Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 5/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 5/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 5/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

1 - «Εξοντώνουν» τους «ήρωες με τα λευκά»! - Μετά την ανακοίνωση για απολύσεις ανεμβολίαστων υγειονομικών του ΕΣΥ, στη μέγκενη και οι «ατσίμπητοι» ιδιώτες γιατροί

Αμόκ παραλογισμού φαίνεται ότι έχει καταλάβει τον Θάνο Πλεύρη. Δεν εξηγείται διαφορετικά η εμμονή του υπουργού Υγείας στις αναστολές συμβάσεων και απολύσεις των ανεμβολίαστων υγειονομικών, την ώρα που η χώρα θρηνεί πλέον σε καθημερινή βάση 100 θανάτους. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

2 - Ο R.Fuellmich ανακοίνωσε «παγκόσμια διαδικασία» κατά των εμβολίων: «Θα παρουσιαστούν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία» - Ο γνωστός Γερμανός δικηγόρος, Reiner Fuellmich, ο οποίος ετοιμάζεται για Δίκη ενάντια σε όσους «ενορχήστρωσαν την πανδημία του κορωνοϊού», επανέρχεται με νέο βίντεο, στο οποίο ανακοινώνει ότι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας η ομάδα του θα ξεκινήσει μια δοκιμαστική άσκηση για να παρουσιάσει όλες τις μαρτυρίες ειδικών που αποδεικνύουν ότι η πανδημία πηγαίνει πολύ πιο βαθιά απ' ότι έχει παρουσιαστεί από τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

3- Οι Γερμανοί «ενταφιάζουν» την ελληνο-κυπριακή ΑΟΖ - Θέλουν να βάλουν τους Τούρκους συνεταίρους μας στην ηλεκτρική διασύνδεση και σε αγωγούς υδρογόνου – Η «Εστία» αποκαλύπτει τη μελέτη του Ιδρύματος Επιστήμης και Πολιτικής (SWP), συμβούλου του Υπουργείου Εξωτερικών – Μεθοδεύουν διάσκεψη Μεσογείου με την Άγκυρα παρούσα. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

4 - «Οι 23.833 νεκροί είναι μία ''τρίχα''» σύμφωνα με βουλευτή της ΝΔ - Αδιανόητες δηλώσεις από τον Σ.Σιμόπουλο - Αδιανόητες δηλώσεις που ντροπιάζουν τη μνήμη των 23.833 νεκρών, και πόσων άραγε ακόμα που δεν είναι καταγεγραμμένοι, ακόμα από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο βουλευτής ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος δήλωσε αναίσχυντα ότι η αναφορά στους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς στην πανδημία είναι μία τρίχα που την κάνουμε τριχιά! (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!! Λάθος δόσεις εμβολίων με ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ σε ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ – Θα «ΠΑΓΩΣΕΤΕ» με όσα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ - Στις ΗΠΑ, όπου πολλά βγαίνουν στην φόρα σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου επικρατεί σιωπή, ιατρικό προσωπικό και οι επόπτες παραδέχονται ότι έκαναν λάθος στην ανάμειξη του αραιωτικού πριν δώσουν το εμβόλιο για τον COVID σε παιδιά. Επιβεβαίωσαν επίσης ότι το σφάλμα «θα μπορούσε να έχει δυσμενείς επιπτώσεις», ακόμα περισσότερες από αυτές που ήδη καταγγέλλουν κορυφαίοι επιστήμονες πως εμφανίζονται μετά από εμβολιασμούς COVID.

Ηχογραφήσεις με εικόνα δείχνουν νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό να παραδέχονται ότι ανακάτεψαν εσφαλμένα τα εμβόλια για τον COVID με βακτηριοστατικό νερό αντί για αλατούχο διάλυμα. Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), το βακτηριοστατικό νερό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως αραιωτικό για το εμβόλιο του COVID. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

6- Παναγής Γαλιατσάτος: «Με τα εργαλεία που έχουμε η πανδημία μπορεί να μας φύγει σε 6-8 μήνες» - Τις δικές του εκτιμήσεις για το τέλος της πανδημίας κάνει ο καθηγητής του Johns Hopkins Παναγιώτης Γαλιατσάτος, αναφερόμενος παράλληλα στις μεταλλάξεις του κορωνοϊού, που στάθηκαν η αιτία να γεμίσουν τα νοσοκομεία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γαλιατσάτος τόνισε πως η πανδημία έχει διαρκέσει μέχρι στιγμής δύο χρόνια και «μετά από αρκετές μεταλλάξεις, φτάσαμε στη φονική Δέλτα και στην Όμικρον που μπορεί και μεταδίδεται πιο εύκολα». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

7 - Η Σαουδική Αραβία αυξάνει τις τιμές του πετρελαίου στην Ασία - Η Σαουδική Αραβία αύξησε τις τιμές του πετρελαίου για την κύρια αγορά της, την Ασία, μετά την άνοδο του αργού σε σχεδόν 95 δολάρια το βαρέλι.

Η κρατική εταιρεία Saudi Aramco αύξησε τις τιμές για όλους τους τύπους για τους πελάτες της Ασίας τον Μάρτιο, όπως αναφέρει το Bloomberg, επικαλούμενο άτομα που έχουν γνώση του θέματος.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

8 - Με τους 60ρηδες εχει πρόβλημα ο Θ.Βασιλακόπουλος: «Σε αυτούς οφείλονται οι θάνατοι- Δεν τους επιβάλλεται το εμβόλιο» - «Σε έναν μήνα θα έχουμε φτάσει σε ένα πολύ υψηλό τείχος ανοσίας», ανέφερε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Εντατικής θεραπείας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ο οποίος όμως τα έβαλε με τους 60ρηδες ζητώντας έμμεσα την αύξηση της πίεσης για εμβολιασμό.

Βέβαια προβλήματα με βάσει τις κυβερνητικές επιλογές στο ΕΣΥ δεν είδε, κάνοντας και αυτός ότι κάνει η κυβέρνηση, ρίχνει δηλαδή τις ευθύνες στους πολίτες. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

9 - Ο γιατρός που πρότεινε ΑΛΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ για τον COVID – Είπαν πως ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ, ΒΙΝΤΕΟ - Ο Giuseppe De Donno, ο γιατρός απ’ την Μάντοβα που εγγυόταν ότι μπορούσε να θεραπεύσει ασθενείς με covid με το αίμα όσων ανάρρωσαν, πέθανε πριν μερικές ώρες. Βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στην Curtatone.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

10 - Ανταγωνιστής του Έλον Μασκ θέλει να βοηθήσει παράλυτους ασθενείς με εγκεφαλικά εμφυτεύματα μέσω αγγείων - Η startup Synchron με έδρα τη Νέα Υόρκη -ανταγωνίστρια της εταιρείας διεπαφής εγκεφάλου-μηχανής του Elon Musk, Neuralink- κέρδισε την οικονομική υποστήριξη από τον συνιδρυτή και πρώην πρόεδρο της Neuralink, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Ο Max Hodak, ο οποίος αποχώρησε από τη Neuralink πέρυσι, έχει επενδύσει στη Synchron και έχει ενταχθεί στο συμβουλευτικό της συμβούλιο, έγραψε σε ένα blog post την Παρασκευή, χωρίς να αναφέρει πόσα χρήματα επενδύει.

"Άδραξα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί τους", έγραψε, λέγοντας ότι η τεχνολογία της εταιρείας θα μπορούσε να ωφελήσει δεκάδες εκατομμύρια ασθενείς.(Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

11 - Σκάνδαλο στέγασης «μεταναστών» στην Ελλάδα: Νεοσύστατη ΜΚΟ «τσεπώνει» 7 εκατ. ευρώ σε 15 μήνες για να τους βρει σπίτι! - Ένα κυβερνητικό οικονομικό σκάνδαλο με διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ μέσω του προγράμματος εγκατάστασης «προσφύγων» και παράνομων μεταναστών με τον κωδικό ΕΣΤΙΑ της ΕΕ αποκαλύπτεται ότι βρίσκεται πίσω από δύο εταιρείες real estate στην Αθήνα που «χρυσώθηκαν» από την νεοσύστατη ΜΚΟ «Hopeten» με την έγκριση του υπουργείου Μετανάστευσης.

Η νεοσύστατη ΜΚΟ «Hopeten», εγγράφηκε στο Μητρώο για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σε χρόνο-ρεκόρ, εξασφαλίζοντας περισσότερα από 7 εκατ. ευρώ για 15 μήνες τα οποία διοχετεύθηκαν σε δύο εταιρείες real estate! (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

12 - Ασταθής ισορροπία στα δυτικά ρωσικά σύνορα και την Ουκρανία -  Οι αναλυτές εκτιμούν ότι έρχεται ένας νέος γύρος κλιμάκωσης ενεργειών από όλες τις πλευρές και τα σενάρια χτίζονται γύρω από τα εναλλακτικά ενδεχόμενα "Πολέμου" η "Διαρκούς Έντασης". Έτσι αποκτά ενδιαφέρον να δούμε ποιοι παράγοντες συνιστούν το ουσιαστικό υπόβαθρο, το οποίο συντείνει σ΄ αυτή την έντονα ασταθή δυναμική. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 5/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 5/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 5/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEjarPx187miLw0dXGKKfdM63za4K-Q2mqC2DHe23ZO2y_oFRh_C3izoTrmIlSduVZApXJccuNjI_3rIMtv7Ohkk-kBejRuNiXUYpDnmz_YbWQkUrY6jyeVBpYL4NXRBJk8VfCcaQgV6S4CL5k1B3g6ZO-vAiIBgOH_qsMtD85ydwweYufh46IxLYKGHTRPcNSDE0htFH996ADGUKCtIWId9jG-8dTnldC3VK604Ug=w400-h224
https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEjarPx187miLw0dXGKKfdM63za4K-Q2mqC2DHe23ZO2y_oFRh_C3izoTrmIlSduVZApXJccuNjI_3rIMtv7Ohkk-kBejRuNiXUYpDnmz_YbWQkUrY6jyeVBpYL4NXRBJk8VfCcaQgV6S4CL5k1B3g6ZO-vAiIBgOH_qsMtD85ydwweYufh46IxLYKGHTRPcNSDE0htFH996ADGUKCtIWId9jG-8dTnldC3VK604Ug=s72-w400-c-h224
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/02/522022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/02/522022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content