Κ.Βαθιώτης: «Το 2019 έγινε συνέδριο με θέμα "πώς θα πείσουμε τον κόσμο να εμβολιάζεται" - Πριν τον κορωνοϊό»!

Κ.Βαθιώτης: «Το 2019 έγινε συνέδριο με θέμα "πώς θα πείσουμε τον κόσμο να εμβολιάζεται" - Πριν τον κορωνοϊό»!

👉Ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή και προχώρησε σε σοβαρές αποκαλύψεις.

«Το καλοκαίρι του 2019, πραγματοποιήθηκε συνέδριο στο Έρφουρτ της Γερμανίας με θέμα “πως θα πείσουμε τον κόσμο να εμβολιάζεται”», δήλωσε ο καθηγητής στον Focus FM.

«Το συνέδριο έγινε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και υπήρξαν και εκπρόσωποι από το Υπουργείο Υγείας της χώρας μας. Πως είναι δυνατόν να έγινε ένα τέτοιο συνέδριο λίγους μήνες πριν εμφανιστεί ο κορωνοϊός; Και γιατί φλέγονταν για μία εβδομάδα να συζητούν τις τεχνικές πειθούς για τον εμβολιασμό των λαών; Πόσο ακόμα θα πρέπει να κοιμάται ο ελληνικός λαός και οι υπόλοιποι λαοί, για να κάνουν ότι γουστάρουν αυτά τα δαιμονισμένα καθάρματα, τα οποία δυστυχώς, εδώ και τόσα χρόνια μας έχουν υπνωτισμενους;» αναρωτήθηκε.

«Μαθαίνω ότι δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που να μην έχει κολλήσει πλέον» συνέχισε ο Κ.Βαθιώτης. «Εάν ο αρχικός ιός δεν ήταν προϊόν της φύσης, γιατί να μη συμβαίνει το ίδιο και τώρα; Δεν έχω πια καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που κυβερνούν, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Και όταν ζητούν υποχρεωτικό εμβολιασμό, με τέτοιο αισχρό κυβερνητικό σχηματισμό, δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν και δεν δικαιούται κανένας να ζητάει από τον κόσμο να εμβολιάζεται. Και θα έπρεπε να νιώθουν τυχεροί οι Έλληνες που έχουν διαχρονικά τέτοιες θλιβερές κυβερνήσεις, γιατί ξέρουν ότι μας κοροϊδεύουν. Δεν δικαιούμαστε να πέφτουμε στην παγίδα τους. Ξέρουμε πολύ καλά τι καραγκιόζηδες είναι.»

«Το μεγάλο μας πρόβλημα στην Ελλάδα, είναι η τηλεόραση. Και τα ΜΜΕ, που είναι μέσα ευνουχισμού. Είχα την ευκαιρία τις τελευταίες ημέρες να παρακολουθήσω τι συμβαίνει στα κανάλια. Αυτό που συμβαίνει, δεν έχει προηγούμενο. Τέτοιος εκμαυλισμός, τέτοια παραποίηση, τέτοια προπαγάνδα, δεν έχει ξαναβιώσει κανένας άλλος λαός. Επομένως είναι απολύτως αναμενόμενο αυτή τη στιγμή οι ηλικιωμένοι άνθρωποι, οι ευκολόπιστοι Έλληνες να πληροφορούνται τι συμβαίνει από την ελληνική τηλεόραση και να ζητάνε αίμα. Όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι καθηλωμένοι σε μία τηλεόραση, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει το μυαλό τους και να δουν με καθαρό τρόπο τι συμβαίνει. Θα πρέπει να σπάσουν οι Έλληνες τις τηλεοράσεις. Θα πρέπει να κόψουν το δίαυλο επικοινωνίας. Η τηλεόραση είναι τρομοκρατης και ο βραχίονας της ελληνικής και της παγκόσμιας δικτατορίας», σημείωσε.

Αναφορικά με τη στάση της ηγεσίας της εκκλησίας ο κος Βαθιώτης σχολίασε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε μία ιστορική επανάληψη. Θυμηθείτε τη στάση που κράτησε η εκκλησία στη χούντα των συνταγματαρχών. Στο βιβλίο που έχω γράψει, έχω μία υποενότητα που την ονομάζω “εκκλησιαστική τρομοκρατία” . Εκεί εξηγώ ποιες είναι οι αξιόποινες πράξεις, τις οποίες έχουν εκτελέσει οι μητροπολίτες. Εάν υπήρχε δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα έπρεπε να έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βάρος πολλών μητροπολιτών. Διότι βλέπουμε ότι πολλοί ζητούν από ιερείς να εμβολιαστούν και αν δεν το πράξουν, τότε τους απειλούν με αργία. Δυστυχώς, όλοι οι θεσμοί αυτή τη στιγμή είναι πουλημένοι. Δε λειτουργεί τίποτα στην Ελλάδα.»

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Είναι πράγματι αληθές ότι αρχίζει να χαράζει μία καινούργια εποχή και πολλές χώρες αρχίζουν να υπαναχωρούν; Έχουμε ένα μπλοκ χωρών που φαίνεται να συντονίζονται σε μία ηπιότερη αντιμετώπιση της κατάστασης, αλλά έχουμε και από την άλλη μεριά ένα γκρουπ κρατών που φαίνεται να ακολουθεί το 4ο ράιχ της Γερμανίας. Δυστυχώς ο θλιβερός κος Μητσοτάκης ανήκει στο 4ο ράιχ της Γερμανίας. Έχουμε μία από τις σκληρότερες δικτατορίες αυτή τη στιγμή και δε βάζω αυτή τη λέξη σε εισαγωγικά. Το ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό και εξακολουθεί και κάνει κάθε μέρα, ότι έκανε πριν, δεν είναι δικό μου πρόβλημα», είπε.

«Έχω την εντύπωση ότι όσο περνάει ο χρόνος τόσο λιγοστεύουν τα “σκληρά καρύδια”, οι ανένδοτοι. Και αυτό είναι σε ένα βαθμό λογικό γιατί κουράζεται ο κόσμος, μειώνονται οι αντιστάσεις του. Μια άλλη παράμετρος που με ανησυχεί είναι το ότι, ακόμα κι αν βαδιζουμε σε μία χαλάρωση , θα δώσει τη σκυτάλη η πανδημία στην κλιματική αλλαγή. Άρα ίσως δε χρειάζονται οι νεοταξίτες ,αλήτες αυτή τη στιγμή το αφήγημα της πανδημίας πλέον. Ότι καταστροφή ήθελαν να κάνουν την έκαναν σε ένα μεγάλο βαθμό. ‘Ένας καθηγητής Ποινικού Δικαίου από το Μόναχο με ενημέρωσε ότι σε ένα συνέδριο που έγινε στη Λειψία, συζητήθηκε από ομιλητή το ενδεχόμενο να εμπλακεί το ποινικό δίκαιο στο χειρισμό της κλιματικής αλλαγής και να θεσπιστούν ποινικές υποστάσεις βάση των οποίων θα τιμωρούνται οι αρνητές της κλιματικής αλλαγής. Κλιματικό ποινικό δίκαιο», ανέφερε.

Ο κος Βαθιώτης χαρακτήρισε «πολιτικούς απατεώνες» τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποστήριξε ότι προσποιούνται όταν μιλούν για διαφορετικές απόψεις.

«Όλα μιλημένα είναι. Είναι προφανές πλέον ότι Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι απλώς δύο διαφορετικά επώνυμα του ιδίου ονόματος. Υπάρχει ένας αόρατος μαριονετίστας, ο οποίος ρυθμίζει τα πάντα και στο ελληνικό κοινοβούλιο».

Ο καθηγητής ποινικού δικαίου ολοκλήρωσε την συνέντευξη με ένα σχόλιο για τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

«Είναι όνειδος για τη νομική επιστήμη πλέον. Ένας άνθρωπος ο οποίος πρόδωσε τις νομικές του αξίες και αναποδογύρισε τα πιστεύω του για να προσφέρει πλάτη στην υγειονομική δικτατορία, για μένα δεν έχει πλέον καμία νομική αξία. Είναι επίσης ντροπή του το ότι βγαίνει με ύφος 100 καρδιναλίων και προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι αυτά που λέει έχουν νομική υπόσταση».

Το διάβασα στο pronews.gr
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,521,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2115,ΑΠΟΨΕΙΣ,112,Άρθρα,831,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,171,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,883,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,204,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,959,ΒΙΝΤΕΟ,470,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1859,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,241,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1962,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,46,ΕΡΕΥΝΕΣ,81,ΖΩΗ,233,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,100,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,99,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1102,Κόσμος,10178,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,59,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,719,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1671,Πολιτική,6941,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6231,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,89,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,72,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1258,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3296,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,85,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,122,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,770,Eco-News,2925,GP - info,5,voice healing therapy,76,
ltr
item
Ploumistos.com: Κ.Βαθιώτης: «Το 2019 έγινε συνέδριο με θέμα "πώς θα πείσουμε τον κόσμο να εμβολιάζεται" - Πριν τον κορωνοϊό»!
Κ.Βαθιώτης: «Το 2019 έγινε συνέδριο με θέμα "πώς θα πείσουμε τον κόσμο να εμβολιάζεται" - Πριν τον κορωνοϊό»!
Κ.Βαθιώτης: «Το 2019 έγινε συνέδριο με θέμα "πώς θα πείσουμε τον κόσμο να εμβολιάζεται" - Πριν τον κορωνοϊό»!
https://www.youmagazine.gr/wp-content/uploads/2021/02/2224a878b0f1d130eee69ff47687.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/02/2019.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/02/2019.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content