Ίαση χωρίς εμβόλιο: Ο Τζόκοβιτς πήρε το 80% εταιρίας που αναπτύσσει πρωτοποριακή θεραπεία κατά του covid

Ίαση χωρίς εμβόλιο: Ο Τζόκοβιτς πήρε το 80% εταιρίας που αναπτύσσει πρωτοποριακή θεραπεία κατά του covid

👉Δεν σταματά να εκπλήσσει η ιδιαίτερη… σχέση που έχει αναπτύξει ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον κορωνοϊό! Εκεί που όλοι πιστεύαμε ότι τα είδαμε όλα μετά τα όσα συνέβησαν επί αυστραλιανού εδάφους, ήρθε μια νέα αποκάλυψη που δείχνει ότι θα… παιχτούν πολλά επεισόδια ακόμα στο συγκεκριμένο «σίριαλ».

Ο Σέρβος τενίστας βρίσκεται πλέον στην πατρίδα του, όπου έγινε δεκτός με εκδηλώσεις λατρείας από συμπατριώτες τους με τους οποίους προφανώς μοιράζεται την ίδια άποψη σχετικά με τα εμβόλια. Όλα τα ευτράπελα και οι παλινωδίες (με ευθύνη και των αρχών της Αυστραλίας) του προηγούμενου διαστήματος του στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμα έναν τίτλο Grand Slam, 10ο στην Μελβούρνη και 21ο συνολικά, επίδοση που συνιστά ρεκόρ, ενώ κινδυνεύει αυτό να μην συμβεί ούτε στο Roland Garos.



Ήδη στην Γαλλία αποφάσισαν ότι πλέον απαγορεύεται οποιοσδήποτε μη εμβολιασμένος αθλητής να αγωνίζεται στα γήπεδα της χώρας, γεγονός που ίσως οδηγήσει το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης (κινδυνεύει να χάσει την κορυφή ανάλογα με τα αποτελέσματα στην Μελβούρνη) στο να αναθεωρήσει την στάση του.

Εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί, θα πρόκειται για στροφή 180 μοιρών για μια προσωπικότητα που με την στάση της έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Άλλωστε ποιος ξεχνά το τουρνουά που διοργάνωσε ο ίδιος στο Βελιγράδι την περίοδο που η πανδημία βρισκόταν σε έξαρση και είχε ως αποτέλεσμα να νοσήσουν συναθλητές του ή τις αναρτήσεις της συζύγου του, οι οποίες άφηναν ξεκάθαρα υπονοούμενα. Όχι μόνο για τον κορωνοϊό αλλά και για μια σειρά άλλα ζητήματα που αμφισβητούν την κοινή λογική…



Για την ώρα πάντως ο Νόλε δεν δείχνει σημάδια «μεταμέλειας», αλλά φαίνεται πως διαθέτει… χρήμα προκειμένου σύντομα τα εμβόλια (πιστεύουμε-δεν πιστεύουμε σε αυτά) να μην αποτελούν μονόδρομο για την αναχαίτιση του covid. 

Σύμφωνα με όσα είπε πρόσφατα κατά την διαμονή του στο Βελιγράδι ο Ιβάν Λοντσάρεβις, CEO στην εταιρεία βιοτεχνολογίας QuantBioRes, η οικογένεια Τζόκοβιτς έχει διαθέσει ένα σημαντικό ποσό το ύψος του οποίου δεν έγινε γνωστό, για να αγοράσει μετοχές της.

Για την ακρίβεια, ο ίδιος ο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης έχει στο όνομά του το 40,8% των μετοχών και η σύζυγός του το 39,2%, πράγμα που χοντρικά σημαίνει ότι με συνολικά το 80% στην κατοχή τους είναι ιδιοκτήτες της επιχείρησης. Η επένδυση πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2020, με στόχο η QuantBioRes να καταφέρει να αναπτύξει μια θεραπεία, ένα φάρμακο δηλαδή κατά του κορωνοϊού και όχι κάποιο εμβόλιο.

Πρόκειται για έναν οργανισμό ο οποίος έχει έδρα στην Δανία αλλά παράλληλα διατηρεί εργαστήρια και σε άλλες χώρες και συγκεκριμένα σε Σλοβενία και (τι ειρωνεία) Αυστραλία!



Ο CEO της εταιρείας σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι οι συνολικά έντεκα ερευνητικές ομάδες, που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή πάνω στο αντικείμενο, στοχεύουν στο να βρουν ένα φάρμακο το οποίο σχετίζεται με την ανάπτυξη ενός πεπτιδίου που θα εμποδίζει τον ιό να μολύνει τα ανθρώπινα κύτταρα.

Οι εκπρόσωποι του Σέρβου τενίστα προτίμησαν να μην διαψεύσουν αλλά και να μην επιβεβαιώσουν την είδηση, αλλά πάντως σύμφωνα με το Reuters, οι κλινικές δοκιμές για την αποτελεσματικότητα της νέας θεραπείας θα ξεκινήσουν στην Μεγάλη Βρετανία το προσεχές καλοκαίρι. Πράγμα που σημαίνει ότι αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θέλει να μετατραπεί σε παρία του tour και να συμμετάσχει στο επόμενο Grand Slam, ο εμβολιασμός αποτελεί μονόδρομο…

Το διάβασα στο menshouse.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1537,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ίαση χωρίς εμβόλιο: Ο Τζόκοβιτς πήρε το 80% εταιρίας που αναπτύσσει πρωτοποριακή θεραπεία κατά του covid
Ίαση χωρίς εμβόλιο: Ο Τζόκοβιτς πήρε το 80% εταιρίας που αναπτύσσει πρωτοποριακή θεραπεία κατά του covid
Ίαση χωρίς εμβόλιο: Ο Τζόκοβιτς πήρε το 80% εταιρίας που αναπτύσσει πρωτοποριακή θεραπεία κατά του covid
https://www.newmoney.gr/wp-content/uploads/2022/01/novak-djokovic-1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/80-covid.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/80-covid.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content