/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 10/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

1 - Ρωσία: Αποχώρησε από το Συμβούλιο της Ευρώπης! – Η πλέον αρνητική εξέλιξη στην διεθνή ασφάλεια - Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι «η χώρα δεν θα μετέχει πλέον στο Συμβούλιο της Ευρώπης»!

Το υπουργείο προσθέτει στην ανακοίνωσή του ότι «το NATO και οι χώρες της ΕΕ υπονομεύουν τον ευρωπαϊκό οργανισμό που προασπίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

2 - Β.Πούτιν σε Β.Ζελένσκι: «Αυτοί είναι οι τελικοί όροι μας» – Μετά έχει… «οδοστρωτήρα»! - 
Την ώρα που τα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν στην Ουκρανία και έχουν «καθαρίσει» όλο τον νότιο τομέα οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών θα συναντηθούν στην Αττάλεια της Τουρκίας για να βρεθεί μια διπλωματική λύση, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο Β.Πούτιν κατά τα φαινόμενα έχει πει την τελευταία του λέξη στις διαπραγματεύσεις:

Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post, η Ρωσία έχει καταθέσει τελική πρόταση στην Ουκρανία, την οποία ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι καλείται να αποδεχτεί ή να απορρίψει, όντας όμως σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

3 - Εκτός Συμβουλίου της Ευρώπης η Ρωσία – «Ψευδείς ειδήσεις»: Η Μόσχα απαντά στις κατηγορίες βομβαρδισμού νοσοκομείων - «Το NATO και οι χώρες της ΕΕ υπονομεύουν τον ευρωπαϊκό οργανισμό» - Τι γίνεται στο Κίεβο - Άνοιξαν επτά ανθρωπιστικοί διάδρομοι. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων TASS, η Ρωσία δεν θα μετέχει πλέον στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Το Υπουργείο προσθέτει στην ανακοίνωσή του ότι «το NATO και οι χώρες της ΕΕ υπονομεύουν τον ευρωπαϊκό οργανισμό που προασπίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

4 - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!! Αυτά υπέγραψαν οι Αμερικανοί με την Ουκρανία! Έρευνες για ιούς COVID – Τα βρήκαμε όλα, είπε η Ζαχάροβα, vid - Μετά αναρωτιούνται όλοι για τον COVID και την πανδημία, η οποία άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου για όσα ζει σήμερα ο πλανήτης, επιδεινώθηκαν με την Ουκρανία και οδηγούν στην Μεγάλη Επανεκκίνηση, με την ενεργειακή και επισιτιστική κρίση να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν από το 2005 την Ουκρανική Έρευνα Παθογόνων και Βιολογικών Όπλων Lab!!! (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ για τα εμβόλια μιλάνε τώρα για την Ουκρανία! Δείτε τον Τριντό τι λέει – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

6 - Ο Κ.Μητσοτάκης για πρώτη φορά «έδωσε σήμα» για πρόωρες εκλογές – ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαστε έτοιμοι» - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για πρώτη φορά δεν υποστήριξε ότι θα εξαντλήσει την τετραετία, καθώς μιλώντας χθες στο υπουργικό συμβούλιο είπε μια ατάκα η οποία «φούντωσε» εκ νέου τα σενάρια.

Συγκεκριμένα ο Κ.Μητσοτάκης είπε «ο πολιτικός χρόνος πυκνώνει», δηλαδή ότι μικραίνει ο χρόνος μέχρι τις εκλογές, δίνοντας σήμα στους υποψιασμένους εδώ και καιρό υπουργούς για διενέργεια εκλογών πριν από τη λήξη της τετραετίας. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ. ................... ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΗΣΕΙΣ".

7 - Πάνω από 2.000 μισθοφόροι του Ερντογάν έφτασαν στην Ουκρανία από το Ναγκόρνο Καραμπάχ - Άνθρωπος από τις τάξεις της συριακής αντιπολίτευσης, τον οποίο επικαλείται ως πηγή του το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti, αποκάλυψε ότι η Τουρκία έστειλε περισσότερους από 2.000 μισθοφόρους και τζιχαντιστές από τα πεδία μαχών της Συρίας, την ώρα που μέσω του προέδρου της Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διατυμπανίζει ότι δεν θέλει να βρεθεί εναντίον ούτε της Μόσχας ούτε του Κιέβου. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

8 - Η Μόσχα κατηγορεί το Πεντάγωνο ότι χρηματοδότησε στην Ουκρανία έρευνες για βιολογικά όπλα - Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε σήμερα τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι χρηματοδότησαν ένα πρόγραμμα βιολογικών όπλων στην Ουκρανία, υποστηρίζοντας ότι βρήκε αποδείξεις προς την κατεύθυνση αυτή σε ουκρανικά εργαστήρια. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

9 - Μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Η Πολιτική Προστασία ζητά να έχουμε…γεμάτο ρεζερβουάρ με 2 ευρώ τη βενζίνη!!! - Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα πολύ…άτυχο tweet από την Πολιτική Προστασία στο οποίο δίνονται οδηγίες στους πολίτες εν όψει της κακοκαιρίας “Φίλιππος”.

Στο πρώτο κιόλας βήμα, στην περίπτωση χιονόπτωσης ή παγετού, η…εξοχότατη κυβέρνηση μας καλεί να έχουμε γεμάτο το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου! (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

10 - Η Σουηδία θα αυξήσει τις στρατιωτικές δαπάνες στο 2% του ΑΕΠ το "συντομότερο δυνατόν" - Η κυβέρνηση της Σουηδίας επιθυμεί να αυξήσει τις στρατιωτικές δαπάνες στο 2% του ΑΕΠ "το συντομότερο δυνατό" υπό το φως της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, δήλωσε την Πέμπτη η πρωθυπουργός Μαγκνταλένα Άντερσον, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

11 - μΑρχιεπίσκοπος Αμερικής: Η βία είναι αμαρτία - Κανένας πόλεμος δεν μπορεί να παρουσιαστεί ως ηθικά αποδεκτός - Μήνυμα συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό, αλλά και καταδίκης της ρωσικής εισβολής, έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στη διάρκεια Οικουμενικής Ακολουθίας, η οποία τελέστηκε προς χάριν της ειρήνης στον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Ουκρανικής Εκκλησίας στο Μανχάταν. «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο κόσμος βλέπει τη Ρωσία να ξεκινάει μια άδικη και βίαιη εισβολή στην Ουκρανία. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, προσευχόμαστε για αυτούς που η ζωή τους επηρεάζεται από αυτή τη σκληρή επίθεση», σημείωσε ο κ. Ελπιδοφόρος. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

12 - Ποια θα είναι η επόμενη μέρα μετά τον πόλεμο του Πούτιν; - Ομότιμου Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Πολιτικής Επιστήμης

Για να κάνουμε κάποιες σκέψεις για το αύριο πρέπει να καταλάβουμε το χτες.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τα στοιχεία εκείνα που έκαναν τον Πούτιν να πιστέψει ότι είχε έλθει η ιστορική στιγμή της βίαιης αναθεώρησης της διεθνούς τάξης, των διεθνών θεσμών και της γεωστρατηγικής αναδιάρθρωσης του κόσμου και γι αυτό η ευκαιρία για να ξεκινήσει την εισβολή. Τα στοιχεία, βάσει των οποίων θεώρησε ότι έχει ωριμάσει η αναθεώρηση του μεταψυχροπολεμικού κόσμου και η ανατροπή ακόμη και αυτής της ισορροπίας δυνάμεων που είχε διαμορφωθεί μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ευρώπη. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

13 - Τους ρεζίλεψε ζωντανά στον “αέρα”! Δημοσιογραφική «ΕΠΙΘΕΣΗ» σε ΕΛΛΗΝΙΔΑ της ΡΩΣΙΑΣ που είπε την αλήθεια - Όπως έκαναν με τα εμβόλια και διέκοπταν, ακόμα και έβγαζαν από τα ρούχα τους, επιστήμονες και καθηγητές που εξέφραζαν αντιρρήσεις, οι δημοσιογράφοι των καναλιών, έτσι συμπεριφέρθηκαν και στην Δώρα Γιαννίτση, διευθύντρια του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού Μόσχας.

Η κα Γιαννίτση εξέφρασε την γνώμη της και είπε τις αλήθειες, τις οποίες παραβλέπουν φυσικά τα μέσα ενημέρωσης, για την αιτία της ρωσικής επιχείρησης στην Ανατολική Ουκρανία, όπου οι ΝΑΖΙ έσφαζαν ρωσοφώνους και Έλληνες και το ΝΑΤΟ ήθελε να εγκαταστήσει εχθρικά προς την Ρωσία όπλα. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

14 - Το ΝΑΤΟ ξεκινά τεράστια άσκηση με 30.000 στρατιώτες στη Νορβηγία – Από τις μεγαλύτερες μετά τον Ψυχρό Πόλεμο - Περισσότεροι από 30.000 στρατιώτες από κράτη μέλη του ΝΑΤΟ θα λάβουν μέρος από σήμερα σε μια από τις μεγαλύτερες ασκήσεις της Συμμαχίας από τη λήξη του Ψυχρού Πολέμου στη Νορβηγία κι ενώ κλιμακώνονται οι εντάσεις μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ. ................... ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΗΣΕΙΣ".

15 - Ακόμα και η πιο σκληρή χώρα της ΕΕ –Η Αυστρία, ανέστειλε την υποχρεωτικότητα – Στην Ελλάδα ακόμα ρίχνουν πρόστιμα σε γέροντες - Η μοναδική χώρα της ΕΕ που επέβαλλε μαζικό υποχρεωτικό εμβολιασμό – Αυστρία, ανέστειλε την υποχρεωτικότητα. Στην Ελλάδα ακόμα πληρώνουν χαράτσια οι άνω των 60.

Την ώρα που στην Ελλάδα ακόμα επιβάλλονται χυδαία πρόστιμα σε ανεμβολίαστους ηλικιωμένους και η κυβέρνηση έκανε ολόκληρο ζήτημα το αν θα καταργηθεί η υποχρεωτική μασκοφορία στο… ύπαιθρο, ακόμα και η χώρα που αποτέλεσε τη ναυαρχίδα του υγειονομικού ολοκληρωτισμού στην Ευρώπη, η Αυστρία, κάνει στροφή 180 μοιρών και αναστέλλει την πολιτική του υποχρεωτικού εμβολιασμού. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

16 - Σοκ στην Ακτοπλοΐα: Πόσο ακριβαίνουν τα εισιτήρια στα πλοία – Στα ύψη το κόστος καυσίμων - Στα €72.000 το κόστος καυσίμου ενός ταχυπλόου για ένα μόλις δρομολόγιο - Έμφραγμα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες – Για το ίδιο δρομολόγιο στην Κυκλάδες τον Οκτώβριο το κόστος καυσίμου ήταν €30.000

Βόμβα στα θεμέλια της ακτοπλοΐας είναι η αλματώδης αύξηση του κόστους των ναυτιλιακών καυσίμων. Κάποιες από τις εταιρείες έχουν ήδη προχωρήσει σε αύξηση της τιμής του εισιτηρίου κατά 5%, ποσοστό το οποίο δεν καλύπτει το αυξημένο λειτουργικό κόστος.(Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1079,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1246,ΒΙΝΤΕΟ,815,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,328,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1546,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,901,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 10/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 10/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 10/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://1.bp.blogspot.com/proxy/LCWMdt8f8PvAt0v-R0VQW2CzzUSSNWJmOjmuRmOxQ33uKa1jEzO0xXglR-MVQu3gy1cLduvDhwuknwI69pqWgn5JrKj0t4ms3IOLRQBEf0XXNJAafdwCUKV8WC5C-X4HOpxqbaQoZrUpFg_joUksGVx5fmfW5PSzqch9MeKC3zVA97jdgx7gYG7CllwsqgVAh5WbsL6LyP5ODG4dMvZ1_VEcuZpK5lILzR4bTCqYPkzNdREhTa8f5JirUYWbMsr06xymjJLlPEGxDO-QJ7uI0A48B8ayfXY6dX85R53jDlI5pXF0dNnD-VADF98afpBw9zGC1cPrnSGXPKA0w83XI2UxZfymmHYpZHnsFaQR_9f2MrStYnIIUEtfwMxQmMaXYcXIvtZxuRt87RCGcXvoaVGo6LdYW9sRpKpA15xj28Pxa6NK-PsfJzKplebOg1eHCBixgoEBev_Zl3ekSMpEyqGqJH1EdXMU8pIXx9g=w400-h210
https://1.bp.blogspot.com/proxy/LCWMdt8f8PvAt0v-R0VQW2CzzUSSNWJmOjmuRmOxQ33uKa1jEzO0xXglR-MVQu3gy1cLduvDhwuknwI69pqWgn5JrKj0t4ms3IOLRQBEf0XXNJAafdwCUKV8WC5C-X4HOpxqbaQoZrUpFg_joUksGVx5fmfW5PSzqch9MeKC3zVA97jdgx7gYG7CllwsqgVAh5WbsL6LyP5ODG4dMvZ1_VEcuZpK5lILzR4bTCqYPkzNdREhTa8f5JirUYWbMsr06xymjJLlPEGxDO-QJ7uI0A48B8ayfXY6dX85R53jDlI5pXF0dNnD-VADF98afpBw9zGC1cPrnSGXPKA0w83XI2UxZfymmHYpZHnsFaQR_9f2MrStYnIIUEtfwMxQmMaXYcXIvtZxuRt87RCGcXvoaVGo6LdYW9sRpKpA15xj28Pxa6NK-PsfJzKplebOg1eHCBixgoEBev_Zl3ekSMpEyqGqJH1EdXMU8pIXx9g=s72-w400-c-h210
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/1032022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/1032022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content