Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 6/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 6/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 6/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

1 - Διακομματική πρόταση για καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό με τρεις δόσεις στη Γερμανία - Έρχεται και στην Ελλάδα; - 

Η Αυστρία άνοιξε το δρόμο για την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους πολίτες, καθώς από χθες τέθηκε σε ισχύ για όλους τους ενήλικες, και η Γερμανία αναμένεται να την ακολουθήσει.

Όπως μεταδίδει το γερμανικό δίκτυο Deutsche Welle ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αναμένεται να τεθεί προς ψηφοφορία στο γερμανικό κοινοβούλιο εντός Μαρτίου. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

2 - Ανησυχία για το κύμα ακρίβειας στην ενέργεια – Φωτιά πήραν και οι τιμές της βενζίνης - Εκτός από το ράλι στις τιμές του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας, έντονη ανησυχία προκαλεί και η άνοδος της τιμής του πετρελαίου, η οποία οδηγεί στα ύψη τις τιμές των καυσίμων. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

3 - Υπουργός είπε ψέματα ότι κόλλησε κορωνοϊό για να εξαφανιστεί από τη Βουλή σε νομοσχέδιο-φωτιά - Τι σκαρφίστηκε με την ιδιαιτέρα του για να αποφύγει το σκάνδαλο, όταν εκείνος νόσησε στα αλήθεια, λίγες ημέρες μετά την «εξαφάνισή» του

Μια απίστευτη υπόθεση φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Εspresso». Το πρωτοφανές περιστατικό πήρε σάρκα και οστά πριν από περίπου δύο μήνες και έχει για πρωταγωνιστή υπουργό της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, με το κυβερνητικό στέλεχος να ξεπερνά με τα απίστευτα «κόλπα» του τη φήμη και τη δόξα του… Πινόκιο. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

4 - «Κραυγή» για την ακρίβεια: 95χρονος απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό - «Πώς θα ζήσω; - Μας έχετε απογοητεύσει» - Μια επιστολή-«κραυγή» προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, απέστειλε ο 95χρονος Κωνσταντίνος Δημάκης, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον ενός πραγματικού αδιεξόδου όταν ο λογαριασμός της ΔΕΗ που του ήλθε ξεπερνά το συνολικό ποσό της σύνταξής του.

Στην επιστολή του ο κ. Δημάκης, ο οποίος ζει στην Ανδραβίδα της Ηλείας, δεν μιλά μόνον εξ ονόματός του. Εκπροσωπεί και όλους όσοι βρίσκονται σε αντίστοιχη κατάσταση.  (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - Μπανανία! Εταιρεία συμφερόντων Γεωργιάδη, στα δημόσια σχολεία με σφραγίδα Κεραμέως! - Το πρωί του Σαββάτου η ιστοσελίδα NEWS 24/7 αποκάλυψε ότι το Υπουργείο Παιδείας μέσω του ΙΕΠ έχει εγκρίνει εκπαδευτικά προγράμματα για τα δημόσια σχολεία.

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του υπουργείου Παιδείας, το οποίο είναι αρμόδιο για την έγκριση εφαρμογής προγραμμάτων στα σχολεία, φαίνεται να έχει εγκρίνει από το 2020 – 2021, και πολλά προγράμματα της «Ελληνικής Αγωγής» του Άδωνι Γεωργιάδη! Αυτό αποκάλυψε, μέσω άρθρου του εκπαιδευτικού Δημήτρη Πολυχρονιάδη ο διαδικτυακός τόπος tvxs.

Η σχετική έγκριση έγινε στις 13 Μαρτίου του 2021 και αφορά 14 προγράμματα στο σύνολο. Μερικά από αυτά είναι “τα Ανθεστήρια”, ο “Οίκος”, το “Παίζωμεν παιδιά” κτλ. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

6 - Αντ. Γκουτέρες σε Κίνα: Να επιτραπεί μια "αξιόπιστη επίσκεψη'' της Ύπατης Αρμοστή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες δήλωσε σε Κινέζους αξιωματούχους χθες Σάββατο ότι αναμένει από τις αρχές να επιτρέψουν στην Ύπατη Αρμοστή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Μισέλ Μπατσελέτ να πραγματοποιήσει μια "αξιόπιστη επίσκεψη" στη χώρα, περιλαμβανομένης της επαρχίας Σιντζιάνγκ.

Ο Γκουτέρες συναντήθηκε χθες με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ και τον υπουργό Εξωτερικών Ουάνγκ Γι στο περιθώριο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται στο Πεκίνο. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

7 - «Operation Hook»: Έτσι εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μικρών παιδιών από Ελλάδα προς Γερμανία - Το κύκλωμα διέθετε «δομές» με παιδικά δωμάτια στις δύο χώρες και μπέιμπι σίτερ - Συνελήφθη στην Αθήνα ο φερόμενος ως αρχηγός, ένας 41χρονος Σύρος

Με κοινή επιχείρηση του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, που υλοποιήθηκε υπό το συντονισμό της EUROPOL, με τη συμμετοχή αστυνομικών αρχών της Γερμανίας, εξαρθρώθηκε ένα από τα πιο σοβαρά κυκλώματα παράνομης διακίνησης μικρών παιδιών μεταναστών, από την Ελλάδα στην Γερμανία. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

8 - P.McCullough: «Έχουμε τεράστια αύξηση σε αμβλώσεις, καρδιακά και εγκεφαλικά λόγω του εμβολίου» - Δείτε τα στοιχεία - Εδώ και λίγο καιρό ο Αμερικανό πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, κατέστησε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τα εκατομμύρια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, καθώς όποιος στρατιωτικός δεν εμβολιάζεται θα τίθεται αυτομάτως εκτός στρατεύματος.

Ο διάσημος καρδιολόγος Peter A. McCullough που είναι αντίθετος με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μίλησε στο «Real America's Voice» για τις παρενέργειες των εμβολίων για τον κορωνοϊό. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

9 - Μπεκατώρου για Πετρούνια: «Είναι θλιβερό να απαιτούμε να είναι πρωταθλητής κάποιος για να κάνει μια καταγγελία» - Η Σοφία Μπεκατώρου ήταν η γυναίκα που είχε τη δύναμη να μιλήσει και να αποκαλύψει δημόσια ότι έπεσε θύμα βιασμού. Η γυναίκα που ξεκίνησε το #metoo στην Ελλάδα μίλησε στο περιοδικό DownTown για τη συνέχεια του κινήματος, για τα δικά της ψυχικά τραύματα ενώ απάντησε και για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια που προκάλεσαν αίσθηση.  (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

10 - Χιόνια στην Αθήνα: Η πρώτη ομαδική αγωγή κατά της Αττικής Οδού - Οκτώ πολίτες ζητούν €128.000 - Κατατέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη ομαδική αγωγή πολιτών κατά της Αττικής Οδού, με αφορμή τον πολύωρο εγκλωβισμό τους στο αυτοκινητόδρομο την προηγούμενη εβδομάδα, απόρροια της πρωτοφανούς χιονόπτωσης που έπληξε την Αττική.

Η ομάδα των οκτώ πολιτών ζητά αποζημίωση 128.000 ευρώ (ανεξάρτητα από την αποζημίωση των 2.000 ευρώ που έχει ήδη ανακοινώσει η Αττική Οδός, έπειτα από αίτημα της κυβέρνησης), καθώς καταγγέλλουν πως:... (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

11 - Έρχεται αντωνυμία ουδέτερη ως προς το φύλο με αλλαγή στην επίσημη γλώσσα της Νορβηγίας - Μια ουδέτερη ως προς το φύλο αντωνυμία είναι πολύ πιθανό να εισέλθει στην επίσημη νορβηγική γλώσσα μέσα στο επόμενο διάστημα, επιβεβαίωσε το Γλωσσικό Συμβούλιο της Νορβηγίας.

Το «Hen» θα γίνει εναλλακτική στις υπάρχουσες αντωνυμίες, «hun» για το θηλυκό και «han» για το αρσενικό, με στόχο η γλώσσα να γίνει πιο συμπεριληπτική.

«Με την πάροδο του χρόνου, είδαμε ότι η χρήση του Hen έχει αυξηθεί και παγιωθεί» δήλωσε ο Daniel Ims, εκπρόσωπος του συμβουλίου, στα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

12 - Υπηρεσίες πληροφοριών ΗΠΑ: Η Ρωσία είναι σχεδόν έτοιμη να εισβάλει στην Ουκρανία - Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών θεωρούν ότι η Ρωσία επιταχύνει τις προετοιμασίες της για να προχωρήσει σε εισβολή μεγάλης κλίμακας στην Ουκρανία και ότι έχει αναπτύξει ήδη το 70% των δυνάμεων που, κατ’ αυτές, θεωρεί πως χρειάζονται για μια τέτοια επιχείρηση, σύμφωνα με αξιωματούχους των ΗΠΑ.

Η Μόσχα έχει συγκεντρώσει 110.000 στρατιωτικούς στα σύνορα με την Ουκρανία και ενδέχεται να διαθέτει επαρκείς δυνατότητες για να εξαπολύσει την επίθεσή της μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, πάντα σύμφωνα με στελέχη των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών που ενημέρωσαν τις τελευταίες ημέρες μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου και ευρωπαίους εταίρους των ΗΠΑ. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

13 - Στη «σκιά» της έντασης στην Ουκρανία: Aυτές είναι οι ισχυρότερες «πολεμικές μηχανές» του πλανήτη - Σε ό,τι αφορά το ανθρώπινο δυναμικό, κανένας στρατός δεν μπορεί να ξεπεράσει την Κίνα. Σύμφωνα με την έρευνα της Global Firepower, το εν ενεργεία στρατιωτικό δυναμικό της χώρας ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια άτομα. Οι ΗΠΑ, από την άλλη, έχουν εν ενεργεία στρατιωτικό δυναμικό περίπου 1,4 εκατομμυρίων. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τα στοιχεία, η «πολεμική μηχανή» των ΗΠΑ ξεπερνά σε δύναμη και ικανότητες την αντίστοιχη της Κίνας η οποία βρίσκεται στην 3η θέση και της Ρωσίας η οποία βρίσκεται στη 2η.  (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

Ο PLOUMISTOS.COM ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ...... ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 6/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 6/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 6/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://redlineagrinio.gr/wpress/wp-content/uploads/2016/01/kolaz-redlineagrinio-logokrisia-02.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/02/622022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/02/622022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content