Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στις ανακριτικές Αρχές οι γονείς του – Νέο βίντεο των αυτοκινήτων των δραστών

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στις ανακριτικές Αρχές οι γονείς του – Νέο βίντεο των αυτοκινήτων των δραστών

👉Επικοινωνία Μητσοτάκη με την οικογένεια - Έκκληση της μάνας: «Πρέπει να σταματήσει αυτός ο κύκλος αίματος»

Στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης θα βρεθούν σήμερα ο Άρης και η Μελίνα Καμπανού, οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, ο οποίος έπεσε νεκρός στην περιοχή του Χαριλάου τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης μετά από δολοφονική επίθεση που δέχθηκε αυτός και η παρέα του.

Μαζί με τους γονείς του 19χρονου, δεν αποκλείεται να περάσουν την πόρτα των ανακριτικών αρχών και οι δύο φίλοι (μαζί με τους δικούς τους γονείς) του Άλκη, οι οποίοι τραυματίστηκαν από την επίθεση της ομάδας χούλιγκαν.

Το μόνο που ζητούν είναι δικαίωση για την ψυχή του Άλκη, τιμωρία των υπευθύνων κατά την κρίση της Δικαιοσύνης και να μην επαναληφθεί παρόμοια τραγωδία.

«Να γίνει η θυσία του παιδιού μας εφαλτήριο για να ενωθούν οι φίλαθλοι των ομάδων και για να σταματήσει η πολιτική βία. Δεν πρέπει να ξεχαστεί το θέμα του Άλκη. Αν ξεχαστεί θα το βρει άλλη οικογένεια μπροστά της. Είναι κρίμα να θρηνούν νέα παιδιά οι οικογένειες», είπε ο πατέρας του 19χρονου στον ΑΝΤ1 και στο Open και πρόσθεσε πως αυτό που λέει μοιάζει λίγο ουτοπικό. «Φοβάμαι πως στο μέλλον πάλι κάποια άλλη οικογένεια θα βρεθεί σε θέση αντίστοιχη με την δική μας»…

Η μάνα του αδικοχαμένου νέου, σχολίασε το πώς βρίσκει την ηρεμία αυτές τις στιγμές και έκανε μια έκκληση: «Αυτή η ηρεμία που έχω, που ίσως μου στέλνει το ίδιο μου το παιδί που είχε ηρεμία, είχε αγάπη ψυχής. Πρέπει να σταματήσει αυτός ο κύκλος αίματος … Να μην ξαναφύγει άδικα ένα νέο παιδί, να μην ξαναθρηνήσουν οικογένειες. Εμένα θα μου δώσει ανακούφιση αν συμβεί αυτό».

Η αξιοπρέπεια της οικογένειας του Άλκη είναι αξιοθαύμαστη, με τον πατέρα του τηρεί την ίδια στάση αναφερόμενος στις έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκαν οι συλληφθέντες κατηγορούμενοι για την επίθεση και τη δολοφονία του παιδιού του:

«Βγήκε κόσμος να αποδοκιμάσει τους κατηγορούμενους. Δεν είναι σωστές ενέργειες, δεν είναι δείγμα πολιτισμού, προτιμούμε μια σιωπηλή στάση, παρά τις φωνές».
Τα τρία αυτοκίνητα των δραστών σε νέο βίντεο

Εν τω μεταξύ, ένα νέο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ένα βίντεο που ωστόσο οι Αρχές είχαν από την πρώτη στιγμή στα χέρια τους και δείχνει το πώς οι δράστες έφτασαν στο σημείο της επίθεσης.

Τα τρία αυτοκίνητα «κατεβαίνουν» λίγο μετά τα μεσάνυχτα την οδό Πλαστήρα και βρίσκονται δύο δρόμος πριν την οδό Γαζή, όπου έπεσε νεκρός ο Άλκης λίγα λεπτά αργότερα, μετά τα φονικά χτυπήματα που δέχθηκε…

Σύμφωνα με την αστυνομία, πριν την επίθεση οι περισσότεροι από τους δράστες βρίσκονταν σε αγώνα βόλεϊ. Μετά το τέλος του «αρματώθηκαν», μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και επιτέθηκαν καταδρομικά στα τρία παιδιά.

Επικοινωνία με Μητσοτάκη
Όπως είπαν ο Άρης και η Μελίνα Καμπανού, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε μαζί τους για να τους εκφράσει τα συλλυπητήριά του και να τους διαβεβαιώσει ότι η υπόθεση θα διαλευκανθεί.
Οι γονείς του 19χρονου, του ζήτησαν απλά να μπει ένα τέλος στην οπαδική βία.

Δικηγόρος 23χρονου Αλβανού: «Ο δράστης έχει συλληφθεί»

Ο Θεόδωρος Σιμόπουλος, δικηγόρος του 23χρονου Αλβανού που είχε συλληφθεί πρώτος για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη και έχει προφυλακιστεί, υποστήριξε ξανά πως ο πελάτης του ήταν ο οδηγός του ενός εκ των τριών αυτοκινήτων των χούλιγκαν, αλλά δεν συμμετείχε στην επίθεση.

«Βρισκόταν στην περιοχή, αλλά δεν πλησίασε στο σημείο της επίθεσης, δεν χτύπησε και δεν χρησιμοποίησε κανένα όπλο. Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, κανείς εκ των επιβατών δεν έφερε όπλο. Η αρχική εκτίμηση της Αστυνομίας είναι πως τα όπλα που βρέθηκαν πεταμένα, δεν σχετίζονται με την επίθεση. Έδωσε αναλυτικότατη περιγραφή των γεγονότων, εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια όσα έγιναν και πλέον γίνεται αντιστοίχιση με τα άλλα στοιχεία της έρευνας».

Σύμφωνα με τον κ.Σιμόπουλο, ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες: «Ο βασικός εμπλεκόμενος έχει την ευθύνη. Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση, είναι αυτό που βρήκαν οι αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματος. Αυτός που έφερε το όπλο με το οποία έγιναν τα χτυπήματα, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, σύμφωνα με τα αντικειμενικά ευρήματα. Είναι αρκετοί από τους κατηγορούμενους που λένε πως το συγκεκριμένο πρόσωπο κρατούσε το όπλο με το οποίο έγιναν τα χτυπήματα».

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στις ανακριτικές Αρχές οι γονείς του – Νέο βίντεο των αυτοκινήτων των δραστών
Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στις ανακριτικές Αρχές οι γονείς του – Νέο βίντεο των αυτοκινήτων των δραστών
Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στις ανακριτικές Αρχές οι γονείς του – Νέο βίντεο των αυτοκινήτων των δραστών
https://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/5500ccac-8d5f-4f25-8e13-7229108a9e13.jpg
https://i.ytimg.com/vi/NTUTIudkVdA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/02/blog-post_36.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/02/blog-post_36.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content