Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 13/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 13/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 13/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

1 - Αποκάλυψη: Ο ιός SARSCOV2 έχει 19 βάσεις νουκλεοτιδίων κοινές με πειραματικό εμβόλιο της Moderna για τον ΗΙV! - Η Maram Susli, πρώην χημικός ποιοτικού ελέγχου της Pfizer, όπως η ίδια αναφέρει στον λογαριασμό της, κάνει λόγο για «θανατηφόρα πειράματα» με τα εμβόλια! Σπούδασε χημεία στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας και έχει πτυχίο επιστήμης στην βιοφυσική και την χημεία. Αποκαλείται από συστημικά μέσα ενημέρωσης ως «θεωρητικός συνωμοσίας», καθώς διαφωνεί με την κεντρική γραμμή για τα mRNA εμβόλια. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

2 - Ο Μακρόν έβγαλε τα τεθωρακισμένα στα Ηλύσια Πεδία! «Παραιτήσου», φώναζε ο κόσμος - Σοκαριστικές εικόνες μετέδωσε από το Παρίσι η Ελληνίδα ανταποκρίτρια Μαρία Δεναξά. Τεθωρακισμένα στήθηκαν στα Ηλύσια Πεδία, ενώ παρόντες ήταν πάνοπλοι αστυνομικοί και στρατιώτες, γιατί ο κόσμος και στη Γαλλία έχει αγανακτήσει και ξεσηκώθηκε κατά του εμβολιαστικού πάσου, αλλά και της ακρίβειας.

Τα επεισόδια και η ωμή αστυνομική βία δεν έλειψαν… Ο κόσμος φώναζε «Μακρόν παραιτήσου» και «κάτω το αστυνομικό κράτος». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

3 - «Κονβόι της Ελευθερίας»: Tεράστια συγκέντρωση στην Αυστραλία - Απολύστε τους πολιτικούς φώναζαν οι διαδηλωτές - Σε παγκόσμιο κίνημα έχει εξελιχθεί το «κονβόι της ελευθερίας» που ξεκίνησε μεν από τον Καναδά αλλά μεταφέρεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ο κόσμος δείχνει ότι δεν αντέχει άλλο στην καταπίεση και στα μέτρα κατά του κορωνοϊού που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο μια μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πρωτεύουσα της Αυστραλίας την Καμπέρα.

Χιλιάδες διαδηλωτές, που έφτασαν με φορτηγά, αυτοκίνητα και λεωφορεία, ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης και συγκεντρώθηκαν έξω από το Κοινοβούλιο, ζητώντας τον τερματισμό των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Η δημοσιογράφος του 7News, Jennifer Bechwati, περιέγραψε τη συγκέντρωση ως «μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις που έχω δει ποτέ». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

4 - «Βόμβα» Όρμπαν για πιθανή αποχώρηση της Ουγγαρίας από την ΕΕ - Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός αναφέρεται για πρώτη φορά στο ενδεχόμενο εξόδου της χώρας του από την Ένωση.

Μιλώντας σε υποστηρικτές του κόμματός του, ο Βίκτορ Όρμπαν για πρώτη φορά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ουγγαρίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την οποία μάλιστα κατηγόρησε για μισαλλοδοξία, υποστηρίζοντας πως διεξάγει «έναν ιερό πόλεμο, έναν τζιχάντ». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - Η Κύπρος καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν την Ουκρανία - Το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών, απευθύνει σύσταση προς τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας όπως αποφύγουν να ταξιδεύουν στην Ουκρανία, λόγω των πληροφοριών ενδεχόμενης περαιτέρω κλιμάκωσης της έντασης στην περιοχή.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ της Κύπρου, οι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας που διαμένουν μόνιμα ή/και βρίσκονται προσωρινά οπουδήποτε στην Ουκρανία καλούνται να γνωστοποιήσουν την παρουσία τους στη χώρα και να δηλώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, μέσω εγγραφής στην διαδικτυακή πλατφόρμα Connect2CY ή/και επικοινωνώντας με την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Κίεβο.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

6 - Η Άγκυρα ετοιμάζει «απόβαση» στο Αιγαίο - 
Η Τουρκία επισήμως ανήγγειλε διαδικασίες για την αμφισβήτηση της κυριαρχίας των ελληνικών νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, με εμφανή τελικό στόχο το «ξαναμοίρασμα» της κυριαρχίας των νησιών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

7 - Κύπρος: Σε κινήσεις 'οριοθέτησης' του ψευδοκράτους προχωρά η Τουρκία - Οι κινήσεις της κατοχικής Τουρκίας στη νεκρή ζώνη, οι ενέργειες που γίνονται στην περίκλειστη κατεχόμενη περιοχή της Αμμοχώστου, η εμπλοκή του ΕΒΚΑΦ στο περιουσιακό, αποτελούν κομμάτια του πάζλ, μέρος του τουρκικού σχεδιασμού με στόχο την προετοιμασία και την επιβολή της λύσης δύο κρατών στο νησί, σύμφωνα με το philenews. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

8 - «Σας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ!!!» – Αρκεί ένα «like» κατά της ΚΟΡΩΝΟΧΟΥΝΤΑΣ για να έρθει η αστυνομία σπίτι σου – ΒΙΝΤΕΟ - Ο Καναδάς εδώ και λίγες εβδομάδες συγκλονίζεται από την μαζική κινητοποίηση εκατομμυρίων πολιτών που αυτοαποκαλέστηκε “κονβόι ελευθερίας”, με αφορμή τις αρχικές διαμαρτυρίες των φορτηγατζήδων.

Πάνω από 1,5 εκατομμύριο πολίτες σήμερα συμμετέχουν ενεργά στους δρόμους διαφόρων περιοχών του Καναδά και ακόμα περισσότεροι οργανώνονται σε ομάδες στα social media. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

9 - Τι κρύβει η πρωτοφανής κλιμάκωση τουρκικών απειλών - 
Καίτοι διατυπώθηκαν σε ανεπίσημο πλαίσιο, ήτοι σε συνέντευξη στο τουρκικό κρατικό κανάλι TRT δεν παύουν να προέρχονται από τον επικεφαλής της διπλωματίας της γείτονος. Πόσω μάλλον που ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών με τις δηλώσεις του αυτές έφερε κάτι νέο στη συζήτηση: την έμμεση απειλή πολέμου. 

Η ήδη γνωστή θέση της Άγκυρας (η οποία τον Ιούλιο πήρε και τη μορφή επιστολής προς τον ΟΗΕ, για να απαντηθεί λίγο μετά από την ελληνική αντιπροσωπεία) ότι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έχουν στρατιωτικοποιηθεί παρανόμως, συνδέθηκε από τον περασμένο Σεπτέμβριο με την αμφισβήτηση της κυριαρχίας τους, όπως τη διατύπωσε ο Τούρκος υπηρεσιακός υφυπουργός Εξωτερικών Φεριντούν Σινιρλίογλου σε επιστολή του προς τον Αντόνιο Γκουτέρες. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

10 - Δείτε την έναρξη της Μεγάλης Δίκης: Σκοπός να παρουσιάσει στον κόσμο τι κρύβεται πίσω από το παγκόσμιο αφήγημα της πανδημίας(vid) - Την έναρξη της διαδικασίας από την ομάδα των δικηγόρων, που θα συμμετέχουν σε αυτό το μεγάλο λαϊκό δικαστήριο, έκανε η δικηγόρος από τις ΗΠΑ, Ana Garner.

Όπως ανέφερε, πρόκειται για τη θέσπιση μιας ποινικής διαδικασίας ενόρκων, εναντίον ορισμένων δραστών, οι οποίοι σε μια παγκόσμια εγκληματική συνεργασία, διέπραξαν αδικήματα κατά της ανθρωπότητας, σε ολόκληρο τον πληθυσμό του πλανήτη, με τη μορφή μιας προσχεδιασμένης πανδημίας που ονομάζεται Covid-19.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ana Garner, μια ομάδα διεθνών δικηγόρων κι ένας δικαστής, διεξάγουν ποινική έρευνα, σύμφωνα με το πρότυπο διαδικασιών Grand Jury, Σώματος Ενόρκων των ΗΠΑ. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

11 - Έγκλημα Κυψέλη: Στον Εισαγγελέα η μητέρα - Πως εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 7χρονου - Η δικογραφία διαβιβάστηκε από την αστυνομία στις εισαγγελικές αρχές μετά τη σύλληψη του 33χρονου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από κοινού και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την 29χρονη.

Ο 33χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Η μητέρα, η οποία παρουσιάζεται αμετανόητη σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έφτασε στην Ευελπίδων με σκυμμένο το κεφάλι. Το ίδιο συνέβη και κατά την αναχώρησή της. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

12 - Το απόρρητο σχέδιο του ΥΠΕΘΑ για την απομάκρυνση Ελλήνων σε περίπτωση σύρραξης στην Ουκρανία - Την απομάκρυνση των Ελλήνων υπηκόων, αλλά και όσων ομογενών το επιθυμούν από την Ουκρανία, στο ενδεχόμενο που η διπλωματική κρίση ανάμεσα στη Μόσχα και το Κίεβο λάβει διαστάσεις άμεσης στρατιωτική σύγκρουσης, προβλέπει άκρως απόρρητο σχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Το σχέδιο έχει εκπονηθεί από το ΓΕΕΘΑ και σύμφωνα με πληροφορίες έχει κοινοποιηθεί τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών όσο και στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς επίσης και σε μια σειρά από αρμόδιες υπηρεσίες που θα μπορούσαν να έχουν κάποιου είδους εμπλοκή στη σχετική επιχείρηση. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

14 - Δολοφονία Άλκη: Σφίγγει ο «κλοιός» γύρω από τον 12ο δράστη - Τι έδειξε η εξέταση DNA - 
Οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη 11 ατόμων, με τους 10 εξ αυτών να έχουν ήδη κριθεί προφυλακιστέοι από τις δικαστικές Αρχές. Ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία και τελικώς παραδόθηκε στις τοπικές Αρχές και εκδόθηκε στην Ελλάδα, αναμένεται να απολογηθεί για την εμπλοκή του αύριο, Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του OPEN, κατά την απολογία του αναμένεται να τηρήσει την ίδια στάση με τους άλλους κατηγορουμένους. Ορισμένοι παραδέχονται ότι ήταν στο σημείο αλλά δεν δέχονται ότι κατάφεραν χτυπήματα στον Άλκη, ενώ άλλοι λένε ότι δεν συμμετείχαν καθόλου στο περιστατικό της «τυφλής» οπαδικής βίας. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

15 - Άκαρπη η αναζήτηση εξωγήινων πολιτισμών στο κέντρο του γαλαξία μας - Οι ερευνητές ερεύνησαν περιοχές όπου υπάρχουν 144 γνωστοί εξωπλανήτες και μερικά δισ. άστρα γύρω από τα οποία θωρείται δεδομένο ότι υπάρχουν αμέτρητοι πλανήτες που περιμένουν να τους ανακαλύψουμε. Οι ερευνητές αναζήτησαν τις αποκαλούμενες «τεχνολογικές υπογραφές» δηλαδή ίχνη από βιομηχανική δραστηριότητα, τεχνητό φως ή άλλη δραστηριότητα προϊόν ενός νοήμον και προηγμένου τεχνολογικά πολιτισμού. Όπως και οι τρεις προηγούμενες έτσι και αυτή η έρευνα δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

16 - ΕΥΡ. ΕΝΩΣΗ: ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - Η EudraVigilance είναι οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον οποίο αναφέρονται οι παρενέργειες των φαρμάκων στις 27 χώρες-μέλη της Ε.Ε.

Σ’ αυτόν, μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2022 αναφέρθηκαν 38.983 θάνατοι και 3.530.362 παρενέργειες (από τις οποίες οι μισές –1.672.872– είναι σοβαρές) μετά από τη χορήγηση των πειραματικών «εμβολίων-βιοόπλων» COVID-19 (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

17 - Νέες έρευνες της ΕΛΑΣ σε 10 γραφεία συνδέσμων οπαδών ομάδων στην Αττική -Οι 5 δεν είχαν άδεια λειτουργίας - 
Σε νέες έρευνες σε γραφεία συνδέσμων οπαδών ομάδων, στην περιοχή της Αττικής, προχώρησαν, χθες, Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και την παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

18 - Σάκης Ρουβάς: Ο Νίκος Τερζής του απαγορεύει να ερμηνεύει τα τραγούδια του μετά τις δηλώσεις για τον Λιγνάδη - Οργή έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν έντονα ήταν και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Νίκος Τερζής.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, πήρε θέση και ανακοίνωσε πως θα του απαγορεύσει να λέει από δω και στο εξής τα τραγούδια του. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ...... ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 13/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 13/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 13/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://www.avgi.gr/sites/default/files/styles/og_image/public/old-images/%25CE%25A3%25CE%2597%25CE%259C%25CE%2591%2520%25CE%259B%25CE%259F%25CE%2593%25CE%259F%25CE%259A%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%2599%25CE%2591%25CE%25A3%2520%25CE%25A4%25CE%2597%25CE%259B%25CE%2595%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A3%25CE%2597_1.jpg?itok=d1kfPO86
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/02/1322022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/02/1322022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content