Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 30/1/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 30/1/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 30/1/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

1 - Οι αυξήσεις ρεύματος ήρθαν για να μείνουν - Κ. Σκρέκας: «Κανείς δε ξέρει πόσο θα κρατήσει η διεθνής ενεργειακή κρίση» - Δεν ήταν τυχαίο ότι προκειμένου μάλιστα να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση λόγω της κακοκαιρίας, ο διαχειριστής του συστήματος ΑΔΜΗΕ επιστράτευσε τη λειτουργία αρκετών λιγνιτικών μονάδων αλλά και πάλι σημειώθηκε αύξηση κατά 15% της τιμής εκκαθάρισης της αγοράς στα 243 ευρώ/MWh. γιατί πλέον είναι λιγότερα τα εργοστάσια και αυξημένη η χρήση φυσικού αερίου (εισαγόμενου). (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

2 - Το όνειδος των Ιμίων, η κληρονομιά Σημίτη - Τα τέλη Ιανουαρίου έχουν συνδεθεί οριστικά και αμετάκλητα με την ντροπή των Ιμίων, που άφησε ως θλιβερή κληρονομιά πίσω της το φαύλο καθεστώς Σημίτη. Όλες οι χώρες που έχουν αντίθετα συμφέροντα από τη δική μας βγήκαν κερδισμένες όταν κυβερνούσε. Η Ελλάδα, όμως, γνώριζε τη μια ήττα μετά την άλλη. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

3 - Προετοιμασίες για 5η δόση! - Επιδημιολόγος: «Θέλουμε εμβόλιο για όλους τους κορωνοϊούς- Μην χρειαστεί 4η και 5η δόση» - Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, μίλησε σε εκπομπή για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά και για τα εμβόλια όπου δεν γνωρίζουμε αν το είπε ως παράδειγμα ή απλά προετοιμάζει το κλίμα αλλά μίλησε και για... 5η δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια!  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

4 - Αττική οδός: Δείτε τι ποσά μπορούν να διεκδικήσουν οι εγκλωβισμένοι - Σε ένα μεγάλο… δικαστήριο αναμένεται να μετατραπεί η χώρα μετά το χάος που σημειώθηκε στην Αττική οδό και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες από την κακοκαιρία Ελπίδα. Εγκλωβισμένοι και άκρως ταλαιπωρημένοι πολίτες διεκδικούν αποζημιώσεις λόγω των όσων υπέστησαν από την ανεπάρκεια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και τη λάθος διαχείριση που ακολούθησε το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - Οριστικό: Επιδότηση έως και 22.500 ευρώ (!) για αγορά ηλεκτρικού στην Ελλάδα! - Σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1: «Θέλουμε να βοηθήσουμε την ελληνική κοινωνία να αντικαταστήσει το παλαιό του αυτοκίνητο με ένα καθαρό ηλεκτρικό όχημα. Για αυτό τον λόγο η επιδότηση θα αυξηθεί κατά 30% και από 6.000 ευρώ η επιδότηση θα αυξηθεί σε 8.000 ευρώ. Παράλληλα ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι εξετάζεται και η αύξηση του ποσού της απόσυρσης παλαιών οχημάτων ώστε να μειωθεί περαιτέρω η τιμή απόκτησης των ηλεκτρικών οχημάτων.» (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

6 - «Ο μόνος επιζών» από το 2028, ισχυρίζεται ότι έμεινε για 340 ημέρες στον «μετα-αποκαλυπτικό» κόσμο (vid) - Ένας «ταξιδιώτης στο χρόνο» που ισχυρίζεται ότι έρχεται από το 2028 μοιράστηκε ένα βίντεο υποστηρίζοντας ότι είναι μόνος για 340 μέρες σε έναν «μετα-αποκαλυπτικό» κόσμο.

Ο χρήστης Javier, του οποίου το όνομα στο tik tok είναι @unicosobreviviente και μεταφράζεται ως «μόνο επιζών», δημοσίευσε για πρώτη φορά την υποτιθέμενη ζωή του στο μέλλον, τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, καταγράφοντας την ισπανική πόλη της Βαλένθια όταν ήταν εντελώς άδεια.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

7 - Άρειος Πάγος: Συνταγματική η αθώωση των «πρωταγωνιστών» της Τρ. Πειραιώς λόγω... ασυλίας τραπεζιτών - Με απόφαση του Πολιτικού τμήματος του Αρείου Πάγου, που συνεδρίασε την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου προκειμένου να εξετάσει το θέμα του απαλλακτικού βουλεύματος του Εφετείου Αθηνών για το σκάνδαλο της Τρ. Πειραιώς, μετά από σχετική αίτηση αναίρεσης που είχε υποβληθεί, οι κατηγορούμενοι επί της αρχής δικαιώνονται, καθώς το σχετικό τριμελές τμήμα έκρινε με πλειοψηφία 2-1 την υπόθεση ως συνταγματική!  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

8 - Ο Τραμπ υπόσχεται χάρη στους εισβολείς του Καπιτωλίου αν κερδίσει τις εκλογές του 2024 - Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες, Σάββατο, πως αν θέσει υποψηφιότητα και κερδίσει τις προεδρικές εκλογές το 2024, θα δώσει χάρη σ' αυτούς που κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα σε σχέση με τη θανάσιμη επίθεση υποστηρικτών του στις 6 Ιανουαρίου εναντίον του Καπιτωλίου των ΗΠΑ. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

9 - «Βόμβα» Μπογδάνου: Ένα διευθυντήριο με δημοσκόπους για να μην δυσαρεστήσει τον «αρχηγό»! - Άκρως αποκαλυπτικό ήταν ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στο κοινοβούλιο, για ένα «διευθυντήριο που με δημοσκόπους δεν τολμά να δυσαρεστήσει τον αρχηγό»!

Το σφυροκόπημα Μπογδάνου συνεχίστηκε με αναφορές στον Μόσιαλο, στην απαγόρευση της ορθόδοξης θρησκευτικής λατρείας και της ηττοπάθειας απέναντι στην Τουρκία. Δείτε την ομιλία του. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

10 - Voucher 200 ευρώ για laptop και tablet - Ψηφιακή Μέριμνα: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Κατόπιν πρότασης της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, θα διατεθούν στους δικαιούχους επιταγές (voucher) αξίας 200 ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, χωρίς κοινωνικά ή άλλα κριτήρια, με στόχο την ενίσχυση του εκπαιδευτικού προσωπικού της χώρας μας στη νέα, ψηφιακή εποχή, στο πλαίσιο της ευρύτερης επένδυσης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

11 - Προσδεθείτε για μια μεγάλη αλλαγή: οι κεντρικές τράπεζες εξέρχονται από τον κλάδο των προβλέψεων τύπου "κρυστάλλινης σφαίρας". -  Μεταβαίνουμε σε έναν κόσμο όπου τα μακροοικονομικά δεδομένα - και όχι οι λεπτομερείς προβλέψεις σχετικά με την κατεύθυνση της νομισματικής πολιτικής - θα είναι το κλειδί για να κατανοήσουμε προς τα πού κατευθύνονται τα επιτόκια. Κάτι τέτοιο σηματοδοτεί μια σημαντική απόκλιση από μια καθοδηγητική φιλοσοφία η οποία επικρατεί τουλάχιστον από το χρηματοοικονομικό κραχ του 2008 και εξής. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

12 - Τα νέα μέτρα σε εστίαση και διασκέδαση από Δευτέρα - Ολόκληρο το ΦΕΚ - Νέα μέτρα για την προστασία των πολιτών από τον κορονοϊό ξεκινούν να μπαίνουν σε ισχύ από τις 6 το πρωί της Δευτέρας. Αφορούν κυρίως στα καταστήματα εστίασης και τα κέντρα διασκέδασης και τη λειτουργία αυτών.

Όπως αναφέρεται, το κοινό σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και εκκλησίες θα πρέπει υποχρεωτικά να επιδεικνύει... (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

13 - «ΣΦΑΛΙΑΡΑ» στην ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!! Πώς προδόθηκε το ΨΕΜΑ που πήγαν να στήσουν με άρθρο σε εφημερίδα – ΒΙΝΤΕΟ - Στο θέμα αναφέρεται ο Βρετανός δημοσιογράφος, Paul Watson. «Η “UK express” δημοσίευσε ένα άρθρο, με τον ακόλουθο κραυγαλέο τίτλο ” Κάντε την επιλογή, να μην πάρετε το εμβόλιο”. Πενθούντες πατέρες έξαλλοι για τους αντιεμβολιαστές που πιάνουν τα κρεβάτια!!! “Συντετριμμένος πατέρας, έκανε ένα οργισμένο χτύπημα σε άτομα που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν, κατηγορώντας τους για τον σοκαριστικό θάνατο της 56χρονης κόρης του από τον COVID19.

Το άρθρο των ειδήσεων του Sky, αναγνωρίζει την εν λόγω 56χρονη γυναίκα, η οποία πέθανε από κόβιντ τον Μάρτιο του 2020, εννέα μήνες πριν καν υπάρξει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού».  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

14 - Αυτές είναι οι αλλαγές που «έρχονται» στον ΕΝΦΙΑ - Πότε πληρώνεται η α' δόση (βίντεο) - Επτά εκατομμύρια είναι οι ιδιοκτήτες ακινήτων που αφορούν οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταργείται ο συμπληρωματικός φόρος, δηλαδή το πρόσθετο χαράτσι. Αυτό αφορά 450.000 ιδιοκτήτες ακινήτων με περιουσία άνω των 250.000 ευρώ. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

15 - Το έχουν ήδη αποφασίσει: Θέλουν πόλεμο- Η πρόταση που θα κάνει η Βρετανία στο ΝΑΤΟ μόνο από τρελούς θα γινόταν - Η Βρετανία θα προτείνει στο ΝΑΤΟ μια «μεγάλη» ανάπτυξη στρατιωτών, πολεμικών πλοίων και πολεμικών αεροσκαφών στην Ευρώπη, ανακοίνωσε χθες Σάββατο ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος επιθυμεί να απαντήσει στην άνοδο «της «ρωσικής εχθρότητας» απέναντι στην Ουκρανία.

Η πρόταση, η οποία αναμένεται να τεθεί σε μια συνάντηση των αρχηγών ΓΕΕΘΑ των κρατών μελών του ΝΑΤΟ μέσα την ερχόμενη εβδομάδα, αν γίνει δεκτή, θα διπλασιάσει το βρετανικό απόσπασμα των περίπου 1.150 στρατιωτών που βρίσκονται ανεπτυγμένοι επί του παρόντος στην Ανατολική Ευρώπη και θα παράσχει «αμυντικά όπλα» στην Εσθονία, σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)


ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 30/1/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 30/1/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 30/1/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/04/%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/01/3012022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/01/3012022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content