Έμμεση ομολογία Lancet: Επιστήμονες δημιούργησαν τον Covid-19 και τους βοηθήσαμε να το καλύψουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Έμμεση ομολογία Lancet: Επιστήμονες δημιούργησαν τον Covid-19 και τους βοηθήσαμε να το καλύψουν (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Στις 30 Ιανουαρίου 2020 ελληνική εφημερίδα φιλοξενεί μελέτη η οποία υποστηρίζει ότι ο Covid-19 είχε γεννηθεί από την φύση και μεταδόθηκε στους ανθρώπους που έτρωγαν νυχτερίδες από την κρεαταγορά της Ουχάν, αθωώνοντας με αυτό τον τρόπο πλήρως τα κινεζικά βιολογικά εργαστήρια που έτσι ή αλλιώς εκτελούσαν παραγγελία από κύκλους των... ΗΠΑ!

Αυτή η μελέτη είχε γίνει στα μέσα του Ιανουαρίου του 2020 από διάφορους επιστήμονες, είχε παραγγελθεί από τον Peter Daszak, και στη συνέχεια δημοσιεύθηκε από το έγκυρο ιατρικό περιοδικό «Lancet».

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, σύμφωνα με το «thenationalpulse» ο εκδότης του ιατρικού περιοδικού παραδέχεται ότι ο Peter Daszak είχε «σημαντικά προσωπικά συμφέροντα» με το να υποστηρίξει ότι ο ιός προήλθε από νυχτερίδες και όχι από κινεζικό εργαστήριο.

Η παραδοχή από τον Δρ. Richard Horton έγινε κατά τη διάρκεια ενός ψηφίσματος από Βρετανούς βουλευτές στην Επιτροπή Επιστήμη και Τεχνολογίας. Η αποκάλυψη επιβεβαιώνει πολλά από τα ρεπορτάζ του pronews.gr για τον Daszak, το εργαστήριο της Γουχάν και τα ψεύδη που είπαν περί προέλευση της πανδημίας από τη φύση.



Η δημόσια ομολογία του R.Horton για τα «συγκρουόμενα συμφέροντα» του Daszak προκαλεί πολλά ερωτήματα για τη δήλωση που έκαναν οι επιστήμονες το 2020, σύμφωνα με την οποία ο Covid-19 προέρχεται από τη φύση. Τότε η συγκεκριμένη δήλωση είχε οδηγήσει στην «παύση» των ερευνών για την αναζήτηση της προέλευσης του ιού, ενώ παράλληλα είναι μέχρι και σήμερα η επικρατούσα άποψη στα μεγάλα ΜΜΕ.

Σε αυτή τη δήλωση βασίστηκαν οι άνθρωποι του νόμου, αλλά και τα ΜΜΕ για να υποστηρίξουν ότι ο ιός δεν προέρχεται από το εργαστήριο της Γουχάν που χρηματοδοτούσε ο Α.Φάουτσι.

Να θυμίσουμε ότι τη συγκεκριμένη δήλωση την υπέγραψαν και Έλληνες επιστήμονες και συγκεκριμένα οι: Αναπληρωτής καθηγητής ο Δημήτριος Παρασκευής, και η Eυαγγελία-Γεωργία Κωστάκη, ο επίκουρος καθηγητής ο Γκίκας Μαγιορκίνης από το Εργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής του ΕΚΠΑ, επίκουρος καθηγητής και αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ ο Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος, καθηγητής κλινικής ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και μέλος ΔΣ του ΕΟΔΥ ο Γεώργιος Σουρβίνος και βέβαια, πάνω απ'όλους ο καθηγητής Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

Τα ονόματα των περισσοτέρων έγιναν γνωστά σε όλους τους Έλληνες κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ουσιαστικά η ομολογία του ιδιοκτήτη του Lancet είναι ότι ο κορωνοϊός (μάλλον) προέρχεται από το ένοχο εργαστήριο στην Γουχάν, αλλά οι συγκεκριμένοι επιστήμονες που υπέγραψαν την «μελέτη» δεν ήθελαν να γίνει αυτό γνωστό, γιατί ο Peter Daszak είχε «προσωπικά συμφέροντα» και το ιατρικό περιοδικό τους βοήθησε (άθελα του;) να αποκρύψουν την αλήθεια.

Το διάβασα στο pronews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1537,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Έμμεση ομολογία Lancet: Επιστήμονες δημιούργησαν τον Covid-19 και τους βοηθήσαμε να το καλύψουν (ΒΙΝΤΕΟ)
Έμμεση ομολογία Lancet: Επιστήμονες δημιούργησαν τον Covid-19 και τους βοηθήσαμε να το καλύψουν (ΒΙΝΤΕΟ)
Έμμεση ομολογία Lancet: Επιστήμονες δημιούργησαν τον Covid-19 και τους βοηθήσαμε να το καλύψουν (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2022/1/07/wuhan.jpg?itok=VeQSttIk
https://i.ytimg.com/vi/pY-uMOonvJI/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/lancet-covid-19.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/lancet-covid-19.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content