Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 10/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 10/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 10/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

1 - Προσοχή: Ποιοι εργαζόμενοι χάνουν τον μισθό τους λόγω… rapid test! - Και όμως τελικά όλα μπορεί να συμβούν στη χώρα μας! Τα rapid test φαίνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα φέρουν αλλαγές και άσχημες εξελίξεις ακόμα και στα εισοδήματα των εργαζομένων. Μπορεί ο εργοδότης να κόψει τον μισθό σε κάποιον που δεν θέλει να κάνει το τεστ; (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

2 - Τραγωδία: Με εμβολιασμένο το 75% και τριπλά το 50% η Ελλάδα ξεπέρασε σε νεκρούς τις ΗΠΑ! - Τι γίνεται; - Τα δεδομένα είναι ενδεικτικά του χάους που επικρατεί στη χώρα και μαρτυρούν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως στη χώρα μας η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχει η εγκυρότατη πλατφόρμα που συλλέγει δεδομένα από πανεπιστήμια και αρχές όλου του κόσμου «Our world in data», η Ελλάδα αιμορραγεί από την δραματική αύξηση των θανάτων. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

3 - Αποκάλυψη-σοκ από τον Τσαουσίδη για τη θνητότητα στις ΜΕΘ - 
Σκληρή απάντηση επιστημόνων στη δήλωση Γκάγκα ότι: «Κανένας δεν πέθανε λόγω burnout υγειονομικού»

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα σχεδόν σε κάθε της δημόσια παρέμβαση επιχειρεί να μας θυμίζει πως απ’ όταν πέρασε την πόρτα του υπουργείου Υγείας πήρε… διαζύγιο από την ιατρική, αλλά και την πραγματικότητα των δημόσιων νοσοκομείων.
Μετά το επαίσχυντο, προπαγανδιστικό βίντεο για την κατάσταση των δημόσιων νοσοκομείων, χθες η κυρία Γκάγκα «ξαναχτύπησε», ισχυριζόμενη αυτήν τη φορά πως «κανένας ασθενής δεν πέθανε λόγω burn out υγειονομικού». (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

4 - Πώς το Chrome μπορεί να κλέψει όλες τις προσωπικές σας φωτογραφίες - Αυτή η τελευταία επίθεση smishing ξεκινά με ένα απλό μήνυμα κειμένου που υποδηλώνει ότι ένα δέμα έχει σταλεί στον παραλήπτη αλλά δεν έχει παραδοθεί.

Στη συνέχεια, ακολουθεί ένας σύνδεσμος που οδηγεί το θύμα σε μια ψεύτικη ιστοσελίδα όπου καλείται να κατεβάσει εφαρμογές όπως το Chrome ή την εφαρμογή Android της εταιρείας παράδοσης.

Μόλις εγκατασταθούν, οι ψεύτικες εφαρμογές στη συνέχεια ξεκινά η εγκατάσταση του δυσάρεστου κακόβουλου λογισμικού Roaming Mantis που μπορεί να καταλήξει να σπείρει τον όλεθρο στις συσκευές και να παραδώσει πολύ προσωπικά αρχεία στους χάκερς. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - Μέτρα: Χωρίς καρναβάλια για τρίτη χρονιά, παραμένουν μέτρα στην εστίαση -Το σχέδιο για να σωθεί το Πάσχα - Βήμα βήμα και με με ιδιαίτερη προσοχή γίνεται η επιστροφή στην κανονικότητα με τους ειδικούς να αποσύρουν χθες ένα ακόμα μέτρο στην εστίαση και τη διασκέδαση.

Έτσι, σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει πλέον όριο στον αριθμό των καθήμενων ανά τραπέζι στην εστίαση και τη διασκέδαση, καθώς θα καταργηθεί ο αριθμός των 6 ατόμων. Ωστοσο, παραμένουν κανονικά σε ισχύ τα υπόλοιπα μέτρα στην εστίαση, δηλαδή η απαγόρευση ορθίων, αποστάσεις στα τραπέζια και περιορισμός στη χωρητικότητα των καταστημάτων, ενώ παραμένουν κανονικά τα πρωτόκολλα για τους κανόνες υγιεινής. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

6 - «Εθνικός κατήφορος»: Η Ελλάδα ξεπέρασε τις ΗΠΑ σε θανάτους! -  Θλιβερή πρωτιά της χώρας μας σε όλον τον δυτικό κόσμο με... υπογραφή κυβέρνησης και υπουργείου Υγείας

Το μακρινό 2020, όταν ο κορωνοϊός έκανε την εμφάνιση του στη γηραιά ήπειρο, οι εικόνες που έρχονταν από τα νοσοκομεία της βόρειας Ιταλίας ή από την ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού στη Βρετανία και στις άλλες χώρες της βόρειας Ευρώπης σόκαραν τους Έλληνες. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

7 - Κυβέρνηση: Φέρνουμε παράνομους μετανάστες για να σας «ανανεώσουμε» - Τι συμφώνησε ο Ν.Μηταράκης με Πακιστάν-Μπαγκλαντές - Ακόμη και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει πλέον πως θα «λύσει» η κυβέρνηση το πρόβλημα του δημογραφικού στην Ελλάδα.

Την έδωσε άλλωστε προσφάτως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε μιλήσει σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank με σκοπό να παρουσιάσει την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που αρχίζει για το δημογραφικό, εκεί μάς πληροφόρησε ότι είναι «αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας»! (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

8 - ΗΠΑ: Το υπ. Δικαιοσύνης δεσμεύεται για την τιμωρία των επιβατών που προκαλούν προβλήματα σε πτήσεις - Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες ότι δεσμεύεται πλήρως για την τιμωρία των επιβατών αεροπορικών εταιριών που παραβιάζουν τον ομοσπονδιακό νόμο.

Παράλληλα όμως, δεν θέλει να υιοθετήσει το αίτημα της αεροπορικής εταιρίας Delta Air Lines, για την ένταξη των καταδικασμένων επιβατών, σε μία κυβερνητική λίστα απαγόρευσης πτήσεων.

Σκέψεις να συμπεριληφθούν οι προβληματικοί επιβάτες, σε «μαύρη λίστα» απαγόρευσης πτήσεων. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

9 - ΜΑΝΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ!!! Έτσι θα ταΐζουν τους ΠΟΛΙΤΕΣ – Το ΒΙΝΤΕΟ μοιάζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! - Όποιος πολίτης εμβολιάζεται ή αργότερα «σφραγίζεται», τηρεί τα όποια μέτρα περιορισμού, έχει καλό κοινωνικό σκορ, τότε θα απολαμβάνει το φαγητό του, το οποίο θα έρχεται εξ ουρανού, κυριολεκτικά και θα το ετοιμάζει η τεχνητή νοημοσύνη!

Δείτε στα παρακάτω βίντεο πως μαθαίνουν τους ανθρώπους στο να τρώνε με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου αλλά και πως πρέπει κάποιος να μάθει να ζει από εδώ και πέρα!  (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

10 - Βρετανία: Σε επιφυλακή τέθηκαν 1.000 στρατιώτες για την αντιμετώπιση τυχόν ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία - 
Η Βρετανία διέταξε 1.000 στρατιώτες να τεθούν σε κατάσταση επιφυλακής, προκειμένου να παρέχουν υποστήριξη στην περίπτωση εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Οι στρατιώτες τέθηκαν σε επιφυλακή πριν από τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον με τον επικεφαλής του ΝΑΤΟ και τον πρωθυπουργό της Πολωνίας. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

11- Πρώην στέλεχος Blackrock: «Οι Big Pharma θα βρίσκονται σε κίνδυνο αν αποδειχθεί η απάτη - Τι προσπαθεί να κρύψει ο FDA» - Ο γκουρού των hedge fund, Edward Dowd, πρώην στέλεχος της Blackrock (αμερικανική πολυεθνική εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων με έδρα την Νέα Υόρκη) είπε ότι αν η Pfizer και ο FDA αρνηθούν να δημοσιοποιήσουν όλα τα δεδομένα σχετικά με τις δοκιμές του εμβολίου, τότε θα αποδειχθεί ότι υπήρξε απάτη.

Σε περίπτωση που υπάρχει απάτη, σύμφωνα με τον Dowd, τότε δεν ισχύουν τα συμβόλαια μη υπαιτιότητας που υπέγραψε η Pfizer και οι άλλες εταιρείες. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

12 - Ενεργειακός εφοδιασμός και εξελίξεις στη Μέση Ανατολή στην επικοινωνία μεταξύ Μπάιντεν και βασιλιά Σαλμάν - O Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας συζήτησαν ζητήματα ενεργειακού εφοδιασμού, αλλά και τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν και της Υεμένης, στη διάρκεια μιας χθεσινής τηλεφωνικής συνοιμιλίας τους.

"Οι δύο ηγέτες δεσμεύτηκαν για τη διασφάλιση της σταθερότητας στον παγκόσμιο ενεργειακό εφοδιασμό", όπως ανέφερε σε μία ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)


ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ...... ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1537,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 10/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 10/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 10/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEgXfjajeTStCpeDWobatokWRdcDpSZBpsWEXAvKYzDRxlrBDmzhKe4E1yoYtMpDe-KJ8KwDFoFdOejKQT5PkOkMAB2ZsLuHbfcnJYBprxyx7_3f5J6bo5KHsc5Pb_b7PXhlj4fZEedaHXscvLSLvEhaQf-yFui3qwYkqWzrFzi_WReiDceGzDBBkn4U10-j5wOPNKGRInx7IldvPiyXR7IC7tk=w400-h250
https://blogger.googleusercontent.com/img/proxy/AVvXsEgXfjajeTStCpeDWobatokWRdcDpSZBpsWEXAvKYzDRxlrBDmzhKe4E1yoYtMpDe-KJ8KwDFoFdOejKQT5PkOkMAB2ZsLuHbfcnJYBprxyx7_3f5J6bo5KHsc5Pb_b7PXhlj4fZEedaHXscvLSLvEhaQf-yFui3qwYkqWzrFzi_WReiDceGzDBBkn4U10-j5wOPNKGRInx7IldvPiyXR7IC7tk=s72-w400-c-h250
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/02/1022022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/02/1022022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content