Χαμός με Ν.Καπραβέλο: «Πάμε σε ολοκληρωτικό lockdown»! - Δημοσιογράφος: «Με εμβολιασμένο το 70%;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός με Ν.Καπραβέλο: «Πάμε σε ολοκληρωτικό lockdown»! - Δημοσιογράφος: «Με εμβολιασμένο το 70%;» (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επιμένει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, αλλά και στο ολοκληρωτικό lockdown o Διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, κατά τη διάρκεια των οποίων είδαμε ότι το lockdown δεν μπορεί να περιορίσει τον ιό και με εμβολιασμένο το 70% του πληθυσμού ο Νίκος Καπραβέλος συνεχίζει να επιμένει στο αφήγημα.

Την ώρα που οι περισσότεροι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η Όμικρον είναι το «εμβόλιο» που θα τερματίσει την πανδημία, καθώς είναι ήπιας μορφής και λόγω της μεταδοτικότητάς της δημιουργεί την πολυπόθητη ανοσία της αγέλης ο Ν.Καπραβέλος ακάθεκτος ζήτησε να μπούμε σε lockdown και να επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμό.

Κάτι που προκάλεσε μέχρι και την αντίδραση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ οι οποίοι εξέφρασαν την διαφωνία τους για το lockdown (άλλωστε είχαν υποσχεθεί στους εμβολιασμένους πολίτες ελευθερία).

«Ολικό lockdown με 70% εμβολιασμένους έχουμε τρελαθεί;», είπε ο ένας δημοσιογράφος στον Ν.Καπραβέλο. Τελικά οι τόνοι έπεσαν, καθώς συμφώνησαν πάλι κλασσικά πως φταίνε οι ανεμβολίαστοι.Χαρακτηριστικό της αγωνία να πλασαριστούν τα εμβόλια είναι η φράση του έτερου τηλέ-ειδικού, κ. Δημόπουλου, Πρύτανη του ΕΚΠΑ, ο οποίος παραδέχθηκε μεν πως η Όμικρον είναι ήπιας μορφής και άπαξ και την περάσουν όλοι, ο ιός δεν θα βρίσκει πλέον περάσματα για να συνεχίσει αυτό το κύμα, αλλά χαρακτήρισε ο δυστυχές γεγονός, αν αυτό γίνει μέσω της φυσικής ανοσίας και όχι μέσω του εμβολιασμού.

Από εκεί και πέρα ο Ν.Καπραβέλος μίλησε για τα σχολεία λέγοντας ότι «υποστηρίζω μια μικρή παράταση (στο άνοιγμα των σχολείων). Αν όντως υπάρχει το αισιόδοξο σενάριο, τα σχολεία θα ανοίξουν με μεγαλύτερη ασφάλεια, με υγειονομικά πρωτόκολλα. Εμείς είδαμε ότι αυξάνονται οι εισαγωγές, αν αυξηθούν και η πίεση στις ΜΕΘ είναι μεγαλύτερη, δε θα αντέξει κανείς».

«Δεν λέμε να κλείσουν τα σχολεία, όμως πρέπει να προστατευτούν και τα παιδιά οι δυνατότητες διασποράς της Όμικρον είναι τεράστιες, και αν ανοίξουν τα σχολεία θα μολυνθούν τα περισσότερα. Η Ολλανδία που ανοίγει τα σχολεία έχει lockdown από τα Χριστούγεννα…» είπε. «Το χειρότερο σενάριο είναι μεγαλύτερη πίεση στο ΕΣΥ λόγω Όμικρον, δε θα αντέξει, θα καταρρεύσει το σύμπαν. Είναι παρατραβηγμένο να δώσουμε κάποια μορφής ανάφλεξη αυτή τη στιγμή».

Έκανε λόγο για ολοκληρωτικό lockdown γιατί φοβάται την κατάρρευση του συστήματος υγείας. «Δεν φτάνουν τα μέτρα, δεν έχουμε το κυριότερο μέτρο την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, αν από τον Αύγουστο είχαμε υποχρεωτικότητα δε θα φτάναμε στο 4ο κύμα με τέτοιες τραγικές συνέπειες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

«Σήμερα τελειώνει άλλη μια εφημερία στο Παπανικολάου, δραματική εφημερία, 50 περίπου εισαγωγές μέχρι στιγμής, 125 προσελεύσεις, 48 κλίνες εντατικής γεμάτες, έχουμε έναν ασθενή εκτός ΜΕΘ, δεν μπορούμε να τον διαχειριστούμε, αφόρητη και δυσβάσταχτη πίεση ακόμα στο σύστημα υγείας» σημείωσε.

Για τη 16χρονη που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο ανέφερε ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει ανταποκριθεί στη θεραπεία, αλλά είναι ακόμα στα μηχανήματα. «Δεν είναι εύκολη η νόσος, θα έχουμε Γολγοθά, όμως είναι σε καλό δρόμο».

Επισήμανε δε ότι και οι 50 νέες εισαγωγές είναι ανεμβολίαστοι (βέβαια ο Ν.Καπραβέλος είναι γνωστός για τα fake news). «Όλες οι εισαγωγές μας θα φύγουν για εξέταση για Όμικρον τα PCR τεστ να δούμε την επίπτωση που έχει η Όμικρον στις εισαγωγές, γιατί οι πληροφορίες λένε ότι αυξάνεται. Από την άλλη μεριά συνάδελφοί μου ασθενούν διότι μολύνονται με ελαφρά συμπτωματολογία. 15 – 20 συνάδελφοι μου ασθενούν και ο αριθμός αυτός αυξάνεται στο νοσοκομείο. Ίδια εικόνα και από τα άλλα νοσοκομεία».

«Είμαστε στο τσουνάμι του 4ου κύματος της Δέλτα που δεν λέει ακόμα να πέσει. Δεν μας επιτρέπεται εφησυχασμός στην κατάσταση του ΕΣΥ. Αν δεν εμβολιαστούμε όλοι δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσει η πανδημία» τόνισε.

«Στο τραπέζι, σημείωσε, είναι και το ολικό lockdown. Δεν αντέχουμε άλλο. Ήπια νόσος αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Ήπια νόσος υπάρχει μόνο στους εμβολιασμένους, αυτοί έρχονται με ήπια νόσο, δεν έχουμε κανέναν ως εισαγωγή με τρία εμβόλια. Αυτούς με δύο που δεν πρόλαβαν την τρίτη δόση έρχονται με απλό κρυολόγημα. Αυτοί με μία δόση με βαρύτερο κρυολόγημα, και επίπτωση αυτή τη στιγμή στους ανεμβολίαστους πάλι».

«Το lockdown έχει την έννοια πρώτα θα πάμε σε υποχρεωτικό εμβολιασμό… Δεν είναι λύση το lockdown, αλλά όταν διακυβεύεται η ανθρώπινη ζωή. Χθες 78 οι θάνατοι αύριο πάνω από 100, το ΕΣΥ δεν αντέχει άλλο, με συγχωρείτε όλα είναι στο τραπέζι. Δεν τελειώνει η πανδημία αν δεν εμβολιαστούμε όλοι. Αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε ανάφλεξη της πανδημίας είναι πάρα πολύ επικίνδυνη» προειδοποίησε ο κ. Καπραβέλος.

«Αυτό που με τρομάζει είναι η μετάδοση της νόσου στους ανεμβολίαστους και τους υψηλού κινδύνου» διευκρίνισε.

Το διάβασα στο pronews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,567,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2199,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,834,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,210,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,968,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,224,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1104,ΒΙΝΤΕΟ,674,ΒΟΛΟΣ,130,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1866,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,302,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2162,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,91,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,143,Θεσσαλία,1318,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,125,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1402,Κόσμος,10341,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,63,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,897,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1732,Πολιτική,6961,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6308,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,95,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,75,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1328,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3416,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,107,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,831,Eco-News,2996,GP - info,5,voice healing therapy,97,
ltr
item
Ploumistos.com: Χαμός με Ν.Καπραβέλο: «Πάμε σε ολοκληρωτικό lockdown»! - Δημοσιογράφος: «Με εμβολιασμένο το 70%;» (ΒΙΝΤΕΟ)
Χαμός με Ν.Καπραβέλο: «Πάμε σε ολοκληρωτικό lockdown»! - Δημοσιογράφος: «Με εμβολιασμένο το 70%;» (ΒΙΝΤΕΟ)
Χαμός με Ν.Καπραβέλο: «Πάμε σε ολοκληρωτικό lockdown»! - Δημοσιογράφος: «Με εμβολιασμένο το 70%;» (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2022/1/04/kapravelos.jpg?itok=OvPL_sVv
https://i.ytimg.com/vi/OUD4lFQKQ40/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/lockdown-70.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/lockdown-70.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content