Η ένταση στην Ενέργεια της Γης Πως θα σας Επηρεάσει - Συμπτώματα Ανάληψης και Συμβουλές για προστασία

Η ένταση στην Ενέργεια της Γης Πως θα σας Επηρεάσει - Συμπτώματα Ανάληψης και Συμβουλές για προστασία

👉Η ένταση στην Ενέργεια της Γης έχει ενισχυθεί σε επίπεδο που δεν έχουμε ξαναζήσει. Μπορεί να φανεί στον ουρανό και να γίνει αισθητό στο σώμα μας. Καθώς λαμβάνουμε περισσότερη φωτεινή ενέργεια εδώ στη γη, τα σωματικά συμπτώματα θα συνεχίσουν να εμφανίζονται για πολλούς τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. 

Παρακάτω είναι μια λίστα με μερικά από τα συμπτώματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε και συμβουλές για το πώς να ανακουφιστείτε.

Αύξηση βάρους για προστασία υπάρχει ένας ενεργητικός λόγος για αύξηση βάρους.
Το σώμα μας συχνά βαραίνει υποσυνείδητα όταν δεν θέλουμε να μας βλέπουν. Χρησιμοποιείται ως προστατευτικός μηχανισμός, πανοπλία αν θέλετε, όταν φοβόμαστε να εκθέσουμε το ποιοι είμαστε στον κόσμο. Καθώς μεγαλώνουμε πνευματικά, είναι πολύ συνηθισμένο να παίρνουμε βάρος, ειδικά στο μεσαίο τμήμα. Συχνά και όχι στην κοιλιά, το βάρος κερδίζεται ελαφρώς υψηλότερα, περιβάλλοντας το ηλιακό πλέγμα ως ασφαλής φύλακας της δύναμης κάποιου.

Αυξημένη Θερμότητα. Καθώς συνεχίζουμε να λαμβάνουμε φως, το σώμα μας μαθαίνει με την πάροδο του χρόνου να μεταβολίζει την ενέργεια. Αρχικά αυτή η ενέργεια είναι ιδιαίτερα δύσκολη στα επινεφρίδια σας. Εάν δεν κάνουμε τα σωστά βήματα στην αυτοφροντίδα, μπορεί να καταλήξουμε με κόπωση των επινεφριδίων. Η ζέστη για πολλούς θα αυξηθεί το μεσημέρι, όταν ο ήλιος είναι ο υψηλότερος, και το βράδυ, όταν όλα είναι πιο ήσυχα. Μπορεί να βρεθείτε ζεστός ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους τις ώρες του μεσημεριανού ήλιου. 

Για όσους είναι ανοιχτοί στη διαδικασία, η θερμότητα θα εισέλθει από το ενεργειακό κέντρο του στέμματος, για όσους είναι λιγότερο δεκτικοί μπορεί να εισέλθει από το 1ο τσάκρα (ριζικό), τα χέρια ή τα πόδια. Μπορεί επίσης να αισθανθείτε την αίσθηση μιας θερμότητας που αυξάνεται σε ολόκληρο το σώμα. Καθώς ανεβαίνει τη σπονδυλική στήλη. 

Η θερμότητα σε όλο το σώμα γίνεται πιο συχνά αισθητή τη νύχτα μεταξύ των ωρών 1 π.μ. και 3 π.μ., τις ώρες που το συκώτι μας κανονικά εργάζεται για την αποτοξίνωση του σώματός μας. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να αποφεύγετε / περιορίζετε το αλκοόλ.

Το αποτοξινωτικό φως δρα ως καθαριστής, καθαρίζοντας όλο το σώμα μας από αυτό που δεν ανήκει. Αυτό περιλαμβάνει το συναισθηματικό σώμα, το φυσικό σώμα και το πνευματικό σώμα μας.

Συναισθήματα: Θα έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα που πιθανότατα δεν θα έχουν λογική ή σύνδεση με τις εμπειρίες που έχετε εδώ και τώρα. Καθώς αρχίζετε να επεξεργάζεστε τη συναισθηματική ενέργεια που κρατάτε στο σώμα σας, θα σχηματιστεί ένας διαχωρισμός, μεταξύ της τρέχουσας κατάστασης της ζωής σας και της νοητικής σας κατανόησης της παρούσας στιγμής. Χρειάζεται χρόνος από την κατανόηση μέχρι να τη νέα συναισθηματική επίγνωση. Καθώς αξιολογείτε τη ζωή σας, πτυχές της μπορεί να μην έχουν πλέον κανένα νόημα για εσάς. Μπορεί να αναπτύξετε μια ισχυρή έλξη για να θέλετε να τα παρατήσετε όλα και να μείνετε μόνοι. Σας συμβουλεύω να μην το κάνετε αυτό. Περιβάλλεται τον εαυτό σας με φίλους που εμπιστεύεστε. Εμπιστευτείτε τους άλλους που μπορεί να βιώνουν το ίδιο πράγμα.

Σωματικά, μπορεί να αντιμετωπίσετε μερικά ή όλα τα παρακάτω. Ερυθρότητα... Εξανθήματα... Κηλίδες... Κνησμός... Πολλοί θα αποτοξινωθούν μέσω του δέρματος... Μείωση της όρεξης... Έντονες αποστροφές για ορισμένα τρόφιμα και ποτά... Ζάλη... πονοκεφάλους... Ναυτία... Σημαντικές αλλαγές στις κινήσεις του εντέρου... Ευθυγράμμιση των κινήσεων του εντέρου με την επεξεργασία των συναισθημάτων... Αλλαγές στον εμμηνορροϊκό κύκλο. Ευθυγράμμιση της έμμηνου ρύσεως με τις εξωτερικές γήινες ενέργειες, συνηθέστερα τη σελήνη. Σωματικά θα δείχνει ανεξήγητα νεότερος.

Ψυχικός και Διαισθητικός: Καθώς ευθυγραμμίζεστε με τον εσωτερικό σας εαυτό και το συναισθηματικό σας σώμα, η διαίσθηση αυξάνεται, η εμπιστοσύνη στον εαυτό αυξάνεται, η εμπιστοσύνη στη ροή της ζωής αυξάνεται. Μια ενέργεια που επιτρέπει να απαλύνει τις αντιλήψεις και τις κρίσεις. Ανοίγει η πρόσβαση σε ψυχικές σφαίρες και άλλες διαστάσεις. Η επίγνωση άλλων ενεργειών αυξάνεται, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ή όχι τα εξής: μια νέα μη αντιληπτή ως τώρα, παρουσία στον προσωπικό σας χώρο, μεταφυσικές ενέργειες - ανάπτυξη ικανότητας να συνδέεστε με άλλες διαστάσεις, λαμβάνοντας πνευματική καθοδήγηση και κατεύθυνση από οδηγούς / ανώτερο εαυτό σας / αγγέλους. Ανεξάρτητα από την εμπειρία που μπορεί να έχετε, σας ενθαρρύνω να μην φοβάστε. Αυτό που συμβαίνει δεν μπορεί να σας βλάψει.

Επανεμφάνιση θεμάτων σωματικής υγείας: Το φως φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν και να θεραπευτούν. Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά προκλητικό καθώς πράγματα που νομίζατε ότι είχατε ξεκάθαρα ξεπεράσει έρχονται στην επιφάνεια – για άλλη μια φορά. Η ήττα μπορεί να ξεκινήσει. Είναι σύνηθες να αντιστέκεστε στη δική σας θεραπεία καθώς εξετάζουμε το έργο που έχουμε μπροστά μας. Ωστόσο, όσο περισσότερο αντιστέκεστε, τόσο περισσότερο η ζωή θα αντικατοπτρίζεται και θα επικυρώνει τις ακριβείς αλλαγές που πρέπει να κάνετε. Τελικά το φως κερδίζει και η θεραπεία θα έρθει όταν είστε πρόθυμοι να πάρετε αποφάσεις που οδηγούν στις πραγματικές αλλαγές που γνωρίζετε στην καρδιά σας ότι χρειάζεστε.

Η αποσύνδεση και η σύγχυση η αυξημένη ενέργεια θα έχει ως αποτέλεσμα να αισθάνεστε αστήρικτος, αβέβαιος και εξαντλημένος. Ειδικά μεταξύ των ωρών του μεσημεριανού ήλιου και τις ημέρες όπου ο Ήλιος είναι ο ισχυρός στον σεληνιακό κύκλο. Καθώς κάποιος αυξάνει την ικανότητα να κρατά το φως, αυτό θα υποχωρήσει. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο αυτής της διαδικασίας και της ταχύτητας με την οποία εκτυλίσσεται. Χρησιμοποιήστε την πρόθεση: Επιτρέψτε μου να λάβω μόνο την ποσότητα Ενέργειας που είναι κατάλληλη για εμένα αυτή τη στιγμή.

Παρεμβολή με την τεχνολογία Οι τεχνολογικές παρεμβολές ενδέχεται να προκύψουν ως αποτέλεσμα της αυξημένης διαίσθησης. Μπορεί να αντιμετωπίσετε: βραχυκύκλωμα κινητού τηλεφώνου ή υπολογιστή όταν το κάνετε. Τροφοδοσία ή/και φώτα που αναβοσβήνουν μέσα και έξω. Ανεξήγητες παρεμβολές στην τηλεόραση. Αδυναμία να ακούσετε κάποιον στην άλλη άκρη του τηλεφώνου. Υπάρχουν και άλλα, αλλά αυτά είναι τα κύρια.


Τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας;

Να είστε συνειδητοί. στις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις σας. Όσο πιο συνειδητοί είστε στη μέρα σας και με το χρόνο σας, τόσο πιο εύκολο είναι να ευθυγραμμιστείτε και να επανατοποθετήσετε τον εαυτό σας.

Νερό. Το καθαρό και ενεργοποιημένο νερό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Εξυπηρετεί δύο σκοπούς: καθαρίζει και ενεργοποιεί τα κύτταρά μας και μας κρατά ανοιχτούς στη λήψη φωτονίων (ακτίνες φωτός) από τον ήλιο.

Ξεκούραση. Αναλάβετε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο και μάθετε να λέτε όχι σε αυτό που δεν χρειάζεται (είναι περιττό) . Όσο περισσότερο ακούτε αυτό που χρειάζεστε τόσο πιο ισορροπημένοι θα γίνετε.

Αλκαλικές τροφές. Αποφύγετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα, το αλκοόλ, την καφεΐνη, την ζάχαρη. Τρώτε όσο το δυνατόν περισσότερα φυσικά φαγητά από τη γη. Εάν είναι δυνατόν, καλλιεργήστε τη δική σας τροφή, καθώς θα επιταχύνει τη διαδικασία δημιουργίας μιας φυσικής ισορροπίας με τη φύση για εσάς.

Κίνηση. Αποθηκεύουμε ενέργεια στο σώμα μας. Καθώς αποκτάτε συνείδηση ​​αυτής της διαδικασίας, κινήστε το σώμα σας. Κάθε τύπος κίνησης είναι μια χαρά. Η κίνηση θα απελευθερώσει ενέργεια σε υποσυνείδητο επίπεδο δημιουργώντας χώρο για να συμβεί περισσότερη θεραπεία.

Δώστε χώρο στον εαυτό σας να νιώσει. Καθώς αναδύονται τα συναισθήματα, αφήστε στον εαυτό σας τον χρόνο να τα επεξεργαστεί. Αποδεχτείτε τα... Νιώστε τα για αυτό που είναι... Εισπνεύστε τα... Να είστε μαζί με αυτά για λίγο... Κι αν θέλετε αφήστε τα να μείνουν ή αν δεν τα χρειάζεστε πια, απελευθερώστε τα στον Θεό.

Το διάβασα στο thelightinu.com
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Η ένταση στην Ενέργεια της Γης Πως θα σας Επηρεάσει - Συμπτώματα Ανάληψης και Συμβουλές για προστασία
Η ένταση στην Ενέργεια της Γης Πως θα σας Επηρεάσει - Συμπτώματα Ανάληψης και Συμβουλές για προστασία
Η ένταση στην Ενέργεια της Γης Πως θα σας Επηρεάσει - Συμπτώματα Ανάληψης και Συμβουλές για προστασία
https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/181690528_2305733516227861_1390186154991382978_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=e3f864&_nc_ohc=IHMMaHMaJakAX_A_Ur-&tn=FUyZhkHu_6_agpQw&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=00_AT_WjJx8D26eur6cxjuMKJNpVrkt6uY5PGYjPZFODdTY4A&oe=620AEC5E
https://i.ytimg.com/vi/9aNbJK5YQjo/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/blog-post_89.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/blog-post_89.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content