Έρχεται ομολογία αποτυχίας από κυβέρνηση: «Φρένο» στα περί επέκτασης της υποχρεωτικότητας και μέτρα για ανεμβολίαστους

Έρχεται ομολογία αποτυχίας από κυβέρνηση: «Φρένο» στα περί επέκτασης της υποχρεωτικότητας και μέτρα για ανεμβολίαστους

👉Τα περί «πανδημίας των ανεμβολίαστων» που υποστήριζε ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδείχθηκαν απάτη!

Πλέον είναι εμφανέστατο ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν, μεταδίδουν, αλλά και πεθαίνουν από τον κορωνοϊό και έτσι δεν υπάρχει καμία απολύτως επιστημονική εξήγηση για τα μέτρα μόνο για ανεμβολίαστους.

Το κορυφαίο περιοδικό British Medical Journal (BMJ) τόνισε ξεκάθαρα σε μελέτη του ότι τα «στοιχεία δεν δικαιολογούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό» και πλέον η κυβέρνηση έχει νομικές ευθύνες για τις αποφάσεις της, καθώς υποχρέωσε (έστω με έμμεσο τρόπο) εκατομμύρια πολίτες να εμβολιαστούν και όμως αυτοί νόσησαν από Covid-19 και μερικοί μάλιστα κινδύνευσαν (ή και πέθαναν).

Όλο αυτό έχει δημιουργήσει έναν πανικό στο Μαξίμου, καθώς πλέον 20.000 νεκροί ζητούν δικαίωση, το ίδιο και 10 εκατ. πολίτες έχουν καταλάβει ότι όλο το αφήγημα που μετά μανίας συντηρούν ΜΜΕ, «ειδικοί» και πολιτικοί είναι ψεύτικο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην κυβέρνηση ετοιμάζονται να κάνουν μια επική ομολογία αποτυχίας, καθώς δεν αναμένεται να ανακοινωθούν νέα μέτρα για ανεμβολίαστους, ενώ και τα περί επέκτασης της υποχρεωτικότητας (στους άνω των 50 ετών) έχουν μπει στο συρτάρι και θα εξεταστούν εκ νέου στα τέλη Φεβρουαρίου, όταν και θα υπάρχουν περισσότερα επιστημονικά δεδομένα για την Όμικρον.

Τις πληροφορίες τις επιβεβαίωσε και ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος είπε ότι τα μέτρα για την εστίαση, τη διασκέδαση και τα γήπεδα (δηλαδή για εμβολιασμένους) θα επαναξιολογηθούν από την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων την επόμενη εβδομάδα, ενώ πρόσθεσε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην υπάρξουν περαιτέρω περιορισμοί.

Μέχρι στιγμής, όπως σημείωσε, δεν βρίσκονται στο «τραπέζι» άλλοι περιορισμοί και θα επανεκτιμηθεί εάν τα υφιστάμενα μέτρα θα χρειαστεί να μένουν ή θα αίρονται.

Οι σχετικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν σε περίπου 10 ημέρες, όταν και η κυβέρνηση θα έχει μια εικόνα για τους εμβολιασμούς τους 60άρηδες. Συγκεκριμένα η προθεσμία για τους άνω 60 ετών για να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου είναι στις 16 Ιανουαρίου, μετά θα υπάρχει πρόστιμο 100 ευρώ.

Τέλος προκύπτουν ορισμένα ακόμη ερωτήματα, καθώς υπάρχει το σενάριο που θέλει την κυβέρνηση να παίρνει πίσω το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους άνω των 60 ετών και να παραμένουν μόνο οι περιορισμοί που ήδη υπάρχουν (απαγορεύεται να μπουν σχεδόν σε όλους εσωτερικούς χώρους οι ανεμβολίαστοι).

 

Αν η κυβέρνηση τελικά κάνει πίσω, τότε θα είναι μια πραγματική ομολογία αποτυχίας, ενώ παράλληλα θα ανοίξει και η συζήτηση για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, καθώς ήδη έχουν πληθύνει οι φωνές που τους ζητούν να γυρίσουν πίσω.

Να σημειώσουμε ότι στο Μαξίμου θέλουν να «φορτώσουν» τη συγκεκριμένη αποτυχία στον Θάνο Πλεύρη και γι' αυτό ήδη έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη του.

Το διάβασα στο pronews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Έρχεται ομολογία αποτυχίας από κυβέρνηση: «Φρένο» στα περί επέκτασης της υποχρεωτικότητας και μέτρα για ανεμβολίαστους
Έρχεται ομολογία αποτυχίας από κυβέρνηση: «Φρένο» στα περί επέκτασης της υποχρεωτικότητας και μέτρα για ανεμβολίαστους
Έρχεται ομολογία αποτυχίας από κυβέρνηση: «Φρένο» στα περί επέκτασης της υποχρεωτικότητας και μέτρα για ανεμβολίαστους
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/12/24/plevris.jpg?itok=FbJOWGdg
https://i.ytimg.com/vi/PwSJDSxyiX4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/blog-post_94.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/blog-post_94.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content