Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 16/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 16/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 16/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

1 - Διάγγελμα Τ.Μπάιντεν: Έβαλε «την ουρά στα σκέλια» στην Ουκρανία και τελείωσε την κρίση που ο ίδιος δημιούργησε! - H κρίση στην Ουκρανία που οι ίδιοι οι εξτρεμιστικοί κύκλοι των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ προκάλεσαν, ουσιαστικά τελείωσε με το διάγγελμα που απηύθηνε πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δίνοντας σαφώς το στίγμα της αποκλιμάκωσης σε μία «ψυχρή σύγκρουση», όπου η μία πλευρά (ΗΠΑ-ΝΑΤΟ) προσπάθησαν να σύρουν την άλλη (Ρωσία-CSTO) σε μία ένοπλη σύγκρουση που θα διέλυε την Ευρώπη. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

2 - Η Νέα Ζηλανδία απαγόρευσε τις «θεραπείες μεταστροφής» σε ανήλικους ΛΟΑΤΚΙ - Η Νέα Ζηλανδία απαγόρευσε, χθες, πρακτικές «μεταστροφής» της σεξουαλικότητας σε ανηλίκους ΛΟΑΤΚΙ, με συντριπτική πλειοψηφία, σε μία ψηφοφορία που χαρακτηρίστηκε από πολλούς νίκη για την ανθρωπότητα.

Οι δήθεν θεραπείες αφορούν κυρίως προγράμματα θρησκευτικών οργανώσεων και ομάδων που διατείνονται ότι μεταστρέφουν την σεξουαλικότητα ΛΟΑΤΚΙ ατόμων. Με τη νομοθεσία που ψηφίστηκε χθες το απόγευμα όμως, οποιαδήποτε πρακτική υποτιθέμενης μεταστροφής σε ανήλικους θα τιμωρείται με έως και τρία χρόνια φυλάκισης. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

3 - Για «ενδημική αυταπάτη» προειδοποιούν οι ειδικοί – Δεν τελειώσαμε με την πανδημία - Η βιασύνη αρκετών χωρών να άρουν τους περιορισμούς κατά του κορωνοϊού, αν όχι να κηρύξουν το τέλος της πανδημίας, με το σκεπτικό ότι έφτασε πλέον η ώρα να συμβιώσουμε με την Covid-19, έχει κάνει μερικούς πιο επιφυλακτικούς επιστήμονες να προειδοποιούν ότι πρόκειται μάλλον για «ενδημική αυταπάτη» και ότι είναι πρόωρη τέτοια υπερβολική χαλάρωση. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

4 - Βίντεο-σοκ: Δημοσιογράφος καταρρέει ξαφνικά σε ζωντανή μετάδοση την ώρα που πίεζε για υποχρεωτικό εμβολιασμό - Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα χθες, Τρίτη, κατά τη διάρκεια ζωντανού δελτίου ειδήσεων στην Γερμανία, καθώς η δημοσιογράφος Clara Pfeffer κατέρρευσε την ώρα που πίεζε πολιτικό για να επιβληθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Συγκεκριμένα το περιστατικό έγινε κατά την διάρκεια ζωντανής εκπομπής ειδήσεων του N-TV ενώ η ρεπόρτερ Clara Pfeffer έπαιρνε συνέντευξη από τον πολιτικό Sepp Müller. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

5 - «Ληστεύουν» τους Έλληνες με τους λογαριασμούς ρεύματος και τα φορτώνουν στην «παγκόσμια κρίση»! - Τα πράσινα ομόλογα με τις «αμαρτωλές» τράπεζες και η δήθεν την δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη!

«Το ρεύμα μας σκοτώνει». Με αυτό το σύνθημα, επαγγελματίες διαμαρτύρονται για τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος που απειλούν δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις ακόμα και με λουκέτο. Η ίδια κατάσταση επικρατεί και σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά που χρειάζονται υπογλώσσια πριν ανοίξουν τον καινούργιο λογαριασμό, ο οποίος περιλαμβάνει χρεώσεις στα όρια της παράνοιας. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

6 - Ν.Κουάμεν: «Έρχονται χειρότερες πανδημίες - Μην κάνετε παιδιά και μην τρώτε κρέας» - Τι μας ετοιμάζουν... - Οι καραντίνες και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή, καθώς πλέον παλαβές ιδέες που προκαλούν ανατριχίλα σε κάθε λογικό άνθρωπο βρίσκονται στο πρωτοσέλιδο αρκετών συστημικών εφημερίδων.

Συγκεκριμένα, η «Καθημερινή» δημοσίευσε συνέντευξη του διάσημου συγγραφέα βιβλίων εκλαϊκευμένης επιστήμης Ντέιβιντ Κουάμεν (το βιβλίο του «Spillover. Από τα ζώα στον άνθρωπο η επόμενη πανδημία;» που κυκλοφόρησε πρόσφατα και στα ελληνικά είναι «αριστουργηματικό», σύμφωνα με την εφημερίδα). Ο Ν.Κουάμεν υποστηρίζει ότι τα τρία μεγάλα προβλήματα της εποχής ας είναι: η κλιματική αλλαγή, οι πανδημίες και η απώλεια της βιοποικιλότητας. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

7 - Οικονομία και στο φαγητό κάνουν οι Έλληνες; Ανησυχητικά στοιχεία για μείωση πωλήσεων στο λιανεμπόριο τροφίμων - Κατά 3,4% μειώθηκαν τον πρώτο μήνα του 2022 οι πωλήσεις, σε αξία, του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων (καταστήματα τροφίμων άνω των 100 τ.μ. στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη, εξαιρούμενων των νησιών), σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία ερευνών NielsenIQ, η ανησυχία που εκφράστηκε από παράγοντες του κλάδου σχετικά με την πορεία του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων τον πρώτο μήνα του έτους, ήταν μεγάλη. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

8 - Νέα έκκληση του επικεφαλής του IEA στον OPEC+ για αύξηση πετρελαϊκής παραγωγής - Ο Οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών (ΟΠΕΚ) και οι σύμμαχοί του, μια ομάδα γνωστή ως ΟΠΕΚ+, χρειάζεται να μειώσει τη διαφορά μεταξύ των στόχων τους και της πραγματικής παραγωγής, ανέφερε σήμερα ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας (IEA) Φατίχ Μπιρόλ. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

9 - Νέα αποχώρηση από το κόμμα Βαρουφάκη -«Συστημικό κόμμα-δεκανίκι, διοικείται από τον ετσιθελισμό διορισμένων» - Η Μαρία Μποτονάκη, αναπληρώτρια βουλευτής Α' Αθηνών του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, τον καταγγέλλει ότι «στήνει συνέδρια-παρωδίες και θολώνει τα νερά με τους meta-νεολογισμούς του».

Σε επιστολή της στην «Αυγή», η κυρία Μποτονάκη αφήνει αιχμές για το εσωτερικό του ΜέΡΑ25, κάνοντας λόγο για ένα «συστημικό κόμμα που αποτελεί σπουδαίο δεκανίκι των πολιτικών εξευτελισμού των πολιτών αυτής της χώρας», που «διοικείται από τον ετσιθελισμό των διορισμένων». (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

10 - Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Η ΕΕ είναι προετοιμασμένη για πιθανές διακοπές στις προμήθειες φυσικού αερίου από την Ρωσία» - Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τόνισε σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου πως η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι προετοιμασμένη για πιθανές διακοπές στις προμήθειες φυσικού αερίου από την Ρωσία.

«Και σε ένα άλλο θέμα είμαστε επίσης έτοιμοι, σε περίπτωση που η ρωσική ηγεσία αποφασίσει να να "οπλίσει" το ενεργειακό ζήτημα», δήλωσε η Φον ντερ Λάιεν, σε σύνοδο της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

11 - Σάλος στους Ρεπουμπλικάνους στις ΗΠΑ με τον LGBTQ ακτιβιστή που διόρισε ο Μπάιντεν διευθυντή πυρηνικών αποβλήτων - 
Πυρ και μανία έχει γίνει ο συντηρητικός Τύπος στις ΗΠΑ με τον Τζο Μπάιντεν τα τελευταία 24ωρα. Όχι όμως για τις κινήσεις του Δημοκρατικού προέδρου στο Ουκρανικό, αλλά για την απόφασή του να αναθέσει ένα σημαντικό πόστο στον Σαμ Μπρίντον.

Απόφοιτος του αναγνωρισμένου κύρους MIT της Βοστώνης και ειδικός στα πυρηνικά απόβλητα, ο Μπρίντον εντάχθηκε στο υπουργείο Ενέργειας ως υπεύθυνος διάθεσης αναλωμένων πυρηνικών καυσίμων και αποβλήτων. Το βιογραφικό του είναι άψογο, αλλά στο επίκεντρο της προσοχής εκείνων που πνέουν μένεα για την επιλογή του Μπάιντεν είναι η «δεύτερη ζωή» του Μπρίντον ως LGBTQ ακτιβιστή. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

12 - Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά ο Δ.Καμπουράκης; - Yποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά είναι αρκετό πιθανό να κατέβει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Καμπουράκης.

Αυτό υποστηρίζουν τα «Παραπολιτικά», τα οποία μάλιστα προσθέτουν ότι είχε γίνει μια σχετική κουβέντα και κατά το παρελθόν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο τότε (δηλαδή στις προηγούμενες εκλογές) ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην περάσει στην απέναντι όχθη του ποταμού. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ...... ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1076,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 16/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 16/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 16/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://1.bp.blogspot.com/proxy/LCWMdt8f8PvAt0v-R0VQW2CzzUSSNWJmOjmuRmOxQ33uKa1jEzO0xXglR-MVQu3gy1cLduvDhwuknwI69pqWgn5JrKj0t4ms3IOLRQBEf0XXNJAafdwCUKV8WC5C-X4HOpxqbaQoZrUpFg_joUksGVx5fmfW5PSzqch9MeKC3zVA97jdgx7gYG7CllwsqgVAh5WbsL6LyP5ODG4dMvZ1_VEcuZpK5lILzR4bTCqYPkzNdREhTa8f5JirUYWbMsr06xymjJLlPEGxDO-QJ7uI0A48B8ayfXY6dX85R53jDlI5pXF0dNnD-VADF98afpBw9zGC1cPrnSGXPKA0w83XI2UxZfymmHYpZHnsFaQR_9f2MrStYnIIUEtfwMxQmMaXYcXIvtZxuRt87RCGcXvoaVGo6LdYW9sRpKpA15xj28Pxa6NK-PsfJzKplebOg1eHCBixgoEBev_Zl3ekSMpEyqGqJH1EdXMU8pIXx9g=w400-h210
https://1.bp.blogspot.com/proxy/LCWMdt8f8PvAt0v-R0VQW2CzzUSSNWJmOjmuRmOxQ33uKa1jEzO0xXglR-MVQu3gy1cLduvDhwuknwI69pqWgn5JrKj0t4ms3IOLRQBEf0XXNJAafdwCUKV8WC5C-X4HOpxqbaQoZrUpFg_joUksGVx5fmfW5PSzqch9MeKC3zVA97jdgx7gYG7CllwsqgVAh5WbsL6LyP5ODG4dMvZ1_VEcuZpK5lILzR4bTCqYPkzNdREhTa8f5JirUYWbMsr06xymjJLlPEGxDO-QJ7uI0A48B8ayfXY6dX85R53jDlI5pXF0dNnD-VADF98afpBw9zGC1cPrnSGXPKA0w83XI2UxZfymmHYpZHnsFaQR_9f2MrStYnIIUEtfwMxQmMaXYcXIvtZxuRt87RCGcXvoaVGo6LdYW9sRpKpA15xj28Pxa6NK-PsfJzKplebOg1eHCBixgoEBev_Zl3ekSMpEyqGqJH1EdXMU8pIXx9g=s72-w400-c-h210
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/02/1622022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/02/1622022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content