Εικόνες χάους στην Συγγρού: Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο με έναν σοβαρά τραυματία - Σοκαριστικά βίντεο

Εικόνες χάους στην Συγγρού: Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο με έναν σοβαρά τραυματία - Σοκαριστικά βίντεο

👉Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, καθώς σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στους στύλους του Ολυμπίου Διός.

Εκφράζονται φόβοι για τραυματίες καθώς κάτοικος είπε στην κρατική τηλεόραση πως λίγο πριν από την έκρηξη ήταν ανοιχτά τα φώτα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τρεις τραυματίες.

Ο ένας έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά και έχει μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Ο άτυχος άνδρας είναι είναι 78 ετών και φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα. Εισήχθη επειγόντως σε χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου, με την επέμβαση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα άλλα δύο άτομα αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα λόγω του καπνού.

Το κτίριο που έχει τυλιχθεί στις φλόγες, όπως φαίνεται και από φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, βρίσκεται στην οδό Συγγρού 3.
Η έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο εταιρείας με βιολογικά προϊόντα και έχουν προκληθεί ζημιές σε πολλά κτίρια στην περιοχή, με τζάμια να σπάνε από το ωστικό κύμα.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες που έρχονται από το σημείο, επικρατεί εικόνα χάους και φωτιά έχει επεκταθεί και σε ένα παρακείμενο κτίριο, που - όπως φαίνεται - είναι πολυκατοικία. Χαρακτηριστικό είναι ότι, πετάχτηκαν ακόμα και κομμάτια από καναπέ στους δρόμους!

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι έχει συμβεί στο σημείο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο ήχος ήταν εκκωφαντικός και ακούστηκε μέχρι και το Καλαμάκι και τα άνω Ιλίσια!

 

 

Κάτοικος επεσήμανε πως ακούστηκε ένα «μεγάλο μπαμ» περί τις 06:00 και τα τζάμια του σπιτιού της έσπασαν από την έκρηξη. Όπως είπε, πίστεψε ότι εξερράγη βόμβα.

Να σημειωθεί ότι αυτή την ώρα και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Συγγρού είναι κλειστά.

Δείτε τις πρώτες εικόνες

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο σημείο έχουν σταλεί και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ γίνεται και χρήση ειδικού κλιμακοφόρου οχήματος.

Ο άτυχος άνδρας είναι είναι 78 ετών και φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα. Εισήχθη επειγόντως σε χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου, με την επέμβαση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας καταγράφονται τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την ισχυρή έκρηξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη έγινε στον ημιώροφο του 6ώροφου κτηρίου, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που έχει κατοικία και προκλήθηκε είτε από το διαρροή υγραερίου, είτε φυσικού αερίου.

Στο ισόγειο... υπήρχε ένα κατάστημα με βιολογικά προϊόντα που έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ όλοι οι άλλοι όροφοι από πάνω, είναι διαμερίσματα για ανακαίνιση που προορίζονταν για βραχυχρόνια μίσθωση.

Αυτή τη στιγμή η Συγγρού παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα.

Tαξί εκτοξεύτηκε στον αέρα


Μια μαρτυρία που δείχνει πόσο δυνατή ήταν ή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Συγγρού, κατέγραψε η κάμερα, με οδηγό ταξί να βρίσκεται, ενώ ήταν εν κινήσει, από την αριστερή λωρίδα στη δεξιά!

«Κατάλαβα πως ήταν έκρηξη αλλά όχι από πού ήρθε και τι συνέβη, ούτε αν ήταν από αυτοκίνητο. Η επιβάτης είναι καλά στην υγεία της. Κατέβαινα τη Συγγρού από την αριστερή πλευρά και βρέθηκα στη δεξιά», ανέφερε ο οδηγός του ταξί.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Εικόνες χάους στην Συγγρού: Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο με έναν σοβαρά τραυματία - Σοκαριστικά βίντεο
Εικόνες χάους στην Συγγρού: Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο με έναν σοβαρά τραυματία - Σοκαριστικά βίντεο
Εικόνες χάους στην Συγγρού: Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο με έναν σοβαρά τραυματία - Σοκαριστικά βίντεο
https://www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2022/01/ekrixi1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/blog-post_593.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/blog-post_593.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content