Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 4/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 4/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 4/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

1 - Σοκάρει 28χρονη: Έκανα το Pfizer και με τσάκισε - Εκλιπαρεί για βοήθεια από το κρεβάτι του νοσοκομείου (βίντεο) - Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια 28χρονη Βρετανία, η οποία διαλύθηκε μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer για τον κορωνοϊό.

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο Instagram δείχνουν την επιχειρηματία και ζωγράφο Katrina Hermez σε νοσοκομειακό κρεβάτι να υποφέρει από επιληπτική κρίση, μόνο μία από τις πολλές παρενέργειες μετά από μια ένεση mRNA. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

2 - Σοκ: Σταματούν οι χημειοθεραπείες στο Νοσοκομείο Μεταξά!Σοκ: Σταματούν οι χημειοθεραπείες στο Νοσοκομείο Μεταξά! - Με ένα φαρμακοποιό έχει μείνει το Νοσοκομείο Μεταξά ο οποίος πρέπει να εφημερεύει 30 μέρες το μήνα για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των κλινικών, πράγμα ανέφικτο! Μεγάλες ευθύνες αποδίδονται στη Διοίκηση του Νοσοκομείου, που γνωρίζει το πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον, αλλά δεν έπραξε τίποτα ουσιαστικό για να προλάβει τη σημερινή κατάσταση. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

3 - Νέο έγγραφο διαψεύδει τον ΕΦΚΑ! - Σε κατηγορηματική αλλά… ανεπίσημη διάψευση των πολύ σοβαρών καταγγελιών του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων προχώρησε ο ΕΦΚΑ, σχετικά με τον λανθασμένο επανυπολογισμό 600.000 συντάξεων.

Ύστερα από εξώδικα και προσφυγή στη Δικαιοσύνη, το ΕΝΔΙΣΥ υποχρέωσε τον φορέα να προχωρήσει στις πρώτες διορθώσεις μειωμένων συντάξεων. Ο ΕΦΚΑ επιχειρεί να υποβαθμίσει την υπόθεση, κάνοντας λόγο για μεμονωμένη περίπτωση, όμως το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων έδωσε στη δημοσιότητα χθες νέο έγγραφο του ασφαλιστικού ταμείου, με ημερομηνία 13 Δεκεμβρίου 2021, όπου οι υπάλληλοί του παραδέχονται ότι έχουν γίνει λάθη και σε άλλες δύο περιπτώσεις επανυπολογισμού συντάξεων. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - Προκαλεί ξανά ο Θ.Σκυλακάκης: Δεν μειώνουμε τον φόρο στα καύσιμα αλλά οι φτωχοί δεν πληρώνουν ακριβά ρεύμα και τρόφιμα - Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, προσπάθησε να μαζέψει το σάλο που δημιουργήθηκε λόγω των δηλώσεων του σχετικά με τη μείωση των φόρων των καυσίμων και τα έκανε χειρότερα.

«Ο φόρος στα καύσιμα είναι ένας αντιστρόφως προοδευτικός φόρος. Τα φτωχά νοικοκυριά χρησιμοποιούν πολύ λιγότερο τα καύσιμα, γιατί δεν έχουν αυτοκίνητο. Ο βαρύς φόρος στα καύσιμα είναι στη βενζίνη, είναι τεράστιος», είχε πει πριν λίγες ημέρες ο υπουργός. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

6 - ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ παντού ΕΚΤΟΣ από Ελλάδα! Βουλευτής του Καναδά τα λέει έξω από τα δόντια – ΒΙΝΤΕΟ - Η Βουλευτής του Καναδά τα λέει έξω από τα δόντια - Χαμός με το βίντεο (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

7 - Spotify: "Καν' το όπως το Facebook" για να περάσει η κρίση με τον έλεγχο περιεχομένου - Το 2018, ο CEO του Facebook Mark Zuckerberg έκανε την ακόλουθη δήλωση –για την οποία μετάνιωσε αργότερα– προς υπεράσπιση της χαλαρής προσέγγισης που θα ακολούθησε η πλατφόρμα του ως προς τον έλεγχο του περιεχομένου.

"Αυτό που θα πούμε είναι: "Ωραία, έχετε τη σελίδα σας· εάν δεν προσπαθείτε να βλάψετε ή να επιτεθείτε σε κάποιον, τότε μπορείτε να ανεβάσετε αυτό το περιεχόμενο, ακόμη και αν οι άλλοι χρήστες διαφωνούν με αυτό ή το βρίσκουν προσβλητικό", είπε στη Kara Swisher του Recode. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

8 - Ανακαλύφθηκε στην Ευρώπη νέα, πιο παθογόνα και μεταδοτική, παραλλαγή του ιού HIV του AIDS - Οι επιστήμονες εντόπισαν στην Ολλανδία μία νέα -άκρως παθογόνα- παραλλαγή του ιού HIV, η οποία φαίνεται πως κυκλοφορούσε στη χώρα ήδη από τη δεκαετία του 1990, αλλά δεν είχε γίνει αντιληπτή έως τώρα. Μέχρι στιγμής, πέρα από την Ολλανδία, έχουν βρεθεί ακόμη δύο άτομα, ένα στο Βέλγιο και ένα στην Ελβετία, με τη νέα παραλλαγή VB, χωρίς πάντως να αποκλείεται ότι υπάρχουν και άλλοι στην Ευρώπη, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί, κάτι που απαιτεί νέες γενετικές αναλύσεις με βάση το γονιδίωμα του στελέχους VB που οι ερευνητές έκαναν ελεύθερα διαθέσιμο ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

9 - Έτσι «έστησαν» την «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»! Κατακαίει το ΒΙΝΤΕΟ όσους εκβιάζουν τους πολίτες - Επιστήμονες μιλούν πλέον ανοιχτά για προσπάθειες να φιμωθούν οι ερευνητές που εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με την πιθανότητα ότι ο COVID-19 θα μπορούσε να προέρχεται από κινεζικό εργαστήριο, προκειμένου να στηθεί το «πανηγύρι» της πανδημίας.

Ο Αυστραλός Dr Νικολάι Πετρόφσκι, καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Flinders, αποκλείστηκε από διεθνή περιοδικά, επειδή εξέφρασε ανησυχίες ότι η πανδημία μπορεί να προήλθε από εργαστήριο. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

10 - Θ.Πλεύρης σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς: «Αναστολή μέχρι να το αποφασίσουμε ή απόλυση - Εγώ θέλω το δεύτερο» - Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επανέλαβε την θέση του υπέρ της απόλυσης των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί, προαναγγέλλοντας παράταση της αναστολής ακόμη κι αν έχουμε αποκλιμάκωση της πανδημίας.

«Για όσους υγειονομικούς δεν έχουν εμβολιαστεί, λήγει στις 31 Μαρτίου η αναστολή σύμβασης. Στις 31 Μαρτίου η Κυβέρνηση ή θα παρατείνει την διορία αυτή ή θα πει ότι είναι προαπαιτούμενος ο εμβολιασμός για να προσφέρει κάποιος τις υπηρεσίες του στο ΕΣΥ. Ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση, ωστόσο η εισήγηση η δική μου είναι πως όποιος δεν εμβολιαστεί, δεν μπορεί να είναι στο ΕΣΥ», είπε χαρακτηριστικά. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

11 - Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Η ΕΕ έχει έτοιμο πακέτο κυρώσεων εάν η Ρωσία επιτεθεί στην Ουκρανία» - Για την ουκρανική κρίση και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας που βρίσκονται έτοιμες στο... συρτάρι μίλησε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Η ΕΕ έχει προετοιμάσει ένα «εύρωστο και ολοκληρωμένο» πακέτο κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας για την περίπτωση που η Μόσχα συνεχίσει την επιθετικότητά της απέναντι στην Ουκρανία, δήλωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt και τη γαλλική Les Echos. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

12 - Καρκίνος: 68.000 νέες περιπτώσεις ετησίως στην Ελλάδα – Ο κορονοϊός έφερε καθυστέρηση στις διαγνώσεις - Ο καρκίνος συνεχίζει να αποτελεί την πιο συχνή και επικίνδυνη νόσο τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως και αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να αποσυρθεί από το προσκήνιο του δημόσιου ενδιαφέροντος, αναφέρει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία, με αφορμή την 4η Φεβρουαρίου, παγκόσμια ημέρα για την καταπολέμηση του καρκίνου. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

13 - Νέα «βόμβα» Μ.Φουρθιώτη: «Έρχονται ροζ βίντεο με υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ - Θα αναστενάξει όλη η Ελλάδα»! - Ο υπόδικος παρουσιαστής και εκδότης Μένιος Φουρθιώτης έχει βάλει στο «στόχαστρο» την κυβέρνηση και προαναγγέλλει νέες συναρπαστικές αποκαλύψεις!

Όπως όλα δείχνουν η ερχόμενη Κυριακή θα είναι «συννεφιασμένη» για τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

14 - Η ακρίβεια λυγίζει τους πολίτες – «Ψωνίζουμε λιγότερα και πληρώνουμε περισσότερα» - Τα πρωτεία στην κορυφή της λίστας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες κερδίζει αργά αλλά σταθερά η ακρίβεια εκτοπίζοντας την πανδημία καθώς οι τσέπες «στενάζουν» μπροστά στο κύμα των ανατιμήσεων και οι λογαριασμοί στο τέλος του μήνα «λούζουν με κρύο ιδρώτα» τα νοικοκυριά.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις η ακρίβεια κατονομάζεται από τους πολίτες είτε ως το βασικότερο πρόβλημα (42% στη δημοσκόπηση της Prorata) είτε ως ένα από τα βασικότερα προβλήματα (άνοδος δύο μονάδων στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το MEGA) με το κόστος για το ηλεκτρικό ρεύμα, την θέρμανση και τα τρόφιμα να κατονομάζονται ως η βασική αιτία γι’ αυτό (δημοσκόπηση Pulse για τον ΣΚΑΪ). Την ίδια ώρα, δε, στην ερώτηση της δημοσκόπησης της Abacus για τον Alpha για το «πώς θα αξιολογούσατε τη στάση της κυβέρνησης», το 54% απάντησε «αρνητικά».  (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

Ο PLOUMISTOS.COM ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1536,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,899,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 4/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 4/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 4/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://1.bp.blogspot.com/proxy/-pNkvQ3d9H52F3xzazBy4bb7AWdFVY4gjhOuSh2JZl5khtBn9MAFM9Jo15-hCtkqWxTMDAYo09-52up5fFe9EuW5vxZLyK-X0fngu83Czl7lv7U-F-NZq0Ob7nHGlz5YLNLn8obSu5Tj-XqtZQ0fB-9qV7kK6kdXPZDRiWWmwsfC=w400-h224
https://1.bp.blogspot.com/proxy/-pNkvQ3d9H52F3xzazBy4bb7AWdFVY4gjhOuSh2JZl5khtBn9MAFM9Jo15-hCtkqWxTMDAYo09-52up5fFe9EuW5vxZLyK-X0fngu83Czl7lv7U-F-NZq0Ob7nHGlz5YLNLn8obSu5Tj-XqtZQ0fB-9qV7kK6kdXPZDRiWWmwsfC=s72-w400-c-h224
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/02/422022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/02/422022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content