"Επέκταση της Συνείδησης" αλλά τι ακριβώς σημαίνει αυτό; - Πως να γίνετε πιο ελεύθεροι

"Επέκταση της Συνείδησης" αλλά τι ακριβώς σημαίνει αυτό; - Πως να γίνετε πιο ελεύθεροι και λιγότερο περιορισμένοι

👉Η πνευματικότητα είναι ένα μεγάλο θέμα συζήτησης τελευταία καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι “ξυπνούν” για ένα υψηλότερο αίσθημα της αλήθειας και περιέργεια για τη φύση και το σύμπαν.

 
Συχνά ακούμε ανθρώπους να μιλάνε για την “Επέκταση της Συνείδησης”… Αλλά τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Όπως αναφέρει το awakengr.com  τυπικά, όποιος λέει αυτό το απόφθεγμα σας λέει να ευαισθητοποιηθείτε γιατί μόνο μέσω της επίγνωσης των μεγάλων αληθειών κάποιος βρίσκει την ελευθερία στην κατανόηση. Αυτό δε σημαίνει να αλλάξετε τον εαυτό σας ή την προσωπικότητα σας αλλά να αντιληφθείτε ότι δεν είστε το σώμα και το μυαλό αλλά ο παρατηρητής και πως όλοι έχουμε πολλά να μάθουμε.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επεκτείνετε την συνείδησή σας, να γίνετε πιο ελεύθεροι και λιγότερο περιορισμένοι στα θέματα που εμφανίζονται στην ζωή σας.

1. Εμπιστευτείτε την εσωτερική σας φωνή

Αυτή η μικρή φωνή μέσα στο κεφάλι σας στην πραγματικότητα είναι μεγάλο θέμα: το υποσυνείδητο σας. Οπότε αν αυτό σας λέει να πάτε από διαφορετικό δρόμο για τη δουλειά ή το σχολείο ακούστε το! Ποτέ δεν ξέρετε τι έχετε να αντιμετωπίσετε. Οι πιθανότητες είναι ότι το υποσυνείδητο σας αισθάνεται κάτι που το συνειδητό δεν μπορεί να αντιληφθεί.

2. Ξεπεράστε τον διχασμένο νου

Ο ‘διχασμένος νους‘ (δυο σώματα του νου) είναι ένα σενάριο το οποίο φτιάχτηκε από τον ψυχολόγο Julian Jaynes, που παρουσιάστηκε στο βιβλίο του The Origin of Consciousness in the Breakdown of the Bicameral Mind. Ουσιαστικά, η ιδέα είναι ότι το ένα μέρος του εγκεφάλου μιλά και το δεύτερο ακούει (και υπακούει). Οι θεωρίες του Jaynes είναι πως όταν η καταστροφή του διμερισμού είναι σε εξέλιξη, οδηγεί στην ενδοσκόπηση και στη συνείδηση. Στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης θα ξεπεράσουμε αυτή τη δυαδικότητα.


3. Ταξιδέψτε

Αν το ταξίδι είναι ανέφικτο ή δεν είναι προσιτό, τότε η εκμάθηση νέων κουλτούρων μέσω του διαδικτύου, ντοκιμαντέρ, βιβλίων και περιοδικών μπορούν να σας εξυπηρετήσουν ως υποκατάστατα ( ωστόσο δεν υπάρχει υποκατάστατο της βύθισης του εαυτού μας σε μια άλλη περιοχή του κόσμου.) Συγκρίνετε τα πρότυπα των άλλων πολιτισμών με τον δικό σας.

Τι σημαίνει το να είσαι όμορφος και επιτυχημένος σε μια διαφορετική κουλτούρα; Ποιες είναι οι διαφορές στα δικά τους μαθήματα ιστορίας; Το να τα γνωρίζετε αυτά είναι σημαντικό γιατί σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πως η αντιληπτή αντικειμενικότητα και τυποποίηση μπορούν εύκολα να κατεδαφιστούν.

4. Ακούστε αμφιωτικά κύματα ήχων (binaural beats)

Είναι απλοί ήχοι συντονισμένοι σε μια συγκεκριμένη συχνότητα που μπορούν να μετατοπίσουν τα κύματα του εγκεφάλου σε μια διαλογιστική κατάσταση εύκολα. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το θέμα στο YouTube αλλά βρίσκονται εύκολα και η χρήση τους είναι δωρεάν. Δοκιμάστε να κάνετε Voice Healing - Δείτε ΕΔΩ 

5. Ελέγξτε τι είναι σημαντικό στην ζωή σας

Αν ψάξετε στην ζωή σας και βρείτε ότι έχετε αναθέσει σπουδαία σημασία στα υλικά πράγματα σας, όπως το αυτοκίνητο, το σπίτι, τα μαλλιά ή άλλες κατοχές προσπαθήστε να αναθεωρήσετε το πώς σκέφτεστε γι αυτά. Αυτά μπορούν εύκολα να είναι υποκατάστατα για την πραγματικότητα που αντικατοπτρίζει τον εαυτό μας, αφού μπορούμε εύκολα να συνδέσουμε την προσωπικότητα μας με τα πράγματα μας.

6. Να είστε πρόθυμοι

Τα καλά αποτελέσματα παίρνουν ένα εντελώς καινούργιο νόημα αν οι προθέσεις δεν ήταν καλές. Κάποιες φορές μπορούμε να βρούμε τους εαυτούς μας να κάνουμε καλό ενώ παράλληλα να διστάζουμε να κάνουμε καλό, ή να το κάνουμε για την αναγνώριση. Να έχετε θετικές προθέσεις για να είστε σίγουροι πως αυτό που κάνετε είναι μέσα στην αλήθεια σας.

7. Να είστε ταπεινοί

Όλοι είμαστε άνθρωποι: εύθραυστοι και ευάλωτοι. Όταν είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας για τον ουσιαστικό ανθρωπισμό μπορούμε να βρούμε κοινό έδαφος και αγάπη για τους ανθρώπους. Εάν πονάτε μην φοβάστε να το μοιραστείτε. Αν νομίζετε ότι οι ομολογίες είναι σκληρές, τότε είναι πιθανό πως αυτά είναι τα πράγματα που έχετε την περισσότερη ανάγκη να μοιραστείτε.

8. Μεγαλώνοντας σαν άτομο είναι ένα τέλος από μόνο του

Δεν θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι με την πρόθεση να βγάλουμε περισσότερα χρήματα, για να γίνουμε πιο επιτυχημένοι ή για να εντυπωσιάσουμε το άτομο που πιστεύουμε πως θα ήταν ο ιδανικός σύντροφος. Επιπλέον, η προσωπική ανάπτυξη δεν έχει να κάνει με το να γίνουμε πιο χαρούμενοι ευχαριστώντας τον θεό ή επειδή πιστεύουμε πως αυτό είναι το σωστό. Όλα αυτά τα παραδείγματα δείχνουν το πώς αλλάζουμε στο άτομο που νομίζουμε πως θα έπρεπε να είμαστε, αντί απλώς να αποδεχθούμε αυτό που είμαστε και το πώς φυσικά θα αλλάξουμε με τον χρόνο.


9. Νιώστε

Τα συναισθήματα υπάρχουν για να εκτιμούνται επειδή προσφέρουν μια ευκαιρία να βυθιστείτε μέσα σε μια εμπειρία. Να είστε συνειδητοί και παρόντες με τα συναισθήματα σας και να είστε ολοκληρωτικά ‘μέσα’ στη στιγμή της εμπειρίας.

10. Αφήστε την αγάπη να σας καθοδηγήσει

Θυμηθείτε πως αν πιάσετε τον εαυτό σας να ζηλεύει ή αν έχει αίσθημα υπεροψίας προέρχεται από τον εγωισμό. Η Ψυχή, ωστόσο πράττει από αγάπη. Το να γνωρίζετε τον πυρήνα σας και από πού προέρχονται οι σκέψεις σας είναι το πρώτο βήμα στο να γίνετε πιο ενσυνείδητοι.

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
www.voicehealing.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1080,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,817,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1552,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,903,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: "Επέκταση της Συνείδησης" αλλά τι ακριβώς σημαίνει αυτό; - Πως να γίνετε πιο ελεύθεροι
"Επέκταση της Συνείδησης" αλλά τι ακριβώς σημαίνει αυτό; - Πως να γίνετε πιο ελεύθεροι
"Επέκταση της Συνείδησης" αλλά τι ακριβώς σημαίνει αυτό; - Πως να γίνετε πιο ελεύθεροι και λιγότερο περιορισμένοι
https://www.proionta-tis-fisis.com/wp-content/uploads/2020/02/mipos-yparhei-pagidevmeni-energeia-sto-soma-sas-84719.jpg
https://i.ytimg.com/vi/JfdSDCpLTb0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/blog-post_814.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/blog-post_814.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content